Da, samo sto on nece ni u splitu imat vise od 100 minuta...solinas je napisao/la:Zahirovic u Splitu.Idu ljudi u prosjecne klubove u susjetstvu,umjesto da se vrate u domovinu i preznoje malo dupe,pomognu da se izdigne malo ova liga iz sivila..ali ne ovdje jedva potrce i glume neke igracine,bjeze prvom prilikom,a tamo oru teren za par stoja vise....Sve bi ja to macolom.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- Beduin
- Kontakt:
Jeste istina po pitanju boljih uslova za treniranje, bolji tereni za utakmice i vjerovatno malo bolja primanja, ali daj vise prestanite pisati gluposti tipa "da mu neko noge polomi...".johnnyyK je napisao/la:I ja se ne bi puno mislio, igrati ovdje na livadama i gledati kako će mi neko noge polomiti ili kečeve laktom izbiti.Realno, situacija u HNL-u je 1000 puta bolja što se tiče uvjeta za igrače, a vjerojatno i želi nešto uštekati za crne dane...solinas je napisao/la:Zahirovic u Splitu.Idu ljudi u prosjecne klubove u susjetstvu,umjesto da se vrate u domovinu i preznoje malo dupe,pomognu da se izdigne malo ova liga iz sivila..ali ne ovdje jedva potrce i glume neke igracine,bjeze prvom prilikom,a tamo oru teren za par stoja vise....Sve bi ja to macolom.
Gdje su to kod nas te silne povrede, lomovi, pogidbeni startovi, unistavanje necije karijere, Tyson udarci rukama i sl?
To je drevna predrasuda o nasoj ligi ba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- hskzmostar
- Kontakt:
Beduin slozio bi se,malo se previse sere na grubost u ligi,sudjenje je bolje i kvalitetnije a realno ovaj Zahirovic je propao kao zeton meni se nije nikada ni svidjao kao igrac!Split nudi solidne place ali su to place u rangu Zrinjskog i Sirokog,nista posebno,sad trenutno i manje jer je i njih kriza pomalo uhvatila!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Joj ovo je stvarno jedan od vecih isfura u historiji Plavih sa Grbavice. Sve bi nekako da se ublazi ovaj fakt, medjutim stvarno odigrano brate, rezultat govori.
Ima li igdje statistika oko suspendiranih igraca? Prije je to drug Pappy vodio,sad ga nema jbg... 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ti si kraljsolinas je napisao/la:Zahirovic u Splitu.Idu ljudi u prosjecne klubove u susjetstvu,umjesto da se vrate u domovinu i preznoje malo dupe,pomognu da se izdigne malo ova liga iz sivila..ali ne ovdje jedva potrce i glume neke igracine,bjeze prvom prilikom,a tamo oru teren za par stoja vise....Sve bi ja to macolom.

Ma sta ce on dici kvalitet, pa da je kurcu valjao ostao bi u Zelji, ili bi ga pokupio neko izmedju Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog. Otisao je u klub koji mu ne moze ponuditi nista vise od nabrojanih, od nekih cak i manje. Znaci da nije ovdje bilo interesovanja za njega.
Tanak je on moj solinas, al mozes ga ti macolom svejedno

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma dobar je on druze,problem je sto kada dodju ovdje mrsko im potrcati. ..glume nesto.pasica je napisao/la:Ti si kraljsolinas je napisao/la:Zahirovic u Splitu.Idu ljudi u prosjecne klubove u susjetstvu,umjesto da se vrate u domovinu i preznoje malo dupe,pomognu da se izdigne malo ova liga iz sivila..ali ne ovdje jedva potrce i glume neke igracine,bjeze prvom prilikom,a tamo oru teren za par stoja vise....Sve bi ja to macolom.![]()
Ma sta ce on dici kvalitet, pa da je kurcu valjao ostao bi u Zelji, ili bi ga pokupio neko izmedju Sarajeva, Zrinjskog, Slobode, Sirokog. Otisao je u klub koji mu ne moze ponuditi nista vise od nabrojanih, od nekih cak i manje. Znaci da nije ovdje bilo interesovanja za njega.
Tanak je on moj solinas, al mozes ga ti macolom svejedno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
FanVitez je napisao/la:Ima li igdje statistika oko suspendiranih igraca? Prije je to drug Pappy vodio,sad ga nema jbg...

