Ti ili si lud ili bolestan al hajd to je tvoj problemPeace je napisao/la:Da te ne zanima ne bi pisao Seljo i tako to sl., nego bi ravnodusno pisao o timovima i BHTPL.. stoga sprijeci da ne lijecis....Bosna64 je napisao/la:Hahaha to je to sto ti znas o fudbalu ne zanima mene ta shaban Liga ni seljo ni svinjski niti Ostala aPeace je napisao/la:Ups... opasni te komplexi deru... uzmi B komplex... bolje sprijeciti nego lijeciti...
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Ja bi bio Pun srece da Hodzic bude bolji od Dzeke ali nekoga dizati a druge nase igrace vrjedjati to vec nije ferlisander je napisao/la:Hodžić ima 20 godina i ima potencijal da razvije u pravog napadača, nadati se da će biti 90 odsto kao Džeko tada bi ponovo imali vrhunskog igrača u napadu u narednih 10 godina, a to što neki drugi klub ne može trenutno izbaciti igrača blizu Hodžiću nije Željin problemBosna64 je napisao/la:Da Dzeko nije igro za Selju Ups (zelju) mislim da bi ovo seljinovci pisali sada da je Hodzic bolje i kompletniji igrac od Dzeke jeste vala tarabe
Kompleks, puca li puca. Ara samo rokaj, za ove akademce.Bosna64 je napisao/la: Ti ili si lud ili bolestan al hajd to je tvoj problem
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da nije tog Zelje ne bi imao ni Dzeke niti pola repke.. Jezik za zube i moli Allaha dragog da nastavimo ove mlade igrače izbacivati kao što smo i do sad, da nam ne bi repka pala kurcu za ušiJonSnow je napisao/la:**** vas i Željo i Sarajevo na temama reprezentacije. Nakačite se ovdje i hranite jedni drugima komplekse, imate pdf niže za takve stvari.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dobro i to sad kao znači da moramo voditi rasprave o Želji na forumu reprezenatcije ili šta?Ajzea je napisao/la:Da nije tog Zelje ne bi imao ni Dzeke niti pola repke.. Jezik za zube i moli Allaha dragog da nastavimo ove mlade igrače izbacivati kao što smo i do sad, da nam ne bi repka pala kurcu za ušiJonSnow je napisao/la:**** vas i Željo i Sarajevo na temama reprezentacije. Nakačite se ovdje i hranite jedni drugima komplekse, imate pdf niže za takve stvari.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne, to znači da nema razloga da ti smeta kada se za Edina i Armina kazu da su Zeljina djeca 
Kad već ne mozemo biti ponosni na trenutne rezultate, mozemo bar na našu djecu koja trpaju po LP

Kad već ne mozemo biti ponosni na trenutne rezultate, mozemo bar na našu djecu koja trpaju po LP

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Mozda Armin dobije sasnu u baraznim utakmicama ali sa klupe jer se manje vise zna prvih 11.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ne u ligi petice vec u Premiershipu 46 golova, tvoj ljubimac Premiership moze gledati samo na tvu. Koliki su transferi tvog Vedatora jel za njega iko ikad platio 7 miliona a kamo li 40 ko Bentekea? Covjek je sa 24 zabio golova ko Ibisevic za citavu karijeru, kakva je to ukupna karijera Vedada Ibisevica molim te? Vucaranje po prosjecnim i ispodprosjecnim njemackim ekipama i slepanje u reprezentaciji i sticanje kulta legende na racun slepanja Edinu Dzeki.Fidelis je napisao/la:U klupskom fudbalu,ma nemoj,BigBigBang je napisao/la:Pa Benteke vec sad ima preko 100 golova u klupskom fudbalu od toga skoro 50 u Engleskoj ligi a tek su mu 24 godine ma ko si ti Benteke za jednog Vedatora
Dao je 46 golova u ligi petice,to je jos uvijek duplo manje Ibisevica.
Kako vas nije sramota,yebo vas Benteke.Naravno da je sad u fokusu i vise na cijeni jer je mladji ali u ukupnoj karijeri se ne moze porediti sa Ibisevicem,ni u klupskoj ni u reprezentativnoj.Ne sporim da ce jednog dana moci,mozda.
Ne pale se svi na medijska nafuravanja tipa goal.com.Jedno je marketing a drugo je realitet.Marketing je i od jednog Luke Modrica napravio svjetsku klasu a frajer je realno go prosjek,igrac kakvih imas u svakom ozbiljnom klubu.
Sve je to po nekoliko puta precjenjeno,taj Lukaku,Benteke,Origi,Hazard,qrac,palac.
Necu vise raspravljati o Ibisevicu a jos manje o Bentekeu bitno je da je Hodzic zabio Olimpijakosu i bitno je da su strucnjaci na aparatima sta kazu treba njemu jos jakih utakmica hebiga dobar je Oly i Liga Prvaka al zabijanje Crotoneu i povremeni nastup u Seriji A je puno jaci.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sada je najbitnije da li je Ara povrijedjen ozbiljnije jer je imao ozbiljnih problema ranije. Valjda cujemo danas nesto iz Dinama.
Ja mislim da je Mandjukic bolji igac od Hodzica i da su djeca Dinama bolja od djece Sarajeva i Zelje zajedno 3x 

