RŠD Velež Mostar

MostarskiSin
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiSin » 13 okt 2022, 23:24

ra1981 je napisao/la:
13 okt 2022, 15:30
MostarskiSin je napisao/la:
13 okt 2022, 13:00
JimmyPage je napisao/la:
13 okt 2022, 12:17

Mislim da je nerealno očekivati neki iskorak dok se klub ne stabilizuje. Potreban je mir, a uprava je temelj i srž svakog kluba.
Dobro si rekao, do ljeta očekivati sve odgovore, a ovaj zimski prelazni rok nisam nimalo optimističan iako se kao i uvijek nadam nekim igračima.
Ma nama u upravi trebaju samo ljudi s mudima, ako bude glavni opet neko tipa Husnic ko smatra da treba spustat loptu s Vicom i savezom, nema od toga nista. Ne treba imati nikakvog kontakta s bagrom dokle god te handre. Ja se jos nadam da ce Hasic prelomiti na kraju i ostati, znam da je govorio da ce ostati ako pojedinci definitivno izadju iz upravnog odbora. Treba iskoristiti priliku sto su Barbarez i Spahic u gradu, popricati s ljudima da udju u UO, mislim da bi pristala obojica ako im se predstavi dobar plan.
Dati Hasiću odriješene ruke da napravi UO po svom izboru.
A najgore je sto mu suspenzija traje jos 5-6 mjeseci ali ne bi to trebalo predstavljati problem ukoliko odluci da bude u klubu. Nadje se nacin uvijek ako postoji zelja.

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 14 okt 2022, 07:24

ra1981 je napisao/la:
13 okt 2022, 08:21
DzananMusa11 je napisao/la:
13 okt 2022, 07:07
Dobri smo bola, nikad jači.

Bili smo kod preCjednika, rijejšili se smiješnog Dudića, Šoše nam doveo trenerčinu i igračine, pojačanja predobra, nikad bolji prelazni rok, a ovi starosjedioci nisu ni malo zasićeni a i super im odgovara stil novog trenera u kojem svako treba da pronađe svoju poziciju sam na terenu al sa naglaskom da mora da djeluje defanzivno.

I GDJE SU PARE OD EVROPE !?
Imaš li ikakav prijedlog s obzirom da niko neće da uđe u klub? Pričaš kao da šeici čekaju pred vratima kluba ali Husnić im ne da ući.
Postavlja se pitanje zašto niko neće da uđe u klub? Zašto su odjendom svi digli ruke od Veleža ? Moje kao navijača nije da dajem prijedloge oko unutarnjih stvari kluba, mogu da pohvalim ili kritikujem jedino. Kako nam se sve desilo preko noći loše i zašto !?

Što se tiče Feđe i Sarajeva, ne ide ništa preko noći, on tamo pravi ekipu od temelja, kod nas su mu trebala samo 2-3 pojačanja na već postojeće, a očito su svi imali jaku koheziju sa njim koju sa Osimom nemaju. A i OSim sam tome doprinosi svojom letargičnošću! Sve ovo ne miriše na dobro oko kluba, nadam se da barem opstanak neče doći u pitanje. Slažem se da treba sa Osimom odraditi sezonu. Ne predlažem naše panjeve, daleko im kuća od Veleža bila, nama treba samo mlad, poletan trener, sa energijom i voljom koju je Feđa imao od prvog do zadnjeg dana u klubu, da pokrene igrače, jer u našoj jadnoj ligi nema kvaliteta pa da kažeš do trenera je kao taktičara, jer nije, do trenera je kao motivatora 80 posto, samo 20 posto je znanje, a na stranu sve, Feđa ga je imao, jer za 100tinjak utkamica koliko je vodio, bili smo nadigrani možda u 5 najviše ! Nek nam je Bog na pomoći, kako god okreneš.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 14 okt 2022, 08:11

14 okt 2022, 07:24
ra1981 je napisao/la:
13 okt 2022, 08:21
13 okt 2022, 07:07
Dobri smo bola, nikad jači.

Bili smo kod preCjednika, rijejšili se smiješnog Dudića, Šoše nam doveo trenerčinu i igračine, pojačanja predobra, nikad bolji prelazni rok, a ovi starosjedioci nisu ni malo zasićeni a i super im odgovara stil novog trenera u kojem svako treba da pronađe svoju poziciju sam na terenu al sa naglaskom da mora da djeluje defanzivno.

