FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tražio je Husref još dva iskusna, kvalitetna igrača!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako danas zakazu trazit ce 4 .... molit boga da nas ljudi uzmuChinaglia je napisao/la:tražio je Husref još dva iskusna, kvalitetna igrača!

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma dobro, ispoštovat' će Azmir, Husrefa
ja priželjkujem tog veznjaka, kreativca
samo da to Husref posloži, koliko je to moguće 

Husara

Ali dobra je stvar ipak desila se Slobodi,i sad ce ako Bda i AKADEMIJA bit,mozak je već to isplanirao,Radit ce terene apartmane za djecu,uzeo je kasarnu gore na koncesiju 50.god i kamp trening ce tu bit,Full sve,neda pardona taj ni Sarajevu,za 2.god ce bit gl konkurent Sarajevu!

Pobjeda rezultatom 4-1. Valjda cemo dobiti i neki izvjestaj u skorije vrijeme 

Jedan grad, jedna ljubav!

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Zeba namještao danas, Damir pospremio. Neće majstor da ga zabije sam
Igor Mirković danas novi igrač (zadnji vezni).
Bivši član Rudara iz Prijedora, Radnika BN i Laktaša. 77 utakmica u Premier ligi.

Igor Mirković danas novi igrač (zadnji vezni).
Bivši član Rudara iz Prijedora, Radnika BN i Laktaša. 77 utakmica u Premier ligi.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- FranckRibery
- Kontakt:
nije njemu husara menadzeremirzlaTu je napisao/la:Vidim po FB "menager" iz Srebrenika opet mijesa svoje prste oko ovog igraca...dokad vise u pm???TaRgEt_ je napisao/la:I kada sam rekao iz Gradine mislio sam ponikao tamo, njihov igrac.

-
- Moderator
- Kontakt:
Baš tako. Škahić je prejak igrač, ali ima ugovor sa Veležom. Bilo je kontakta ozbiljnog ali Škahić nije mogao dobit raskid ugovora..FranckRibery je napisao/la:nije njemu husara menadzeremirzlaTu je napisao/la:Vidim po FB "menager" iz Srebrenika opet mijesa svoje prste oko ovog igraca...dokad vise u pm???TaRgEt_ je napisao/la:I kada sam rekao iz Gradine mislio sam ponikao tamo, njihov igrac.samo pirija je njegov u slobodi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
a DzaficFranckRibery je napisao/la:nije njemu husara menadzeremirzlaTu je napisao/la:Vidim po FB "menager" iz Srebrenika opet mijesa svoje prste oko ovog igraca...dokad vise u pm???TaRgEt_ je napisao/la:I kada sam rekao iz Gradine mislio sam ponikao tamo, njihov igrac.samo pirija je njegov u slobodi

Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
Nema on nikakve veze sa Husarom.. Proguglaj malo pa ćeš vidjeti sukobe na toj relaciji, preko portala.fukaratz je napisao/la:
a Dzaficciji je on igrac

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
pa, neka uzmu Škahića na kraju sezone, reče Husara da mu ugovor ističe na kraju sezone?!
-
- Kontakt:
Istina da Džafić i Huasarić su se zakačili i da mu on nije više menadžer.Pored Pirića,dotični je još i Mitroviću menadžer.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
ja vidjao Dzafica i Husaru zajedno jos kad je Dzafic prvi put nama dosao, al hajd benjo zna vise 

Sloboda Tuzla
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma kakvom Mitroviću. Ne lupajte. Da ti je menadžer imaš ugovor, kao što je Okiću, Piriću itd.intercontinental je napisao/la:Istina da Džafić i Huasarić su se zakačili i da mu on nije više menadžer.Pored Pirića,dotični je još i Mitroviću menadžer.
Mitrovića je samo preporučio Azmiru na početku sezone. Husarin je trenutno Pirić samo u Slobodi.
Pa dobro, smiju ljudi valjda bit zajedno i pričatifukaratz je napisao/la:ja vidjao Dzafica i Husaru zajedno jos kad je Dzafic prvi put nama dosao, al hajd benjo zna vise

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/darko-mitro ... ler/186876Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma kakvom Mitroviću. Ne lupajte. Da ti je menadžer imaš ugovor, kao što je Okiću, Piriću itd.intercontinental je napisao/la:Istina da Džafić i Huasarić su se zakačili i da mu on nije više menadžer.Pored Pirića,dotični je još i Mitroviću menadžer.
Mitrovića je samo preporučio Azmiru na početku sezone. Husarin je trenutno Pirić samo u Slobodi.
Pa dobro, smiju ljudi valjda bit zajedno i pričatifukaratz je napisao/la:ja vidjao Dzafica i Husaru zajedno jos kad je Dzafic prvi put nama dosao, al hajd benjo zna vise

u transu pjesma nek zagrmi
-
- Moderator
- Kontakt:
Buraz, vidi Mikelini vrijedi 150 hiljada. Al ovaj transfermarkt zna, pogotovu kad je naša liga u pitanju, sve se trude da obnove informacijeintercontinental je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/darko-mitro ... ler/186876

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Buraz, vidi Mikelini vrijedi 150 hiljada. Al ovaj transfermarkt zna, pogotovu kad je naša liga u pitanju, sve se trude da obnove informacijeintercontinental je napisao/la: http://www.transfermarkt.de/darko-mitro ... ler/186876
po njima je i šakiri još naš igrač..tako da ne osvrći se na njih puno oko tih detalja.
Pogledao sam video ovog Mirkovića (Rudar P.).Spor igrač, nema promjene ritma, trčkara uvijek u jednoj brzini. Ovakav nam na def. veznom ne može biti od koristi. Neko pokušava da nam ga "utrapi" .
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 29 jan 2015, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.