A najgore je sto mu suspenzija traje jos 5-6 mjeseci ali ne bi to trebalo predstavljati problem ukoliko odluci da bude u klubu. Nadje se nacin uvijek ako postoji zelja.ra1981 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 15:30Dati Hasiću odriješene ruke da napravi UO po svom izboru.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 okt 2022, 13:00Ma nama u upravi trebaju samo ljudi s mudima, ako bude glavni opet neko tipa Husnic ko smatra da treba spustat loptu s Vicom i savezom, nema od toga nista. Ne treba imati nikakvog kontakta s bagrom dokle god te handre. Ja se jos nadam da ce Hasic prelomiti na kraju i ostati, znam da je govorio da ce ostati ako pojedinci definitivno izadju iz upravnog odbora. Treba iskoristiti priliku sto su Barbarez i Spahic u gradu, popricati s ljudima da udju u UO, mislim da bi pristala obojica ako im se predstavi dobar plan.JimmyPage je napisao/la: ↑13 okt 2022, 12:17
Mislim da je nerealno očekivati neki iskorak dok se klub ne stabilizuje. Potreban je mir, a uprava je temelj i srž svakog kluba.
Dobro si rekao, do ljeta očekivati sve odgovore, a ovaj zimski prelazni rok nisam nimalo optimističan iako se kao i uvijek nadam nekim igračima.
RŠD Velež Mostar
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
- DzananMusa11
- Kontakt:
Postavlja se pitanje zašto niko neće da uđe u klub? Zašto su odjendom svi digli ruke od Veleža ? Moje kao navijača nije da dajem prijedloge oko unutarnjih stvari kluba, mogu da pohvalim ili kritikujem jedino. Kako nam se sve desilo preko noći loše i zašto !?ra1981 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 08:21Imaš li ikakav prijedlog s obzirom da niko neće da uđe u klub? Pričaš kao da šeici čekaju pred vratima kluba ali Husnić im ne da ući.DzananMusa11 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 07:07Dobri smo bola, nikad jači.
Bili smo kod preCjednika, rijejšili se smiješnog Dudića, Šoše nam doveo trenerčinu i igračine, pojačanja predobra, nikad bolji prelazni rok, a ovi starosjedioci nisu ni malo zasićeni a i super im odgovara stil novog trenera u kojem svako treba da pronađe svoju poziciju sam na terenu al sa naglaskom da mora da djeluje defanzivno.
I GDJE SU PARE OD EVROPE !?
Što se tiče Feđe i Sarajeva, ne ide ništa preko noći, on tamo pravi ekipu od temelja, kod nas su mu trebala samo 2-3 pojačanja na već postojeće, a očito su svi imali jaku koheziju sa njim koju sa Osimom nemaju. A i OSim sam tome doprinosi svojom letargičnošću! Sve ovo ne miriše na dobro oko kluba, nadam se da barem opstanak neče doći u pitanje. Slažem se da treba sa Osimom odraditi sezonu. Ne predlažem naše panjeve, daleko im kuća od Veleža bila, nama treba samo mlad, poletan trener, sa energijom i voljom koju je Feđa imao od prvog do zadnjeg dana u klubu, da pokrene igrače, jer u našoj jadnoj ligi nema kvaliteta pa da kažeš do trenera je kao taktičara, jer nije, do trenera je kao motivatora 80 posto, samo 20 posto je znanje, a na stranu sve, Feđa ga je imao, jer za 100tinjak utkamica koliko je vodio, bili smo nadigrani možda u 5 najviše ! Nek nam je Bog na pomoći, kako god okreneš.
Otišao je mrski Šoše, otišao je mrski Hasić i sad odjednom ne miriše na dobro. A i vi i Feđa više čovjek je bivši i otišao je svojevoljno u klub koji navodno više voli, vi pričate isto kao da smo ga je Velež otjerao. Dati su mu svi uslovi i obećana pojačanja koja je tražio(sa nekima je čak bio postignut i dogovor pa ih je on prešaltao u Sarajevo za veću platu). Pričamo o čovjeku koji NEĆE da bude trener Veleža. Možemo komotno pričati i o Kloppu ili Guardioli.DzananMusa11 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 07:24Postavlja se pitanje zašto niko neće da uđe u klub? Zašto su odjendom svi digli ruke od Veleža ? Moje kao navijača nije da dajem prijedloge oko unutarnjih stvari kluba, mogu da pohvalim ili kritikujem jedino. Kako nam se sve desilo preko noći loše i zašto !?ra1981 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 08:21Imaš li ikakav prijedlog s obzirom da niko neće da uđe u klub? Pričaš kao da šeici čekaju pred vratima kluba ali Husnić im ne da ući.DzananMusa11 je napisao/la: ↑13 okt 2022, 07:07Dobri smo bola, nikad jači.
Bili smo kod preCjednika, rijejšili se smiješnog Dudića, Šoše nam doveo trenerčinu i igračine, pojačanja predobra, nikad bolji prelazni rok, a ovi starosjedioci nisu ni malo zasićeni a i super im odgovara stil novog trenera u kojem svako treba da pronađe svoju poziciju sam na terenu al sa naglaskom da mora da djeluje defanzivno.
I GDJE SU PARE OD EVROPE !?