I GDJE SU PARE OD EVROPE !?
Imaš li ikakav prijedlog s obzirom da niko neće da uđe u klub? Pričaš kao da šeici čekaju pred vratima kluba ali Husnić im ne da ući.
Postavlja se pitanje zašto niko neće da uđe u klub? Zašto su odjendom svi digli ruke od Veleža ? Moje kao navijača nije da dajem prijedloge oko unutarnjih stvari kluba, mogu da pohvalim ili kritikujem jedino. Kako nam se sve desilo preko noći loše i zašto !?

Što se tiče Feđe i Sarajeva, ne ide ništa preko noći, on tamo pravi ekipu od temelja, kod nas su mu trebala samo 2-3 pojačanja na već postojeće, a očito su svi imali jaku koheziju sa njim koju sa Osimom nemaju. A i OSim sam tome doprinosi svojom letargičnošću! Sve ovo ne miriše na dobro oko kluba, nadam se da barem opstanak neče doći u pitanje. Slažem se da treba sa Osimom odraditi sezonu. Ne predlažem naše panjeve, daleko im kuća od Veleža bila, nama treba samo mlad, poletan trener, sa energijom i voljom koju je Feđa imao od prvog do zadnjeg dana u klubu, da pokrene igrače, jer u našoj jadnoj ligi nema kvaliteta pa da kažeš do trenera je kao taktičara, jer nije, do trenera je kao motivatora 80 posto, samo 20 posto je znanje, a na stranu sve, Feđa ga je imao, jer za 100tinjak utkamica koliko je vodio, bili smo nadigrani možda u 5 najviše ! Nek nam je Bog na pomoći, kako god okreneš.
Otišao je mrski Šoše, otišao je mrski Hasić i sad odjednom ne miriše na dobro. A i vi i Feđa više čovjek je bivši i otišao je svojevoljno u klub koji navodno više voli, vi pričate isto kao da smo ga je Velež otjerao. Dati su mu svi uslovi i obećana pojačanja koja je tražio(sa nekima je čak bio postignut i dogovor pa ih je on prešaltao u Sarajevo za veću platu). Pričamo o čovjeku koji NEĆE da bude trener Veleža. Možemo komotno pričati i o Kloppu ili Guardioli.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 14 okt 2022, 09:04

Ja sve do danas mislio da je posao navijača da navija i podržava klub...Jesam levat u pm
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Atlantida
Kontakt:

Post Postao/la Atlantida » 14 okt 2022, 09:21

emil02in je napisao/la:
14 okt 2022, 09:04
Ja sve do danas mislio da je posao navijača da navija i podržava klub...Jesam levat u pm
Neee, naši navijači znaje sve - sveznalice.

DzananMusa11
Kontakt:

Post Postao/la DzananMusa11 » 14 okt 2022, 09:44

Atlantida je napisao/la:
14 okt 2022, 09:21
emil02in je napisao/la:
Tužna je istina što ne mali broj i zna više od ljudi koji su dio uprave.

Mene samo zanima gdje su svi ovi što se busaju Veležom i Hasićem bili kad su pikići i okci zarili, palili i krali., Sjedili u svojim rupicama i šutili !

Ja nsiam jendom rekao da je HAsić nakon Joleta naš daleko najbolji predsjednik, ali evo njegov politički potez nas ukanali, htjeli mi priznati ili ne ! Šoše je bio i ostao levat koji je nepotizumom dobio posao koji ne zna i koji bi neko stručan obavljao 100 x bolje, iza toga stojim i to ću uvijek tvrditi !

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 14 okt 2022, 10:42

14 okt 2022, 09:44
Atlantida je napisao/la:
14 okt 2022, 09:21
emil02in je napisao/la:
Tužna je istina što ne mali broj i zna više od ljudi koji su dio uprave.

Mene samo zanima gdje su svi ovi što se busaju Veležom i Hasićem bili kad su pikići i okci zarili, palili i krali., Sjedili u svojim rupicama i šutili !

