Kad Sherif nabije Želju.FCS-FCS je napisao/la:imatel lift u listici..nemate ..stetafelix123 je napisao/la:Hvala Hrenovcicama na posjeti ,ako ste se pitali jesmo li dobro jesmo ,sve 5 ,super
Vratit se vi na svoju temu,tamo di ste dan-noc ,na temu FK Zeljeznicar
svi (vidi ovo sad hahah) huligani iz listice mogu stati u LIFT
nit smo vas culi na tekmi jer vas je bilo 35 ...sigurno ste se vozili liftom po ljubljani da vas zelja mine
frst period vas gud bat sekond half period vas not gud
on vam je sve u votazi , njega vratite...i prijavite ga ..u cro" i ja imam talent"
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Majke ti,koliko imaš godina,imate li(tako se piše)i veliko slovo na početku rečenice,raspust je pa si se malo zapustio...a imaš fora ko g.ovno vitamina,evo svi se kidamo od smijeha,kako si zabavanFCS-FCS je napisao/la:imatel lift u listici..nemate ..stetafelix123 je napisao/la:Hvala Hrenovcicama na posjeti ,ako ste se pitali jesmo li dobro jesmo ,sve 5 ,super
Vratit se vi na svoju temu,tamo di ste dan-noc ,na temu FK Zeljeznicar
svi (vidi ovo sad hahah) huligani iz listice mogu stati u LIFT
nit smo vas culi na tekmi jer vas je bilo 35 ...sigurno ste se vozili liftom po ljubljani da vas zelja mine
frst period vas gud bat sekond half period vas not gud
on vam je sve u votazi , njega vratite...i prijavite ga ..u cro" i ja imam talent"

-
- Kontakt:
Ma raspust poceo,mora malo ubit dosadu,cuj lift,jao Boze glupih postova,pa po postu se vidi da je neko dijete
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo ovako, pozdravljam vas, dolazim u miru, politika me ne zanima, vec iskljucivo sportska komponenta.
Imam jedno pitanje, naime pomalo me cudi da Siroki Brijeg nije u stanju da dovede kvalitetnog trenera, s obzirom da ste finansijski i organizaciono odlicno struktuirani. Nije valjda da se vas poslodavac "ciganci" oko finansija, pa bolje je dovesti kvalitetnog trenera koji ce nesto napraviti, nego Cutuka, koji dokazano nije nista znacajno napravio. Puna je Hrvatska jako kvalitetnih trenera, a s obzirom da kod vas izgleda igraju igraci i treneri iskljucivo katolicke vjeroispovjesti (mislim vasa stvar, bez uvrede), mozete da dovedete i Argentinca, Holandjanina, Nijemac i sl.
Mislim da cete i u ovom prvenstvu igrati vaznu ulogu, tu jeste u samom vrhu, ali me cudi bas taj izbor trenera, jer kod vas u odnosu na situaciju kod nas izgleda da vasa uprava sve cini da Siroki Brijeg bude sto kvalitetniji, sto bi se reklo, moj dojam da daju za Siroki Brijeg, dok nasi dokazano imaju samo zelju da "uzmu od Celika".
Pozdrav iz Zenice, malo ste izgleda potcjenili Olimpiju, ali jbg sve je to skola za buducnost
Imam jedno pitanje, naime pomalo me cudi da Siroki Brijeg nije u stanju da dovede kvalitetnog trenera, s obzirom da ste finansijski i organizaciono odlicno struktuirani. Nije valjda da se vas poslodavac "ciganci" oko finansija, pa bolje je dovesti kvalitetnog trenera koji ce nesto napraviti, nego Cutuka, koji dokazano nije nista znacajno napravio. Puna je Hrvatska jako kvalitetnih trenera, a s obzirom da kod vas izgleda igraju igraci i treneri iskljucivo katolicke vjeroispovjesti (mislim vasa stvar, bez uvrede), mozete da dovedete i Argentinca, Holandjanina, Nijemac i sl.
Mislim da cete i u ovom prvenstvu igrati vaznu ulogu, tu jeste u samom vrhu, ali me cudi bas taj izbor trenera, jer kod vas u odnosu na situaciju kod nas izgleda da vasa uprava sve cini da Siroki Brijeg bude sto kvalitetniji, sto bi se reklo, moj dojam da daju za Siroki Brijeg, dok nasi dokazano imaju samo zelju da "uzmu od Celika".
Pozdrav iz Zenice, malo ste izgleda potcjenili Olimpiju, ali jbg sve je to skola za buducnost

