NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Ima sansu i Harden da bude GOAT tvojom logikom.Zasto ne? 

Hardenu za 60 poena trebaju 24 lopte. Covjek ima 38 u prosjeku i poredi ga s likom koji je dvaput u sezoni dao vise od 30. I onda ce doci i reci nekom da trola. Pa ovo je najveca glupost u zadnje vrijeme na forumu.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:12Rokoko87 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:54One swallow doesn't make a summer.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 09:52
Selami te krmoljubac i šalje ti za božić poljubac u vidu 47 poena![]()
![]()
![]()
E čuj ispodprosječni starter![]()
Da se razumijemo, i dalje je defanzivna rupa ...
Nisam ni ja ljubitelj Jokića , jer kao što sam napisao lik je defanzivna rupa , ali ovo što radi u napadu je nevjerovatno, što me najviše iznenađuje je lakoća poentiranja iz svih pozicija , lik potrošio 25 lopti za 47 poena , npr. Hardenu za isti učinak treba 40-45 lopti ...
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
To sto si rekao je sasvim opravdano. Njegove predstave TRENUTNO (znaci pod trenutno se misli na to da trenutno ima 20 godina i ovaj nivo igre koji nije slucajna pojava) su takve da momak moze legitimno biti barem jedan od najvecih ikada. Ja licno ne vjerujem da ce MJ-a ikada skinuti, iako to nije nemoguce. Pa j*bote momak od 20 godina ima 30/10/9. I pri tome mu ekipa pobjedjuje, sto je najbitnije. Jos je u sasvim funkcionalnoj fransizi koja ce mu omoguciti sigurno idealne uslove za napad na prsten.. naravno, ne ove, ali narednih sezona svakako.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:58Dosli smo do toga da niko ne kaze da ce biti GOAT, samo da ima sansu da bude i da trenutno igra na takvom nivou, TRENUTNO. E sad idemo sa kontriranjem u vidu nemanja argumenata kao i obicno.
Da ce biti najveci ikada sa evropskog kontinenta, ako ne bude problema sa zdravljem, u to sam siguran. Jednostavno, sve ono sto je osvojio do sada, kako na individualnom, klupskom i reprezentativnom planu, mi daju pravo to da kazem. Kao i njegovi dosadasnji nastupi u NBA.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nismo NIKAD vidjeli ovako kompletnog ofanzivca,a momku tek 20.Sta ce biti sa 27 strah me i pomislit
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne sjecam se da sam gledao zrelijeg sportasa, ne kosakasa, sa ovoliko godina kao Luka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Druze, Drazen je odigrao dvije dobre sezone prije nego ce nazalost poginuti, tako da mozemo pricati u domenu "sta bi bilo kad bi bilo". Taj argument o cetnicima je ravan tome da tebe neko nazove ustasom, tako da ne znam cemu uopste pominjanje tih gluposti. Drazen je bio odlican u pomenute dvije sezone, ali se, opet kazem nazalost, ne moze znati kakav bi bio ostatak karijere. Ja mislim da bi i Sabonis bio u samom vrhu da je dosao ranije u NBA, ali stvar je slicna kao i sa Drazenom, bsrem sto se tice partija u ligi. Dirk, Pau, Parker, Marc su najbolji Evropljani koji su igrali u NBA. Iza njih idu Petrovic, Sabonis, Divac i Stojakovic. Na odlicnom putu da ih sve nadmase su Giannis i Luka, a ni Jokic ne zaostaje mnogo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ono kad ne stavis u CV staviti druga postignuca jer nije bilo mjesta - Eurobasket Champion 2017, Eurobasket All First Team 2017dscile je napisao/la: ↑07 jan 2020, 11:21To sto si rekao je sasvim opravdano. Njegove predstave TRENUTNO (znaci pod trenutno se misli na to da trenutno ima 20 godina i ovaj nivo igre koji nije slucajna pojava) su takve da momak moze legitimno biti barem jedan od najvecih ikada. Ja licno ne vjerujem da ce MJ-a ikada skinuti, iako to nije nemoguce. Pa j*bote momak od 20 godina ima 30/10/9. I pri tome mu ekipa pobjedjuje, sto je najbitnije. Jos je u sasvim funkcionalnoj fransizi koja ce mu omoguciti sigurno idealne uslove za napad na prsten.. naravno, ne ove, ali narednih sezona svakako.BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:58Dosli smo do toga da niko ne kaze da ce biti GOAT, samo da ima sansu da bude i da trenutno igra na takvom nivou, TRENUTNO. E sad idemo sa kontriranjem u vidu nemanja argumenata kao i obicno.
Da ce biti najveci ikada sa evropskog kontinenta, ako ne bude problema sa zdravljem, u to sam siguran. Jednostavno, sve ono sto je osvojio do sada, kako na individualnom, klupskom i reprezentativnom planu, mi daju pravo to da kazem. Kao i njegovi dosadasnji nastupi u NBA.Uskoro slijedi i prvi All star i All NBA tim.
dobre guzove ima Belma
Čekaj, blasfemija je nakon dvije ovakve sezone reći da bi Luka ako ovako nastavi mogao biti jedan od najvećih košarkaša a nije svrstavati Dražena među Božanstva zbog istog broja kvalitetnih sezona? 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Neka udje u zapisnik da je Jokic nakon sinocnjih 47 poena usao u istoriju NBA .bar sto se tice ex-yu prostora!
On je postao rekorder kao prvi igrac sa prostora bivse Jugoslavije ,koji je postigao 47 poena na jednoj NBA utakmici.
To je rekord po broju poena sto se tice igraca iz bivse Juge ,dosadasnji rekord su drzali Drazen Petrovic i Bojan Bogdanovic koji su na jednoj utakmici uspjeli ubaciti 44 poena!
On je postao rekorder kao prvi igrac sa prostora bivse Jugoslavije ,koji je postigao 47 poena na jednoj NBA utakmici.
To je rekord po broju poena sto se tice igraca iz bivse Juge ,dosadasnji rekord su drzali Drazen Petrovic i Bojan Bogdanovic koji su na jednoj utakmici uspjeli ubaciti 44 poena!
Napapijri je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:36Svaka cast Drazenu, ali realno govoreci, koliko god on da je bio dobar, njegova velicina je duplo veca od zasluzene, nazalost zbog smrti. Luka je na putu da nadmasi Dirka, a ovaj je ubjedljivo najbolji Evropljanin koji je krocio NBA terenima. Doduse, Giannis je ispred Luke na tom putu.

