tri igrača iz prve postave repke na sp2010... samo će vas malo Bajko hebati...marconato je napisao/la:Dobar igrac, samo previse nabedjen i opasan ljakse...
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bajko upotpunjava mozaik...
Jos samo Vidica da vratimo i to je to!

Jos samo Vidica da vratimo i to je to!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ja nisam nezadovoljan igrom protiv IBV-a , ako uzmemo u obzir da su nasi igraci na 75 procenata pripremljenosti,a da je ovima kakvi god oni bili po kvalitetu, sezona u punom jeku , nema se sta zameriti nasim igracima. Najdraze od svega mi je to sto su oba gola postigli novopridosli igraci Mijajlovic i Pecnik , pogotovo ovaj drugi za koga verujem da ce biti odlican u crveno belom dresu.
O atmosferi na samoj utakmici ne treba trositi reci
najbolje cuti sta Islandjani imaju da kazu na tu temu. Ljudi nisu verovali da postoji ovako nesto .
Sledecoj utakmici pristupiti ozbiljno,bez opustanja i bice sve kako treba da bude . Put je dug , tamo nije lako stici, 3 presedanja do zeljenog odredista . Igraci krecu na Island u utorak , prvo let za Berlin, pa presedanje za Rekjavik, pa onda 2 mala aviona prebacuju ekipu za Vestermaniju .
O atmosferi na samoj utakmici ne treba trositi reci

Sledecoj utakmici pristupiti ozbiljno,bez opustanja i bice sve kako treba da bude . Put je dug , tamo nije lako stici, 3 presedanja do zeljenog odredista . Igraci krecu na Island u utorak , prvo let za Berlin, pa presedanje za Rekjavik, pa onda 2 mala aviona prebacuju ekipu za Vestermaniju .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne znam dal' je neko pratio sve ovo sto se desavalo oko Jokicevog prelaska iz Partizana u Zvezdu , ali vidim da postoji mogucnost da jos jedan iz njihovih redova predje kod nas ,a to je Radonjic navodni naslednik Lazara Markovica , taj decko je pre nekoliko meseci izjavio da je navijac Crvene Zvezde a Jokic je na to rekao "Neću da ga ubeđujem, voleo bih da krene mojim putem. Svi znaju da je zvezdaš" 

U 19 casova je pocela prijateljska utakmica sa Bezanijom . Sansu na ovom mecu ce dobiti igraci koji nisu u prvom planu trenutno , debituje i Jokic.
Pobeda kombinovanog sastava nad Bezanijom 1-0 .
IBV izgubio od pretposlednje ekipe Islandskog prvenstva 2-1 .
a cernomorec igrao 1-1 sa Vrolskom.... nije me nimalo oduševio, ima dobrih igrača, ali igra slaba... gledao sam ih u super kupu protiv Šahtjora i tu su bili onako, ništa spec, ali to nije bilo mjerilo, ovo večeras jeste i kažem dosta tanko.... a slede im teške tekme baš oko dvomeča sa Zvezdom...Tribalian je napisao/la:Pobeda kombinovanog sastava nad Bezanijom 1-0 .
inače povodom ovog malog Jokić, svako ima volju da radi šta hoće, ali nikad neće biti jasni ti koji navijaju za jedne a treniraju u drugima... valjda ja nisam takav...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ Dantes , mo ze da se desi da im Dacija da 5 komada kuci
i onda Zvezda- Dacija
naravno sanse su 1 : 1.000.000 . 000 , ali sve je moguce u fudbalu
Ovo oko Jokica se slazem,ali valjda tako razmisljamo mi navijaci , velika vecina fudbalera ne razmislja bas na taj nacin.

Ovo oko Jokica se slazem,ali valjda tako razmisljamo mi navijaci , velika vecina fudbalera ne razmislja bas na taj nacin.
- alan_kardec
- Kontakt:
ma ipak su to samo djeca, neformirane ličnosti, tinejdžeri kojima upravljaju roditelji, menadžeri... tako da ako dečko navija za nas, a igra za vas i obrnuto, to baš i nema neke veze.
evo čitam naš omladinac Marko Grujić, preko fb poručio Radonjiću Čekamo te!.
evo čitam naš omladinac Marko Grujić, preko fb poručio Radonjiću Čekamo te!.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Eee kako sam se samo zajeb'o.braoolyo je napisao/la:Ovo će biti najlošiji Zvezdin tim u istoriji.