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ja sam neki dan rekao,nije ni u nas situacija daleko od one u Čeliku,samo što mi za razliku od Čelika zadnjih godina igramo sa ponešto i uspjeha,zašto je ovaj trener ovdje?pa vjerojatno da mogu manipulirati s njim,da mu mogu sastavljati momčad i to...Uprava je dosta učinila za Široki,ali čini mi se da sada,većinu novca uzimaju sebi...Barišić,Zakarić su se fino prodali,sporazum sa dinamom je donio dobre novce,ali pojačanja nigdjeCrni gavran je napisao/la:Evo ovako, pozdravljam vas, dolazim u miru, politika me ne zanima, vec iskljucivo sportska komponenta.

http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/i-m ... ijega.htmlI mi novinari snosimo dobar dio krivice za posljednje posrtanje NK Širokog Brijega
Subota, 09 Srpanj 2011 11:30
E-mail Ispis PDF
ŠIROKI BRIJEG - Mnogo smo puta čuli kako je lako biti general poslije bitke. Bez obzira kakav ishod te istke bitke u konačnici bude. To posebno dolazi do izražaja u analizama nakon bitaka na sportskim borilištima. Tako je i nama novinarima uvijek lako nakon utakmica nešto hvaliti ili kuditi. I ne samo novinarima, već i navijačima, simpatizerima...
Lako nam je danas popljuvati i Upravu i trenera i igrače Širokog Brijega nakon onakve sramote ovog četvrtka u Ljubljani i eliminacije od Olimpije koja je punom mjerom uzvratila Širokobriježanima za lanjsku eliminaciju u istoj fazi istog natjecanja. Kako god vrtiš ploču zaključak je jedan - katastrofa! Da li se katastrofa mogla izbjeći? Mogla je. Svi to znamo i svi smo danas pametni, no do jučer smo gotovo svi bili uvjereni u suprotno. U prolaz našeg voljenog kluba i utakmice s irskim Bohemiansom, koje bi slijedile da se prebrodilo Olimpiju. Ali nije.
A to što nije uvelike su krivi i novinari koji prate ovaj klub. Toliko hvalospjeva u posljednje vrijeme je odaslano na račun ovog kluba, ove Uprave i ovih igrača. A nisu zaslužili. Nigdje ni najmanje kritike. Sve sjajno i bajno. I onda kada doživite pljusku kakvu nam naš Široki doživi u Stožicama ta pljuska još više boli, jer novinari su vas uvjerili kako je ovakav Široki nedodirljiv za tamo nekakvu Olimpiju!
Istina je puno drugačija - NK Široki Brijeg je organizacijski odlično posložen klub za bh prilike, međutim kao momčad oni su već par sezona jako loši. Dovoljno se osvrnuti samo na proteklu sezonu, pa prisjetiti s koliko je muke Široki Brijeg izborio Europu kroz ligu koja vjerojatno kvalitativno nikad nije bila lošija. Samo kad se sjetiš tko je sve nosio bodove s Pecare i nadigrao nas na našoj Pecari?
Nema danas u toj ligi igrača kao što su bili Ricardo Santos Lago, Hrvoje Erceg, Mirko Hrgović, Boris Pandža, Zoran Rajović, Nenad Stojanović, Ninoslav Milenković, Admir Vladavić, Sulejman Smajić, Mladen Žižović, Luka Modrić, Alen Škoro... Ostala je jedna velika praznina, a NK Široki Brijeg samo jedna momčadski prosječna klapa koja je zahvaljujući nešto boljoj organizaciji od ostalih opet u priliku "klapala" i uspijevala se iz sezone u sezonu Europe domoći.
Tko zna bili u tome uspjeli da ih u završnici prošle sezone nije vodio Baka Slišković. Ili da je Čelik u finalu Kupa dobio Želju. Puno je zavaravanja već godinama. Od otkrića Wagnera Santosa Laga već 5-6 godina u ovom klubu nije bilo pravog pojačanja. Bivalo je "pojačanja" i na "bacanje", međutim kakva su pojačanja za klub koji konstantno igra Europu, uspije to izboriti kroz domaća natjecanja (pa, ma kakva ona bila), "polovnjaci" koji dolaze iz hrvatskih drugoligaških klubova, lošijih prvoligaša ili eventualno nešto boljih hrvatskih prvoligaša gdje se nisu uspijeli nametnuti i biti standardni?
