Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

narodniheroj
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la narodniheroj » 21 avg 2016, 02:27

MortemHz je napisao/la:Prvo poluvrijeme sve dobro osim realizacije, mnogo bolja igra od Zrinjskog. Drugo nije pocelo toliko lose ali poslije onog gola Zeljeznicar se brutalno raspao i trebao je primiti jos koji gol.
Znači bilo je primjetno zalaganje ? Jasno je i meni da je igra loša, negledljiva i neefikasna, ali su momci ostavili zadnje atome snage na terenu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2016, 02:30

I ja sam vidio da su se trudili i htjeli sto prije zabiti gol, trcali, isli u duele, ali jednostsvno padaju nakon primljenig gola evo vec trecu utakmicu. Neshvatljivo mi da relativno iskusna ekipa tako padne kad primi gol, odjednom kao da drugi tim je na terenu.
Bekric se previse nerviral i svadjao u 1. poluvremenu umjesto da je igrao za tim. Lendra igra koliko ga suigraci isprate jer ne moze covjek sve sam. Stevanovic je masina i taj momak gine svaku tekmu.
U biti svi su se trudili, ne moze im se zamjeriti, kasnije se nije znalo ko pije a ko placa, Zrinjski uzeo loptu i drzao je maksimalno, Zeljo nije adekvatan presing pravio i nakon primljenog gola je trebao smiriti igru, spustiti loptu i lagano organizovati nove napade, a ne onako se razletiti po terenu.
Kad golman nekoliko golova zezne onda se uvuce i strah u odbranu, ali u cijeli tim, zato po menu Kjosevski treba na klupu malo.

To je ugrubo moje vidjenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 21 avg 2016, 02:41

Beduin je napisao/la:I ja sam vidio da su se trudili i htjeli sto prije zabiti gol, trcali, isli u duele, ali jednostsvno padaju nakon primljenig gola evo vec trecu utakmicu. Neshvatljivo mi da relativno iskusna ekipa tako padne kad primi gol, odjednom kao da drugi tim je na terenu.
Bekric se previse nerviral i svadjao u 1. poluvremenu umjesto da je igrao za tim. Lendra igra koliko ga suigraci isprate jer ne moze covjek sve sam. Stevanovic je masina i taj momak gine svaku tekmu.
U biti svi su se trudili, ne moze im se zamjeriti, kasnije se nije znalo ko pije a ko placa, Zrinjski uzeo loptu i drzao je maksimalno, Zeljo nije adekvatan presing pravio i nakon primljenog gola je trebao smiriti igru, spustiti loptu i lagano organizovati nove napade, a ne onako se razletiti po terenu.
Kad golman nekoliko golova zezne onda se uvuce i strah u odbranu, ali u cijeli tim, zato po menu Kjosevski treba na klupu malo.

Hvala i tebi i morti, sličnog sam mišljenja.
Jasno mi je bilo od samog početka i na ovo sam upozoravao, još samo da mi neko od mojih objasni ovoliku potrbu pojedinaca da štite neznalicu na klupi.Ovo do sad nismo imali priliku gledati-čitati na našim prostorima, imaš 3 vezana poraza, igru ko mudo, jedan šut u okvir po utakmici i na kraju treba tom nekom dati podršku :crazy: :crazy: neviđeno u svjetu fudbala, kakva obmana yebem ti grob

