Tako je.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mesutu pišemo predasistencijuSaurman je napisao/la:Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.Ozil opet lomi utakmicu.
Sad natamburajte United i eto hevte iz snova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Tako je.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mesutu pišemo predasistencijuSaurman je napisao/la:Zaslužena pobjeda Wenger je tempirao momenat.Ozil opet lomi utakmicu.
Sad natamburajte United i eto hevte iz snova
Nisu oni seljadija iz Bavarske. Normalan klub sa normalnim navijacima.AA23 je napisao/la:Svaka cast BVB-ovcimacestitaju fino momci.. ne vidja se to na forumu bogami cesto osim Scousera pomalo
UvijekAA23 je napisao/la:Svaka cast BVB-ovcimacestitaju fino momci.. ne vidja se to na forumu bogami cesto osim Scousera pomalo
Believe je napisao/la:UvijekAA23 je napisao/la:Svaka cast BVB-ovcimacestitaju fino momci.. ne vidja se to na forumu bogami cesto osim Scousera pomalo
![]()
Svaka čast Wengeru i svim igračima Arsenala.Taktički odigrano savršeno.
Znate čega nam nema na temi? Užasno mi fale Bavarci![]()
Kako ono bi,Omer nekakav,šta sad kažeš na jačinu Arsenala?
Jedni od favorita i za EPL i za CL.rambo16 je napisao/la:pobijedit Borusiju u Njemačkoj....mi smo od ovog trenutka konkurenti i za TROFEJ ČAMPIONS LIGE.....prijatno
Čeka se Ilijas.bega_afc je napisao/la:Aaahhh vela havle, ja taman naostren za raspravu, sta se ovo desava?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.