Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
ma publika pravi veliki pritisak, toga ima uvijek, a poseban je problem kad ljudi koji ne znaju puno o fudbalu, a imaju neki uticaj uzmu igrace na zub..sigurno je da je lakse igrati u Radniku nego u Slobodi, u Vitezu nego u Zrinjskom, ali je trenutno lakse igraci i u Zrinjskom nego u Zelji i Sarajevu..jednostavno za igraca puno zdravije sredine
a dobro su ljudi rekli kod nas, nekad je bolje igrati i bez navijaca, jer kod nas je svijet naucio da oni vode ekipu, diktiraju izmjene, pozicije, transfere
sto se tice nas i mi smo tu "****", ne toliko kao u Sarajevu ali tu je to negdje, iznenadio bi se koliko je i kod nas ljudi sto se kaze "od ociju-bez ociju" pa kad pravi najjaci tim Slobode tog Stjepanovica nigdje nema- a lik je skoro pa nezamjenjiv, nesto kao Rahimic u repki..medjutim vide se samo golovi i asistencije, Subic se popravio jer je dao go, a sto je ispadao, kasnio, vracao se nazad ko maneken, svaku lose centrirao- to se ne vidi odjednom
a dobro su ljudi rekli kod nas, nekad je bolje igrati i bez navijaca, jer kod nas je svijet naucio da oni vode ekipu, diktiraju izmjene, pozicije, transfere
sto se tice nas i mi smo tu "****", ne toliko kao u Sarajevu ali tu je to negdje, iznenadio bi se koliko je i kod nas ljudi sto se kaze "od ociju-bez ociju" pa kad pravi najjaci tim Slobode tog Stjepanovica nigdje nema- a lik je skoro pa nezamjenjiv, nesto kao Rahimic u repki..medjutim vide se samo golovi i asistencije, Subic se popravio jer je dao go, a sto je ispadao, kasnio, vracao se nazad ko maneken, svaku lose centrirao- to se ne vidi odjednom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
A 80 % ih i dalje na strani uprave. Kakvo mazanje okica.

- Evolution87
- Kontakt:
Bravo aco 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Fin tekst gosp. Beganovića na temu FK Misimović d.o.o, onako, dosta kritički ali i analitički urađen.... a mogao bi se i jedan tekst o pozitivnim stvarima u PLBiH odraditi npr. o Zrinji pod naslovom " Kako je Zrinjski u četiri godine postao najbolji klub u BiH " ....
Sinoć mi je jedan naslov na ovom portalu onako privukao pozornost.... Kaže naslov:
"Fudbaleri Želje na stubu srama...nakon još jedne SRAMOTE"?!?!?
Kakva je SRAMOTA izgubiti od aktualnog prvaka, kluba koji je u zadnje tri godine osvojio dvije titule i koji je glavni pretedent za "kantu" i ove sezone te kluba kojeg je Željo u zadnjih deset utakmica dobio samo jednom?!?!
Čini mi se da neki novinari žive u paralelnom svemiru, ne poznajući pravu situaciju i realno stanje stvari....
Sinoć mi je jedan naslov na ovom portalu onako privukao pozornost.... Kaže naslov:
Kakva je SRAMOTA izgubiti od aktualnog prvaka, kluba koji je u zadnje tri godine osvojio dvije titule i koji je glavni pretedent za "kantu" i ove sezone te kluba kojeg je Željo u zadnjih deset utakmica dobio samo jednom?!?!
Čini mi se da neki novinari žive u paralelnom svemiru, ne poznajući pravu situaciju i realno stanje stvari....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Siroki ide silaznom putanjom.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki nije, a niti nece grohnuti. Siroki ce vec danas biti ispred Zeljeznicara. To su tvoje puste zelje, pregovara se sa nekolicinom vrlo iskusnih slobodnih igraca, ekipa ce se kvalitetno pojacati.RichmanBiH je napisao/la:Mozemo se mi zajebavat, provocirat I tako to ali je cinjenica da je Sa fudbal dotakao dno! Toliko nestrucnosti, a veceg egoizma nigdje nije zapamceno. Pa ljudi su uspjeli otjerat I one najokorjelije navijace, starije koji su dolazili I u ratu na utakmice. Ovo je propast, tesko cemo se iscupat. Ove godine je sreca pa je siroki grohnuo.
UPRAVA NAPOLJE!
- Beduin
- Kontakt:
Odlican tekst, nakon mukotrpnog Acinog prikupljanja informacija na forumu i mudro ispitujuci Zeljine navijace na njihovom pdf.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260

