FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne znam zasto ljudi sa zvanicne facebook stranice pred svaku utakmicu, bilo to kuci ili na strani ne posalju svakom clanu te grupe pojedinacno poruku sa molbom da prisustvuju utakmici i pomognu klubu.. Stvarno mizeran trud, a od 10.000 ljudi privuci ce tako makar 500, ali siguran sam i vise..
Sada sam 99% siguran da nemamo sansi proci u kupu, jer svakako cemo u evropu kroz prvenstvo ako nas ne suspenduju, a Siroki mi se cini nema sansi za 4-o mjesto.. Finale kupa je Siroki Celik i tu ce biti gutavo..
FORZA ZELJO
P.S. Daj Boze da Celik uzme Borca i da sutra bude 8000 minimalno, i da pridjemo na 2 boda..
Sada sam 99% siguran da nemamo sansi proci u kupu, jer svakako cemo u evropu kroz prvenstvo ako nas ne suspenduju, a Siroki mi se cini nema sansi za 4-o mjesto.. Finale kupa je Siroki Celik i tu ce biti gutavo..
FORZA ZELJO
P.S. Daj Boze da Celik uzme Borca i da sutra bude 8000 minimalno, i da pridjemo na 2 boda..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Bas boli kad vidim da Zvijezda utrpa Sirokom 6 komada a mi protiv istih ne napravimo ozbiljnu akciju. Ocito je da su se halalili sa ligom i da su se okrenuli samo kupu. Protiv nas su parkirali autobuse pred gol medjutim u drugoj utakmici to nece moci ako zele naravno da prodju bez penala. Mislim da tu lezi nasa sansa. Ako ih izbacimo iz kupa, crno im se pise...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- neutralan__
- Kontakt:
ja jedinu prednost nasu tamo vidim sto siroki MORA pobjediti da bi prosao... a to znaci da ce napadati, a od nasih kontri bi se moglo sta napraviti... mada vec vidim sudije na strani sirokog 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
1947!
Revans utakmicu kupa u Sirokom sudi Semir Kaplan iz Stoca....
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Svaka cast Zvijezdi, ekstra su ekipa. Eno Borac poveo protiv Celika, naravno sa penala 

Volim te Zeljo!!!
to mozda zelis ti i svi navijaci Zelje,ali gazde lige...nisam bas siguran...Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Budi siguran ! ... osvajate PL !!zolaTM je napisao/la:to mozda zelis ti i svi navijaci Zelje,ali gazde lige...nisam bas siguran...Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87

1947!
nadam se brate...Ljumani_Banovici je napisao/la:Budi siguran ! ... osvajate PL !!zolaTM je napisao/la:to mozda zelis ti i svi navijaci Zelje,ali gazde lige...nisam bas siguran...Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
hvala! ali i sa ti 3 boda iz banovica, tesko da cemo stici boracLjumani_Banovici je napisao/la:Budi siguran ! ... osvajate PL !!zolaTM je napisao/la:to mozda zelis ti i svi navijaci Zelje,ali gazde lige...nisam bas siguran...Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- neutralan__
- Kontakt:
haha ko sto @Ljumani_banovici rece pola grada navija za vas 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Pa i u Prijedoru ako za'falihvala! ali i sa ti 3 boda iz banovica, tesko da cemo stici borac

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
negdje sam procitao da,ko uzme bodove u prijedoru uzima titulu...Prijedor je napisao/la:Pa i u Prijedoru ako za'falihvala! ali i sa ti 3 boda iz banovica, tesko da cemo stici borac
Pa da, ako bi dobio borac ovde onda nema od toga nista...Ako ne dobiju onda bi vi trebali zadnje kolo...zolaTM je napisao/la:negdje sam procitao da,ko uzme bodove u prijedoru uzima titulu...Prijedor je napisao/la:Pa i u Prijedoru ako za'falihvala! ali i sa ti 3 boda iz banovica, tesko da cemo stici borac
? &
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !
Sad Borac igra protiv Čelika(vodi iz penala) i ukupno je 2000 na stadionu...Dobar termin, subota, jako vazna utakmica, borba za titulu !Nije nasa posjeta losa, nego mi sad hocemo da smo odjednom klasu ispred svih drugih klubova u BiH...Nismo, jos smo mi tu negdje sa svima...Imajte u vidu i cijene karata...Kod nas su najskuplje...Pa evo...sjever na Kosevu je 3KM, a opet imamo bolju posjetu. Proces izdizanja je dug, mukotrpan, ali vrijedit ce...U potpunosti se slažem sa ovim(zaboravio sam nick) što je napisao ovo za marketing...Mi 2 sata prije utakmice nismo sigurni jel jug zatvoren il nije, vrijede li godišnje u kupu...Nedelja u 18:00 je los termin...Posjeta ce biti losija i od one protiv Olimpica, i od one protiv Travnika...Tu negdje sa Širokim, možda i lošija !
Treba nama jedna pobjeda na strani i uvezanih 9 bodova...kiks Borca...i to bi opet doslo na svoje...Opet bi to bilo oko 8000, a protiv Borca na Grbavici min 12 000....Nista nije izgubljeno...Borba je na oba fronta...
Samo nam jos treba jedan napadac...Znam da sam dosadan, al' mislim da tu fakat škripimo !
POZDRAV SVIMA !
Sad Borac igra protiv Čelika(vodi iz penala) i ukupno je 2000 na stadionu...Dobar termin, subota, jako vazna utakmica, borba za titulu !Nije nasa posjeta losa, nego mi sad hocemo da smo odjednom klasu ispred svih drugih klubova u BiH...Nismo, jos smo mi tu negdje sa svima...Imajte u vidu i cijene karata...Kod nas su najskuplje...Pa evo...sjever na Kosevu je 3KM, a opet imamo bolju posjetu. Proces izdizanja je dug, mukotrpan, ali vrijedit ce...U potpunosti se slažem sa ovim(zaboravio sam nick) što je napisao ovo za marketing...Mi 2 sata prije utakmice nismo sigurni jel jug zatvoren il nije, vrijede li godišnje u kupu...Nedelja u 18:00 je los termin...Posjeta ce biti losija i od one protiv Olimpica, i od one protiv Travnika...Tu negdje sa Širokim, možda i lošija !
Treba nama jedna pobjeda na strani i uvezanih 9 bodova...kiks Borca...i to bi opet doslo na svoje...Opet bi to bilo oko 8000, a protiv Borca na Grbavici min 12 000....Nista nije izgubljeno...Borba je na oba fronta...
Samo nam jos treba jedan napadac...Znam da sam dosadan, al' mislim da tu fakat škripimo !
POZDRAV SVIMA !

TM87
-
- Kontakt:
haj u dure je,zadnja protiv slavije bila 6 km sjever jer sam bio gore zbog zatvorenog istoka...tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !
POZDRAV SVIMA !
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Od pocetka ove sezone karta za sjever je 6 KM !tm-ovac iz mase je napisao/la:Posjetom nisam prezadovoljan, a nisam ni nezadovoljan !
POZDRAV SVIMA !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ljumani_Banovici je napisao/la:Racunajte +3 boda iz Banovica. Dacemo vam sve, koliko god bude golova trebalo, sve ..... pola grada za vas navija ..... ZAJEDNO DO TITULE ..... TM87
Oduvijek sam volio Banovice,dobro,ne bas oduvijek..Od kako je Kice "nastao"

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, MostarReds22 i 29 gostiju.