RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 29 jun 2010, 10:00

BRIGATA_ROSSA je napisao/la:Plan koji ce se sutra predloziti je sljedeci;

Sef strucnog staba Asmir Dzafic, pomocnici; Aca, Jazo, Ethem Bratic i Dasa.

Cilj ove sezone je nastaviti sa stabilizacijiu, jacati omladinsku skolu, napraviti kostur za sljedecu sezonu u kojoj ce se dovesti kvalitetno pojacanje i jurisati na titulu u Veležovoj 90tij godini.

Forza VELEŽ!!!
Jos bi dodao Zaima, i konacno bi bili klub koji zasluzujemo da budemo...
Pa da umrem na miru :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 10:17

Ja bi volio kad bi bio ovaj strucni stab ali vidit cemo sta ce biti.Djafa treba da ima profi licencu ili da ima upisan taj program za polaganje te licence a Aca kao pomocni treba da ima A ili B licencu a koliko znam,Aca je nesto gonjo u vezi te licence i mislim da Aca moze biti pomocni.Ja licno ne bi volio da Zaim prestane igrat i da bude u strucnom stabu jer mislim da,ako se pravi novi tim sa mladjim igracima i nekim pojacanjima,da je Zaim potrebniji na terenu svojim iskustvom pa makar jos jednu sezonu
Mislim da je vrijeme da se krene naprijed i da se neki licni interesi stave u drugi plan a interesi kluba kakav je Velez da budu u krupnom planu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 jun 2010, 10:24

Imaju svi sve potrebno sto treba da imaju, vec odavno...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 10:27

Ako imaju onda je to super i mislim da je to pravi potez nase uprave ako njima daju povjerenje da vode ekipu.Sve Velezove legende a i veliki igraci i mislim da se njima niko nece mjesat u posao jer sam misljenja da to oni nece dopustit.
Zna li iko kad je ta sjednica i kad ce se to znati u vezi trenera jer pise da ce se danas isto izabrat novi UO,znaci i predsjednik?

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 jun 2010, 10:37

Šta je sa Asimom ljudi, zna li iko?Bio je na probi u Brann Bergen-u.Jeli potpisao gore?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 29 jun 2010, 10:40

Robovlasnik je napisao/la:
Ekipa je napisao/la:Blago nama. :oops:
Na par stranica Dzafic se spominje kao novo pojacanje Celika .... kao sve je dogovoreno ceka se potpis bla bla ....
Zanima me o kakvom se igracu radi .... jel lijen na terenu , trudil se ? na kojoj poziciji igra ? Vase misljenje o prosloj mu sezoni ?
Meni stvarno nije jasno kako neko moze postavljati ovakva pitanja. Pa ti ili si stvarno neko dijete koje je Celik pocelo da prati "od juce" ili..ma nemam komentar..Pa Boziji covjece taj isti Dzafic je prije nekoliko sezona igrao u Celiku, a ti pitas na kojoj poziciji igra, kakve su mu odlike, itd..ccc..P.S. sorry sto ovo komentarisem na temi koja nema veze sa Celikom. :roll:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 jun 2010, 13:11

Ode Amer u Poljsku :oops: A ja mu se nekako nadao, neznam ni ja kako...
Nisam jos vidio Bratica, ali kad ga vidim i ako to bude proslo tako i bude istina, nema zime za nas...
Znamo svi zasto je otisao, kakve principe i rad ima, i tu treba da bude kraj price 8-) ...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 jun 2010, 14:46

rodjeni..neznam kako vi gledate na sve ovo al vam se ekipa uveliko raspada a uprave jos nigdje..mislim da ste u jako nezavidnoj sitvaciji jer se kasni i sa dovodjenjem igraca..veliki dio dobrih i vama pristupacnih igraca je vec odredio svoju sudbinu i ako se nastavi sa ovim gubljenjem vremena mislim da bi to moglo biti pogubno za vas klub :cry:
-PAJA Fan Club!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 jun 2010, 14:52

_Bad_boy je napisao/la:rodjeni..neznam kako vi gledate na sve ovo al vam se ekipa uveliko raspada a uprave jos nigdje..mislim da ste u jako nezavidnoj sitvaciji jer se kasni i sa dovodjenjem igraca..veliki dio dobrih i vama pristupacnih igraca je vec odredio svoju sudbinu i ako se nastavi sa ovim gubljenjem vremena mislim da bi to moglo biti pogubno za vas klub :cry:
Nadam se da će se Velež iščupati iz g*vana i da će početi da se stabilizuje i da napokon dobije trenera i dovede par pojačanja.