Na lobotomiji sad nemilosrdno piju vodu zbog kolektivnog stucanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne sekirajte se za Siroki.. Bit ce u vrhu vrlo brzo.. Godinama prognozirate pad i raspad al nece ga bitiRichmanBiH je napisao/la:Siroki ide silaznom putanjom.UltrasNotRed je napisao/la:Siroki nije, a niti nece grohnuti. Siroki ce vec danas biti ispred Zeljeznicara. To su tvoje puste zelje, pregovara se sa nekolicinom vrlo iskusnih slobodnih igraca, ekipa ce se kvalitetno pojacati.RichmanBiH je napisao/la:Mozemo se mi zajebavat, provocirat I tako to ali je cinjenica da je Sa fudbal dotakao dno! Toliko nestrucnosti, a veceg egoizma nigdje nije zapamceno. Pa ljudi su uspjeli otjerat I one najokorjelije navijace, starije koji su dolazili I u ratu na utakmice. Ovo je propast, tesko cemo se iscupat. Ove godine je sreca pa je siroki grohnuo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovao ili ne i meni je to zasmetalo... ĆU, SRAMOTEPiazzaGrande je napisao/la:Fin tekst gosp. Beganovića na temu FK Misimović d.o.o, onako, dosta kritički ali i analitički urađen.... a mogao bi se i jedan tekst o pozitivnim stvarima u PLBiH odraditi npr. o Zrinji pod naslovom " Kako je Zrinjski u četiri godine postao najbolji klub u BiH " ....

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- elamalakia
- Kontakt:
Kakav strucnjak, cuj furamo se na 'bg blizance'

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo se ti smij do iznemoglosti... U toj svojoj glavi teško ćeš ti sta drugo svarit osim smijeha... Vidi se da si skonto poentuelamalakia je napisao/la:Kakav strucnjak, cuj furamo se na 'bg blizance'![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E i ti ga izvali jarane.. cuj furanje na blizance, po cemu to majke ti? Samo ti palo na pamet?staragarda je napisao/la:Samo se ti smij do iznemoglosti... U toj svojoj glavi teško ćeš ti sta drugo svarit osim smijeha... Vidi se da si skonto poentuelamalakia je napisao/la:Kakav strucnjak, cuj furamo se na 'bg blizance'![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Prije smo mi u Sarajevu "blizanci" nego oni divljaci u bg koji se svaki derbi porokaju kao kakvi kauboji!MortemHz je napisao/la:E i ti ga izvali jarane.. cuj furanje na blizance, po cemu to majke ti? Samo ti palo na pamet?staragarda je napisao/la:Samo se ti smij do iznemoglosti... U toj svojoj glavi teško ćeš ti sta drugo svarit osim smijeha... Vidi se da si skonto poentuelamalakia je napisao/la:Kakav strucnjak, cuj furamo se na 'bg blizance'![]()

-
- Kontakt:
Sramota je jer su 3 poraza u nizu. A Siroki pao ner im je potrebna reorganizacija, od klibskog pravilnika pa nadalje. Moguce je da ostanu bez evrope.
UPRAVA NAPOLJE!
- hskzmostar
- Kontakt:
Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
Zrinjski je postao najbolji klub u BiH jer ga vodi covjek koji je i sam iz sportske obitelji i sve sto u zivotu radi radi to do perfekcije zato nam je i klub takav,eto jedna ideja da se napravi veliki interviju sa Dankom Sulentom alfom i omegom kluba!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jakovljevici iz ovih voleja ubijaju, identican gol kao u finalu kupa 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Zeljo i Sarajevo imaju medije,imaju najvise navijaca,imaju povijest pa gledano sa tog aspekta njima je sramota ako nisu prvi ili drugi nisu time omalozavali Zrinjski vec je samo logicna stvar da su u vrhu ,ss ba odlicno prati i ostale klubove kao niti jedan portal u BiH !

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolja liga na svijetu. 

Pif, i Radnik ispred Zeljeznicara 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta radi Slavko, kad bi ga za trenera dovela neka ekipa iz vrha, ili cak Zeljeznicar, mislim da navijaci ostalih ekipa trebaju proglasiti dan zalosti
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.