Redovna sednica Crvene zvezde, koja se održava svakog ponedeljka na „Marakani“, nije donela neka epohalna rešenja, a iznenađenje je što je istu napustio potpredsednik kluba zadužen za finansije Nebojša Čović. On je sa stadiona izašao sa štakama i longetom na nozi.
„Pokidao sam Ahilovu tetivu igrajući košarku u neadekvatnoj obući, ali pobedićemo i ovu povredu“, rekao je Čović okupljenim novinarima.
Sto se tice dolaska Kataia , postoji obostrana zelja za tim transferom , ali videcemo sta o tome misle celnici Olimpijakosa. S druge strane,konacno stigao stoper
Migel Arauho ,mladi Peruanac .On ima 18 godina ,a u njegovoj zemlji ga smatraju najtalentovanijim mladim fudbalerom.Bio je kapiten U 20 selekcije Perua a procitao sam i da je dobio poziv za A tim .

„Pokidao sam Ahilovu tetivu igrajući košarku u neadekvatnoj obući, ali pobedićemo i ovu povredu“, rekao je Čović okupljenim novinarima.
Sto se tice dolaska Kataia , postoji obostrana zelja za tim transferom , ali videcemo sta o tome misle celnici Olimpijakosa. S druge strane,konacno stigao stoper

Prenos utakmice protiv IBV-a obezbedjen . Cetvrtak, 20 i 30 , RTS .
Nasi igraci su stigli sinoc u Reikjavik gde su i prenocili ,a danas u 14 i 30 tj. upravo sad , najavljen je polazak na konacno odrediste ovog dugog putovanja .

Novinari nikako ne mogu da rade samo svoj posao
vec se bave i menadzerisanjem , pa nam ukazuju na razne slobodne stopere
Stojanovic jeste rekao da mu je stoper u ovom trenutku najpotrebniji ali ovi zurnalisti ga preterase sa kalkulacijama .
Situacija oko Laneta moze ici u nasu korist jer vidim da je za onaj kineski klub koji vodi Antic potpisao Vagner Lav, sto znaci da nece biti transfera naseg internacionalca u isti. Dzajic mudruje , ne izjasnjava se puno oko ovog transfera ,ali kaze da nista nije gotovo . Voleo bih da je tako i nadam se da Lane zaigrati u crveno belom dresu .

Novinari nikako ne mogu da rade samo svoj posao

Situacija oko Laneta moze ici u nasu korist jer vidim da je za onaj kineski klub koji vodi Antic potpisao Vagner Lav, sto znaci da nece biti transfera naseg internacionalca u isti. Dzajic mudruje , ne izjasnjava se puno oko ovog transfera ,ali kaze da nista nije gotovo . Voleo bih da je tako i nadam se da Lane zaigrati u crveno belom dresu .
Procitao sam na " RSB"-u da ce sudija na mecu IBV- Crvena Zvezda , biti Istvan Kovac iz Rumunije koji je lak na kartonima . Na prosloj utakmici ih nije bilo,pa se nadam da ih nece biti ni sutra.
Samo jos da pomenem da je Maksimovic i zvanicno novi clan Torina .
Kome nije tesko da prevodi sta belgijski mediji pisu o prelasku Milivojevica u Anderleht , moze ovde da procita http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 2_00667343" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo jos da pomenem da je Maksimovic i zvanicno novi clan Torina .
Kome nije tesko da prevodi sta belgijski mediji pisu o prelasku Milivojevica u Anderleht , moze ovde da procita http://www.nieuwsblad.be/sportwereld/cn ... 2_00667343" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima da grmi!Stih "nikad neces biti sama" koji se cesto peva sa severne tribine, pravo znacenje dobija ovih dana.
Desetak navijaca Crvene Zvezde su odlucili da 3.500 kilometara i skoro 1.000 evra samo za karte, ne predstavlja prepreku kada je u pitanju voljeni klub. Navijaci su krenuli juce, nezavisno od ekspedicije kluba, koristeci sopstvenu rutu.
Bilo bi zanimljivo videti ko je u tom putu bolje prosao - fudbaleri ili Delije.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- alan_kardec
- Kontakt:
joj poludio sam kad sam vidio ove jakne sa zadnje slike. p-r-e-m-o-ć-n-e su! 
Nek je sa srećom našim momcima večeras.