otićemo po obicaju u off topic,ali kakav god da je petrovic bio a bio je odlican igrač,od nowitzkog bolji nijebombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 11:01To što pišeš za Dražena, pišu oni koji ga nisu gledali ili poČetnici ...Napapijri je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:36Svaka cast Drazenu, ali realno govoreci, koliko god on da je bio dobar, njegova velicina je duplo veca od zasluzene, nazalost zbog smrti. Luka je na putu da nadmasi Dirka, a ovaj je ubjedljivo najbolji Evropljanin koji je krocio NBA terenima. Doduse, Giannis je ispred Luke na tom putu.
Pitaj nekoga starijeg slobodno kakav je bio Dražen kad je igrao ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja sam imao 8 godina kad je Drazen poginuo, plus kod nas je tad bio rat, nisam ga gledao nikad u zivotu u utakmicama uzivo. Ali sam kasnije gledao snimke njegovih utakmica i dosta citao o njemu. Po meni, radi se o igracu kalibra Manua Ginobillija, vrhunskom beku za sve moguce okvire, suteru kakvi se pojavljuju jednom u generaciji, odbrambenoj zvijeri, itd. Ali ljudi dragi, Luka je nesto drugo...
Mi smo kao klinci pricali o kosarci i imali raznorazne idole. Uvijek je nekako kruzila prica ono kao u fazonu: "Kad bi Bodiroga imao sut s distance...ne bi ga niko mogao zaustaviti". E pa pojavio se Bodiroga sa sutem s distance, s vrhunskim pregledom i dodavanjima, momak ima sve.
Mi smo kao klinci pricali o kosarci i imali raznorazne idole. Uvijek je nekako kruzila prica ono kao u fazonu: "Kad bi Bodiroga imao sut s distance...ne bi ga niko mogao zaustaviti". E pa pojavio se Bodiroga sa sutem s distance, s vrhunskim pregledom i dodavanjima, momak ima sve.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bodiroga sutao preko 40% za 3
#Punoljetstvo
petrovic bio odbrambena zvijer????BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:40Ja sam imao 8 godina kad je Drazen poginuo, plus kod nas je tad bio rat, nisam ga gledao nikad u zivotu u utakmicama uzivo. Ali sam kasnije gledao snimke njegovih utakmica i dosta citao o njemu. Po meni, radi se o igracu kalibra Manua Ginobillija, vrhunskom beku za sve moguce okvire, suteru kakvi se pojavljuju jednom u generaciji, odbrambenoj zvijeri, itd. Ali ljudi dragi, Luka je nesto drugo...
- BuffonGigi
- Kontakt:
U Evropi doduse.filip13 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:45petrovic bio odbrambena zvijer????BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:40Ja sam imao 8 godina kad je Drazen poginuo, plus kod nas je tad bio rat, nisam ga gledao nikad u zivotu u utakmicama uzivo. Ali sam kasnije gledao snimke njegovih utakmica i dosta citao o njemu. Po meni, radi se o igracu kalibra Manua Ginobillija, vrhunskom beku za sve moguce okvire, suteru kakvi se pojavljuju jednom u generaciji, odbrambenoj zvijeri, itd. Ali ljudi dragi, Luka je nesto drugo...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
molim????,bez ljutnje,ali ja sam bio skoro punoljetan kad je petrovic otisao u nba,i znam koliko je bio nezainteresovan za igru u obrani dok je igrao u evropiBuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:48U Evropi doduse.filip13 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:45petrovic bio odbrambena zvijer????BuffonGigi je napisao/la: ↑07 jan 2020, 12:40Ja sam imao 8 godina kad je Drazen poginuo, plus kod nas je tad bio rat, nisam ga gledao nikad u zivotu u utakmicama uzivo. Ali sam kasnije gledao snimke njegovih utakmica i dosta citao o njemu. Po meni, radi se o igracu kalibra Manua Ginobillija, vrhunskom beku za sve moguce okvire, suteru kakvi se pojavljuju jednom u generaciji, odbrambenoj zvijeri, itd. Ali ljudi dragi, Luka je nesto drugo...
Od svih 40, 50, 60 poena tekmi, Harden najmanje potrosi lopti u prosjeku, kae lik 45 loptiKanye je napisao/la: ↑07 jan 2020, 11:20Hardenu za 60 poena trebaju 24 lopte. Covjek ima 38 u prosjeku i poredi ga s likom koji je dvaput u sezoni dao vise od 30. I onda ce doci i reci nekom da trola. Pa ovo je najveca glupost u zadnje vrijeme na forumu.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:12
Nisam ni ja ljubitelj Jokića , jer kao što sam napisao lik je defanzivna rupa , ali ovo što radi u napadu je nevjerovatno, što me najviše iznenađuje je lakoća poentiranja iz svih pozicija , lik potrošio 25 lopti za 47 poena , npr. Hardenu za isti učinak treba 40-45 lopti ...