Jašta nego macolom i onog š.u.pka Ibričića prvog ebo ga Vardar.solinas je napisao/la:Zahirovic u Splitu.Idu ljudi u prosjecne klubove u susjetstvu,umjesto da se vrate u domovinu i preznoje malo dupe,pomognu da se izdigne malo ova liga iz sivila..ali ne ovdje jedva potrce i glume neke igracine,bjeze prvom prilikom,a tamo oru teren za par stoja vise....Sve bi ja to macolom.
prijatelju a gdje nades te podatke?Signore je napisao/la:FanVitez je napisao/la:Ima li igdje statistika oko suspendiranih igraca? Prije je to drug Pappy vodio,sad ga nema jbg...

TH 1950
Isto da je nekom igracu stalo do izdizanja lige, kako nasem tako i bilo kojem inozemnom. U Hrvatskoj ima dosta primjera gdje se igraci vrate u maticni klub, ali sigurno ne da bi izdigli ligu nego zato sto samo tu mogu odraditi dobru sezonu, vise nisu za ligu petice, stari su, spori i neucinkoviti. Nerijetko se desi da i u HNL-u presjede na klupi ili igraju na silu jer se oprastaju.
Da se vratim na temu. Igraci koji nisu igrali u velikim klubovima i koji nisu deset godina imali dobru karijeru u kojoj su zaradili za citav zivot uvijek ce na zalasku karijere otici u klub koji najvise placa. Skupljat ce svaki novcic, jer im je to zadnja prilika. Vardar moze platiti vise nego ijedan nas klub. I gdje bi to Ibricic dosao? U Podgrmec u kojem je poceo karijeru? Pa mozda i dodje kad napuni 40. Vise je vezan za Hajduk i veca je mogucnost da dodje u Hajduk nego u bilo koji klub u BiH.
Zahirovic mi je ispao naivan. Zuzuli njemu kao i obicno takvim igracima uspjeli prodati pricu o bajci pod Marjanom. Nekad bi u Splitu igrac prosao bolje nego i u jednom BiH klubu, ali sada vise ne. Klub je u financijskoj krizi, nema placa i ne znam zasto bi itko isao dolje. Mozda se pokusava progurati jer je liga jaca, Split uvijek izbaci ponekog igraca i proda ga, a jos je tu na ocima Dinamu i Rijeci, mozda cilja na to, nije star, moze se od njega ocekivati da eksplodira jednu sezonu. Vise ce dobiti odlaskom u Dinamo ili Rijeku s kojim ce igrati Europu nego odlaskom u Mersin i slicne nizerazredne Turske klubove u koje vecinom odlaze igraci iz PL.
Uglavnom, svaki igrac ima neku svoju racunicu, a ako mu u toj racunici PL ne pruza bolja zivot zasto bi on PL pruzio svoj kvalitet?

Da se vratim na temu. Igraci koji nisu igrali u velikim klubovima i koji nisu deset godina imali dobru karijeru u kojoj su zaradili za citav zivot uvijek ce na zalasku karijere otici u klub koji najvise placa. Skupljat ce svaki novcic, jer im je to zadnja prilika. Vardar moze platiti vise nego ijedan nas klub. I gdje bi to Ibricic dosao? U Podgrmec u kojem je poceo karijeru? Pa mozda i dodje kad napuni 40. Vise je vezan za Hajduk i veca je mogucnost da dodje u Hajduk nego u bilo koji klub u BiH.
Zahirovic mi je ispao naivan. Zuzuli njemu kao i obicno takvim igracima uspjeli prodati pricu o bajci pod Marjanom. Nekad bi u Splitu igrac prosao bolje nego i u jednom BiH klubu, ali sada vise ne. Klub je u financijskoj krizi, nema placa i ne znam zasto bi itko isao dolje. Mozda se pokusava progurati jer je liga jaca, Split uvijek izbaci ponekog igraca i proda ga, a jos je tu na ocima Dinamu i Rijeci, mozda cilja na to, nije star, moze se od njega ocekivati da eksplodira jednu sezonu. Vise ce dobiti odlaskom u Dinamo ili Rijeku s kojim ce igrati Europu nego odlaskom u Mersin i slicne nizerazredne Turske klubove u koje vecinom odlaze igraci iz PL.
Uglavnom, svaki igrac ima neku svoju racunicu, a ako mu u toj racunici PL ne pruza bolja zivot zasto bi on PL pruzio svoj kvalitet?
Kod arelinhaFanVitez je napisao/la:
prijatelju a gdje nades te podatke?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Eksplodirat ce kao sto su i Svraka i Zolotic eksplodirali
Sada kontam on je se niz godina i vukao po reprezentaciji jer su ljudi mislili da je dobar posto igra u inostranstvu, a u biti je uvijek bio bezveze igrac koji je nekom uzimao mjesto.
Selektori su imali hrabrost da pozovu njega koji je flopao u PL da igra u kvalifikacijama sa liga petice igracima, a nemaju hrabrost da bace u vatru u kvalifikacijama igrace iz PL te im tako naprave odskocnu dasku. A vidjeli smo da su Kozulj i Ordagic trenutno bolji igraci nego sto je Zahirovic ikad bio.

