Cool, fakat dobar nacin proslave pogotka.bavarian_bk je napisao/la:
Hahah mocnog slavlja!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Cool, fakat dobar nacin proslave pogotka.bavarian_bk je napisao/la:
Hahah mocnog slavlja!
gledaju za leverkusenomomerbavarac je napisao/la:Cool, fakat dobar nacin proslave pogotka.bavarian_bk je napisao/la:
Hahah mocnog slavlja!![]()
![]()
Cuo sam i ja da bi Ribi mogao biti na klupi u utorak, ali ne vjerujem u to. Ali ovo je dobro, ako bude trebaloFRANK RIBERY je napisao/la:Robben je spreman za Juve.Protiv Gladbacha je ušao u 58 minuti.Što se Riberya tiče to se drži u tajnosti hoće li biti na klupi protiv Juveta ili ne.Moguće da će igrati 20 minuta ako bude trebalo.
dobar23 KING JAMES je napisao/la:gledaju za leverkusenomomerbavarac je napisao/la:Cool, fakat dobar nacin proslave pogotka.bavarian_bk je napisao/la:
Hahah mocnog slavlja!![]()
![]()
Hm, pa normalno da ce praviti slikovnicu, i Lila moja se isto tako ponasa, mada me nekada iznenadi sa mudrim odgovorom, koji ne prilici njezinim godinama, pa mi ostavi dojam da je starijageronimo je napisao/la:Dobar, jasta je nego dobarpravite slikovnicu od teme sa tim citiranjem
23 KING JAMES je napisao/la:
gledaju za leverkusenom
23 KING JAMES je napisao/la:
gledaju za leverkusenom
realno Bordo je ponizio i vas i nas.. upravu si.. vidjet cemo ko je bolji u utorak..rob do bagro je napisao/la:Imali ste sansu mogli ste sve zavrsit u Bordou,ali niste.Svi ste nas otpisivali da vise nemamo sanse da se plasiramo u 1/8 finala.U utorak cemo vidjet ko je bolji.
Posaljem ti ja u utorak...mozeleffe___ je napisao/la:ma dobijamo juve ako Bog da u utorak.......bayern pocinje pobjedjivat, igra nije jos vrhunska ali bitno je da bayern opet na svoj nacin spretno dolazi do rezultata......a eto ovaj put nemam mogucnost gledat bayern direktno jer et i preko kablovske i analognog receivera raspolozivi i njemacki programi ne prenose ovu utakmicu....prenose neki digitalni, a od njemacki sky ak tu ne skontam sta trebat ce mi neki livestream na netu pa nek neko napise neki pogodan ako vec zna il do utorka
ejj gunners vjeruj mi mozes potrazit rang liste najbogatijih klubova bayern je mnogo bogatiji od arsenala redovno pratim sve preko njemacke tv i ostale internet stranice ne samo njemacke i jasno je da je bayern bogatiji od arsenala.....jedino mislim da su real i manchester po novcu ispred bayerna......chelsea dobro isto stoji ali klub nema toliko bogatstvo koliko ga abramovic finansira i popunjava supljineGunnerS je napisao/la:Hehe, e svašta, isto da je do mene hočel oni kupiti... Čuj ove rečeniceTo se ti pitaš u Bayern-u ?! Jarane, ne znam pitaš li se kući svojoj kamoli negdje drugo... Tako i ja, niti u đep niti iz đepa sa Arsenalom al vjeruj mi, bogatiji smoomerbavarac je napisao/la:Pa ako imate toliko novca, sto se svake godine stisnete. Hajde platite jednom za igraca 30-tak miliona, a ne trazite djecu da igraju za vas.
Na ova 2 linka uvijek možeš naći neki streamingeffe___ je napisao/la:ma dobijamo juve ako Bog da u utorak.......bayern pocinje pobjedjivat, igra nije jos vrhunska ali bitno je da bayern opet na svoj nacin spretno dolazi do rezultata......a eto ovaj put nemam mogucnost gledat bayern direktno jer et i preko kablovske i analognog receivera raspolozivi i njemacki programi ne prenose ovu utakmicu....prenose neki digitalni, a od njemacki sky ak tu ne skontam sta trebat ce mi neki livestream na netu pa nek neko napise neki pogodan ako vec zna il do utorka
iz tastatureKarim_Madrid je napisao/la:to sam ija mislio reci..oteo si mi rijec23 KING JAMES je napisao/la:gledaju za leverkusenombavarian_bk je napisao/la:
Hahah mocnog slavlja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.