Vidis da se moze kad imas 15ak slobodnih, nikakav bauk ni za ostale igracealemsa je napisao/la: ↑07 jan 2020, 13:04Od svih 40, 50, 60 poena tekmi, Harden najmanje potrosi lopti u prosjeku, kae lik 45 loptiKanye je napisao/la: ↑07 jan 2020, 11:20Hardenu za 60 poena trebaju 24 lopte. Covjek ima 38 u prosjeku i poredi ga s likom koji je dvaput u sezoni dao vise od 30. I onda ce doci i reci nekom da trola. Pa ovo je najveca glupost u zadnje vrijeme na forumu.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2020, 10:12
Nisam ni ja ljubitelj Jokića , jer kao što sam napisao lik je defanzivna rupa , ali ovo što radi u napadu je nevjerovatno, što me najviše iznenađuje je lakoća poentiranja iz svih pozicija , lik potrošio 25 lopti za 47 poena , npr. Hardenu za isti učinak treba 40-45 lopti ...![]()

Da ostali mogu radili bi, nije kriv sto ga ne mos zaustavit sem faulom. To je vise postslo ocito posebno ove zadnje 2 sezone, 5 igraca ga cuva istovremeno plus coaching staff

Pa eto neku noc protiv Sixersa je da 44 iz 23 suta, ovaj 47 iz 25, i sta kae treba Hardenu 40 lopti za 47 poena

Kaze brat prenapuhano sto je covjek nezaustavljiv. Aferim.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.