Što se tiče Feđe i Sarajeva, ne ide ništa preko noći, on tamo pravi ekipu od temelja, kod nas su mu trebala samo 2-3 pojačanja na već postojeće, a očito su svi imali jaku koheziju sa njim koju sa Osimom nemaju. A i OSim sam tome doprinosi svojom letargičnošću! Sve ovo ne miriše na dobro oko kluba, nadam se da barem opstanak neče doći u pitanje. Slažem se da treba sa Osimom odraditi sezonu. Ne predlažem naše panjeve, daleko im kuća od Veleža bila, nama treba samo mlad, poletan trener, sa energijom i voljom koju je Feđa imao od prvog do zadnjeg dana u klubu, da pokrene igrače, jer u našoj jadnoj ligi nema kvaliteta pa da kažeš do trenera je kao taktičara, jer nije, do trenera je kao motivatora 80 posto, samo 20 posto je znanje, a na stranu sve, Feđa ga je imao, jer za 100tinjak utkamica koliko je vodio, bili smo nadigrani možda u 5 najviše ! Nek nam je Bog na pomoći, kako god okreneš.
Ja sve do danas mislio da je posao navijača da navija i podržava klub...Jesam levat u pm
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DzananMusa11
- Kontakt:
Tužna je istina što ne mali broj i zna više od ljudi koji su dio uprave.
Mene samo zanima gdje su svi ovi što se busaju Veležom i Hasićem bili kad su pikići i okci zarili, palili i krali., Sjedili u svojim rupicama i šutili !
Ja nsiam jendom rekao da je HAsić nakon Joleta naš daleko najbolji predsjednik, ali evo njegov politički potez nas ukanali, htjeli mi priznati ili ne ! Šoše je bio i ostao levat koji je nepotizumom dobio posao koji ne zna i koji bi neko stručan obavljao 100 x bolje, iza toga stojim i to ću uvijek tvrditi !
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Na koji Hasicev politicki potez mislis?DzananMusa11 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 09:44Tužna je istina što ne mali broj i zna više od ljudi koji su dio uprave.
Mene samo zanima gdje su svi ovi što se busaju Veležom i Hasićem bili kad su pikići i okci zarili, palili i krali., Sjedili u svojim rupicama i šutili !
Ja nsiam jendom rekao da je HAsić nakon Joleta naš daleko najbolji predsjednik, ali evo njegov politički potez nas ukanali, htjeli mi priznati ili ne ! Šoše je bio i ostao levat koji je nepotizumom dobio posao koji ne zna i koji bi neko stručan obavljao 100 x bolje, iza toga stojim i to ću uvijek tvrditi !
Kakvi smo mi ljudi, te furde nigdje nema.
Na kraju ako Hasić i ne bude htjeo/mogao iz ličnih ili nekih drugih razloga vjerujem da u narodu opet niko gori neće biti od njega.
Kako god da odluči hvala mu na svemu što je pružio klubu, uložio prvo sebe i svoje zdravlje a onda sve ostalo. I ne samo njemu nego i Džemilu, Rahimiću, Dudiću ili bilo kome drugom ko je davao sebe za ideju Veleža
Na kraju ako Hasić i ne bude htjeo/mogao iz ličnih ili nekih drugih razloga vjerujem da u narodu opet niko gori neće biti od njega.
Kako god da odluči hvala mu na svemu što je pružio klubu, uložio prvo sebe i svoje zdravlje a onda sve ostalo. I ne samo njemu nego i Džemilu, Rahimiću, Dudiću ili bilo kome drugom ko je davao sebe za ideju Veleža
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
NEDJELJA[PRIJAVE ZA GABELU] Prijave za domaću utakmicu protiv Slobode, koja će se igrati u nedjelju u Gabeli, vršit će se danas (petak) i sutra (subota) u terminu od 20h do 22h. Cijena prijave je 10 KM. SVI U GABELU!
SVI U GABELU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
SVI U GABELU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trasu smo skoro svi slobodni. Nedjelja je
Zato SVI U GABELU !
14:30
FK Velez - FK Sloboda
I poslije utakmice odmah na rukomet
18:30
RK Velez - RK Rvacka
HOCEMO POBJEDE !
Zato SVI U GABELU !
14:30
FK Velez - FK Sloboda
I poslije utakmice odmah na rukomet
18:30
RK Velez - RK Rvacka
HOCEMO POBJEDE !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Amare i igrači sve ok do sada šta je bilo prošlo je,ali ljudi igrajte sutra i dobijte i eto nas na 5 mjestu 4 boda od europe.
Dajte nemojte se više zayebavati.
Dajte nemojte se više zayebavati.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sutrašnja utakmica je vrlo bitna i nadam se da su svi toga svjesni, od igrača pa do navijača.
Igrači moraju preorati sve da pobjede Slobodu koja se nalazi krizi.
Navijači nemaju opravdanja. Napokon igramo neradnim danom i sutra svi u Gabelu!
Sutrašnjom pobjedom bježimo sa dna i nevjerovatno zvuči, ali bi se uključili u borbu za mjesta koja vode u Evropu.
Što se tiče drugih stvari, očekujem u narednom periodu više pozitivnih stvari.
Povratak na stadion i niz pozitivnih rezultata se nameće kao logičan slijed.
Lično bih pristao da Hasića na rukama unesemo na stadion samo da se vrati u klub.
Sretno nam sutra!
Sutrašnjom pobjedom bježimo sa dna i nevjerovatno zvuči, ali bi se uključili u borbu za mjesta koja vode u Evropu.
Lično bih pristao da Hasića na rukama unesemo na stadion samo da se vrati u klub.
Sretno nam sutra!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sutra abd pobjeda...Sloboda je sva nepovezana, ljudi nisu gola dali protivnicima ima tri sedmice...Samo se iskupite za onu blijedu igru protiv kona i neka Haskic konačno prekine golgeterski post i konačno "namjesti haubice"...Forza...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
mozak je napisao/la: ↑15 okt 2022, 22:13Sutrašnja utakmica je vrlo bitna i nadam se da su svi toga svjesni, od igrača pa do navijača.
Sretno nam sutra!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Navijači, hoćete li se čuti danas?
Što ste se ušutili?
Što ste se ušutili?
Kakav kuduz od utakmice baš duel jadnika bh fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.