Donio Greivis bijelog luka izgleda, ne smije nijedan pricQUARTERBACK je napisao/la:Čeka se Ilijas.bega_afc je napisao/la:Aaahhh vela havle, ja taman naostren za raspravu, sta se ovo desava?

Joj Head, nije smijesno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Donio Greivis bijelog luka izgleda, ne smije nijedan pricQUARTERBACK je napisao/la:Čeka se Ilijas.bega_afc je napisao/la:Aaahhh vela havle, ja taman naostren za raspravu, sta se ovo desava?
AA23 je napisao/la:Koliko onaj Adis.. cini mi se ?
Frajer svrsava na Borusiju, drekno se kod one prve sanse za Mikija ko da je dobio milion majke mi..![]()
A onda kad je Schmelzer iz pichke materine osutao kaze SCHMELZEEEEEEEEEEEEEEER kakav sut!![]()
![]()
I jos navija hahahahha bas ono ..jes da onaj drugi isto veze nema kaze umjesto Higuain, Higuejan..
![]()
![]()
Al covjek je realan i prizna da je Arsenal svo vrijeme takticki bio nadmocan i da je na neki nacin zasluzeno dobio, odnosno full zasluzeno.
nerkolfc je napisao/la:AA23 je napisao/la:Koliko onaj Adis.. cini mi se ?
Frajer svrsava na Borusiju, drekno se kod one prve sanse za Mikija ko da je dobio milion majke mi..![]()
A onda kad je Schmelzer iz pichke materine osutao kaze SCHMELZEEEEEEEEEEEEEEER kakav sut!![]()
![]()
I jos navija hahahahha bas ono ..jes da onaj drugi isto veze nema kaze umjesto Higuain, Higuejan..
![]()
![]()
Al covjek je realan i prizna da je Arsenal svo vrijeme takticki bio nadmocan i da je na neki nacin zasluzeno dobio, odnosno full zasluzeno.![]()
![]()
![]()
A za rijec takticki, ponovio je u toku utakmice jedno sto puta.
Jednostavno nije zanimljivo kad stalno dobijas, tako je i na temi Liverpoola, kad sve ide fino, nema potrebe za suvisnim komentarima.Cim se malkice zasere, svi postanu 'strucnjaci'.Gunner4 je napisao/la:Sta je ovo? Ocekivao sam zivlju temu...![]()
![]()
Pa pola nas večeras radi noćnu u Rudniku Kreka Banovići, a 750 metara ispod zemlje ne možeš baš uhvatit wireless i pristupit forumu.Gunner4 je napisao/la:Sta je ovo? Ocekivao sam zivlju temu...![]()
![]()
neznam po čemu ti je trabant Arteta bio odličan u pm? pa lik je cijelo vrijeme kasnio i bio korak iza njihovih igrača kad su krenuli u kontru.lik pokriva samo okomito gore dole a lijevo i desno se opće niti kreće.dobro da nije dobio crveni.meni najgori igrač danas,jednostavno nam treba drugi dmf kad nema flaminija jer ovaj trabant jedva trčiGunner4 je napisao/la:Sta je ovo? Ocekivao sam zivlju temu...![]()
![]()
I sta reci sto vec nije receno!?!?!?!?
Takticki perfektna utakmica i profesor pokazao nacin kako dobiti ovako sjajnu ekipu. Nismo briljirali ali nismo bili ni losi. Smisljeno se branili i pokazali svijetu da je ovaj Arsenal spreman za velike stvari. Ono sto mi je najvise drago jeste sto nas nisu totalno stisli posle gola nego je Arsenal stvorio jos 3 prilike da ih dokrajci totalno!
Koga izdvojiti u timu gdje je svako svoju zadacu ispunio? Po meni Arteta u skladu sa svojim mogucnostima (snaga,trcanje) odradio odlicno! Sta reci za kralja Rosickog koji u 33. godini zivota trci i trudi se kao da mu je 23!?!?! Naseg najboljeg igraca ove sezone, Ramseya koji je kod gola glavom isao na Nevenovu kopacku! Giroud jos jednom pokidao koliko se trudi, ma cijeli tim je odradio majstorski ono sto je profesor trazio i zato smo tu gdje jesmo! Vracen brejk i pred osminom finala LS! Neka se spreme Djavoli!
I meni.Marsal je napisao/la:Pa pola nas večeras radi noćnu u Rudniku Kreka Banovići, a 750 metara ispod zemlje ne možeš baš uhvatit wireless i pristupit forumu.Gunner4 je napisao/la:Sta je ovo? Ocekivao sam zivlju temu...![]()
![]()
![]()
Jest mi žao što više nema Arnela (rockefellera) na forumu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.