Ne nego smo ponosni na momka koji je prije 2 godine harao BH pasnjacima a sada zabija u LP.JonSnow je napisao/la: Dobro i to sad kao znači da moramo voditi rasprave o Želji na forumu reprezenatcije ili šta?
Ponosni na njega i njegov uspjeh.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Drago je svima zato sto zabija, ali nas boli briga je li iz Želje, Sarajeva...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od svih pacenika na ovom forumu ovaj @ BigBigBang je uvjerljivo najveci. Pa jbt, zar moras pljuvati po jednom nasem igracu da bi drugog dizao u nebesa?. Cuj Ibisevic nije nikakav igrac (po tebi), a dizes Hodzica u nebesa zbog gola kojeg je dao Olympiaksu. Pa davao je i Vedo u karijeri golove i Bayernu, Dortmundu, pa sta??.
Arminovo vrijeme tek dolazi i mozemo svi istinski navijaci reprezentacije BiH biti presretni sto imamo takvog dragulja i sto imamo sada 4 kvalitetna napadaca. Mene osobno posebno raduje činjenica sto su Djuric i Hodzic mladi napadaci, a razlicit su tip napadaca, sto je svakako dobro za reprezentaciju. Arminu mnogo srece i da aBd nastavi zabijati, te ubrzo dres Dinama zamijeni dresom nekog veceg europskog kluba
Arminovo vrijeme tek dolazi i mozemo svi istinski navijaci reprezentacije BiH biti presretni sto imamo takvog dragulja i sto imamo sada 4 kvalitetna napadaca. Mene osobno posebno raduje činjenica sto su Djuric i Hodzic mladi napadaci, a razlicit su tip napadaca, sto je svakako dobro za reprezentaciju. Arminu mnogo srece i da aBd nastavi zabijati, te ubrzo dres Dinama zamijeni dresom nekog veceg europskog kluba

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zbog čega uvijek moraš da omalovažiš/popljuješ jednog da bi uzdigao drugog? Ako si navijač reprezentacije, ne možeš praviti tolike razlike između igrača, a posebno omalovažavati igrače koji su ti donijeli mnogo radosti.BigBigBang je napisao/la:Necu vise raspravljati o Ibisevicu a jos manje o Bentekeu bitno je da je Hodzic zabio Olimpijakosu i bitno je da su strucnjaci na aparatima sta kazu treba njemu jos jakih utakmica hebiga dobar je Oly i Liga Prvaka al zabijanje Crotoneu i povremeni nastup u Seriji A je puno jaci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mojne tako..delija je napisao/la:Ja mislim da je Mandjukic bolji igac od Hodzica i da su djeca Dinama bolja od djece Sarajeva i Zelje zajedno 3x

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
-
- Kontakt:
Zato sto se na osnovu jednog ili dva yebena gola donosi pogresan zakljucak o nekim igracima ej zabio je Walesu i odma dodje strucnjak kaze samo on Ibrahimovic i jos dvojica mogu onakvu majstoriju odraditiVirtu4l je napisao/la:Zbog čega uvijek moraš da omalovažiš/popljuješ jednog da bi uzdigao drugog? Ako si navijač reprezentacije, ne možeš praviti tolike razlike između igrača, a posebno omalovažavati igrače koji su ti donijeli mnogo radosti.BigBigBang je napisao/la:Necu vise raspravljati o Ibisevicu a jos manje o Bentekeu bitno je da je Hodzic zabio Olimpijakosu i bitno je da su strucnjaci na aparatima sta kazu treba njemu jos jakih utakmica hebiga dobar je Oly i Liga Prvaka al zabijanje Crotoneu i povremeni nastup u Seriji A je puno jaci.

