Ne znam sta je njegov problem?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vidiš da nije dobar sa glavom, sve mu smeta, ko da ima PTSP jbthm59 je napisao/la:Ne znam sta je njegov problem?
Navikli smo već na ovakva izadnja, pogotovo u zadnje vrijeme.Unofficialpage je napisao/la:Sramotna igra Damira, nije problem izgubiti meč ali ovako izgubiti jest. Pristup meču užasan. Kontroliše meč, ne pita se Chardy skoro ništsa i onda odjednom Damir staje sa igrom, iz kojeg razloga ne znam, da li mu je bilo mrsko igrati ili se precijenio, postaje igrač koji se ni za šta ne pita. I ono što se mogao pitati je odbio da se pita.
I to od nekih momčića koji nisu bitan faktor ni u juniorskom tenisuEsport je napisao/la:Nakon poraza od dječaka od 16 godina, Darko danas izgubio 6:0, 6:1 od momka od 17 godina.
nazalost, ocekivati je pad, trenutno su oni obojica jako dobro plasirani a neka realna slika ce biti poslije moskve i sofije.jestamaji je napisao/la:njih dvojica su takvi kakvi jesu, sve su drugo samo ne konstantni.
ne treba to previše k srcu uzimati, posebno ne damira, taj se dobro obezbijedio, a na rang listi je tamo gdje mu je i mjesto! ova prošla godina je bila mali izlet u nirvanu, sad barem zna i kako je tamo
HeraklitMracni je napisao/la:Bravo Mirza , sutra Milojevic
Rokoko87 je napisao/la:Hajdeeee Mirza, možeš ti to!
Uze nekakoRokoko87 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Hajdeeee Mirza, možeš ti to!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.