Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 okt 2013, 00:16

Kaže Schmeichel da je Ibra rođen za Uniteda :mrgreen:

On i Schweini, tačnije :)

Pogledah sažetke i najupečatljivija stvar koju sam primjetio je bilo ono miješanje odbrane (i veze) Sosijedada u drugom pol od strane nekog prosijedog deduke po imenu Ryan slika

Drago mi je da je Kagawa odigrao od prve minute i da je pružio dobru partiju, a i Chichu sam poželio gledati u prvih 11, dok je Wazza još jednom potvrdio da mu promjena na klupi itekako godi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 okt 2013, 00:20

Zna Schmeichel prepoznati klasu. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2013, 02:14

Neka odmore RVP-a kako treba, ne vrijedi da igra sa malim povredama stalno. Protiv Stokea:

Carrick - Fellaini (bljak)
Valencia - Kagawa - Nani
Rooney

Yebiga, zasluzio je Valencia da igra nakon ove partije. Ado neka malo odmori, mlad je on jos. Odbrana ista kao danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 okt 2013, 02:57

EPL je napisao/la:United opet na silu nekako, nema kreativnosti opet.. spora reakcija pojedinih igraća kada je ofanziva. United se mora pojaćati pravim igraćima, sve ovo je tanko.
Hvala Giggsu jest dobar na momente, ali 80' minuta nista...

Nego da li je netko primjetio "singing section" dio tribina za pjevanje.. večeras je bio experiment i navijaci koji vole pjevati i praviti pravu atmosferu dobili su priliku u uglu da se okupe i navijaju, gdje inace budu gostujuci navijaci.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... games.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
The singing section at Old Trafford get its first run out tonight.
napokon ! svi znamo sta nam je moderni fudbal donio pa i to da na old traffordu gdje smo 70 80 i 90-tih vladali na tribinama vec godinam se cuju igraci prilikom utakmice. Kako stvari stoje zele citavu tribinu za navijanje bice tesko izvodljivo ali se nadamo tome !

slika
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 okt 2013, 03:02

obavezno pogledati !

[youtube][/youtube]
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 okt 2013, 06:12

I sta mislite koji je nas najbolji stoperski tandem? Licno mislim da je to trenutno Vidic-Evans, iako mislim da dugorocno Jones ima veci potencijal od Evansa. Eh sad mozda Moyes odluci da ce vec probat uigrat Jonesa i Evansa zajedno. Ali ja nekako nisam nikad siguran kad tu nema Vidica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 okt 2013, 06:37

Cartman je napisao/la:I sta mislite koji je nas najbolji stoperski tandem? Licno mislim da je to trenutno Vidic-Evans, iako mislim da dugorocno Jones ima veci potencijal od Evansa. Eh sad mozda Moyes odluci da ce vec probat uigrat Jonesa i Evansa zajedno. Ali ja nekako nisam nikad siguran kad tu nema Vidica.
Trenutno Vidić - Evans sigurno. Evans se strašno popravio i samo SAF zna što je godinama trpio njegove gluposti, ispostavilo se da je vrijedio. Evans - Jones je tandem za budućnost, mada se postavlja pitanje koliko se smijemo u taj tandem pouzdati pa čak i kad obojica budu na vrhuncu forme, jer ipak oni nisu klasa Ferdinanda i Vidića, ali ako želimo da dostignu svoj vrhnac moramo ih istrpiti. S druge strane postavlja se pitanje šta je alternativa, moralo bi se ići u kupovinu, a svi znamo da možda ima i nekih drugih pozicija gdje je bolje potražiti nova rješenja.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 okt 2013, 08:50

Trenutno Jones-Evans su najbolji.

Vidic ove sezone je kriminalan. Nema meca da on nema jedan ili dva kiksa.

Chicarito je prilicno izgubljen. Sta se desava s njim??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 okt 2013, 09:12

Protiv Stokea ovako:

DDG
Small--Jones--Evans--Evra
Valencia--Carrick--Fella--Kagawa
----Rooney---RVP

Sretan rodjendan Wazza..
slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 24 okt 2013, 10:02

Sretan rođendan Rooneyu :mrgreen:

slika

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 okt 2013, 10:11

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 24 okt 2013, 13:03

Cartman je napisao/la:I sta mislite koji je nas najbolji stoperski tandem? Licno mislim da je to trenutno Vidic-Evans, iako mislim da dugorocno Jones ima veci potencijal od Evansa. Eh sad mozda Moyes odluci da ce vec probat uigrat Jonesa i Evansa zajedno. Ali ja nekako nisam nikad siguran kad tu nema Vidica.

Po meni su to Jones-Vidic iako su vjerovatno bili najrjedja stoperska kombinacija. Misljenja sam da se Jones mora forsirati iskljucivo na stoperskoj poziciji jer ima strasan potencijal i po meni je pretendent za buduceg lidera odbrane. Vjerujem da bi sa Vidicem u paru mogao stosta toga nauciti, prije svega na temu liderstva i naravno steci tu stopersku rutinu koja mu je uveliko bila ugrozena seljakanjem sa pozicije na poziciju.