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 29 jun 2010, 15:38

@carina

ne pisi svakakve gluposti...previse si isfrustriran... 8-)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 29 jun 2010, 17:01

r0djeni je napisao/la:@carina

ne pisi svakakve gluposti...previse si isfrustriran... 8-)
Heh, kakve bola gluposti...Ovim sastavom extra zadovoljan 8-) ..Pogotovo sa Braticem..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 jun 2010, 17:52

Ako je to istina što kažete, i da se sve drži u tajnosti onda nas očekuje berićetna godina....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 18:12

Ne znam vise u sta da vjerujem sto se tice Veleza.Jedno je sigura,veceras je ta sjednica na kojoj ce se valjda izabrat trener i da se dogovore u upravi sta je kome radit i da se napokon krene sa dovodjenjem potrebnih pojacanja a sutra je prozivka i bas me interesuje ko ce je izvrsit.
Bratic bi bio dobar trener ali samo za fizicku spremu,tj.kondicioni trener i nista vise ali se u upravi ljudi moraju konacno dogovorit i odlucit zeleli pomoc Velezu kako treba i na adekvatan nacin ili ce to biti suplja prica.
Kako god bude,Tanu treba zadrzat u klubu i da covijek napravi zdravi sredinu jer mislim da ima znanja i da to moze

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jun 2010, 20:19

Sutra prozivka u 17:00, bujrum svi koji mogu :D

Rođeni!
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 20:33

Zna li iko sta se desavalo na toj sjednici koja je pocela u 6 sati???
Trebao se izabrat trener a i desit se ostale promjene...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jun 2010, 21:14

Svaka cast za ove vijesti na prvoj strani !

Podrska upravi sa ovim konceptom po cjenu da ispadnemo iz lige !!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 22:49

Eno je i Tana rekao da su igraci sa strane preskupi i da klub nije u mogucnosti placat nekolicinu igraca sa strane ali da ce se dovest adekvatna pojacanja ali tek sutra ce se znati u 11 sati ko je trener je kako pise,i sutra u 11 imaju neki sastanak na kojem ce se izabrat trener a svi kandidati su domaci tj.bivsi igraci Veleza i mislim da je ovo pametna odluka kluba da se malo budzet smanji jer je ocigledno da nema para u drzavi a ne u Mostaru i Velezu.
Mislim da se mozemo borit jedino ako zajedno budu Velez i RA a maksimalno podrzajem Tanu i stav uprave da se krene u prizvodnju domacih igraca i da klub pocne zaradjivat para a ne samo da trosi...
NAPRIJED ROĐENI...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jun 2010, 23:16

Pravo zeznuta sezona nas ocekuje. Podrska svih je vise nego potrebna, animirajmo se :)

Probudi se grade :P
Support Velez, It's logical! ★

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 29 jun 2010, 23:21

Mont0 je napisao/la:Pravo zeznuta sezona nas ocekuje. Podrska svih je vise nego potrebna, animirajmo se :)

Probudi se grade :P
Ma ko ce se probuditi 80% ljudi u Mostaru mrze Velez i to nisu samo zapadnjaci nego i seljacine na istoku

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 29 jun 2010, 23:29

Dovoljno je da se probudi ono raje sto voli Velez a ostale ko j...
Sezona ce biti itekako teska,treba nam bratstvo i jedinstvo (hahahaha) i da zajedno se odupiremo zapadnjacima i seljacinama a i svima ostalim koji nas mrze.
Drago mi je samo sto su se ljudi u klubu odlucili sta zele za pocetak neceg sto se zove zarada na nekom od nasih igraca jer se potrosilo para i para a nista se nije desilo,Velez vazda u sredini tabele.Samo da je pregrmit ovu sezonu nekako i afirmisat nekoliko igraca a Dzubur je rekao da se iduce godine napada najmanje evropa ali do iduce sezone se moramo dosta puta nasekirat i oznojit svi zajedno da bi se oteli ovim hajvanima oko nas.
VOLIM TE MAMA ALI NE KAO VELEZ !!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.