Ni jednom al sad ako Bog da cetvrti play of kao cijela liga zajednobombaysaphire je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:28Dobro eto mi nismo , vi jeste što ste i pokazali . Koliko puta ste igrali grupnu fazu ?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:26Vi ste mi baš za grupne fazebombaysaphire je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:21
Ne bi , nego bi Željo ili Sarajevo igralo grupnu fazu Lige Evrope već par puta , a možda i bi uletili u grupnu fazu Lige Šampiona![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
O tome ti pišem, to je premalo ...Za "naše uslove" vrh , to i jeste problem.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Buraz, onaj playoff 2009. je bio kao cijela liga zajedno, nikad niko nije treće pretkolo EL prebacio.

Mi i kone imamo po jedno učešće u prvom kolu UEFA kupa, što je ekvivalent današnjem playoffu, al u ovom formatu EL mi imamo dva playoffa, svi ostali max treće pretkolo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
O tome.i ja razmisljam citavo vrijeme.Stize ih sve unazad par godina.Sve u sto su se kleli sad bi guze dali bez pardona da se to promijeni.Kada pomislim da malo pretijerujemo u zajebanciji sjetim se kakva su to vnago bila i kakvih su bolesnih zajebancija posebno onih bez ikakvog osnaova plasirali.Svi imamo u okruzenju takvih zato ih treba filovati ne vaditi nikako.Pozzzagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:31Ove kone su smijesne i najveci licemjeri ikad bez obraza,morala. Ovdje su nas ismijavali vijetnamska prcija,pasojedi i sta sve ne a sada prizivaju nekog "kineza" pa prepisivanje pitarskog statuta,pa da imaju akademiju kao pitari itd itd prizivaju i nekog Tanovog il Namovog sestrica i sta sve ne. Bas ljige prave od ljudi valja pojest sva vanago koja su pisali ovdje o nama a sad Boga mole da sve prepisu od nas golemo li si Sarajevo
Dodaj i LP play offskoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:37Buraz, onaj playoff 2009. je bio kao cijela liga zajedno, nikad niko nije treće pretkolo EL prebacio.![]()
Mi i kone imamo po jedno učešće u prvom kolu UEFA kupa, što je ekvivalent današnjem playoffu, al u ovom formatu EL mi imamo dva playoffa, svi ostali max treće pretkolo.
Prodali se vijetnamcu a oni uvode nove sisteme investiranja 51-49 a glupi pitari se komplet prodali. Tan ce promijeniti dresove i grb,poslujemo po 5 mil u minusu,akademija su nam kontejneri a do juce smo jeli virsle oni su radnicka klasa koja se nikad prodat nece a sad gledaj cuda. Jedini spas Zelje kako oni kazu je Tanov il Namov sestric i prepisani statut od Sarajeva pa zar toliko mogu nisko past zeljine ublehe i licemjeriFeridaga je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:39O tome.i ja razmisljam citavo vrijeme.Stize ih sve unazad par godina.Sve u sto su se kleli sad bi guze dali bez pardona da se to promijeni.Kada pomislim da malo pretijerujemo u zajebanciji sjetim se kakva su to vnago bila i kakvih su bolesnih zajebancija posebno onih bez ikakvog osnaova plasirali.Svi imamo u okruzenju takvih zato ih treba filovati ne vaditi nikako.Pozzzagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:31Ove kone su smijesne i najveci licemjeri ikad bez obraza,morala. Ovdje su nas ismijavali vijetnamska prcija,pasojedi i sta sve ne a sada prizivaju nekog "kineza" pa prepisivanje pitarskog statuta,pa da imaju akademiju kao pitari itd itd prizivaju i nekog Tanovog il Namovog sestrica i sta sve ne. Bas ljige prave od ljudi valja pojest sva vanago koja su pisali ovdje o nama a sad Boga mole da sve prepisu od nas golemo li si Sarajevo
Nije to play-off, to je bilo treće pretkolo, samo tad nije bilo play-offa, to je bila zadnja stepenica do ulaska u grupe. Isto to ima i Željo sa N'castleom.zagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:39Dodaj i LP play offskoroalen je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:37Buraz, onaj playoff 2009. je bio kao cijela liga zajedno, nikad niko nije treće pretkolo EL prebacio.![]()
-
- Kontakt:
E cuj Stile supka :"Nek ti trce oni koji primaju platu". 

