FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moram konstatovati, da i uz sav napor da to prikriju, navijači Željezničara su duboko pogođeni ovim porazom.
Al fkt.
Isto tako, odavno ni sa naše strane nije bila ovako dobra zajebancija.
Generalno je nije bilo toliko, jer evo, tek sad se pomalo vraća taj sjaj derbiju i stvarno moramo ovo pohvaliti i nastaviti ovim putem.
Nama je važno pobjedu iz derbija potvrditi u Lukavici, toga moraju biti svjesni i igrači.

Al fkt.
Isto tako, odavno ni sa naše strane nije bila ovako dobra zajebancija.

Nama je važno pobjedu iz derbija potvrditi u Lukavici, toga moraju biti svjesni i igrači.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma los mozda izdrzi pola sata igre plafon!!!J... ga i ova kisa neprestaje,valjaju ga stalno ali tesko najlosije je oko centra i oko penala na obadvije strane!!!Bas se trude da ga osposobe a vidijeti cemo u nedelju jesu li uspjeli!!!!VanBasten je napisao/la:Reci ti meni u kakvom je stanju teren?lovcen16 je napisao/la:Hocete moci nece biti problema jer nije bilo do murije pa nisu dosli Zeljovci nego je neko iz Zeljine uprave napao neke od celnika Slavije na Grbavici pa ovi nisu dali da dodju Zeljini navijaci a murija jedva ceka da dodjete!!!!Salim se neka navijaca pa zar da zbog deset-dvadeset majmune ispastaju momci koji srcem vole svoj klub!!!Nadam se dobroj tekmi i naravno pobjedi Slavije mada i nerjeseno bi bilko dobro jer realno Sarajevo ima bolju ekipu!!!bordobijeli je napisao/la:hocemo li moci u lukavicu ,u kupu sa zeljom nije bilo manijaka kao nisu mogli obezbjediti sigurnost.
Elegant je napisao/la:Sto se pogresno lozite znam i ja i ti i Said da on ne bi napustio fudbal da je Zeljo pobjedio. To je samo ucinjeno da se dige euforija među navijacima. Ne brini se gladan je on para a kada ih nestane u FKS imate mahanaje.VanBasten je napisao/la: A Said im je rekao da nema šanse da nas pobjede, da ako se to desi da će se on oprostiti od fudbala.
Helem...
Saće još malo utorak, Željezničar je haman stara vijest. Apsolviran. Idemo po 9 bodova do kraja, prva 3 u Lukavicu.
Niste vi vidjeli njegovo pravo lice.![]()
I samo cu te zamolit da nam vi pitari ne pricate o apsolviranju kad je fudbal u BiH u pitanju !
Dobro nećemo
Vidimo se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
One godine kad ga je Matko zavukao, ja kupujem kartu ispred sjeverne tribine, neki malac ispred mene uzima kartu, a onaj čovo unutra mu dade kartu (krupan, debeo valjda konta malac će dati repa, a dijete je) a malac zdimi i uteče u onu masu.. dere se čovo ''Mali vrati se bejem li ti koticu!!!''
ja oplak'o
ja oplak'o

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VOLIM VOLIM!!
@ramiral...
Sad idemo po novu pobjedu aBd!

Sad idemo po novu pobjedu aBd!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Ekonomista
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Ekonomista je napisao/la:Kaparisati Bekrica.Dobar je igrac.

to bi znacilo da je bekric imao platu od 10000km mjesecno sto je van pameti i da nije primio ni jednu platu od kad je dosao,jer je tu 10 mjeseci.amypitar je napisao/la:hearts je napisao/la:Hoćete li odgovoriti na pitanja jadni ne bili ? Ili ćete i dalje srati o svojoj nepobjedivosti a nemate muda da gospodaru familije kažete sve čega su vam puna usta iza nikova. Pitate li se što ne igra Bekrić ? Pa odgovorio vam je čovjek a vi samo šutite i slavite ga i dalje.
Dotada dok ne stisnete muda da pitate ono što trebate postaje jasna poruka dignuta na sjeveru pred kraj utakmice
Covjek je na klupi,jer je digao glas i trazio pare koje mu se duguju,a isto je uradio i Zeba.Dug Bekricu i Zebi je po 100 hiljada km.
ne lupetaj ziv bio
a da treba igrati,treba,da amar nije u pravu sto se njega tice,nije
-
- Kontakt:
bilo je nakon 6 kola smo ispred vas pa ispred 8 pa 10 a sad prodz 12 a oni iza nas pa sad bice proljece pa na kraju ce biti namjesteno stimalo se sarajevu al neka

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
romasarajevo je napisao/la:bilo je nakon 6 kola smo ispred vas pa ispred 8 pa 10 a sad prodz 12 a oni iza nas pa sad bice proljece pa na kraju ce biti namjesteno stimalo se sarajevu al neka

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Jel ovo "ubica divova" sa iste tekme? Trazim sliku sa derbija gdje se moze vidjeti ovaj trans ali je ne mogu naci,High je napisao/la:
Jeste, jeste.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zastava "ubica divova" napravljena prije minimalno pola godine, tako da je smiješno porediti ove dvije slike.Ali dobro, može kod vas sve...
DRUG NEBI TI PUNCA
Netačno. 1998. napravljena.
Ma jok.
Al' si brate naporan, ko proljev.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Od mene jedan
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.