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 21 avg 2016, 08:03

narodniheroj je napisao/la:Molim sve objektivne forumaše, ali fakat molim da bez zezancije napišu svoje viđenje večerašnjeg zalaganja igrača Želje. Ono što sam ja vidio bila je trka do besvjesti, izdahli od ttrčanja i borbenosti. Vidim po koreja forumu pišu kako su nam igrači šetkali i zayebavali se, pa ne mogu da vjerujem.
Kontam da nisam ja šta fulio u onom zanosu na stadionu i silnoj nervozi. Hvala u naprijed
prvo poluvrijeme zeljo je bio bolji..vidjela se tu zelja za pobjedom, ali se vidio i nedostatk ''necega''
ne znam je li to nedostatak kvalitetnih igraca ili pogresna taktika, ali nesto tu ne stima..moje licno misljenje je da imate jesica juniora na klupi,..skontali su to ovi iz zrinjskog i u drugom poluvremenu jednostavno izisli na teren i rasturili vas jbg..tako sam ja to vidio, ali ja sam ti brate poznat kao neozbiljan, i zato me ne uzimaj zaozbiljno :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 avg 2016, 10:39

Beduin sve objasnio.Svaka cast na komentaru a Kosticu uvalim K....Molim bez naslova najtrofejniji tim jer to nismo vec 4 godine.Suplje bacajte nekom drugom.11 igraca nezna niko opucat loptu predriblat centrirat nedo bog o nekim petama glavama akcijama.Kako onda privuc gledaoca na tribinu.Stipu suplje volim Zelju volim i ja ali tih 11 moraju igrat fudbal trcat driblat pucat centrirat napravit akciju.Sta se radi na treningu jel se samo trci vjezbaju li se akcije slobodnjaci varke taktike sta radite neradili vise.Ovo nije vise Zeljin duh ovo je firma preduzece granap kojeg vode neznalice i rade sta hoce kad nestane para ode firma u helac a i nas Zeljo.Velez Borac Celik mi smo iduci kandidati.Vitez Krupa Mladost Doboj ispred nas harakiri kolektivni izvrsit.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 avg 2016, 10:57

Svaka cast Zrinjskom. Izgubit ce oni poneku utakmicu, bit ce razbijeni, nadigrani, ali definitivno najjaca ekipa u drzavi i glavni favorit za titulu. Njihove navijace najvise moze veseliti cinjenica da ovo nije slucajno jer je Zrinjskom ovo vec cetvrta sezona da igra dobar nogomet. Trenutno su najkonstantniji i to je puno bitnije od vezanih titula i slicno, jer kad imas konstantu titule ce dolaziti, dali u nizu ili drugacije. Osim ako se ne zoves Siroki, naravno :mrgreen:

Zeljo nije toliko los koliko tablica prikazuje, ali definitivno je za zapitati se dokle ce ovo trajati i hoce li opet ostati bez Europe. Plavo proljece i pobjednicki nizovi nisu dovoljni za nadoknaditi izgubljenu jesen.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 21 avg 2016, 11:01

Golman reprezentativni kostao poraza,kao i proslu utakmicu :kafa: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 avg 2016, 11:50

narodniheroj je napisao/la:
Beduin je napisao/la:I ja sam vidio da su se trudili i htjeli sto prije zabiti gol, trcali, isli u duele, ali jednostsvno padaju nakon primljenig gola evo vec trecu utakmicu. Neshvatljivo mi da relativno iskusna ekipa tako padne kad primi gol, odjednom kao da drugi tim je na terenu.

Hvala i tebi i morti, sličnog sam mišljenja.
Jasno mi je bilo od samog početka i na ovo sam upozoravao, još samo da mi neko od mojih objasni ovoliku potrbu pojedinaca da štite neznalicu na klupi.Ovo do sad nismo imali priliku gledati-čitati na našim prostorima, imaš 3 vezana poraza, igru ko mudo, jedan šut u okvir po utakmici i na kraju treba tom nekom dati podršku :crazy: :crazy: neviđeno u svjetu fudbala, kakva obmana yebem ti grob
Ma nema na cemu, to je neko ukratko misljenje. Mislim da sam sve rekao iznad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 21 avg 2016, 11:56