Treba ponudit Želji 50ak milja za Štilića. Da im vratimo za Dulju onda, a i primijetio sam da su kod Rahmana kopačke poprilično prljave, slabo ih održava...OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:44E cuj Stile supka :"Nek ti trce oni koji primaju platu".![]()
Javna je tajna da su upadali poslije Krupe u svlacionice i stadion uz gnusne prijetnje pojedincima je doslovno rečeno da prepisu od nas,prodaju pomocni ili da se nose svi u p.m pojedini cak i iz grada da sele ako ne pobijede lazne i nas.Rijetko pisem po forumu ali pratim i citam redovno i mogu ti reci da nismo ni blizu podjebanc...kolko bi trebalo da ih mezimo to su zasluzili.zagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:43Prodali se vijetnamcu a oni uvode nove sisteme investiranja 51-49 a glupi pitari se komplet prodali. Tan ce promijeniti dresove i grb,poslujemo po 5 mil u minusu,akademija su nam kontejneri a do juce smo jeli virsle oni su radnicka klasa koja se nikad prodat nece a sad gledaj cuda. Jedini spas Zelje kako oni kazu je Tanov il Namov sestric i prepisani statut od Sarajeva pa zar toliko mogu nisko past zeljine ublehe i licemjeriFeridaga je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:39O tome.i ja razmisljam citavo vrijeme.Stize ih sve unazad par godina.Sve u sto su se kleli sad bi guze dali bez pardona da se to promijeni.Kada pomislim da malo pretijerujemo u zajebanciji sjetim se kakva su to vnago bila i kakvih su bolesnih zajebancija posebno onih bez ikakvog osnaova plasirali.Svi imamo u okruzenju takvih zato ih treba filovati ne vaditi nikako.Pozzzagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:31Ove kone su smijesne i najveci licemjeri ikad bez obraza,morala. Ovdje su nas ismijavali vijetnamska prcija,pasojedi i sta sve ne a sada prizivaju nekog "kineza" pa prepisivanje pitarskog statuta,pa da imaju akademiju kao pitari itd itd prizivaju i nekog Tanovog il Namovog sestrica i sta sve ne. Bas ljige prave od ljudi valja pojest sva vanago koja su pisali ovdje o nama a sad Boga mole da sve prepisu od nas golemo li si Sarajevo
-
- Kontakt:
Moj Feridaga sve se to zna. Pa su skocili i igraci a Stila stao i njihovu zastitu. Upravu momak. Za sta momci igraju? Doduse istina je da su Zulu-puleni na Amarov mig uletili u svlacionicu i rekli da se mora uzeti derbi i Zrinja i bez plata. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:44E cuj Stile supka :"Nek ti trce oni koji primaju platu".![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cestitam Benjaminu Salahu, pardon Tataru! Zasluzio si decko, sve si zasluzio!
Svaka cast i Bajevicu!
Svaka cast i Bajevicu!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nemojte tako,cekalo se sta ce biti sa Dzekom veceras je vjecanje i ide prodaja pomocnog.Vidjet cete vi kad legne lova kad se igraci rastrce i kamatar svoje naplati
Ma licemjeri svi znamo da isto zele al nisu to javno nikad priznali vec nam objasnjavali da je to kardinalna greskaFeridaga je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:50Javna je tajna da su upadali poslije Krupe u svlacionice i stadion uz gnusne prijetnje pojedincima je doslovno rečeno da prepisu od nas,prodaju pomocni ili da se nose svi u p.m pojedini cak i iz grada da sele ako ne pobijede lazne i nas.Rijetko pisem po forumu ali pratim i citam redovno i mogu ti reci da nismo ni blizu podjebanc...kolko bi trebalo da ih mezimo to su zasluzili.zagor1987 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:43Prodali se vijetnamcu a oni uvode nove sisteme investiranja 51-49 a glupi pitari se komplet prodali. Tan ce promijeniti dresove i grb,poslujemo po 5 mil u minusu,akademija su nam kontejneri a do juce smo jeli virsle oni su radnicka klasa koja se nikad prodat nece a sad gledaj cuda. Jedini spas Zelje kako oni kazu je Tanov il Namov sestric i prepisani statut od Sarajeva pa zar toliko mogu nisko past zeljine ublehe i licemjeriFeridaga je napisao/la: ↑22 sep 2020, 11:39
O tome.i ja razmisljam citavo vrijeme.Stize ih sve unazad par godina.Sve u sto su se kleli sad bi guze dali bez pardona da se to promijeni.Kada pomislim da malo pretijerujemo u zajebanciji sjetim se kakva su to vnago bila i kakvih su bolesnih zajebancija posebno onih bez ikakvog osnaova plasirali.Svi imamo u okruzenju takvih zato ih treba filovati ne vaditi nikako.Pozz
- ElCartel11
- Kontakt:
Skore brata kaže vec mu je 26, osjecam se staro kad ovo procitam

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hajde Zeljkane u drugu ligu centar od naredne godine da se tucemo ko ljudi 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Imal ko od kona da nam kaze koju pametnu u vezi statuta,pridaje pomocnog,kopiranju naseg sistema,prodaje kluba i slicnih stvari koje nisu odlike radnickog kluba tj zasto sad zele "pasojeda" koji ce vodit klub. Nesto kontam bolje pasojed neki nego morz
Vico i Pitarski savez su krivi za njihovu losu situaciju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.