momak je u VelezuTaRgEt_ je napisao/la:Skahic iz Gradine isto u opticaju za dolazak u Slobodu, zeli ga i Osijek.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
momak je u VelezuTaRgEt_ je napisao/la:Skahic iz Gradine isto u opticaju za dolazak u Slobodu, zeli ga i Osijek.
bijase i Jusufbasic kod nas u drugoj ligi nije uspio odigrati pazi sad ni jednu utakmicu ali vidim vas je pojacaoBiki je napisao/la:Ja bih se na mjestu direktora Slobode raspitao o onom dugokosom Skaljicu iz Veleza. Bio kod nas u Zelji, nije bio na ocekivanom nivou, ali vama moze posluziti.
E nek si mu reko svaka ti častfukaratz je napisao/la:bijase i Jusufbasic kod nas u drugoj ligi nije uspio odigrati pazi sad ni jednu utakmicu ali vidim vas je pojacaoBiki je napisao/la:Ja bih se na mjestu direktora Slobode raspitao o onom dugokosom Skaljicu iz Veleza. Bio kod nas u Zelji, nije bio na ocekivanom nivou, ali vama moze posluziti.vremena se brzo mijenjaju sad su vam i osrednji igraci pojacanja
Mocno, nema sta. Vremena se mijenjaju, pa i taj momak nije onaj kada je bio kod vas na drugoligaskim livadam i zato je na Grbavici dobio sansu.intercontinental je napisao/la:E nek si mu reko svaka ti častfukaratz je napisao/la:bijase i Jusufbasic kod nas u drugoj ligi nije uspio odigrati pazi sad ni jednu utakmicu ali vidim vas je pojacaoBiki je napisao/la:Ja bih se na mjestu direktora Slobode raspitao o onom dugokosom Skaljicu iz Veleza. Bio kod nas u Zelji, nije bio na ocekivanom nivou, ali vama moze posluziti.vremena se brzo mijenjaju sad su vam i osrednji igraci pojacanja
![]()
![]()
![]()
![]()
Pricaš nešto o Želji i njegovim finansijama a nemaš pojma, sacekaj pocetak marta, pa ćeš da vidiš koliko je Željo finansijski jak. Ne znam zašto iznosiš laži, niko iz Želje nije kontaktirao Zebu, što je on i sam potvrdio. Na pozicijama gdje ste doveli pojacanja mi vec imamo bolje igrače, bez imalo omalovažavanja Slobode. Krenuli ste u dobrom pravcu, doveli ste par dobrih igrača, imate i dobrog trenera, ako zadržite taj sastav i naredne godine, mogli biste se ukljuciti u borbu za evropu.solinas je napisao/la:Opet zeljini dijele savjete sa visoka.momak nije u federalnoj igro iz travnika ga sutnuli eto kako vidim vama ce posluziti.nemojte nam vi djeliti savjete molim te..bekic zeba krpic ivetic pa arsenijevic je u pregovorima sapredsjednikom..za svakog bi gredic guze dao al nema se para..a vamo fola nesto on..jbg para vrti djaba trofeji.ponudio je njemu gredic sedam stoja covjek se nasmijo..kreno za osjek ali imo sudar sa dolarima haha
On ce Zelji sluziti koliko i nama u 1.LFBiH, vjerovatno da popuni roster i ako uleti nekad s klupe, to je maksimum njegov... vec na proljece vidim kako pojacava redove Drine, Radnika, Gradine...fukaratz je napisao/la:bijase i Jusufbasic kod nas u drugoj ligi nije uspio odigrati pazi sad ni jednu utakmicu ali vidim vas je pojacaoBiki je napisao/la:Ja bih se na mjestu direktora Slobode raspitao o onom dugokosom Skaljicu iz Veleza. Bio kod nas u Zelji, nije bio na ocekivanom nivou, ali vama moze posluziti.vremena se brzo mijenjaju sad su vam i osrednji igraci pojacanja
Vidim po FB "menager" iz Srebrenika opet mijesa svoje prste oko ovog igraca...dokad vise u pm???TaRgEt_ je napisao/la:I kada sam rekao iz Gradine mislio sam ponikao tamo, njihov igrac.
Sta ces ne moze drugacijeemirzlaTu je napisao/la:Vidim po FB "menager" iz Srebrenika opet mijesa svoje prste oko ovog igraca...dokad vise u pm???TaRgEt_ je napisao/la:I kada sam rekao iz Gradine mislio sam ponikao tamo, njihov igrac.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 13 gostiju.