FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Casni klub hahahaha oplaka
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jedinstvo da je imalo para igralo bi PL ove sezone, imali su dobar sastav, uslove i stadion, dobru poziciju na tabeli, ali su u proljetnom dijelu poceli otpustati trenera (neosnovano) i igrace (zbog neisplacenih plata, ali i nezadovoljstva pojedinih igraca), mi smo to iskoristili (ovako i onako) te smo tu gdje jesmo.
Hvala ti Azmire, istocnu tribinu nazvali po tebi, amin.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
intercontinental
- Kontakt:
[youtube][/youtube]1:47 -1:57
Ma nije ni providan nikako,kkako samo glupo glumiii,seljak pravi,kakav trener-takav klub!
Ma nije ni providan nikako,kkako samo glupo glumiii,seljak pravi,kakav trener-takav klub!
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
oni su svoju sansu prokockali,nece se vratiti jos dugo,digli se,mi smo najbolji,mi ovo,ono,ja im kazem raspast cete se iznutra,pljuvali me,kako oni,tako i nasi pojedinci..jednostavno,prevelik je to zalogaj bio za njih...lijepo im kazem dugujete ljudima plate,onaj anonimni hoce oci da mi kopaBatva je napisao/la:Jedinstvo da je imalo para igralo bi PL ove sezone, imali su dobar sastav, uslove i stadion, dobru poziciju na tabeli, ali su u proljetnom dijelu poceli otpustati trenera (neosnovano) i igrace (zbog neisplacenih plata, ali i nezadovoljstva pojedinih igraca), mi smo to iskoristili (ovako i onako) te smo tu gdje jesmo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Jedan propali pokušaj (zapravo dva):
NKMramor je napisao/la:Jedan propali pokušaj (zapravo dva):![]()
![]()
Ovo za sl sezonu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Čisto nešto da nabacim, da ubijem ovu tišinu oko pojačanja. Kad ovo smatram propalim pokušajem, sad' zamisli šta onda gotovog' materijala imam.
(Mada nije loša ova fora sa slanim bunarom, možda pokušam još poneku kombinaciju).
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
http://www.****/clanak/161977/dzarov ... ajevo-1985
On tvrdi da su njegove najveće baze u BiH bili Mostar i Trebinje. - Leotar mi je donio mnogo novca. Zar vam nije sumnjiv meč iz 2012. godine? Željezničar je imao nevjerovatan niz bez poraza i onda ga lagano porazi Leotar, koji je bio otpisan - kazao je Džarovski.
On tvrdi da su njegove najveće baze u BiH bili Mostar i Trebinje. - Leotar mi je donio mnogo novca. Zar vam nije sumnjiv meč iz 2012. godine? Željezničar je imao nevjerovatan niz bez poraza i onda ga lagano porazi Leotar, koji je bio otpisan - kazao je Džarovski.
Meni su dresovi sa ovom kragnom tako gotivni, nekako elegantni, mada oni nisu dobri za nase uslove gdje u jednom dresu se treba da odigra najmanje polusezona, lako se tu oko vrata ti dresovi poderu u duelima ali ovako za navijace su vrh.Slobodas je napisao/la:NKMramor je napisao/la:Jedan propali pokušaj (zapravo dva):![]()
![]()
Ovo za sl sezonuKako je jak ovaj sa slanim bunarom
Dzarovski je mozda mogao namjestiti poslije rata, prije jako tesko (uglavnom je namjestao u nizim ligama gdje je bila manja kontrola), tada nikad nisi mogao znati sa kim imas posla, da li sa policijom ili sa kriminalcima. Bilo je slucajeva da dodju "nepoznati ljudi" ponuditi novac za neku utakmicu, takve slucajeve si morao prijaviti treneru ili nekom funkcioneru....jednom su nasem Lepini (Nihadu Mujezinovicu) ponudili aktovku para za jednu utakmicu da "skrivi" penal, dosao mu tip na kucna vrata...naravno, odbio je i prijavio tadasnjem treneru Djordje Gerumu. Ne kazem da nije bilo namjestanja, bilo je....Sloboda je imala jak lobi.....veliki Ante Raos je bio i komesar tadasnje lige, velika faca.....Gorki je napisao/la:Navijači Slobode su pucali na mene
Sport piše da će doći veznjak, te da će Migi pauzirat' mjesec dana zbog operacije 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:ima u avazu danasnjem to, gdje spominje da je nastimao i Sarajevu titulu 1985emirzlaTu je napisao/la:ROBIJASI
Legendarni menadjer Velibor Dzarovski koji je poznat kao osoba koja stima utakmice danas je govorila o tome kako je nasa liga puna nacionalizma i da se svako kolo stimaju utakmice u nasoj ligi navodeci kako je nastimao susret Zelje i Leotara te kao svoju bazu naveo gradove Trebinje i Mostar...
