FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921boy bi znao dobro objasnit situaciju oko Dangubica
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ja cekam da se Pablo11 oglasidubioza144 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:121921boy bi znao dobro objasnit situaciju oko Dangubica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Znas li jado ko daje krpicu platu?Burgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 20:57Imali smo mi te plate. Krpic ima odličnu platu za naše uslove. Otjeras ga dodaš para imaš napadača kojeg možeš prodati. Te socijalne price dovele da ispadamo iz lige
Ako.mozws dovesti 5 igraca po 3 hiljade možeš dovesti jednog za toliko al da valja. Ne igra Radovac i Crnogorac za 2 hiljade. Mani me te priče živ ti bio meni opravdavati ovaj javasluk
-
- Kontakt:
To mami kuci pa je nazivaj jadoBistriksg je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:16Znas li jado ko daje krpicu platu?Burgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 20:57Imali smo mi te plate. Krpic ima odličnu platu za naše uslove. Otjeras ga dodaš para imaš napadača kojeg možeš prodati. Te socijalne price dovele da ispadamo iz lige
Ako.mozws dovesti 5 igraca po 3 hiljade možeš dovesti jednog za toliko al da valja. Ne igra Radovac i Crnogorac za 2 hiljade. Mani me te priče živ ti bio meni opravdavati ovaj javasluk
Pazi sta pises keru lojaviBurgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:19To mami kuci pa je nazivaj jadoBistriksg je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:16Znas li jado ko daje krpicu platu?Burgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 20:57Imali smo mi te plate. Krpic ima odličnu platu za naše uslove. Otjeras ga dodaš para imaš napadača kojeg možeš prodati. Te socijalne price dovele da ispadamo iz lige
-
- Kontakt:
Lijepo sam ti napisao mamu nazivaj jado keru lojava i sad u skokovima
E ja tebi necu za mamu pisati jado, ali InsAllah bice prilike uzivo da ti sto sta ispricamBurgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:24Lijepo sam ti napisao mamu nazivaj jado keru lojava i sad u skokovima
-
- Kontakt:
Nauci se ponašati a ne da vrijedas bez razloga. Pri tome to možeš uraditi da nista ne najavljujes mazlumeBistriksg je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:41E ja tebi necu za mamu pisati jado, ali InsAllah bice prilike uzivo da ti sto sta ispricamBurgijanje88 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:24Lijepo sam ti napisao mamu nazivaj jado keru lojava i sad u skokovima
Zna se da ne dolazi,ali bitno je da smo beka završili19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:14Ja cekam da se Pablo11 oglasidubioza144 je napisao/la: ↑29 jan 2024, 21:121921boy bi znao dobro objasnit situaciju oko Dangubica

Fk Željezničar.
- MocMahale444
Sabur ljudi pa nismo çifuti.
Krpic je katastrofa. Jedino gol na derbiju za 2-2 i findranje po hordicama je za aferim ovo ostalo slabo.
Krpic je katastrofa. Jedino gol na derbiju za 2-2 i findranje po hordicama je za aferim ovo ostalo slabo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Forum je i mogu citirati koga hocu, a posebno takve nebulozne komnetare. Cuj opcija za treceg golmana, dozovi se covjece nismo Dinamo ili Zvijezda.irfo je napisao/la: ↑29 jan 2024, 19:34Sta ti buncas
I ne znam šta se hvatas mojih komentara više, možeš ignorisati i nastaviti ubjedjivati ljude da se Drina bavi profesionalnim fudbalom, ja tebe ne citiram
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko o čemu, ekonom o vrijeđanju 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Cuj ovog klošara sa Bistrika, vazda ono nešto nadrqano
- invincible1921
- Kontakt:
A i poredit gusinu ekipu i ovu...gdje nas napucava ko stigneStrikeWarzone je napisao/la: ↑29 jan 2024, 13:06A inače mi navikli da nam Neuer brani. Od Guše iz penzije nismo imali ozbiljnog golmana.
Antolović bio golman dok je bio posuđen, Veca ličio na golmana prvih pola godine, Fejza i Bobić više nisu branili nego što jesu, Erić rupa, Bender bio golman isto pola godine, Mulalić kao i Fejza i Bobić a Muftić li-la, više branio što nije imao ko nego što je neki kvalitet.
Dujmović je sasvim okej opcija, negdje se pokazao, negdje nije, bolja od Brajlovića npr.
Ne kazem da jmamo ekstra golmana, al vala mislim da nam to nije ni u 5 prieoiteta
Golman ti uglavnom bude ona prevaga u odnosu na riavala zadnja slagalica..s obzirom da se mi borimo za opstanak, e ako je opstanak spao da ga mufic odluci onda nek ispadnemo
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma bice pojacanje sigurno. Bas u Romi je pricao sa Dzekom o Zeljezincaru, zaljubio se odmah u klub i rekao da mu je zelja zaigrati jednom na prepunoj Grbavici.
Jos kad je procitao onaj "clanak" da je Yaya Toure bio kod nas na probi, odmah je znao da smo mi pravi klub za njega u ovom trenutku.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja Drina kriv odigro momak 6 utakmica
I to protiv Sarajeva u vatru ga bacili kad smo 3-0 izgubili
Nije igro 3 od 4 utakmice prije derbija
Drina jedino sto moze biti kriv je ovaj poraz 3-0 u Tuzli i nije kriv koliko je Ovcina
Samo sto njega niko ne dira
Napad najgori u ligi i niko ne kritikuje
Odbrana u top 7 i najvise se pljuje
Normalno da ce primati kad napadaci ne mogu nista i svi moraju da krenu da pokusaju nesto naprijed sto ostavlja prostora
Drina jedino sto moze biti kriv je ovaj poraz 3-0 u Tuzli i nije kriv koliko je Ovcina
Normalno da ce primati kad napadaci ne mogu nista i svi moraju da krenu da pokusaju nesto naprijed sto ostavlja prostora
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel ti ovo jos jedan profil fuksoperodeformero je napisao/la: ↑29 jan 2024, 23:13Cuj ovog klošara sa Bistrika, vazda ono nešto nadrqano
-
- Kontakt:
Drina je kriv za dvije godine 35 golova. Momak umjesto da napreduje on je sve gori i gori. Imao je utakmica kao niko od mladjih. To su činjenice nodi nas dobri prijateljuNoDi80 je napisao/la: ↑30 jan 2024, 00:57Ja Drina kriv odigro momak 6 utakmica
A razlog da je on los zbog napadača pa nisi to mogao napisati
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Austinpowers, F1921B, Levin, MrAmarOsim i 66 gostiju.