Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

cikac
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la cikac » 19 nov 2012, 23:29

Uz duzno postovanje Dzeki i Spahicu, ali u ovom trenutku daleko najbolji bh. igrac. Samo da ga povrede, kojima je poprilicno sklon, zaobidju. Danasnjim izdanjem je zacementirao mjesto u prvoj postavi, toga je i Zeman svjestan.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 nov 2012, 23:29

Bravko Mirke samo se nadam da ces klub da promijenis uskoro...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 nov 2012, 23:50

Ne postoji normalnija osoba u našoj reprezentaciji, skromniji i pametniji, elokventniji dečko od njega. Primitivizam je uglavnom, ali Pjanić odskače.

EDIT: Naravno, ne bih govorio ko je kakav, ali on i Asmir su mi posebno dragi. I posebno nam bitni.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 nov 2012, 01:30

Skoro je zaplakao koliko mu je samo legao ovaj gol, mozda i vise od onog cuda protiv Lazia.
Svaka ti dala majstore :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 20 nov 2012, 02:25

Haman vas Pjanić poslušao i pojačao trening u teretani :P
slika
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 20 nov 2012, 08:51

Ma ne mora se Mire nista pojacati, on je trequartista

Vi hocete da je svako ko Kolasinac, jest malo morgen
slika

Ali **** majku, ovaj Pjanic stvarno dva gola u dvije utakmice znaci legenda nema sta, a onaj Slovak (valjda Ceh, isto to) Zeman pickica. Nije ti on ni za Zepce kamoli za Romu. Samo zna sabotirati naseg princa ali Mire se bori i daje sve od sebe u inat a jos ga i psuje nakon golova joj jest legenda cak se slovak cudi 'jel on to mene' nije nije al u **** nije, obozavam ljude koji psuju trenere.
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 20 nov 2012, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 nov 2012, 09:44

elokventniji dečko od njega
e jbg sad :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 20 nov 2012, 19:45

http://www.miralempjanic.it" onclick="window.open(this.href);return false; <- Njegova online stranica u izradi.
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... 8068021130" onclick="window.open(this.href);return false; <- FB oficijalna stranica

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 20 nov 2012, 20:09

Mislim da bi Pjanicu totenham lego kao budali samar
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2012, 20:12

Mi bismo samo selili naše reprezentativce.
Nema potrebe da ide iz Rome. Totti mu pušta da izvodi slobodnjake (gledali ste meč kontra Torina), vole ga ostali saigrači, odlično se uklopio u ekipu, navijači ga poštuju, a i on je zavolio grad, klub i navijače. Zašto otići? Jedino ga Zeman ne gotivi k'o Totti i DDR, ali i to polako dolazi na svoje.
Neka Pjane u Romi i da 'oće nastaviti sa dobrim partijama, pa da ga za par sezona gledamo u većem (uz dužno poštovanje prema Romi) klubu poput Intera, Reala, Barcelone, Uniteda. :D Prelazak u Tottenham nije neki napredak u karijeri. Pijetlovi su u rangu Rome. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2012, 20:14

Upravo tako. Ako izbori mjesto u Romi nema potrebe da igdje ide. Vrlo mlad igrac, a vec je promjenio 3 kluba. Nema potrebe da to opet radi. Naravno jedino ako dodje neki klub Svjetske klase, a Tottenham to nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 nov 2012, 20:15

http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne- ... /121120071" onclick="window.open(this.href);return false;
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 20 nov 2012, 20:16

tottenham je iznad rome u svakom pogledu, ali se slažem da naravno nisu top rang...
ja bi pjanića volio vidjeti u španiji, recimo valencia ili atletico madrid. ;)

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 20 nov 2012, 20:20

Miralem Pjanić izrazio želju da pomogne porodici iz Bilješeva!
Nakon što je čuo za tužnu životnu priču sedmočlane porodice iz Bilješeva kod Kaknja, koja na zidu svoje trošne kuće čuva poster s njegovim likom, bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić izrazio je želju da se priključi akciji pomoći za ovu porodicu.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 nov 2012, 23:45

Osim sto je odlican futbaler pokazuje da ima i veliko srce bravo Miraleme zmaju nas.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 nov 2012, 01:55

dijalog je napisao/la:tottenham je iznad rome u svakom pogledu, ali se slažem da naravno nisu top rang...
ja bi pjanića volio vidjeti u španiji, recimo valencia ili atletico madrid. ;)
Prije ces docekati sudnji dan nego da ga ta dva kluba dovedu :D
Zenichanin je napisao/la:Miralem Pjanić izrazio želju da pomogne porodici iz Bilješeva!
Nakon što je čuo za tužnu životnu priču sedmočlane porodice iz Bilješeva kod Kaknja, koja na zidu svoje trošne kuće čuva poster s njegovim likom, bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić izrazio je želju da se priključi akciji pomoći za ovu porodicu.
Koja je to ljudina.Ja dok sam citao sinoc tekst o toj porodici i procitao da imaju Miretovu sliku sam odmah nekako bio uvjeren da ce im pomoci.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 nov 2012, 07:57

Pjanic. Pjanic Pjanic Pjanic. The guy deserves a starting spot. In fact, after Totti and Goicoechea (just kiddin’) he should be the first name drawn on Zeman’s board. If he leaves in January, I’ll personally fly to Rome myself to protest fully nude and soaked in Bosnian rakija to prevent it from happening.
jedno 'stranjsko' vidjenje igre naseg miralema :mrgreen:

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 21 nov 2012, 09:30

I sta rekose straci osim Pjanic Zeman i rakija

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 nov 2012, 10:06

Mi zaista trebamo biti ponosni na to kakvu reprezentaciju i reprezentativce imamo. Em sto ih je vecina poznata i u svijetu (neki malo manje neki vise), em sto se zaista bore za repku, em sto su josi humani. Za ovu kucu Miralemu svaka cast. Vidi se da je vaspitan i naucen pravim vrijednostima zivota a ne ko pojedinci cim zarade prve hiljadarke potrose ih na "alkohol drogu i zene". Momku svaka cast. Nevezano sa ovom pricom gledao sam jednom i na onom Hayatovom programu Ispuni mi zelju kako je licno dosao i samohranoj majci sa dvoje djece donirao novac i za skolovanje djeci. Nakon Dzeke i onoga sto je ucinio za Alena Maslu ovo je zaista za svaku pohvalu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 22 nov 2012, 16:12

Ništa mi više nije jasno u vezi Pjanića i njegovog transfera, čak i ss.ba sam sebe demantuje :)

Danas u 13:32
http://sportsport.ba/ino_fudbal/roma-po ... nham/92416" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas u 15:49
http://sportsport.ba/ino_fudbal/poceli- ... hamu/92425" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa jesu'l ih odbili il nisu :) Odlučite se već jednom!
🔵⚪

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.