Nek je sa srećom našim momcima večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije bilo lako gledati onakvu utakmicu . Na kraju zavrsena nepopularnim rezultatom 0-0. Imali smo rezultat iz prve utakmice koji nam je odgovarao na sta se moze dodati i nas prepoznatljivi mentalitet i rezultiralo je sinoc vidjenom partijom naseg kluba. Necu da zameram niti toliko da pisem da je " trebalo ovako a ne onako" ali svakako da niko nije zadovoljan igrom Crvene Zvezde , ajde da uzmemo u obzir da su se igraci namucili presedanjem iz aviona u avion ( 3 puta) , umor , nepotpunu fizicku spremu ... sve se to odrazilo i na igru i na rezultat . Siguran sam da se ovo nece ponoviti protiv Cernomoreca .
Sudija
napisao sam ovde da je lak na kartonima pre neki dan , covek je vise nego lak, pri tom je u jednom trenutku od jedne dosadne utakmice napravio mec prepun tenzije , gomila zutih kartona , plus jedan crveni,dosudjen penal koji nije morao biti dosudjen , pomocnik video 2 ofsajda koje ja preko tv - a nisam video a koji su mozda uticali na rezultat ,mozda ! Nadam se da ce se u dvomec sa Cernomorecom uci hladne glave i da pojedini igraci nece sebi dopustiti glupiranje .
Nisam planirao da nesto posebno analiziram ovu utakmicu , ali dva igraca ne mogu da ne pomenem , prvi je Abiola Dauda ??? najavljivan kao veliko pojacanje , pretvorio se u igraca koji jedva da se pomera po terenu , dali on kao sto neki kazu cisto popunjava mesto u timu i ceka transfer ili covek stvarno nije u formi ili ne zna da igra fudbal ? Stojanovic dobro treba da razmisli,a pre toga da naravno poprica sa njim, da li da ga drzi u prvom timu ali da to na to mesto stavi nekog drugog ili da ne budem radikalan toliko da mozda i menja formaciju ukoliko ne mozemo da nadjemo resenje na ovoj poziciji ? Nadam se da tu jedan razgovor moze dosta toga da resi a uzdam se i u upravu koja mozda nadje neko resenje dovodjenjem nekog igraca .
Drugi je ovaj Mihajlovic. Covek je napravio nevidjenu glupost sinoc uzimajuci u obzir i to da je mozda prestrogo dobio drugi zuti karton,ali praviti onakve faulove na protivnickoj polovini , ono je van svake pameti . Ne znam dal je u pitanju prevelika zelja da se postigne gol ili sta vec, ali ono je ...
Sledi Cernomorec koji je izgubio sinoc i koji ne bi trebalo da nam pravi vece probleme kad je u pitanju prolazak u sledecu fazu takmicenja ,ali naravno samo pod jednim uslovom da se onakva igra od sinoc ne ponovi vise nikad !
Sudija

Nisam planirao da nesto posebno analiziram ovu utakmicu , ali dva igraca ne mogu da ne pomenem , prvi je Abiola Dauda ??? najavljivan kao veliko pojacanje , pretvorio se u igraca koji jedva da se pomera po terenu , dali on kao sto neki kazu cisto popunjava mesto u timu i ceka transfer ili covek stvarno nije u formi ili ne zna da igra fudbal ? Stojanovic dobro treba da razmisli,a pre toga da naravno poprica sa njim, da li da ga drzi u prvom timu ali da to na to mesto stavi nekog drugog ili da ne budem radikalan toliko da mozda i menja formaciju ukoliko ne mozemo da nadjemo resenje na ovoj poziciji ? Nadam se da tu jedan razgovor moze dosta toga da resi a uzdam se i u upravu koja mozda nadje neko resenje dovodjenjem nekog igraca .
Drugi je ovaj Mihajlovic. Covek je napravio nevidjenu glupost sinoc uzimajuci u obzir i to da je mozda prestrogo dobio drugi zuti karton,ali praviti onakve faulove na protivnickoj polovini , ono je van svake pameti . Ne znam dal je u pitanju prevelika zelja da se postigne gol ili sta vec, ali ono je ...