narodniheroj je napisao/la:Molim sve objektivne forumaše, ali fakat molim da bez zezancije napišu svoje viđenje večerašnjeg zalaganja igrača Želje. Ono što sam ja vidio bila je trka do besvjesti, izdahli od ttrčanja i borbenosti. Vidim po koreja forumu pišu kako su nam igrači šetkali i zayebavali se, pa ne mogu da vjerujem.
Kontam da nisam ja šta fulio u onom zanosu na stadionu i silnoj nervozi. Hvala u naprijed
Igrači su se trudili, na kraju su pali i psihički zbog primljenog gola i fizički jer ste ih stisli u prvom poluvremenu a i Zrinjski je najspremnija ekipa lige. Jednostavno nema tu nekog posebnog kvaliteta osim 2-3 igrača, ostalo je mrtvi prosjek lige ili ispod prosjeka, i još Kostić ima neke nejasne odluke. Ali lakše je valjda nekima stvoriti priču o bojkotu nego se pomiriti sa činjenicom da Željezničar trenutno nema roster sa kojim bi se borio za titulu. Bojkot je teška riječ, i ako je loša atmosfera u svlačionici ne znači da igrači bojkotuju na utakmicama.
Nad tobom sunce najljepše sja

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 avg 2016, 11:59

Mozemo se mi zajebavat, provocirat I tako to ali je cinjenica da je Sa fudbal dotakao dno! Toliko nestrucnosti, a veceg egoizma nigdje nije zapamceno. Pa ljudi su uspjeli otjerat I one najokorjelije navijace, starije koji su dolazili I u ratu na utakmice. Ovo je propast, tesko cemo se iscupat. Ove godine je sreca pa je siroki grohnuo.
UPRAVA NAPOLJE!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 21 avg 2016, 12:03

Jel Zeljo jos uvijek bez generalnog sponzora ?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 avg 2016, 12:14

Ne bih se štel mešati u situaciju u Želji....ali svake polusezone otpuštati tuce igrača i dovesti novo tuce igrača, na klupu postaviti nekog pokemon trenera koji nikoga nije trenirao a u isto vrijeme očekivati dobar rezultat i pohod na titulu je suludo....
Željo jeste veliki, ali ako neko misli da će protivnici skinuti gaće i n@guziti se na sam spomen Željinog imena u gadnoj je zabludi...

Plavima sretno u nastavku prvenstva....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 21 avg 2016, 12:19

Ne razumijem ovo forsiranje stranih "stručnjaka" od strane Želje a prije toga Sarajeva. Umjesto da to bude korak naprijed, pravi se korak nazad. Pogotovo ovaj Željijn, nikad on nista i nije vodio. Otjeraš Mulalića, Odovića ... dovedeš Slovenca, pa da je Kek razumio bi.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 avg 2016, 13:43

PiazzaGrande je napisao/la:Ne bih se štel mešati u situaciju u Želji....ali svake polusezone otpuštati tuce igrača i dovesti novo tuce igrača, na klupu postaviti nekog pokemon trenera koji nikoga nije trenirao a u isto vrijeme očekivati dobar rezultat i pohod na titulu je suludo....
Željo jeste veliki, ali ako neko misli da će protivnici skinuti gaće i n@guziti se na sam spomen Željinog imena u gadnoj je zabludi...

Tu se slazem stobom, o dovodjenju mase igraca, pa u polu sezoni promjene po 10 igraca. To nigdje nisam vidjao. Uz to sa dovodjenjem neprovjerenih trenera, nije bas najbolja kombinacija.
NK Široki Brijeg

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 avg 2016, 13:46

RichmanBiH je napisao/la:Mozemo se mi zajebavat, provocirat I tako to ali je cinjenica da je Sa fudbal dotakao dno! Toliko nestrucnosti, a veceg egoizma nigdje nije zapamceno. Pa ljudi su uspjeli otjerat I one najokorjelije navijace, starije koji su dolazili I u ratu na utakmice. Ovo je propast, tesko cemo se iscupat. Ove godine je sreca pa je siroki grohnuo.
Siroki nije, a niti nece grohnuti. Siroki ce vec danas biti ispred Zeljeznicara. To su tvoje puste zelje, pregovara se sa nekolicinom vrlo iskusnih slobodnih igraca, ekipa ce se kvalitetno pojacati.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 avg 2016, 13:52