Evansu ja nikad necu vjerovati iako je Fergi i od njega napravio pristojnog igraca za Unitedov nivo, no on ce za mene uvijek biti legitimni nasljednik Browna, iako mozda malo naprednija varijanta. Sto se Ria tice covjek je pred penzijom tako da se od njega vise nama sta traziti, moze pomoci iskustvom i to je to. Imamo jos Smallinga koji nikako ne uljeva sigurnost, ima dobre fizicke predispozicije, skok igru, no zbog cestih povreda stagnira i bojim se da nema neku perspektivu u Unitedu, no volio bih da se prevarim. Summa summarum sigurno ce nam trebati kvalitetno i provjereno pojacanje i na ovoj poziciji jer ono sa cim trenutno raspolazemo je ispod renomea Uniteda..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 okt 2013, 13:42

Saurman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Opet ponavljam, vidi se da nisi trenirao niti nesto pretjerano igrao fudbal u zivotu. ;) Bez uvrede naravno.
Slab ti je taj trening gdje greške pravdaš srećom/nesrećom. ;)
Cuj ovog :lol:

Buraz ti pravdas onu kardinalnu gresku kakva se u nasoj ligi ne prasta.Cuj da si igrao fudbal , znao bi neke stvari. :lol:

Ajde fudbaler reci nam kako on nije imao vremena da fuli svoj go , nego je jednostavno pod tim uglom loptu morao zakaciti i nikako drugacije.

Kakvih pacijenata Boze sacuvaj !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 24 okt 2013, 13:46

slika

8-)

AZRAILLL
Kontakt:

Post Postao/la AZRAILLL » 24 okt 2013, 13:51

ja cu samo ovo reci prije pocetka utakmice kad sam vidio sastav mislio sam da je to utakmica The Capital One Cup,jer obicno je to takav sastav za te utakmice mislio sam evo jos jedne blamaze...ali fakat su me sinoc iznenadili prije svega gigs,valencija i jons...dobra partija,jedino sta me iznerviralo na utakmici je ulazak strasnog jounga hahah.dobro je pobjeda je dosla u pravo vrijeme samo da zahi da bar 15 minuta mislim da bi on u tih 15 min.pokazao jako mnogo...i da kagawa je bio strasan sinoc kagawa ocjena najveca...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 okt 2013, 14:06

Johny je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Opet ponavljam, vidi se da nisi trenirao niti nesto pretjerano igrao fudbal u zivotu. ;) Bez uvrede naravno.
Slab ti je taj trening gdje greške pravdaš srećom/nesrećom. ;)
Cuj ovog :lol:

Buraz ti pravdas onu kardinalnu gresku kakva se u nasoj ligi ne prasta.Cuj da si igrao fudbal , znao bi neke stvari. :lol:

Ajde fudbaler reci nam kako on nije imao vremena da fuli svoj go , nego je jednostavno pod tim uglom loptu morao zakaciti i nikako drugacije.

Kakvih pacijenata Boze sacuvaj !
"Cuj ovog", par retardiranih smajlija, pacijent na kraju a jos samo fali ono vidi ti glave...

I ja bi sada trebao da se obazirem na ovo? Da, covjek je sigurno namjerno sam sebi dao gol, greske u onim situacijama se desavaju, kada se lopta naglo odbije tebi na nogu, pokusas najbolje al` ne mora znaciti da ce zavrsiti tamo gdje zelis. Ko je vama dvojici kriv kada fudbal samo na PES-u igrate? :?

I da, sta ja imam pravdati nekoga iz redova Spanjolaca? Hvala im na autogolu i u uzvratu isto neka ponove. Cuj pravdam. :roll:

Nemoj dalje, ne volim hraniti trolove i dodavati poene zlatnim kantama.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 okt 2013, 14:23

Sine dragi ovdje niko ne brani reakciju Iniga ali ti nama pokusavas docarati da je autogol bio neminovnost.

Inace jako rijetko imam bilo kakav kontakt sa fudbalerima , ovim putem zelim iskazati da mi je cast sto diskutujem sa jednim fudbalerom koji fudbal ne igra na PES-u vec na fudbalskim travnjacima.

Smijurija !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 okt 2013, 14:24

Johny je napisao/la: Inace jako rijetko imam bilo kakav kontakt sa fudbalerima , ovim putem zelim iskazati da mi je cast sto diskutujem sa jednim fudbalerom koji fudbal ne igra na PES-u vec na fudbalskim travnjacima.
I drugi put. Sad razguli. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 okt 2013, 14:26

Rooney88 je napisao/la:
Johny je napisao/la: Inace jako rijetko imam bilo kakav kontakt sa fudbalerima , ovim putem zelim iskazati da mi je cast sto diskutujem sa jednim fudbalerom koji fudbal ne igra na PES-u vec na fudbalskim travnjacima.
I drugi put. Sad razguli. ;)
Jes to lud ?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 24 okt 2013, 14:36

Valencia je napisao/la:Kagavu treba isforsirati pa sta bude. Svakako nema puno izbora.

Momku fali samopouzdanja. Mislio sam da ima veca muda. Previse je impresioniran Junajtedom, previse respekta ima prema glavnim igracima kluba. Pocetak je bio vrlo los. Ako bi napravio dobar niz mozda bi se oslobodio i pokazao neosporan kvalitet.
To je ključ - samopouzdanje. To je ono što je on sinoć konačno pokaz'o. Nije bilo konstantnog vraćanja lopte nazad ili najbližem do sebe. Sinoć kao da se nekako oslobodio. Dosta lijepih driblinga i kombinacija je napravio. Volim kad pokuša nešto da iskreira (što je sinoć radio), pa i pogriješi u tome, nego da samo na sigurno igra. Treba mu dat nekoliko utakmica, da pokaže da može, da mu se da određena sigurnost, jer za njega treba da ima mjesta u ovoj ekipi. Trenutno se još uvijek osjeća malo tog grča i nesigurnosti, što se sinoć vidjelo u par situacija kad je bio u izglednim situacijama za gol, ali zbog te nesigurnosti je promašivao ili bio blokiran.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.