Korteo strasan noge su me zabolile ali nije vise nista vaznoooo.....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vidi budale, na njemu bi 2 bila i da nije bilo izjave na izvoru, tako da ti ta teorija pada u voduVanBasten je napisao/la:Da kontaš, znao bi. Pošto ne kontaš, i ne znaš.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kontam ja sta ti hoces da kazes, samo nisi upravu, da je zabio go, pa i nekako, a ovako, glupa pricaVanBasten je napisao/la:Pa i jest ga odlučio. Al vi to ne kontate. Nebitno je uopšte jel bilo planski, ili ne.
Ne okrećem ja ploču, nego kad mi dosadi, idem dalje.
jok, moj babo je okrece kad mu dosadi
@Ekonomista bil te bilo stid da nemas stadion, da ti se djeca smiju? mozemo vako do sutra
SarajlijaTM je napisao/la:Hladne glave![]()
Česititam Pitari...
Čega prvacidrpitar2 je napisao/la:MI SMO PRVACI zeljo JE ****!!![]()
![]()
![]()
U suštini ništa ali su se upecali ko bekanialacious je napisao/la:Ako mi neko moze objasniti sta je to Said rekao prije derbija?
Netreba ti to kohearts je napisao/la:U suštini ništa ali su se upecali ko bekanialacious je napisao/la:Ako mi neko moze objasniti sta je to Said rekao prije derbija?
Da će se oprostiti od fudbala ako ne pobjedimo Željezničar. I još nešto sitno.alacious je napisao/la:Ako mi neko moze objasniti sta je to Said rekao prije derbija?
Liži rane, ližijug-onostalgicar je napisao/la:željeli vi priznat ili ne pokupili ste vecinu seljaka i oformili ekipu cast izuzetcima
pobjedili ste, pokazali betmena digli parolu iz treceg osnovne i popalili transove stare 20 godina, poneko je oteo sal a neki i kupili bogami jbga svako se snadje da ispadne faca
odlicno odradjeno a duplu cete slavit kod vjecne... cekaj kako duplu kad ste vec izbaceni iz kupa... ma haj titula je vasa jer vi ste divovi, inace to mi je jedna od najsmjesnijih navijackih pjesama
VanBasten je napisao/la:Liži rane, ližijug-onostalgicar je napisao/la:željeli vi priznat ili ne pokupili ste vecinu seljaka i oformili ekipu cast izuzetcima
pobjedili ste, pokazali betmena digli parolu iz treceg osnovne i popalili transove stare 20 godina, poneko je oteo sal a neki i kupili bogami jbga svako se snadje da ispadne faca
odlicno odradjeno a duplu cete slavit kod vjecne... cekaj kako duplu kad ste vec izbaceni iz kupa... ma haj titula je vasa jer vi ste divovi, inace to mi je jedna od najsmjesnijih navijackih pjesama
Rahatluk vas je čitat
Ja sam mor'o, mor'o.hearts je napisao/la:I ti Van Basten ne prepisuj sa drugih foruma
@ nostalgičar u tor postavio sma vam pitanja ako hoćete biti konstruktivni, ako nećete u svoj tor i mekećite
A, daj, možeš ti to bolje.jug-onostalgicar je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Liži rane, ližijug-onostalgicar je napisao/la:željeli vi priznat ili ne pokupili ste vecinu seljaka i oformili ekipu cast izuzetcima
Rahatluk vas je čitat
vidis vi ste sad docekali da se malo radujete a mi se radujemo zadnje 3 godine i za razliku od vas nije nam vise toliko furka jer smo navikli, al vama je ovo sad za jedno 5 godina pa koristite maksimalno , a vidim nisi mi nicim probao oboriti sto sam rekao u postu stooo ? jel zato sto nisi u stanju ?