Sledi Cernomorec koji je izgubio sinoc i koji ne bi trebalo da nam pravi vece probleme kad je u pitanju prolazak u sledecu fazu takmicenja ,ali naravno samo pod jednim uslovom da se onakva igra od sinoc ne ponovi vise nikad !

Postoji mogucnost da Bates potpise za Zvezdu, verovatno je najveca prepreka fizicka sprema . Ne mogu da ga se setim nikako iz nase lige,ali vidim da je iskusan igrac .
Evo nekog linka kad je igrao za francuski FC Chateauroux " onclick="window.open(this.href);return false;
Luka Milivojevic danas u Briselu na pregledima koje ukoliko prodje potpisace za Anderleht , Zvezdi ce biti uplaceno 3 miliona evra.
Evo nekog linka kad je igrao za francuski FC Chateauroux " onclick="window.open(this.href);return false;
Luka Milivojevic danas u Briselu na pregledima koje ukoliko prodje potpisace za Anderleht , Zvezdi ce biti uplaceno 3 miliona evra.
Tribalian Černomorec ima više od jednog ozbiljnog igrača... stvarno dobar tim na papiru... ipak gledao sam ih i imaju nekih problema u igri... ali brate zzvezda ne da ima problema... prvi meč je bio loš, a ono sinoć katastrofa... znači nije samo do puta... jbt kao nama je u prvoj smetala nadmorska visina, vama put.... siroti... a tako su dobri
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Ima Černomorec nekoliko izvanrednih igrača, prije svega Oleksiy Gai, momak koji je stigao ovog ljeta iz Šahtjora, dugo igrao kod njih, ukrajinski reprezentativac. On im je već sad među glavnim igračima u ekipi. Tu je i Frank Djadjedje, mnogi ga znamo sa managera
, ponikao u PSG-u, vucao se po nekim pozajmicama, sad je u Odesi i bitan im je igrač. Ima tu još nekoliko stranaca, recimo austrijanac Berger i argentinac Fontanello su im stoperski tandem, dosta su iskusni. Treba obratiti pažnju i na napadača Antonova, koji je od početka sezone zabio dva gola u zvaničnim tekmama.
Zvezda sinoć očajna, ma ispod svake kritike. Neuigrani smo, fali snage,, fale pojačanja, mnogo toga je novo... Odbrana od koje smo strahovali možda i najviše, sinoć bila sasvim pristojna. Bajković ludak totalni.
Sudija, malo je reći, smiješan. U prvom poluvremenu Milijaš napravio faul, on daje karton Kovačeviću
, kasnije Mihajlović
startuje sa dvije noge i dobija samo žuti a mogao je komotno crveni, zatim mu daje drugi žuti nakon bezazlenog starta. Penal smiješan. Ima još toga, ali se sad ne mogu svega sjetiti.
Ništa me to toliko ne brine, koliko nesposobnost uprave. Mi još nismo potpisali ni Arauha.
Toliko dugo se čekalo sa pronalaskom stopera i sad Stojanović treba da bira između Batesa i Martinovića,
Omega je još tu. Izgleda da bi moglo biti nešto od dolaska Laneta kod nas. 

Zvezda sinoć očajna, ma ispod svake kritike. Neuigrani smo, fali snage,, fale pojačanja, mnogo toga je novo... Odbrana od koje smo strahovali možda i najviše, sinoć bila sasvim pristojna. Bajković ludak totalni.
Sudija, malo je reći, smiješan. U prvom poluvremenu Milijaš napravio faul, on daje karton Kovačeviću

Ništa me to toliko ne brine, koliko nesposobnost uprave. Mi još nismo potpisali ni Arauha.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.