Sada kontam on je se niz godina i vukao po reprezentaciji jer su ljudi mislili da je dobar posto igra u inostranstvu, a u biti je uvijek bio bezveze igrac koji je nekom uzimao mjesto.
Selektori su imali hrabrost da pozovu njega koji je flopao u PL da igra u kvalifikacijama sa liga petice igracima, a nemaju hrabrost da bace u vatru u kvalifikacijama igrace iz PL te im tako naprave odskocnu dasku. A vidjeli smo da su Kozulj i Ordagic trenutno bolji igraci nego sto je Zahirovic ikad bio.
Zahirovic je uvijek odlicno igrao u reprezentaciji
Nad tobom sunce najljepše sja
Zahirović je svoje minute u reprezentaciji odradio jako dobro i to nema nikakve veze sa njegovim naglim padom karijere.tuzlak1987 je napisao/la:Eksplodirat ce kao sto su i Svraka i Zolotic eksplodirali![]()
Jednostavno, igrači kao on, u potpunosti orijentisani na defanzivu su danas prevaziđeni.
Ti ako nemaš zavidnu kontrolu lopte i pregled igre, moš ga yebat.
Tako da, glupa ti je usporedba njega sa Ordagićem i nema smisla da pišeš da je nekome uzimao mjesto u to vrijeme jer je bio naš najbolji izbor na DMF.
Dok je bio kod nas, odlično je igrao tvrde mečeve, odnosno derbije, ali kad smo mi napadali bio je igrač manje na terenu.
Koliko će Splitu pomoći, vidjet ćemo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Čitam šta ovaj tvoj iznad piše i ne mogu da vjerujem.pinoglavi je napisao/la:Zahirovic je uvijek odlicno igrao u reprezentaciji
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ohoho dobro si mi rekao. Mali plavi s juga štrumfu kad ću ja pivu popit za ovo dijelenje podataka.Signore je napisao/la:Kod arelinhaFanVitez je napisao/la:
prijatelju a gdje nades te podatke?

-
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
Gdje će Lendrić ? Pravi je killer, Željo bi dosta izgubio odlaskom njega sigurno.
NK Široki Brijeg
ako je tako dobar u defanzivi, neka ide u stopere. Zahirović je ocita prevara od igraca, reprezentacija ga je koliko toliko odrzavala u zivotu (doduse, to je njegova nafaka), njegova jedina sreca je sto je eto bio kakav takav defanzivac, a jos uletio u sastav sa nasom zlatnom generacijom..Rokoko87 je napisao/la:Zahirović je svoje minute u reprezentaciji odradio jako dobro i to nema nikakve veze sa njegovim naglim padom karijere.tuzlak1987 je napisao/la:Eksplodirat ce kao sto su i Svraka i Zolotic eksplodirali![]()
Jednostavno, igrači kao on, u potpunosti orijentisani na defanzivu su danas prevaziđeni.
Ti ako nemaš zavidnu kontrolu lopte i pregled igre, moš ga yebat.
Tako da, glupa ti je usporedba njega sa Ordagićem i nema smisla da pišeš da je nekome uzimao mjesto u to vrijeme jer je bio naš najbolji izbor na DMF.
Dok je bio kod nas, odlično je igrao tvrde mečeve, odnosno derbije, ali kad smo mi napadali bio je igrač manje na terenu.
Koliko će Splitu pomoći, vidjet ćemo.
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.