FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

IVICA OSIM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la IVICA OSIM » 06 nov 2012, 19:34

al se sarajevu stima sad im hoce i navijace u lukavici da obezbjede
al sve to pada u vodu na proljece kad zatutnja plavi voz
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 06 nov 2012, 19:36

Ivica Osim@ Banuj se sam svega ti,cuj Sarajevu se stima,evo hoce da im i navijace puste,pa zar nije logicno da treba da puste navijace,kakavih idiota ovdje pise u pm :o

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 06 nov 2012, 19:42

IVICA OSIM je napisao/la:al se sarajevu stima sad im hoce i navijace u lukavici da obezbjede
al sve to pada u vodu na proljece kad zatutnja plavi voz
ponekad prije nego sto pritisnes "posalji"..procitaj sta si napiso da svi kolektivno ne umremo od smijeha
:o :o

High

Post Postao/la High » 06 nov 2012, 19:44

Haha, kakav kralj.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 06 nov 2012, 19:54

Ultra05 je napisao/la:Ivica Osim@ Banuj se sam svega ti,cuj Sarajevu se stima,evo hoce da im i navijace puste,pa zar nije logicno da treba da puste navijace,kakavih idiota ovdje pise u pm :o
normalno je da dopuste navijacima pristup da gledaju utakmicu sasvim se slazem
al netreba biti izuzetaka neka obezbjede svima

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 06 nov 2012, 20:02

Palili ste neke zastave, neke parole uzvikivali, pjesme neke pjevali..zato je i procjenjeno da niste pozeljni tamo.

Mi tamo idemo da navijamo za svoj klub i da ga bodrimo do nove pobjede. Nacionalizam, te neke prepirke i price nas apsolutno ne interesuju. Ne znam zato bi nam i zabranjivali odlazak tamo.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 nov 2012, 20:25

Vamos je napisao/la:Palili ste neke zastave, neke parole uzvikivali, pjesme neke pjevali..zato je i procjenjeno da niste pozeljni tamo.

Mi tamo idemo da navijamo za svoj klub i da ga bodrimo do nove pobjede. Nacionalizam, te neke prepirke i price nas apsolutno ne interesuju. Ne znam zato bi nam i zabranjivali odlazak tamo.
e cuj budale, mi u kupu nismo isli dole, jer nam nisu mogli garantovati sigurnost, tacnije nisu imali para da plate policiju, a sad im je dino garant obecao da ce platiti, jer ne vidim drugo rjesenje, pa cete vi vjerovatno moci dole
ne skaci sebi usta sa drugom recenicom, toliko cu ti reci
Za zivot cijeli!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 06 nov 2012, 20:29

A ovaj je inače advokat gospodina Selimovića tako da vam je ta informacija 100% tačna,vjerovatno ćemo uskoro od istog saznati i koliko smo dali novaca za pobjedu,hajd vala objavi jedva čekam,plaho me interesuje :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 06 nov 2012, 20:35

istok1987 je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:
Ultra05 je napisao/la:Ivica Osim@ Banuj se sam svega ti,cuj Sarajevu se stima,evo hoce da im i navijace puste,pa zar nije logicno da treba da puste navijace,kakavih idiota ovdje pise u pm :o
normalno je da dopuste navijacima pristup da gledaju utakmicu sasvim se slazem
al netreba biti izuzetaka neka obezbjede svima
nece vama jer vas ne vole
nama hoce jer nas vole
haj sad...razguli
u nedostatku inteligencije papak pocinje da vrijedja
naucno dokazano

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 06 nov 2012, 21:37

oni ne kontaju da više ne mogu maknuti u rs..radi paljenja one zastave
pogotovo u BL gdje već par puta murija im spašava glave
ovaj put (radi zastave) i murija će biti na strani vulturesa

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 nov 2012, 23:04

Imal ko da je snimio gol sa istoka...da vidim nesto :D hahah
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 nov 2012, 23:17

Joj ako cete iskreno, jedva cekam derby na Grbavici, ako do tog 27 kola budemo prvi dole ce biti ludnica, mada ne sumnjam i da budemo 5 da ce biti ludnica.
Nek nam daju Slovo O i onu zdenku i nama više ne treba.Tu objektivno moze stati 2500 ljudi, nas ce se zgurat 3000-3500 i haos ce biti.
Jos kad skontas da Said jos uvjek nije igrao na Grbavici u dresu Sarajeva i da ce bit nalozen malo je reci...huhuhu :mrgreen:

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 06 nov 2012, 23:55

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Palili ste neke zastave, neke parole uzvikivali, pjesme neke pjevali..zato je i procjenjeno da niste pozeljni tamo.

e cuj budale, mi u kupu nismo isli dole, jer nam nisu mogli garantovati sigurnost, tacnije nisu imali para da plate policiju, a sad im je dino garant obecao da ce platiti, jer ne vidim drugo rjesenje, pa cete vi vjerovatno moci dole
Ozbiljno ti ba kazem. Njihov MUP je rekao da zbog paljenja zastave na Grbavici, te zbog nekih drugih desavanja u Hercegovini, gostujuci navijaci nisu pozeljni, tj. da policija nece obezbjedjivati vas dolazak.

