http://lumiaconversations.microsoft.com ... im-update/" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Šta je tačno ovaj denim update??
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Mail preko kojeg si napravio account na store-u mora biti stariji od 18 godina, ne mail naravno nego podaci koje si unio pri pravljenju maila, to je zastita windowsa..ultrassa1921 je napisao/la:uzmem neki htc a na njemu wp i odma me handri,ne mogu da instaliram ni jednu aplikaciju,evo sta pise
sorry,you need to do this from your computer because your account indicates that you are a child.to join xbox live,go to xbox.com and sign in with your windows live id.to purchase content form marketplace,sign in at zune.net or using the zune software od your pc.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
strpljen spasentheboss_RD07 je napisao/la:cuj windows 10QUARESMA 18<<< je napisao/la:hehe
nego jel ko dobio denim update, ja imam hejbet slika i videa da prebacim na pc, vec dva dana prebacujem xD
kad dodje update uradicu factory reset, imam i hejbet aplikacija a mrsko mi sve brisati
a eto i nam windows 10 apdejta u januaru
Sent from my Nokia 909imas neki link za to da se informisem?

ja ga još nisam dobioanell je napisao/la:http://lumiaconversations.microsoft.com ... im-update/" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Šta je tačno ovaj denim update??

naprijed rejal
Nisam ni ja, ali tako je bilo i sa CyanomSveti je napisao/la:ja ga još nisam dobioanell je napisao/la:http://lumiaconversations.microsoft.com ... im-update/" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Šta je tačno ovaj denim update??
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cyan je imao problema sa bitlocker enkripcijom, s denimom zasada nije slucaj, update ide od low end uredjaja ka high end uredjajima, uskoro ce biti svima dostupan update samo treba apdejtovati sabur i nema frke 
lumia 1020 iz italije dobila update, moja madjarica jos nije

lumia 1020 iz italije dobila update, moja madjarica jos nije

Uzmi ti Note, kakav HTCultrassa1921 je napisao/la:uzmem neki htc a na njemu wp i odma me handri,ne mogu da instaliram ni jednu aplikaciju,evo sta pise
sorry,you need to do this from your computer because your account indicates that you are a child.to join xbox live,go to xbox.com and sign in with your windows live id.to purchase content form marketplace,sign in at zune.net or using the zune software od your pc.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
Zato ce te handroid handrit jos viseultrassa1921 je napisao/la:ma sto posto brate ubi me ovaj wp

Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zasto te ubi? previse komplikovan?ultrassa1921 je napisao/la:ma sto posto brate ubi me ovaj wp
-
- Kontakt:
83% tržišta mobitela se ne slaže s tobom!R32 je napisao/la:Zato ce te handroid handrit jos viseultrassa1921 je napisao/la:ma sto posto brate ubi me ovaj wp

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jel' iko dobio Lizalo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najbolji mobitel je Riletov Alcatel iz PTT BiH 2002. godište. Kako je on znao Senu internet napaliti s njim. Kad zapjeva ko ptičica. Sjećate li se?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali ja pisem iz licnog iskustva, u tih 83% sam i ja, znaci 82.999∞BordoArmy88 je napisao/la:83% tržišta mobitela se ne slaže s tobom!R32 je napisao/la:Zato ce te handroid handrit jos viseultrassa1921 je napisao/la:ma sto posto brate ubi me ovaj wp

Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
denim apdejt
done
opaaaa
Sent from my Nokia 909
done
opaaaa

Sent from my Nokia 909
De napisi sta nam donosi, za nas kojima jos nije stigao 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- ultrassa1921
- Kontakt:
@quaresma ma ovaj os je nesto sasvim novo meni,da se malo navikneem vjerujem da ce biti bolje I da instaliram ove osnovne aplilacije jer jos nisam,a napisao sam ranije zasto,jos to nisam skontao Sta kako jer mi je vec dosao neki racun od kojeg nemam sifru..
Manijaci Zeljini
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad ti dodje telefon, fino opalis hard reset i napravis sebi novi racun, stavis da si minimalno 96 godiste pri pravljenju e maila i to je to
vec je postavljan link sta donosi denim
http://lumiaconversations.microsoft.com ... im-update/
inace, denim apdejt ne donosi nista novo za korisnike Preview for developers

za ripač, goni
vec je postavljan link sta donosi denim
http://lumiaconversations.microsoft.com ... im-update/
inace, denim apdejt ne donosi nista novo za korisnike Preview for developers

- ultrassa1921
- Kontakt:
eee hvala quaresma,sada je sve okej,ali ne kontam dobio sam nov telefon a vec je bio neki racun pojma nema,ali nebitno mnoogo hvala
Manijaci Zeljini
Možel pomoć ljudi
Dakle rođak mi je dobio Iphone 5C ali je zaključan, pa ga sad zanima može li se taj iphone ovom karticom otključati. http://www.ebay.com/itm/Newest-For-ipho ... 3f431fddf4" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle rođak mi je dobio Iphone 5C ali je zaključan, pa ga sad zanima može li se taj iphone ovom karticom otključati. http://www.ebay.com/itm/Newest-For-ipho ... 3f431fddf4" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0