Da i ne spominjemo Južnoameričke „zvijeri od igrača“ do kojih menadžeri stižu lakše nego Lijanovići do one brazilske teletine, govedine, što li je već bilo?
Svaka čast tebi sinko, ali ako ti ne možeš igrati u Cibaliji ili Zagrebu šta ćeš nama u Širokom Brijegu. Mi imamo takvih. I boljih. Ali kažu pojedini stručnjaci da je mala zarada na takvima! Pa dobro, eto neka igraju Šošini, Štimčevi, Vladušićevi i čiji već trebaju igrati.
Ovo za "polovnjake" se odnosi ne samo na igrače nego i dobar broj trenera koji su posljednjih sezona prodefilirali Pecarom. Široki Brijeg nije klub u rangu jednog Dinama i toga moramo biti svjesni, nama ne treba stranac od milijun eura (toliko i nemamo) da posloži momčad na željeni način, ali nam ne trebaju ni treneri koji vode Dugopolja, Junake, Omiše i ostale nogometne vukojebine.
Zna se što su u Hrvatskoj treneri za klub poput Širokog, ako već moraju biti iz Hrvatske - znači treneri koji vode tamošnje jače prvoligaše, a ako su nam već preskupi pa imamo i domaćih ljudi koji mogu isplivati i sigurno ovaj posao raditi bolje nego klošari poput Maria Ćutuka kojeg iskreno sažalijevam. Ne toliko zbog ovog poraza i njegovih postavki na utakmicama s Olimpijom koliko zbog izjava nakon eliminacije i hvalospjeva na račun vratara Borisa Baćka, koji je pored njega glavni razlog što smo prinuđeni sve ovo pisati, a on ima obzira još ga pohvaliti...
Dajte priliku Toniju Karačiću ili Zoranu Bubalu kao što ju je košarkaški klub dao Ivanu Veliću. Istina, i oni su to učinili tek onog trenutka kada su financijski oslabili pa nisu uspjeli posegnuti za nekim novim Bujanom, Dželalijoim i sličnim likovima iz "Lijepe naše", pa čovjeku slučajno pružili šansu. I slučajno eto progledali. Da, "Kara" je već dobio jednu priliku i objektivno govoreći i ispunio to povjerenje, međutim nije odgovarao iz raznoraznih razloga i moralo ga se eliminirati.
Na greškama se uči. Vi gospodo dugo učite, ponavljate greške i to nije dobro. Pojedinačno bi o današnjem igračkom kadru Širokog Brijega čovjek mogao toliko toga negativnoga napisati, međutim ne treba nikome cilj biti pojedince prozivati i diskreditirati ih, jer kolektiv je iznad svega u nogometu i kad se gubi i kad se pobjeđuje. Treba li vam bolji primjer od jednog Jose Mourinha? Toliko hvaljen. Ali i toliko gažen. U tako malo vremena toliko uspona i padova!
NK Široki Brijeg ima predispozicije kao klub da preraste ove lokalne okvire, a tu prije svega mislimo na njegove europske nastupe, jer kada se ispadalo od Sturma ili Austrie sami smo sebi govorili da nismo imali sreće. Ali smo se isto tako pomirili s konstatacijom da smo ispali od boljih.
Ispadali smo od još boljih poput Sparte i Basela. I tada smo uz malo sreće mogli bolje rezultatski proći, ali nema veze, jer bio je gušt na Pecari gledati jednog Karela Poborskog, Jiri Jarosika ili Baselov dvojac Delgado-Petrić, kao i seniorski debi tada nekog "klinje" Ivana Rakitića koga će nogometna Europa tek kasnije upoznati. Ako ćemo realno, nismo imali sreće ni u ove dvije utakmice s Olimpijom. No, za razliku od prije nabrojanih suparnika i utakmica u ovim dvobojima sreću nismo ni zaslužili.
Sreću treba izazvati i zaslužiti. Široki Brijeg to nije imao. Nije iz razloga što smo kao momčad već par sezona užasno loši, no umjesto da gledamo gdje se griješi, gdje nešto treba mijenjati i na adekvatan način se pojačati mi većinu toga prepuštamo slučaju. Hvalospjevima obasipamo igrače koji dođu iz Belišća, Imotskog, Pomorca, Klisa, Slavonca... A domaća djeca? Domaće djece ima u današnjem Širokom, no uglavnom su to "Tatini sinovi", međutim mi nemamo "domaćih talenata" i tu je problem. U tom grmu leži zec.