-
- Kontakt:
Nemamo 4 kvalitetna napadaca imamo samo jednog kvalitetnog, jednog koji ima potencijal da postane kvaliteta i dva prosjecna ili ispodprosjecna napadaca. Ne dizem ja Hodzica u nebesa ali takva je situacija u nasem fudbalu nema mnogo BiH igraca u Ligi Prvaka niti ih je ikad nesto mnogo nastupalo u istoj a tek mikroskopom mozes probrati one koji su postigli gol (Salihamidzic, Pjanic, Dzeko niko mi vise ne pada na pamet a vjerovato ima jos neko) Hodzic ej jedan od njih i cudi me da u tako oskudnoj konkurenciji pogotovo u odsustvu Dzeke on nije ni minutu upisao.Adi_Zepce je napisao/la:Od svih pacenika na ovom forumu ovaj @ BigBigBang je uvjerljivo najveci. Pa jbt, zar moras pljuvati po jednom nasem igracu da bi drugog dizao u nebesa?. Cuj Ibisevic nije nikakav igrac (po tebi), a dizes Hodzica u nebesa zbog gola kojeg je dao Olympiaksu. Pa davao je i Vedo u karijeri golove i Bayernu, Dortmundu, pa sta??.
Previše si opterećen engleskim glupostima da je samo WC napadač kvalitetan. On jeste kvaliteta iznad ostalih, kao sto je Edin kod nas, ali ne možeš reci da Vedo i Milan nisu kvalitetni igraci jer su to igraci koji jednim potezom rješavaju utakmicu. Sto se Are tiče mlad je, tek poceo u Dinamu igrati ozbiljan nogomet i tek je odnedavno postao reprezentativac najjače nam selekcije. Njegovo vrijeme tek dolazi, a to sto nije jos ni minuticu dobio u repki je druga tema. Sreca nasa pa je Mesa zadnje dvije tekme pogodio s Djuricem, ipak valjda je pobjeda reprezentacije vaznija od toga ko igra.BigBigBang je napisao/la:Nemamo 4 kvalitetna napadaca imamo samo jednog kvalitetnog, jednog koji ima potencijal da postane kvaliteta i dva prosjecna ili ispodprosjecna napadaca. Ne dizem ja Hodzica u nebesa ali takva je situacija u nasem fudbalu nema mnogo BiH igraca u Ligi Prvaka niti ih je ikad nesto mnogo nastupalo u istoj a tek mikroskopom mozes probrati one koji su postigli gol (Salihamidzic, Pjanic, Dzeko niko mi vise ne pada na pamet a vjerovato ima jos neko) Hodzic ej jedan od njih i cudi me da u tako oskudnoj konkurenciji pogotovo u odsustvu Dzeke on nije ni minutu upisao.Adi_Zepce je napisao/la:Od svih pacenika na ovom forumu ovaj @ BigBigBang je uvjerljivo najveci. Pa jbt, zar moras pljuvati po jednom nasem igracu da bi drugog dizao u nebesa?. Cuj Ibisevic nije nikakav igrac (po tebi), a dizes Hodzica u nebesa zbog gola kojeg je dao Olympiaksu. Pa davao je i Vedo u karijeri golove i Bayernu, Dortmundu, pa sta??.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Smijesne i bespotrebne diskusije, Ara je buducnost naseg fudbala i odigrace mnogo utakmica za reprezentaciju. Da li ce to poceti od ove ili od naredne godine - nebitno je. Trenutno je rezultat u prvom planu, a prva naredna prijateljska je njegova.
Naravno da nije iskljuceno da i u barazu dobije sansu.
Naravno da nije iskljuceno da i u barazu dobije sansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije upisao ni minutu zato sto je Djuric postigao 2 gola u dvije utakmice i tako nam osigurao baraž.