Jel to novi tandem Džeko-Misimović na pomolu, samo ovaj put u Francuskoj Tandir-Prcić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji Tandir?legenda reala je napisao/la:Kad je ovaj Tandir potpisao za Sochaux![]()
![]()
Jel to novi tandem Džeko-Misimović na pomolu, samo ovaj put u Francuskoj Tandir-Prcić
taj ismar tandir igra za ny red bull i prekazi na ljeto u francunsku. barem tako pisu.Sakuragi je napisao/la:@sajo10 to je provala neznam kako ne kuzis
Haha ma jasta ba da kuzim vec nako mi interesantno da je nekom frajeru toliko dosadno xDSakuragi je napisao/la:@sajo10 to je provala neznam kako ne kuzis
opa ja tek sad skuzi da vi o tom husicu pricatesajo10 je napisao/la:Haha ma jasta ba da kuzim vec nako mi interesantno da je nekom frajeru toliko dosadno xDSakuragi je napisao/la:@sajo10 to je provala neznam kako ne kuzis
Zavrsili su zadnji u skupini sa Kiprom, Finskom i jos jednoj repci, tako da i nisu nesto jaki predpostavljam. Ocekujem barem jednu pobjedu ovdje jer mislim da imamo dosta bolji sastav. Modic, Tandir, Radovac, Predragovic, Kjosevski su samo od nekih ja mislim/nadam se buducim U21-reprezentativcima pa i na dalje...zizu1991 je napisao/la:Koliko mogu juniori u CG, šta očekivati od ove prijateljske, kakav je sastav CG pulena, imaju li koje zanimljivo ime na spisku ?
Zna li ko ?
mozda nije jos zvanicno objavljen(posto ce tek od iduce godine tamo igrati),a zna on kakav je grad,bio je dva puta tamo,zna i da ima dosta bosanaca(sto ga je obradovaloHenderson je napisao/la:Reci ti njemu da je Sochaux industrijski grad u kojem ima oko 5 000 stanovnika, od kojih su barem 2 000 Bosanci. Kakav je ovo transfer kada nisam uopće pročitao u novinama, nijedan Bosanac nije čuo za njega i tog transfera nema niigdje na zvaničnom sajtu kluba.
Da nema Peugeota, Sochaux bi bio Zavidovići.
tek napunio 17 godinaHenderson je napisao/la:Pa koliko taj momak ima godina?
On u Sochaux jedino može izaći do džamije.
Ja bi na ove pomenute igrace dodao jos Arslanagica iz Standarda,koji je vec prvotimac i Harisa Hodzica iz Watforda.S tim nabrojanim igracima,ako bi vec zaigrali svi za BiH imamo izuzetno svijetlu buducnost.Naravno tu ce uvijek biti neki i iz domace lige,a nekako najvise vjerujem u onog malog Armina Hodzica.On je vec clan Liverpoola i mogao bi napraviti zavidnu karijeru,te Aldena Besica koji ce karijeru nastaviti u ValencijiJTS je napisao/la:Ismar Tandir slovi za velikog talenta ..tako da je on veliki dobitak za nas. Eh, još kad bi pozvali Anjura Osmanovića i Muamera Taknovića, pa da imamo novu generaciju reprezentativaca, na čelu sa Kolašincem. Tu su naravno Andrej Modić, Prcić, Marko Maletić, Atajić, Sead Hajrović, itd. Mislim da ovu četvoricu (Atajić, Tanković, Osmanović, Hajrović) moramo dovest' pod našu zastavu, pošto poto.
Svi oni bi mogli i trebali činiti okosnicu A repke u budućnosti.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, IstokZapad, J1897, kakarut, Mostarska, Zglavkar i 40 gostiju.