Ja nsiam jendom rekao da je HAsić nakon Joleta naš daleko najbolji predsjednik, ali evo njegov politički potez nas ukanali, htjeli mi priznati ili ne ! Šoše je bio i ostao levat koji je nepotizumom dobio posao koji ne zna i koji bi neko stručan obavljao 100 x bolje, iza toga stojim i to ću uvijek tvrditi !
Na koji Hasicev politicki potez mislis?

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 14 okt 2022, 13:58

Kakvi smo mi ljudi, te furde nigdje nema.
Na kraju ako Hasić i ne bude htjeo/mogao iz ličnih ili nekih drugih razloga vjerujem da u narodu opet niko gori neće biti od njega.
Kako god da odluči hvala mu na svemu što je pružio klubu, uložio prvo sebe i svoje zdravlje a onda sve ostalo. I ne samo njemu nego i Džemilu, Rahimiću, Dudiću ili bilo kome drugom ko je davao sebe za ideju Veleža

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 okt 2022, 16:35

slika

slika
:kafa:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 okt 2022, 19:25

[PRIJAVE ZA GABELU] Prijave za domaću utakmicu protiv Slobode, koja će se igrati u nedjelju u Gabeli, vršit će se danas (petak) i sutra (subota) u terminu od 20h do 22h. Cijena prijave je 10 KM. SVI U GABELU!
NEDJELJA

SVI U GABELU !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 14 okt 2022, 20:30

SVI U GABELU !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 15 okt 2022, 15:17

Trasu smo skoro svi slobodni. Nedjelja je

Zato SVI U GABELU !

14:30
FK Velez - FK Sloboda

I poslije utakmice odmah na rukomet

18:30
RK Velez - RK Rvacka

HOCEMO POBJEDE !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 15 okt 2022, 20:59

Amare i igrači sve ok do sada šta je bilo prošlo je,ali ljudi igrajte sutra i dobijte i eto nas na 5 mjestu 4 boda od europe.
Dajte nemojte se više zayebavati.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 okt 2022, 22:13

Sutrašnja utakmica je vrlo bitna i nadam se da su svi toga svjesni, od igrača pa do navijača.
Igrači moraju preorati sve da pobjede Slobodu koja se nalazi krizi.
Navijači nemaju opravdanja. Napokon igramo neradnim danom i sutra svi u Gabelu!
Sutrašnjom pobjedom bježimo sa dna i nevjerovatno zvuči, ali bi se uključili u borbu za mjesta koja vode u Evropu.

Što se tiče drugih stvari, očekujem u narednom periodu više pozitivnih stvari.
Povratak na stadion i niz pozitivnih rezultata se nameće kao logičan slijed.
Lično bih pristao da Hasića na rukama unesemo na stadion samo da se vrati u klub.

Sretno nam sutra!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

salmy

Post Postao/la salmy » 15 okt 2022, 22:21

Sutra abd pobjeda...Sloboda je sva nepovezana, ljudi nisu gola dali protivnicima ima tri sedmice...Samo se iskupite za onu blijedu igru protiv kona i neka Haskic konačno prekine golgeterski post i konačno "namjesti haubice"...Forza...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 15 okt 2022, 23:09

mozak je napisao/la:
15 okt 2022, 22:13
Sutrašnja utakmica je vrlo bitna i nadam se da su svi toga svjesni, od igrača pa do navijača.
Igrači moraju preorati sve da pobjede Slobodu koja se nalazi krizi.
Navijači nemaju opravdanja. Napokon igramo neradnim danom i sutra svi u Gabelu!
Sutrašnjom pobjedom bježimo sa dna i nevjerovatno zvuči, ali bi se uključili u borbu za mjesta koja vode u Evropu.

Što se tiče drugih stvari, očekujem u narednom periodu više pozitivnih stvari.
Povratak na stadion i niz pozitivnih rezultata se nameće kao logičan slijed.
Lično bih pristao da Hasića na rukama unesemo na stadion samo da se vrati u klub.

Sretno nam sutra!
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 okt 2022, 11:25

E vakat se polako primicati Gabeli.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 okt 2022, 13:56

[imslika

slika

slika

g]

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 16 okt 2022, 14:25

Navijači, hoćete li se čuti danas?
Što ste se ušutili?

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 16 okt 2022, 15:19

Kakav kuduz od utakmice baš duel jadnika bh fudbala

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.