Ne, nije da ih nema, ima ih, ali oni su u nekim drugim klubovima. Njih vode neki drugi menadžeri koji nisu baš na "Ti" s ovim klubom, odnosno klupskom Upravom ili nikako nemaju menadžere. Međutim, ovdašnja novinarska struka o tome ne piše, odnosno nedovoljno piše. Ili ne vide neke stvari ili ih ne žele vidjeti iz tko zna kojih razloga? Ovdje je sve sjajno i bajno, a zapravo je malo toga sjajno i bajno još od kada nam put Rusije "zdimi" nikad zaboravljeni Rajko Bajano.
Prije nepunih sedam godina sam kroz par kritičkih osvrta na račun igara našeg Širokog dospio u sukob sa Zlatanom Mijom Jelićem. Bilo je to nakon one eliminacije od Neftchija iz Bakua, kluba koji se uskoro sastaje s Dinamom u Ligi prvaka. I žao mi je, ali mi i nije žao zbog toga. Više može i treba biti žao Jeliću, jer je s vremenom shvatio da su neka moja ukazivanja na određene probleme bila dobronamjerna, no nema veze, bilo pa prošlo.
Ono što me je puno više žalostilo bili su napisi kolega sportskih novinara koji su također pratili naš Široki. Ne što tada nisu jasno i glasno kritički progovarali kao što sam ja nastojao u tih nekoliko tekstova ukazati na tada postojeće probleme, nego su se inače rijetko kada kritički osvrtali na probleme u i oko kluba, valjda iz nekog straha! A kritika je uvijek dobra, govorio je jedan veliki politički um.
To se posebice odnosi na sportsko novinarstvo, jer kada klub kojeg pratite pobjeđuje uvijek je idealno hvalospjevima ga dodatno dizati, raditi na jednoj zdravoj i sportskoj atmosferi, međutim isto tako kada ne ide, kada se gubi, jednom odmjerenom i dobronamjernom kritikom treba na taj način pokušati pomoći voljenom klubu, da se zajednički što je prije moguće, i da bude što bezbolnije, digne i vrati iz letargije. Vrati i bude još jači. Ako ništa za jedno novo iskustvo bogatiji.
Osobno sam bio u posljednje vrijeme napravio jedan odmak od izvještavanja s utakmica širokobrijeških sportskih klubova prepustivši mlađima da to rade, no ovom prilikom sam napravio iznimku i na nagovor brojnih navijača i simpatizera našeg NK Širokog Brijega uradio svoj osvrt na ova posljednja zbivanja u i oko kluba. I vjerujte da sam vrlo malo toga ovdje napisao od svega onoga što se moglo napisati i o čemu treba pisati, iako će mi i zbog ovoga, uopće ne sumnjam, ali mi opet ni najmanje nije žao, pojedinci zamjeriti.
Nemam namjeru ubuduće izvještavati ni s košarkaških ni sa nogometnih utakmica naših klubova, jer želim nadolazećim novinarskim snagama u Hercegovini, konkretno ovdje u Širokom Brijegu (talenta i tu imamo i vjerujem da će isplivati na površinu), prepustiti da rade taj dio posla, pa stoga ovaj tekst njima posvećujem sa željom da ga dobro proanaliziraju, protumače i da u budućnosti ne čine pogreške kakve smo mi iskusniji činili.
I zbog sebe samih, ali i općenito zbog dobrobiti i napretka širokobriješkog sporta. Široki Brijeg, odnosno uspjeh Širokog Brijega kao mjesta, na svim poljima, treba svim pravim Širokobriježanima biti na prvom mjestu.
Danijel Ivanković / JAVNO.ba
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Izgleda da vam Carlos dolazi
Odličan tekst,svaka čast majstore,nadam se da ovo čita i klošar
Ćutuk...Momčad treba u potpuni remont,jedini Wagner može imati zacementirano mjesto u prvih 11,a ovo ostalo ili potraj,ili borba za početni sastav,e da nam je sad Bajkuša,ne bi ove pič.kice prrismrdile terenu...