Dino nikoga nista nije platio, i ta prica ne pije vode uopste. Jednostavno je to cista naucna fantastika. Cuj mi da placamo policiju za Slavijine utakmice, sta ti je drugar :mrgreen:

Ne skacem sebi nista u usta. Od naseg povratka na sjever i odlaska agenture nije bilo nacionalistickh prepirki u Lukavici sa nase strane. Sem ako u to ne ubrajas pjevanje himne :mrgreen: , ignorisanje pogrdnih povika i pjesama sa druge strane, i nase pjevanje pjesme o Kosovu na poluvremenu, da im pokazemo koliko nas boli **** za tu njihovu pricu o Kosovu i Srbiji. Poslije tog pjevanja sa nase strane o Kosovu (cista zajebancija) dobijamo aplauz i drugo poluvrijeme cak i oni prestaju sa cetnickim pjesmama spominjanjem Turske (za koju nas isto tako boli briga) i slicnih gluposti.
Zadnja izmjena: Vamos, dana/u 07 nov 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 07 nov 2012, 00:02

TMmanija2012 je napisao/la:Komsije cestitam na pobjedi ;)

hvala!!!! sretno u kupu!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 nov 2012, 08:13

pintol_TM87 je napisao/la:Imal ko da je snimio gol sa istoka...da vidim nesto :D hahah
Da vidis kako je onaj trehno kad je preskocio reklamu poslje gola ? :D

Jarane bio sam u liniji sa njim, kad je opalio glavom reko ovaj se nece dici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imaju 2 snimka snjimljena sa istoka, al nema da se to vidi :D

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 07 nov 2012, 09:08

Eee , da i ovo cujem. Cuj klub namjestio da dodju Hz u Lukavicu !!! :o :o
Svasta u Bozijoj basti..!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 nov 2012, 10:30

Vamos je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

Ozbiljno ti ba kazem. Njihov MUP je rekao da zbog paljenja zastave na Grbavici, te zbog nekih drugih desavanja u Hercegovini, gostujuci navijaci nisu pozeljni, tj. da policija nece obezbjedjivati vas dolazak.

Dino nikoga nista nije platio, i ta prica ne pije vode uopste. Jednostavno je to cista naucna fantastika. Cuj mi da placamo policiju za Slavijine utakmice, sta ti je drugar :mrgreen:

Ne skacem sebi nista u usta. Od naseg povratka na sjever i odlaska agenture nije bilo nacionalistickh prepirki u Lukavici sa nase strane. Sem ako u to ne ubrajas pjevanje himne :mrgreen: , ignorisanje pogrdnih povika i pjesama sa druge strane, i nase pjevanje pjesme o Kosovu na poluvremenu, da im pokazemo koliko nas boli **** za tu njihovu pricu o Kosovu i Srbiji. Poslije tog pjevanja sa nase strane o Kosovu (cista zajebancija) dobijamo aplauz i drugo poluvrijeme cak i oni prestaju sa cetnickim pjesmama spominjanjem Turske (za koju nas isto tako boli briga) i slicnih gluposti.
Nisam upucen.
Nisam ni rekao da je sto posto dino platio, nego sam rekao garant je to dino platio, jer ne vidim drugo rjesenje, ako nemaju para, sto ti sada govori da ako vi odete, onda si ti bio upravu za tu prvu recenicu, mada i ne mora znaciti.Svjesni su oni koliko bi dobili sa vama(pare), al isto trebaju biti svjesni koliko ce izgubiti sa vama :mrgreen:
Ne mislim konkretno na lukavicu.
Za zivot cijeli!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 07 nov 2012, 10:43

Do sad sam ponekad iz tvojih postova mogao procitati nesto i pametno,al brate lupas to da je Dino platio,zar ti mislis da je klub u stanju da placa nekome drugom organizaciju utakmice?Prosto je sve ovdje,Slavija ce zaraditi na Hordama minimum 10 milja s tim parama moze pokriti svu organizaciju utakmice i mozda cak i sluzbena lica,dolaskom Hordi doci ce i duplo vise domacih,znaci i tu su jos dodatno u plusu.Do sad nije bilo nikakvih carki velikog razmjera izmedju ovih ticurina i Hordi,tako da vjerovatno se vode logikom da je lakse organizovati ovu tekmu,nego li onu s vama ili Zrinjskim.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 nov 2012, 10:56

Ultra05 je napisao/la:Do sad sam ponekad iz tvojih postova mogao procitati nesto i pametno,al brate lupas to da je Dino platio,zar ti mislis da je klub u stanju da placa nekome drugom organizaciju utakmice?Prosto je sve ovdje,Slavija ce zaraditi na Hordama minimum 10 milja s tim parama moze pokriti svu organizaciju utakmice i mozda cak i sluzbena lica,dolaskom Hordi doci ce i duplo vise domacih,znaci i tu su jos dodatno u plusu.Do sad nije bilo nikakvih carki velikog razmjera izmedju ovih ticurina i Hordi,tako da vjerovatno se vode logikom da je lakse organizovati ovu tekmu,nego li onu s vama ili Zrinjskim.
ama rekao sam da je vjerovatno, jer ja ne vidim drugo rjesenje, poznavajuci situaciju kad smo mi trebali gostovati dole, znaci moze biti da je tacno, moze biti i da nije, znaju se dinine financijske mogucnosti, a isto tako se zna da mu je sarajevo na prvom mjestu, pa sam se vodio tom logikom, koja ne mora biti tacna.
Za zivot cijeli!

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 07 nov 2012, 12:47

u lukavici najmanje 1500 naših ljudi
ubjeđen sam u našu pobjedu jer igrači znaju šta im to donosi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.