hodža je napisao/la:ja sam danas odigrao nešto čisto da se prati, sumnjivi su mi ovi kupovi, posebno zbog sinoćnjih poprilično realnih rezultata...
Bayern H1
A.Madrid 2
Hanover 3+
Totenhem 3+
Čelzi 1X
Juve 1
Udinese 1
Svonsi daje gol

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:ja sam danas odigrao nešto čisto da se prati, sumnjivi su mi ovi kupovi, posebno zbog sinoćnjih poprilično realnih rezultata...
Bayern H1
A.Madrid 2
Hanover 3+
Totenhem 3+
Čelzi 1X
Juve 1
Udinese 1
Svonsi daje gol
Boga mi prođeIlPrincipe je napisao/la:Možel proć ?
Uplata = 5KM
Dobitak = 16KM
Real Jaen - Atletico Madrid = 2 (1.35)
Cercle Brugge - Beerschot = 1X (1.30)
Cibalia - Gorica = 1 (1.35)
Heracles - Sparta R. = 1 (1.35)
Genoa -Fiorentina 2Lisac je napisao/la:Cleveland - Washington 2
Chievo- Pescara 1
GAIS - Gefle 2
delpy je napisao/la:Juve X/1 ili vise golova u 2.pol
valjda je neko ispratioDuckZz je napisao/la:Chelsea - Man.United pm3 1.80
Juventus - Bologna 1 1.20
Alcoyano - Real Madrid pm2 1.60
3.5
Ovo su kvote od prije neki dan kad su bile malo vece, tko želi nek prati iako baš nemam neku reputaciju ovde
moraš steć' reputaciju 'vako ko ja da promasujes 2-3 puta zaredomDuckZz je napisao/la:valjda je neko ispratioDuckZz je napisao/la:Chelsea - Man.United pm3 1.80
Juventus - Bologna 1 1.20
Alcoyano - Real Madrid pm2 1.60
3.5
Ovo su kvote od prije neki dan kad su bile malo vece, tko želi nek prati iako baš nemam neku reputaciju ovde
jbi ti to imaju +8azTer je napisao/la:dallas bez dva praktički ključna igrača...
bila dobra kvota u pm 4.5....azTer je napisao/la:ma ne kažem ništa za to, dobili su lakerse, sigurno mogu i jazzerse, samo su podcijenjeni vjerovatno zbog toga što sam gore napisao
E to se traži.dijabola je napisao/la:Popravni od sinoć.
Dubl:
New Orleans - San Antonio 2 @ 1.40
Eric Gordon je upitan za večeras, a i ako bude igro neće biti na 100%. S njim i bez njega Hornetsi su 2 različite ekipe. Startaće rookie Austin Rivers, koji ima fiziku ali ne i glavu, bar ne zasad. Gosti se po izjavama čine nabrijani na početak sezone, ekipa je uglavnom ista kao i prošle. Spursi su uvijek Spursi, bez obzira da li igrao Eric Gordon ili ne...za protivnike, naravno.
Detroit - Houston over 190,5 @ 1.70
Ja kako gledam Rocketsi će ove sezone morati igrati na puno poena. Na vanjskim pozicijama startaju 3 ofanzivno orijentirana igrača, nema izrazitog stopera. A reket pak drže Terence Jones (dobra fizika, ali ipak rookie), Marcus Morris (sophmore, stretch četvorka) te na centru Omer Asik (odličan skakač, čisto sumnjam da može sam čuvati reket). S obzirom da su na bekovima Lin i Harden kao odlični šuteri i razigravači (naročito ovaj drugi), trebali bi biti u stanju zabijati cijelu noć, ali zato Harden mora čuvati Stuckey-a pa bi ovaj vrlo lako mogao konstantno praviti probleme. Pistonsi se trude u odbrani, ali im fali talenta na toj strani parketa (Prince je prestar, Drummond premlad), Singler nema fizikalije, puno rookie-a na rosteru...). U napadu uvijek mogu zavrtiti nešto preko Monroe-a, imaju dosta dobrih šutera, a tu je i već pomenuti povoljan match-up koji će Stuckey imati. Valjda su ovo razlozi zašto kvota i jest u padu.
Kvota: 2.38
Ovo se ne traži, al je ukupno plus, što je najvažnije.dijabola je napisao/la:Triple:
Detroit - Houston 1 @ 1.70
Portland - LA Lakers 2 @ 1.70
Chicago under 96,5 @ 1.85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.