I ono dodje ovde pricat o svom klubu i brki kako su najtrofejniji u drzavi...stice vas pravda mali plavi...
Ovo sam kopirao sa FB Robijasi...
i da je pokusao nastimati borac - zrinjski al nije uspio
al istina je da vas je željo izbacio iz lige i on to kaze i siguran je 100 %
Ma dobro mi smonprvo sami sebi krivi sto smo dopustili da se to desi..pa tek onda Zeljo..nama jedino sto je tad bila muka jer je recimo Slavija dobila bodove od Rudara, sudije im poklonile bodo e protiv Olimpica, a objektivno Leotar je bio gori od nas tu godinu a to je vec naredna sezona pokazala kad su se nabijale gol razlike nad njima...zbog toga nama ima to sve jedan gorak ukus jer su drugi imali podrsku svih, dok su nama svi okrenuli ledja ...ja nam druga navijac je Zelje iz konjuca u Sarajevu je drot ...lik mi prije tekme govori kako ce Leotar ostati u ligi jer doxeko on Amara i ekipu u Konjicu imali rucak..kaze amar sam tu je rekao da ce Leotao ostati u ligi..ali na kraju ja opet kazem ispadanje nam je godilo..lopovi su sami digli ruke od Slobode..nisi ih morao tijerati ,nego znalisu da federalnoj moras ti snositi troskove...dobili smo jednog od najboljih predsjednika,napravili euforiju preko 10.000 navijaca na utakmicama i td..uglavnom nije ni ispalo tako lose
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hvala Bogu ništa od Čejvanovića koji je potpisao za Radnički, isto kao i Kuduzović.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- nesvrstani
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:http://www.****/clanak/161977/dzarov ... ajevo-1985
Nemoj tako, nije namjesten taj mec, oni su usli opusteno jer su osigrali titulu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
intercontinental
- Kontakt:
Šta ima veze što je kasnila utakmica?Možda je pukla zastavica sudiji,možda su sudije ostale zaključane u svlačionici ?nesvrstani je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:http://www.****/clanak/161977/dzarov ... ajevo-1985
Nemoj tako, nije namjesten taj mec, oni su usli opusteno jer su osigrali titulugoovna sarajevska
u transu pjesma nek zagrmi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ne dozivajte mumijeve,molim vas....svima je kristalno jasno sta i kako se odigralo u trebinju..dovedite 5 napusenih likova,pustite im onu komediju iz trebinja i umrijet ce od smijeha....samo su eto oni bili mahmurni i malo se slavilonesvrstani je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:http://www.****/clanak/161977/dzarov ... ajevo-1985
Nemoj tako, nije namjesten taj mec, oni su usli opusteno jer su osigrali titulugoovna sarajevska
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da se zna mišljenje navijača i bez te peticije
.
ma nek' se igra tekma, ako Bog da, da nekome od njihovih nogu polomimo, po mogućnosti dvostruki prelom 
- nesvrstani
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ma nek' se igra tekma, ako Bog da, da nekome od njihovih nogu polomimo, po mogućnosti dvostruki prelom
ionako govore da smo mesari, pa nikad da opravdamo taj nadimak
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.