Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
BigBigBang je napisao/la:Samo cekamo da neko Diabyu donese sensubean...
Postoji grupa Arsenalovi fanova koja se i dan danas zalaze za "stajanje" na Emiratima,organizovano navijanje u Engleskoj je skoro pa nemoguce zbog usranih zakona,konstantno stajanje nije dozvoljeno na stadionima i isto se drasticno kaznjava,.QUARTERBACK je napisao/la: Ovo su pravi navijači !
Na Emiratesu je atmosfera u zadnje vrijeme katastrofa, ono me užasno nervira, pa gotovo 80% stadiona dođe na utakmice samo da gleda i da sjedi.
To mi se nikako ne sviđa.
Da,procitao sam tu informaciju negdje ma da nisam siguran koliko ima istine u tome da je odigrao 53 utakmice za Cor..AA23 je napisao/la: Pa Chily Pato je odigrao zadnja 53 meca za Corinthians bez povrede.. sto znaci da ako bi dosao kod nas mozda i zasja opet Pato. Jos momak ima samo 24 godien![]()
Brate i meni je bio jucer rođendan,i fakat ova pobjeda mi je najljepši poklon..arsengunner je napisao/la:hahahah ili da skupi svih 7 kugli pa da mu zaželi vječno zdravljeBigBigBang je napisao/la:Samo cekamo da neko Diabyu donese sensubean...![]()
inače jučer mi je bio rodjendan i zaista sam fin poklon dobio od Wengera i momaka, ono baš šlag na tortu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.