Treba ga Husrefu k'o pomoćnika.pinoglavi je napisao/la:Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Treba ga Husrefu k'o pomoćnika.pinoglavi je napisao/la:Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti
Ma nije mu ni do koljena, kao sto ostali nisu Husrefu do koljena. Ja bi ga hladno za selektora reprezentacijewobly92 je napisao/la:Treba ga Husrefu k'o pomoćnika.pinoglavi je napisao/la:Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti
Fino rečeno.hskzmostar je napisao/la:Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
MortemHz je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
Ne moras ici daleko,nisu nam sudili penal na Peceri nad Graovcom u 90min. ,samo nasi ne kukaju u medijima npr kao sirokobrijezani,da je bilo obrnuto vjerovatno bi opet bilo koje priopcenje kluba sa pecare!KenoRob je napisao/la:A jest Bekric propo ja ne mogu da vjerujem da lik igra svaku u prvih 11. Uvijek je bio rumeni seljacic na terenu ali sad brate veze nema ni u igrackom smislu. Zeljo bio bolji do gola. I to "bolji" ono vise jalovo ali Zrinjski stvarno nista nije napravio. Poslije "slucajnog" gola (drago mi da Krosevski propada) Zeljo nije postojao na terenu! Ovaj Kostic ja mislim nije ni pricao sa ekipom sta i kako ako se primi gol, cisti amaterizam...Niko u ovoj ligi ne moze sjebat sam sebe kao Zeljo i Sarajevo valjda taj pritisak da ti kona dise uvijek iza vrata pa se povlace pogresni potezi, fura se jedan an drugoga i tako u krug. Volio bih da to bude Sloboda, ali Zrinjski uzima titulu opet. Jednostavno ljudima ide sve od ruke a to su vjerovatno i zasluzuli. Igraju bez pritiska sa velikom vjerom u sebe. Oni znaju i pustiti protivnika jer vjeruju da ce ga stici i pobijediti. Fizicki su svakako najjaci a i sreca ih prati ko nikog. Svaki navijac/sipmatizer kluba se mora sloziti da imaju i savrseno sudjenje iz sedmice u sedmicu. Ja se licno ne mogu sjetiti da je nesto svirano kontra Zrinjskog. Ne zelim nista da umanjim ali tako je kako je i najbolji ste. Najbolji ste klub i u zadnjih nekoliko godina...
Nakon prvog dijela bit ce mnogo jasnije, za sad su tu 1.Zrinjski, 2.Sloboda, 3.Sarajevo pa i Zeljo, istina da su u krizi ali imaju kvalitet da se mozda sa novim trenerom ukljuce se u borbu za prvaka. Pomalo mi je smjesna ova galama zbog poraza, jer nisu lose igrali do gola su bili bolji protivnik.hskzmostar je napisao/la:Glavni kandidati su Zrinjski,Sloboda ili Sarajevo ostale jednostavno ne vidim u nekoj znacajnijoj borbi za titulu!
Izdominirali smo ih u svakom pogledu, Koljica nisam puno ni primjetio, iskreno.tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..
Cestitke, nadam se da cete se pridruziti u borbi za vrh ove godine i na kraju ponovo izboriti Europu, naravno iza SlobodeEvolve je napisao/la:Izdominirali smo ih u svakom pogledu, Koljica nisam puno ni primjetio, iskreno.tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..
Hvala!pinoglavi je napisao/la:Cestitke, nadam se da cete se pridruziti u borbi za vrh ove godine i na kraju ponovo izboriti Europu, naravno iza SlobodeEvolve je napisao/la:Izdominirali smo ih u svakom pogledu, Koljica nisam puno ni primjetio, iskreno.tuzlak1987 je napisao/la:Dobro je pa onaj E.Koljic nije dao gola. Krampa teska, poceli o njemu pisati clanke kao da je neko cudo..
Sutra u 22 i 15Burberry46 je napisao/la:U koliko je pregled na Bht?
Da se premjestimo ovdje.jurisicduska je napisao/la: Brate ti si uzeo Jahića koji nije odigrao minut ko prevagu a Boga pitaj kakav je, pa nije to reprezentativni Jahić, a ovaj iz 2012 je gorio . Jedina prevaga je Stevanović. To je fkt otprilike tako. Lendrić bez ekipe neupotrebljiv. Njemu da igra Zeba iza dao bi 25 golova. Ne znam ako smatraš grčki prosječan klub karijerom i holandski pa propadanje do Radnika onda su imali karijere. Bekrić ostario nemate kreativca, Šećerović i Radinović su premijerligaški igrači, Blagojević je lud ne možeš od njeg vođu očekivati. Golman vam je rupa. Bekovi kriminalni. Jedan štoper valja jedan ne valja. I sve tako.
Nisam znao da su pomjerili, hvala na odgovorustadiontusanj je napisao/la:Sutra u 22 i 15Burberry46 je napisao/la:U koliko je pregled na Bht?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.