FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ma dobro imas standardnu ekipu na sredini koja uvijek sere..al Bgm da je mali brate bezobrazan jeste..a i da je glup i previse kurcevit..brate sinoc je zaradio crveni vala..priznali to mi ili ne..to sto je njemu kratak fitilj ne znaci da mi trebao ostajati bez bodova..ili sto on voli sevat pred nasim golom pa igrac Borca je uzme i izadze 1 na 1 s dejom..VanBasten je napisao/la:istina je da ima kratak fitilj, ali sinoć je odradio veliki dio posl au defanzivi i mnogo olakšao Ivanu.mma_hz je napisao/la:odavno raja na istoku govori da se on mora pod hitno primiriti...previse akcija upropasti..sinoc je vala trebao dobiti crveni jer je glup drama..ima zuti a on jos 2,3 povlacenja i prekrsaja za zuti pravi..inacefindecko je napisao/la:na temi Želje sam pisao o Jamaku, tako da ne mislite da imam samo protiv vaših papaka nešto, al je Suljić neprevaziđena seljačina. na faci mu se vidi da je prava ona papanska hinja i provokator..
onakvu gamad se udara dok su djeca, pa im kasnije još više kompleksi izbiju..
Šteta što onaj njegov trk od pola terena ne završi golom....
A istok, zna da kenja malo previše. Mislim, pojedinci...

al je protutnjao ko brzi voz..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mali derbi i na Grbavici je bordo!! Naši kadeti su ostvarili pobjedu od 1:0 nad vršnjacima iz Željezničara. Čestitke našim omladincima!! Juniori svoju utakmicu igraju u 13:00h na pomoćnom terenu stadiona Grbavica.
Bordo dominacija!!!
copy paste..
Bordo dominacija!!!
copy paste..

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba napomenuti Sesara da izvadi Zebu iz dzepa, zavrsio je derbi. 
PS Govorili su nam da nemamo nasu djecu koja ce izginuti za ovaj klub, ali bogami mi imamo prave borce na terenu. Ono radovanje pred sjeverom kad znas da im je stalo svima. NEOPISIVO!

PS Govorili su nam da nemamo nasu djecu koja ce izginuti za ovaj klub, ali bogami mi imamo prave borce na terenu. Ono radovanje pred sjeverom kad znas da im je stalo svima. NEOPISIVO!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:

SKY IVAN!
Je l' ko ima link za download sinoćnje tekme?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Ekonomista
- Kontakt:
Ja govorim sinoc pih reko steta,evo faula evo zicera ali izadje Beli kud sad da se povrijedi.mma_hz je napisao/la:Zeba je kriv za sve kada je u jednom duelu povrijedio Belog..da nije bilo povrede nebi usao Nuhanovic a i nebi slobodnjak izveo Said vec Beli najverovatnije..tako kad covjek malo razmisli...ZEBA JE KRIV ZA SVE AHAHHAAHigh je napisao/la:Al' gdje će im ga Nuhanović zabiti, Boga ti?
ZAJKO ZEBA OOOOOOOOOOOOOOOOO![]()

Nuhanovic se samo sa ovim golom isplatio,i sutra da ode iz Sarajeva halal mu sve i jednu marku i sve...i Jovicu se nabijalo na nos zbog njega,ali sinoc kad je usao realno odigrao samo tako i pored gola...sinoc nas vezni red da je postojao kao sto nije pobjeda bi bila puno uvjerljivija..nemoze se dopustiti da nam stoperi organizuju napade
Baci zelju da se igramo,igramoooooooooooooooo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SultanSulejman
- Kontakt:
U zadnji par godina koliko gledam vaš derbi,dosad najbolje izdanje ( i jednih i drugih ).Ekonomista je napisao/la:[youtube][/youtube]
1:58 Ivan Bogdanov iz Sarajeva

- Evolution87
- Kontakt:
Sjajna noc. Veliko hvala igracima na pobjedi. Sada se okrenuti nasem narednom protivniku Slaviji. Nadam se da u posljednja 3 kola mozemo upisati svih 9 bodova i tako osvojiti jesenju titulu.
VOLIM TE SARAJEVO!

VOLIM TE SARAJEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Je ima kakav link za download sinoćnje tekme?
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Mislim da jos niko nije okacio nistaadnanhz je napisao/la:Je ima kakav link za download sinoćnje tekme?
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- molotovljev
Možda Nuhanović nije svjestan da je ovaj gol na neki način rođendanski poklon FK Sarajevo.
Simbolično, gol je pao u 66 minuti. 1946
Bez obzira na pobjedu protiv gradskog rivala, moje mišljenje je da ovaj tim Sarajeva može i 'mora'
puno više. Primjetno je zalaganje igrača i želja za pobjedom, bez obzira na protivnika.
Ali nije to baš tako sjajno kao što mi mislimo da jeste. Nešto ne štima. Najbolji primjeri su ispadanje
od Zete i Zrinjskog u Kupu.
Sve i da uzmemo titulu na kraju i plasiramo se u kv. za LP, sa ovakvom igrom ili možda bolje rečeno,
postavkom igre, i kvalitete pojedinih igrača, možemo formalno odigrati dvije tekme, uz malo sreće 4.
A to nije dovoljno...
Bez obzira na pobjedu protiv gradskog rivala, moje mišljenje je da ovaj tim Sarajeva može i 'mora'
puno više. Primjetno je zalaganje igrača i želja za pobjedom, bez obzira na protivnika.
Ali nije to baš tako sjajno kao što mi mislimo da jeste. Nešto ne štima. Najbolji primjeri su ispadanje
Sve i da uzmemo titulu na kraju i plasiramo se u kv. za LP, sa ovakvom igrom ili možda bolje rečeno,
postavkom igre, i kvalitete pojedinih igrača, možemo formalno odigrati dvije tekme, uz malo sreće 4.
A to nije dovoljno...
F.K.SARAJEVO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemanja kralju

Ne sekiraj se, misli se na sve. Korak po korak. Prvo ide januar, odnosno prelazni rok. Moguća su velik aiznenađenja, pozitivan naravno. Radi se uveliko na tome. Samo da se nešto ne izjalovi, inače titula će biti tek početak.molotovljev je napisao/la:Možda Nuhanović nije svjestan da je ovaj gol na neki način rođendanski poklon FK Sarajevo.
A to nije dovoljno...
Samo Saraj'vo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Postavljajte link snimka tekmee. 

Ova gore SMS poruka je samo odraz ne kulture među pojedinim fudbalerima i onima koji ih pozivaju na takve akte.
Ne kaze se badava "cega se normalan stidi, budala se ponosi".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidis da je ovo poruka od nekog navijaca.Elegant je napisao/la:Ova gore SMS poruka je samo odraz ne kulture među pojedinim fudbalerima i onima koji ih pozivaju na takve akte.

- kupus army
- Kontakt:
poruka je od navijaca,a jezgro navijackih grupa ne cine sigurno doktori,pravnici,inzinjeri,nego mahom jalija jbg.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- adriano_leite
- Kontakt:
Karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, karaj Zelju ale, Sarajevo volim te!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Trenutno korisnika/ca: kupus army, successminator i 30 gostiju.