Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Johny
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Johny » 24 okt 2013, 18:37

Rio - Slažem se da je Fellaini preplaćen, ali jbg preplaćivanje bi bilo i dati 36mil eura za igrača koji je prošle sezone zabio 2 gola i imao 2 asistencije (a sada je više na klupi negoli u prvih 11), a to je Ander i on apsolutno ne vrijedi tih 36 mil kolika je otkupna klauzula u Bilbau :roll:
Svakako da je to prevelika suma novca ali ko de danas pita.Trziste je tako(nemilosrdno) pa se vise-manje i ne pitas koliko ko vrijedi.Ander je veliki talent , ima tu tzv. fudbalsku inteligenciju koja je krucijalna za poziciju na kojoj igra.Statistika zavarava.Prosle sezone definitivno najbolji igrac Atletija.
Gundo je nerealna opcija, jer za njega vrijedi iskeširati i 50-60 mil, a to United sigurno neće uraditi, a vjerujem da u ovom trenutku i sam Gundo ne bi želio doći u United, jer je Dortmund bolja ekipa i ima veće šanse za osvajanje trofeja s anjima negoli sa Unitedom, a i prije će odabrati Reala koji je također zainteresiran u odnosu na Uniteda ;)
Gundogan ako ode iz BvB siguran sam da nece za vecu svotu od 25 miliona.Real jeste zainteresovan ali oni su zainteresovani za jedno 20 igraca svaki prelazni rok.
Igraci su odlazili iz Dortmunda koji je i prije 2 godine bio jak kao zemlja.To danas neigra apsolutno nikakvu ulogu jer je United prije svega ime i prestiz...

Koke isto tako, jedan je od temelja igre Atletia koji je u ovom trenutku jača ekipa od Uniteda, produžio je ugovor i vjerujem da se želi odužiti Cholu jer je vjerovao u njega i napravio igračinu od njega, tako da nema razloga da mijenja sredinu ;)
Vecina Spanaca su poprilicno sentimetalni, posebno igraci koji zaista cjene grb za koji igraju(najcesce izdanci kluba).Takvi igraci imaju duplu vrijednost i njihova cjena je enormno veca u koliko dodje do transfera.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2013, 18:52

Johny je napisao/la: Svakako da je to prevelika suma novca ali ko de danas pita.Trziste je tako(nemilosrdno) pa se vise-manje i ne pitas koliko ko vrijedi.Ander je veliki talent , ima tu tzv. fudbalsku inteligenciju koja je krucijalna za poziciju na kojoj igra.Statistika zavarava.Prosle sezone definitivno najbolji igrac Atletija.
Ma teško da od njega bude išta, uništili su ga ovi, isto kao što su sa Llorenteom uradili, tako da sad definitivno ne vrijedi ni blizu tih 36mil, a kad već nisu htjeli dati ovog ljeta tu sumu, sad defintivno neće ;)

Johny je napisao/la: Igraci su odlazili iz Dortmunda koji je i prije 2 godine bio jak kao zemlja.To danas neigra apsolutno nikakvu ulogu jer je United prije svega ime i prestiz...
Ma slaba fajda od tog imena, on sigurno neće izabrati United ispred Španaca, a i ako ne ode nigdje opet mu je u Dortmundu bolje nego u Unitedu ;)

Johny je napisao/la:Vecina Spanaca su poprilicno sentimetalni, posebno igraci koji zaista cjene grb za koji igraju(najcesce izdanci kluba).Takvi igraci imaju duplu vrijednost i njihova cjena je enormno veca u koliko dodje do transfera.
Da, to je jasno, zato sam i rekao da je on tek nerealan, ne samo za nas, nego rekao bih i za većinu drugih, jedino ako ovi šeici iz PSG il' Citya ne pošalju neku nemoralnu ponudu, onda bi ovi iz Atletia možda i popustili :?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 okt 2013, 20:35

slika
Preuzeto sa FB.. :cool: :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2013, 21:45

Powell opet strijelac za Wigan 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 okt 2013, 22:00

Jel živ anderson ? Xd
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 24 okt 2013, 22:04

