FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 mar 2011, 17:56

Ja ne znam zasto ljudi sa zvanicne facebook stranice pred svaku utakmicu, bilo to kuci ili na strani ne posalju svakom clanu te grupe pojedinacno poruku sa molbom da prisustvuju utakmici i pomognu klubu.. Stvarno mizeran trud, a od 10.000 ljudi privuci ce tako makar 500, ali siguran sam i vise..
Sada sam 99% siguran da nemamo sansi proci u kupu, jer svakako cemo u evropu kroz prvenstvo ako nas ne suspenduju, a Siroki mi se cini nema sansi za 4-o mjesto.. Finale kupa je Siroki Celik i tu ce biti gutavo..

FORZA ZELJO

P.S. Daj Boze da Celik uzme Borca i da sutra bude 8000 minimalno, i da pridjemo na 2 boda..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 mar 2011, 17:57

Bas boli kad vidim da Zvijezda utrpa Sirokom 6 komada a mi protiv istih ne napravimo ozbiljnu akciju. Ocito je da su se halalili sa ligom i da su se okrenuli samo kupu. Protiv nas su parkirali autobuse pred gol medjutim u drugoj utakmici to nece moci ako zele naravno da prodju bez penala. Mislim da tu lezi nasa sansa. Ako ih izbacimo iz kupa, crno im se pise...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 mar 2011, 17:59

pisite sebi 3 boda u Banovicima ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 mar 2011, 18:00

ja jedinu prednost nasu tamo vidim sto siroki MORA pobjediti da bi prosao... a to znaci da ce napadati, a od nasih kontri bi se moglo sta napraviti... mada vec vidim sudije na strani sirokog :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 mar 2011, 18:06

Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
1947!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 19 mar 2011, 18:12

Revans utakmicu kupa u Sirokom sudi Semir Kaplan iz Stoca....

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 19 mar 2011, 18:14

hvala ljumani :P
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 mar 2011, 18:15

Svaka cast Zvijezdi, ekstra su ekipa. Eno Borac poveo protiv Celika, naravno sa penala :D
Volim te Zeljo!!!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 19 mar 2011, 18:16

Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
to mozda zelis ti i svi navijaci Zelje,ali gazde lige...nisam bas siguran...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 mar 2011, 18:22

zolaTM je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
Budi siguran ! ... osvajate PL !! ;)
1947!

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 19 mar 2011, 18:24

Ljumani_Banovici je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
nadam se brate...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 19 mar 2011, 18:24

Ljumani_Banovici je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
hvala! ali i sa ti 3 boda iz banovica, tesko da cemo stici borac :(
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 19 mar 2011, 18:26

haha ko sto @Ljumani_banovici rece pola grada navija za vas :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 mar 2011, 18:39

Pa i u Prijedoru ako za'fali :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 19 mar 2011, 18:43

Prijedor je napisao/la:
negdje sam procitao da,ko uzme bodove u prijedoru uzima titulu...

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 19 mar 2011, 18:45

zolaTM je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:
negdje sam procitao da,ko uzme bodove u prijedoru uzima titulu...
Pa da, ako bi dobio borac ovde onda nema od toga nista...Ako ne dobiju onda bi vi trebali zadnje kolo...
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 19 mar 2011, 18:47

Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !
Sad Borac igra protiv Čelika(vodi iz penala) i ukupno je 2000 na stadionu...Dobar termin, subota, jako vazna utakmica, borba za titulu !Nije nasa posjeta losa, nego mi sad hocemo da smo odjednom klasu ispred svih drugih klubova u BiH...Nismo, jos smo mi tu negdje sa svima...Imajte u vidu i cijene karata...Kod nas su najskuplje...Pa evo...sjever na Kosevu je 3KM, a opet imamo bolju posjetu. Proces izdizanja je dug, mukotrpan, ali vrijedit ce...U potpunosti se slažem sa ovim(zaboravio sam nick) što je napisao ovo za marketing...Mi 2 sata prije utakmice nismo sigurni jel jug zatvoren il nije, vrijede li godišnje u kupu...Nedelja u 18:00 je los termin...Posjeta ce biti losija i od one protiv Olimpica, i od one protiv Travnika...Tu negdje sa Širokim, možda i lošija !

Treba nama jedna pobjeda na strani i uvezanih 9 bodova...kiks Borca...i to bi opet doslo na svoje...Opet bi to bilo oko 8000, a protiv Borca na Grbavici min 12 000....Nista nije izgubljeno...Borba je na oba fronta...
Samo nam jos treba jedan napadac...Znam da sam dosadan, al' mislim da tu fakat škripimo !
POZDRAV SVIMA ! ;)
TM87

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 mar 2011, 19:05

tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !
Sad Borac igra protiv Čelika(vodi iz penala) i ukupno je 2000 na stadionu...Dobar termin, subota, jako vazna utakmica, borba za titulu !Nije nasa posjeta losa, nego mi sad hocemo da smo odjednom klasu ispred svih drugih klubova u BiH...Nismo, jos smo mi tu negdje sa svima...Imajte u vidu i cijene karata...Kod nas su najskuplje...Pa evo...sjever na Kosevu je 3KM, a opet imamo bolju posjetu. Proces izdizanja je dug, mukotrpan, ali vrijedit ce...U potpunosti se slažem sa ovim(zaboravio sam nick) što je napisao ovo za marketing...Mi 2 sata prije utakmice nismo sigurni jel jug zatvoren il nije, vrijede li godišnje u kupu...Nedelja u 18:00 je los termin...Posjeta ce biti losija i od one protiv Olimpica, i od one protiv Travnika...Tu negdje sa Širokim, možda i lošija !

Treba nama jedna pobjeda na strani i uvezanih 9 bodova...kiks Borca...i to bi opet doslo na svoje...Opet bi to bilo oko 8000, a protiv Borca na Grbavici min 12 000....Nista nije izgubljeno...Borba je na oba fronta...
Samo nam jos treba jedan napadac...Znam da sam dosadan, al' mislim da tu fakat škripimo !
POZDRAV SVIMA ! ;)
haj u dure je,zadnja protiv slavije bila 6 km sjever jer sam bio gore zbog zatvorenog istoka...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 mar 2011, 19:08

tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !

POZDRAV SVIMA ! ;)
Od pocetka ove sezone karta za sjever je 6 KM !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 19 mar 2011, 19:09

Oduvijek sam volio Banovice,dobro,ne bas oduvijek..Od kako je Kice "nastao" :lol: :lol: Salu na stranu,ali ja vas <3 :))))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MostarReds22 i 29 gostiju.