Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Svi redom da Edinu popusimo khurac!
-
- Kontakt:
Usao, organizovao napad i zabio...sve mora sam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jedan jedini
Hvala Jiriu Pliseku
Hvala Jiriu Pliseku

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Morat ce veceras zadnji i svlacionicu zakljucati, kad si okruzen invalidima, moras sve sam.
Sve ove bi zamijenio sa Dzekom mladjim jedno 15 godina. Taman igrao sa igracima iz nase lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Umjesto Vjecne vatre staviti kip Edina Dzeke. Ko je za?
Babuka na poluvremenu dobio injekciju zbog bolova u ledjima. 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Jedini naš igrač koji može zabiti gol. Kad se oprosti komotno možemo rasformirati repku
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Kakav je ovo naslov ss.ba sramota

Jedan, jedini.

Ovo se jednom radja u Bosni.

Samo Dani njegov ga naslijediti može jer je to babuka vaspito!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dani ubaci gol nakon meča jedno 15 minuta ovo raje sto je ostalo svi se raduju i slave gol, djete gleda
..inače Dzeko ostao sigurno sa djecom na terenu 45 minuta poslije meča, igrao sa kćerkama i sinovima fudbala a prije toga pola sata sa svima se slikao..po tribinama.
Mahalac jest ali je i ljudina a o fudbalskim dostignućima niko nista ne treba pisati. Najveci ikada.

Mahalac jest ali je i ljudina a o fudbalskim dostignućima niko nista ne treba pisati. Najveci ikada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dani vise napravio nego pojedini igrači na terenuavenija je napisao/la: ↑07 jun 2025, 19:57Dani ubaci gol nakon meča jedno 15 minuta ovo raje sto je ostalo svi se raduju i slave gol, djete gleda..inače Dzeko ostao sigurno sa djecom na terenu 45 minuta poslije meča, igrao sa kćerkama i sinovima fudbala a prije toga pola sata sa svima se slikao..po tribinama.
Hvala ti majstore za 3 boda.
Nevjerovatno koja razlika na terenu između njega i svih ostalih 19 igrača, cak i sa 39 na leđima.
Bologna bi bila dosta bolji izbor nego Como s obzirom da igraju evropsku ligu, imali bi vise utakmica a samim tim i više prilika i minuta za Edina.
Edin kao pojava mnogo daje svom timu i s njim na terenu, kao i Kolasincem, sve je drugačije.
Bologna bi bila dosta bolji izbor nego Como s obzirom da igraju evropsku ligu, imali bi vise utakmica a samim tim i više prilika i minuta za Edina.
Edin kao pojava mnogo daje svom timu i s njim na terenu, kao i Kolasincem, sve je drugačije.
Iako ne igra, sa ekipom je u Ljubljani pa čak i na treninzima kao podrška.
Sve pohvale za ovo njemu kao i Sei koji je došao da bude uz ekipu iako povrijeđen! Kapitencine naše!!
Sve pohvale za ovo njemu kao i Sei koji je došao da bude uz ekipu iako povrijeđen! Kapitencine naše!!