Kad ne prica o politici stvarno ima dobre tekstove.Svaka cast majstore,nek im je netko to konacno rekao.Od nasih trenera,igrača, mladih koji su najbolji u svojim generacijama a salje ih se po vukojebinama Zagore i Hercegovine itd.
Bravo Danijele!!!
Bravo Danijele!!!
Prvi čovjek kluba, predsjednik Zlatan Mijo Jelić, nije krio razočarenje igrom na Stožicama, a nakon poraza je najavio i rezove.
- Igra je bila katastrofalna, igrači su odigrali su ispod svojih mogućnosti. Nije sramota ispasti od Olimpije, ali jest na ovaj način. Sreća da do početka prvenstva ima još vremena, a do tad ćemo se sigurno pojačati sa nekoliko igrača, ispalio je u komadu.
O eventualnim sankcijama nije htio, ali…
- Ne bih sada o tomu vruće glave, ali jasno je da smo razočarani odnosom nekih igrača na terenu i da će se oni morati zamisliti nad svojim statusom.
Slijedi potez Uprave koja će ovih dana održati izvanredni sastanak.
Mislim da bi prvi potez trebao biti smjena trenera,ovaj blento nije za nas,nek ide u Imotski!!!

- Igra je bila katastrofalna, igrači su odigrali su ispod svojih mogućnosti. Nije sramota ispasti od Olimpije, ali jest na ovaj način. Sreća da do početka prvenstva ima još vremena, a do tad ćemo se sigurno pojačati sa nekoliko igrača, ispalio je u komadu.
O eventualnim sankcijama nije htio, ali…
- Ne bih sada o tomu vruće glave, ali jasno je da smo razočarani odnosom nekih igrača na terenu i da će se oni morati zamisliti nad svojim statusom.
Slijedi potez Uprave koja će ovih dana održati izvanredni sastanak.
Mislim da bi prvi potez trebao biti smjena trenera,ovaj blento nije za nas,nek ide u Imotski!!!

Branko Karačić trener,Luka Bilobrk golman...majku vam j.ebem šta ste dosad čekali...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ovo je trebalo sve davno rijesavati i razmisljati unaprijed, a ne gledati kako usicariti stogod i sta sve ne, jer se vidjelo da to nije i ne moze biti ista momcad kao pod Bakom. Ovo bi Sliskovic dobio sa po tri nula u obje utakmice, a ne da se blamiramo protiv neke hebene Olimpije i propustamo veliku sansu za trece pretkolo. No eto, bolje nek se i to dogodilo pa pojedini shvatili neke stvari i da krenu sustavno raditi i stvarati igrace, a naravno za to vrijeme imati normalnog trenera na klupi i kvalitetna pojacanja.
E moj Cutuce, uspio si u mjesec dana izj.ebati momcad u kompletu, cestitam.
E moj Cutuce, uspio si u mjesec dana izj.ebati momcad u kompletu, cestitam.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
Cccc sto je sada Mijo bgti, zato ne ostaviš Ćutuka jos malo pa da preko njega postavljas svoje igrače.. I forsiras mlade da bih ga sto prije Dinamo kupio.. Fuuuj.. Da jedan Varea sjedi na klupi a Pinjuh igra..
Sreca pa jos ima vremena do pocetka prvenstva pa se moze ispraviti sve ovo sto se radilo do sada.. Ili nije radilo.. Kako god, Branko dobrodošao a golman kakav da je ne može biti lošiji od ovog..
Sreca pa jos ima vremena do pocetka prvenstva pa se moze ispraviti sve ovo sto se radilo do sada.. Ili nije radilo.. Kako god, Branko dobrodošao a golman kakav da je ne može biti lošiji od ovog..
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 09 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.
...Život za Široki...
sta mislis prika bi li mogoa igrat na onom nasem terminu, bi li bio među losijimaŠB_Fidelis je napisao/la:Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.

a jebote, karacic i bilobrk..ja mislio vi zelje pisete ovdje kad vidjeh i ja..uuuu..
ko da vidim, gledao mirko utakmicu, zvao jelica mjenjaj sve pare nisu bitne

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Barney Stinson
- Kontakt:
@Kevin dogovrimo termin nas sa foruma pa tko bude među boljima za prvi sastav u NKŠB.. 

19 - ђ - 11
-
- Kontakt:
Eh da bar hoceanti_zli je napisao/la:Izgleda da vam Carlos dolazi
Na prošloj stranici sam napisao da bi Branko Karačić bio idealan trener.Izgleda da je netko iz uprave pročitao.
Ma samo da prate nas ovdje što mi pišemo,mi bi već igrali u ligi prvaka...

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma neka ne igram nikako niti mi se da igrati nakon cijelog dana posla do 18h i neka sam nabio 10 kila viska, pa opet ne bi on zapao ni na onaj termin ili bi ga svejedno po zelji zaobilazio, garantirano.Kevin je napisao/la:sta mislis prika bi li mogoa igrat na onom nasem terminu, bi li bio među losijimaŠB_Fidelis je napisao/la:Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.![]()
![]()
a jebote, karacic i bilobrk..ja mislio vi zelje pisete ovdje kad vidjeh i ja..uuuu..
ko da vidim, gledao mirko utakmicu, zvao jelica mjenjaj sve pare nisu bitne

Ma nema sta od raznih Cutuka, treba sad vec gledati obrambenog igraca i jednog napadaca kvalitetnog.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.