Nema se igracima sta zamjeriti,ko kaze da nisu htjeli,ili nisu trcali i zalagali se,nema pojma o fudbalu. Istina da su pali nakon gola ali to se svima desava,pa sta smo mi napravili pitarima na Kosevu nakon prvog gola...Na vasu zalost problemi su daleko od terena pa ako hoces i klupe,iako licno mislim da Kostic nema sta traziti u Zelji.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 avg 2016, 14:45

sto se tice Zelje, nemaju sredinu terena osim Blagojevica koji ima ticu u glavi pa vise ne igra neg sto igra i to dobro i prolazi sa svojim suspenzijama.
jednostavno tu nema ekipe, nema sistema igra i sve se oslanja na individualni kvalitet par igraca (Stevanovic, Lendric , taj Blagojevic itd) i ako oni stanu nema od njih nista

za Secerovica im je sve receno kad je dolazio, oaj Sadikovic je meni brat-bratu bolji igrac, a nema ga nigdje

a za Bekrica je sve receno, i to su glavne kocnice igre Zelje
ne mogu dva igraca vuci citavu godinu u ovoj ligi ne znam kako da su kvalitetni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 21 avg 2016, 14:49

Evolve je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Ne bih se štel mešati u situaciju u Želji....ali svake polusezone otpuštati tuce igrača i dovesti novo tuce igrača, na klupu postaviti nekog pokemon trenera koji nikoga nije trenirao a u isto vrijeme očekivati dobar rezultat i pohod na titulu je suludo....

Tu se slazem stobom, o dovodjenju mase igraca, pa u polu sezoni promjene po 10 igraca. To nigdje nisam vidjao. Uz to sa dovodjenjem neprovjerenih trenera, nije bas najbolja kombinacija.
Na sporazumnim raskidima ugovora se i vrši skoro pa legalno izvlačenje para iz kluba. Dva, tri trenera i desetak igrača, lijepa para legne u nečiji džep.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2016, 14:50

Koliko su suspendovani Blagojevic, Haurdic i Salcinovic, svi po 2 tekme?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 21 avg 2016, 14:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:sto se tice Zelje, nemaju sredinu terena osim Blagojevica koji ima ticu u glavi pa vise ne igra neg sto igra i to dobro i prolazi sa svojim suspenzijama.
jednostavno tu nema ekipe, nema sistema igra i sve se oslanja na individualni kvalitet par igraca (Stevanovic, Lendric , taj Blagojevic itd) i ako oni stanu nema od njih nista

za Secerovica im je sve receno kad je dolazio, oaj Sadikovic je meni brat-bratu bolji igrac, a nema ga nigdje

a za Bekrica je sve receno, i to su glavne kocnice igre Zelje
ne mogu dva igraca vuci citavu godinu u ovoj ligi ne znam kako da su kvalitetni
Otprilike to je to, jednostavno lose selektirana ekipa i lose vodjena. Golmani su solidni kao i stoperi, desni bekovi u losoj formi obojica, a i vise nego solidni igraci za nase uslove. Lijeve strane nemamo nikako, Secerovic nije za Zelje, Bekric je prosjecan, a Lendric i Stevanovic ne mogu sami. Na to sve kad dodas ogroman pritisak onda i ovi sto znaju utope se u sivilo. Recimo ovi igraci Zrinjskog su bili izvizdani na Kosevu. Kod nas je Zeba prije tri godine otjeran jer je slabo trcao i stvarno los bio jedan period . Onaj vas Stjepanovic da dodje u Zelju bio bi najlosiji igrac, a nas uvijek razvali i imas tako primjera koliko hoces :)
Za zivot cijeli !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.