FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Predlazem od sada kada neko napise nesto protiv Lazara Popovicu da mu se automatski spuca ban. Je li sad klocevima jasno koliko Lazar znaci za igru Zeljeznicara ? Halo luzeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? Je li Vam Jasno, Lazar fula puno jel . . . pu kreteni jedni pa bez njega ne mozemo prilike stvoriti . . . Ajde Lazare sto prije se vrati . . .
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Joj kad vam uvalimo gol u sudijskoj nadoknadi, samo zato što volite više Borac i Banaja Luku, nego Želju i Sarajevo ( i kao grad i kao klub )fukara87 je napisao/la:Nema bodovaaaa![]()
TM87
LAZARE ZLATA LI SI VRIJEDAN!
80' Zeba odlično šutirao iz slobodnjaka, a Mujkić još bolje intervenisao.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:Joj kad vam uvalimo gol u sudijskoj nadoknadi, samo zato što volite više Borac i Banaja Luku, nego Želju i Sarajevo ( i kao grad i kao klub )fukara87 je napisao/la:Nema bodovaaaa![]()
nemoj kakit

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ON JE LUD ON JE JAK ON JE ŽALjIN MANIJAKnime_tm87 je napisao/la:LAZARE ZLATA LI SI VRIJEDAN!

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!SaltCityAttack je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:Joj kad vam uvalimo gol u sudijskoj nadoknadi, samo zato što volite više Borac i Banaja Luku, nego Želju i Sarajevo ( i kao grad i kao klub )fukara87 je napisao/la:Nema bodovaaaa![]()
nemoj kakit...evo sad ce nas opet pljuvat, jer se borimo za bod, a tako su igraci Sarajev au tunelu pljuvali girace Slobode....stani jesmol prosle godine dobili Borac u Tuzli i kako mi volimo Borac vise od vas?....pa jesmol vam tu pomogli i Borac nije dosao do bodova nemoj tako biti neobjektivan molim te
TM87
79. minut: Nakon što je pristrasni sudija Bjelica dosudio slobodan udarac na nekih 17 metara od gola Slobode Dobru priliku za Željezničar propustio je Zeba. Naime njegov direktan udarac ka golu odlični je odbranio golman Denis Mujkić.

Mislim da ne bi bilo puno bolje s Lazom... Ovdje mnogo drugih stvari skripi...HAJDE GOL!
Osim - drugo ime za Želju !
Jesu li se to komsije suocile sa uvijek neugodnom Slobodom??
Tesko je igrati protiv njih, jel da?
Tesko je igrati protiv njih, jel da?

slo slo sloboda, na ku.rac nas nabola
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la: Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
JELI NAS TO vredjas?...sta smo mi sad cetnici?... ko se onda pitao majketi?...daj ba care pusti se toga cuj mi vise volimo Borac uzas uzas uzas uzas....naravno mi smo stari rivali i utkamice izmedju nas se drugacije gledaju i nevidim razlog da tako ocjenjujes navijace Slobode.... dobili smo Borca zato sto smo ih dobili,i vjerovatno sto je nama vise stalo da vi budete prvaci nego Borac...mi ne smijemo uzeti bod i nesmijemo nikog pobjediti, odmah nas cetnicima nazivate i kako volimo druge sramite se ba ... stvarno vas ne kontam vise uzas uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ajde slobodo izdrzi jos malo poz za sve navijace slobode iz gradacca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- AmanijakzO
- Kontakt:
Jos 4 minute.
Zeljo sve do pobjede!
Zeljo sve do pobjede!
ništa ove nam je sezone izgleda, ćao liga, ćao kup,
ej Lazo Lazo
ej Lazo Lazo

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Dadoše go haman... pu
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
manijaci, jel ovo moguće da ste pred porazom?
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma ako mozete...pobjedite slobodno...Vec kad tamo dođu Željo i Sarajevo napalite se, to kamenujete, psujete, tri prsta, ne pustate HZ do 65. minute...Nema to veze s igrom, vec s vasim izkomplksiranim umovima, koji bi da mogu izbrisali Sarajevo sa lica zemlje ! Dođite sebi ! Što je još teže, to nema veze ni sa vjerom ni sa nacijom, vec samo sa malograđanstvom i komplekisma !SaltCityAttack je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la: Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
JELI NAS TO vredjas?...sta smo mi sad cetnici?... ko se onda pitao majketi?...daj ba care pusti se toga cuj mi vise volimo Borac uzas uzas uzas uzas....naravno mi smo stari rivali i utkamice izmedju nas se drugacije gledaju i nevidim razlog da tako ocjenjujes navijace Slobode.... dobili smo Borca zato sto smo ih dobili,i vjerovatno sto je nama vise stalo da vi budete prvaci nego Borac...mi ne smijemo uzeti bod i nesmijemo nikog pobjediti, odmah nas cetnicima nazivate i kako volimo druge sramite se ba ... stvarno vas ne kontam vise uzas uzas
TM87
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.