FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

brig
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 09:12

zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni :)
ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 avg 2015, 09:54

brig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni :)
ugl bili ste bolji i dobili..sad vam je to tako i tako gledate jer ste dobro igrali dok recimo Zrinjski vas je razvalio prošlu sezonu ali ste srećom dobili..zabili taj jedan gol a oni sve živo promašili..lako je mogao i jučer biti takav scenarij...ima i iduće kolo..vidjet ćemo da li ćete nastaviti, da ste u formi ili ste jednostavno imali svoj dan naspram Širokog koji nije
Šta ste bolan vi promašili :lol: :lol: Pa sam Benko vam je tebao utrpati najmanje 4 gola,Velkosi 2 mrtva zicera, ne računajući uz to nedosuđen penal i poništen čist gol
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 10 avg 2015, 09:57

Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao. :mrgreen:

JUčer smo jednostavno bili puno bolji od njih i rezultat nije realan pokazatelj stanja na terenu.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 10 avg 2015, 09:58

Ado76 je napisao/la:
brig je napisao/la:zaslužena pobjeda Sarajeva..samo kad je bilo 0:1 niste tako bili baš sretni i moćni :)
Šta ste bolan vi promašili :lol: :lol: Pa sam Benko vam je tebao utrpati najmanje 4 gola,Velkosi 2 mrtva zicera, ne računajući uz to nedosuđen penal i poništen čist gol
Ado, mislio je na tekmu protiv zrinjskog na AFH u prosloj sezoni...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 avg 2015, 10:42

RN87 je napisao/la:Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao. :mrgreen:

JUčer smo jednostavno bili puno bolji od njih i rezultat nije realan pokazatelj stanja na terenu.
bordoakapitar je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
Hvala braćo :thumbup: Poletio sam malo, a izvinjenje i @Brig, nisam baš najbolje pročitao :D
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 10 avg 2015, 11:45

asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
Zna Dino.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 avg 2015, 13:17

asunsao je napisao/la:Zna li se za koliko vam odlaze Stojcev i Cimirot? nigdje ne mogu da pronadjem tu informaciju pa ako neko od vas zna..
Zna pile, pitaj njega. :rol:
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 avg 2015, 13:20

Sigurno da necemo kao naše kone 5 milionceta,ali jedno 2.5 hocemo sigurno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 10 avg 2015, 15:04

Head je napisao/la:
Zna pile, pitaj njega. :rol:
:lol: :lol: :lol:
SRETAN BROJ - 1725

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 10 avg 2015, 15:33

Ado76 je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Govori za Zrinjski prošle godine Aduka, i bilo je tako nije tu ništa slagao. :mrgreen:

bordoakapitar je napisao/la:
Ado76 je napisao/la: Šta ste bolan vi promašili :lol: :lol: Pa sam Benko vam je tebao utrpati najmanje 4 gola,Velkosi 2 mrtva zicera, ne računajući uz to nedosuđen penal i poništen čist gol
Hvala braćo :thumbup: Poletio sam malo, a izvinjenje i @Brig, nisam baš najbolje pročitao :D
:thumbup:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 10 avg 2015, 17:12

@brig
Ja jos nisam upoznao nekog navijača da je sretan kad ti klub gubi u ranoj fazi utakmice...

Ali tek smo vas počeli uništavati (sportski) par minuta nakon vašeg gola...
Koja ti je poenta poredjenja ove utakmice sa jučerašnjom?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 09:31

Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 avg 2015, 09:33

terabajt je napisao/la:Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???
Ti vazda nesta palamudiš, praviš se pametan, a sad si pokazao da ustvari ti i ne pratiš fudbal.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 avg 2015, 09:34

terabajt je napisao/la:Ako je zavrsen prelazni rok zar moze otici igrac osim ako je slobodan, mislim na cimirota ???
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 09:35

Pitaristok je napisao/la:
Ti vazda nesta palamudiš, praviš se pametan, a sad si pokazao da ustvari ti i ne pratiš fudbal.
Pa samo pitam sta sam pametovo ako pitam ? Zasto uvijek tako odgovarata kad vas neko nesta pita , ocigledno da ne razumijem te prelazne rokove. :mrgreen:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2015, 09:37

@terabajt: prelazni rok se odnosi na dolaske. A odlazak (uslovno raskidanje ugovora ili prodaja ugovora) nema veze sa istim, možeš ti i dovesti igrača van prelaznog roka, ali ga ne možeš registrovati ako je bio pod ugovorom nakon isteka istog, te ga registruješ za igru tek na slijedećem.
Samo Saraj'vo.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 11 avg 2015, 09:38

Moze otici u ligu u kojoj traje prelazni rok.
A traje u citavoj evropi,osim kod nas.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2015, 09:40

PitarBordo je napisao/la:@terabajt: prelazni rok se odnosi na dolaske. A odlazak (uslovno raskidanje ugovora ili prodaja ugovora) nema veze sa istim, možeš ti i dovesti igrača van prelaznog roka, ali ga ne možeš registrovati ako je bio pod ugovorom nakon isteka istog, te ga registruješ za igru tek na slijedećem.
Ovo je normalna komunikacija, hvala drug.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 avg 2015, 10:09

sirokom je i falilo igraca , ima ozlijedjenih, ali to je utakmica, omjer trenutnih snaga u datom momentu, nama je Ikande bio nepoznanica, desni bek rezerva igrao, par igraca van forme, osteceni od sudije za 2 gola, i opet uprkos svemu bolji tim, sirina igrackog kadra nam je donijela pobjedu, kvalitet i kvantitet zajedno dakle...

zrinjski je bio nesretan prosli put, a nadam se opet istom, pobjedi se u zube ne gleda :-D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 avg 2015, 10:59

Za koliko je otisao stojcev ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic i 20 gostiju.