Na aparatima je, uzrok:prejedanje :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 24 okt 2013, 22:39

http://rutube.ru/video/87abf5c6865bb4d7 ... /?ref=logo

Powell redovno zabija u Wiganu, jedva čekam da se momak vrati sa posudbe...
Novi Scholes! :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 okt 2013, 22:43

Jesam ja jedini koji misli da Powell uopšte nije toliko dobar centrali veznjak koliko je dobar kao napadač ili am.
Koliko sam čitao i pratio malo,i u Wiganu igra te 2 pozicije,a znam da je i u svom timu iz kojeg je došao,zaboravih ime,stade mi mozak,isto najbolji bio kada je bio napadač..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 okt 2013, 22:56

Bice on odlican BTB veznjak, vidi se da lepo igra u defanzivi, ali u ofanzivi je jos veci mag. Decko je 94. godiste, on tek treba da napreduje, a vidi se da je u Wiganu za klasu bolji od svih.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 25 okt 2013, 00:59

Narin je napisao/la:Jesam ja jedini koji misli da Powell uopšte nije toliko dobar centrali veznjak koliko je dobar kao napadač ili am.
Koliko sam čitao i pratio malo,i u Wiganu igra te 2 pozicije,a znam da je i u svom timu iz kojeg je došao,zaboravih ime,stade mi mozak,isto najbolji bio kada je bio napadač..
pa i Scholes je igrao te pozicije u početku 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2013, 03:24

Nike i United izgleda potpisuju novi ugovor: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

300 miliona funti za 5 godina. Tri puta vise nego trenutni ugovor, i duplo vise nego sto Real prima, a to je trenutno najveci ugovor. Na stranu izgled dresova Nikea zadnjih godina, ovo je odlican ugovor za klub jos jednom. Da barem znaju sa transferima kao sa ovim sponzorima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 25 okt 2013, 10:05

Cartman je napisao/la:Nike i United izgleda potpisuju novi ugovor: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

300 miliona funti za 5 godina. Tri puta vise nego trenutni ugovor, i duplo vise nego sto Real prima, a to je trenutno najveci ugovor. Na stranu izgled dresova Nikea zadnjih godina, ovo je odlican ugovor za klub jos jednom. Da barem znaju sa transferima kao sa ovim sponzorima.
Dakle iduce sezone samo od dva sponzora oko 130 miliona funti (60 od Nike-a i 70 od Chevroleta ako sam dobro upucen), definitivno ima nade da vidimo neko zvucno pojacanje. Takodjer nadat se da ce se Ed popravit i u pregovorima oko igraca, Januzaj je uspjesno sacuvan, treba produzit ugovor Vidicu i Keriku, te dovest bar jedno pojacanje u sredini.

Nadam se da smo prebrodili krizu i da cemo konacno pocet da nizamo dobre rezultate, par vezanih trijumfa bi dobro doslo da vratimo samopouzdanje.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 okt 2013, 10:36

Finally a major signing... Nike? Is he a greek midfielder? Or Brazilian? :lol: :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 25 okt 2013, 16:45

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 25 okt 2013, 17:31

Evra demantovao price o odlasku, kaze da je novinar sve pogresno protumacio.

Sutra bi volio ovako nesto:

-------------------DDG----------------
Rafael------Jones------Vidic------Evra
-------------Carrick----Fellaini----------
Nani------------Kagawa-----------Januzaj
-----------------Rooney-------------------

Valencia je bio sjajan protiv spanjolaca, al mislim da je Nani korisniji protiv ekipa kao Stoke.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 25 okt 2013, 18:20

Sporting figures by Dave Merrell :

slika
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 25 okt 2013, 19:16

Pored unosnog ugovora United je i dalje zadrzao prava na prodaju dresova. Whoohoho

Inace, dal' neko ima novu Fergijevu knjigu ? Ili barem detalje iz iste :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 25 okt 2013, 20:31

https://www.dropbox.com/s/wtq1ekqmgq66o ... rguson.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto čitava knjiga :twisted:

Ne znam da li je dozvoljeno stavljati ovako linkove, ako nije unaprijed se izvinjavam!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 okt 2013, 21:47

slika
Da oce ovaj sastav, makar opet zijanili.. 8-)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2013, 21:49

Kad vam Marokanski Cristiano Ronaldo pomrsi racune sutra :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.