FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ja mislim da treba Jusufbasica vratit dobar je on napadac...
Extra igrac ,meni drag ali veoma cudan, svojeglav.Nisam siguran da bi se slagao sa prilicno strogim Musemicem.
- Al pashino
- Kontakt:
je li ovo sve u međugorju,i znaju li se datumi ?Chinaglia je napisao/la:u Međugorju tekme protiv Igmana, GOŠK-a i Ljubuškog,
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
da, ne znam datume odigravanja, nisam nigdje naletio na tu informaciju
Nasi vec uveliko treniraju u Međugorju, pored novih imena Zebe,Bekica,Krpica i Ivetica kazu da ce jos bit par pojacanja do pocetka sezone.

- U Međugorju je jako dobro vrijeme, uslovi za trening i rad su odlični, trenirat će se dva puta dnevno a već u nedjelju momci će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama protiv ekipe Igmana, navode iz tabora Slobode.

- U Međugorju je jako dobro vrijeme, uslovi za trening i rad su odlični, trenirat će se dva puta dnevno a već u nedjelju momci će odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama protiv ekipe Igmana, navode iz tabora Slobode.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
sjajni uslovi za treniranje,sjajan trener jedan od najboljih u bih,poslozice se to fino do ljeta,a onda da vidimo sta ce bti..ukoliko se ispuni bilo sta od onog sta je azmir trazio bice vruce ljeto i borba za titulu,jer azmiru nije stalo da neko mora milion iskesirat,covjek hoce da se pokrene sa mrtve tacke,da se krene..kada bi do ljeta barem jednog dobrog sponzora nasli,da se napreduje polako..medjutim ako ima neko da je bas upucen,nezbam kako azmir zamislja igrati evropu,u tuzli mislim,jer recimo da je izbori,godina i po je po meni malo vremena da sredi stadion..
kada bi renovirali zapad,usminkali ga,i sjever zavrsili fine radove te sto su ostali,dali bi mogli igrati evropu
kada bi renovirali zapad,usminkali ga,i sjever zavrsili fine radove te sto su ostali,dali bi mogli igrati evropu

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Mogli bi jašta,kada je Lovćen igrao na onom stadionu,gdje ima samo jedan ulaz,na koji su ulazili i manijaci i tamo domaća publika,zašto nebi Tušanj mogao ,solidna infrastruktura,još malo ušminkati i WC uraditi i to je to.solinas je napisao/la:sjajni uslovi za treniranje,sjajan trener jedan od najboljih u bih,poslozice se to fino do ljeta,a onda da vidimo sta ce bti..ukoliko se ispuni bilo sta od onog sta je azmir trazio bice vruce ljeto i borba za titulu,jer azmiru nije stalo da neko mora milion iskesirat,covjek hoce da se pokrene sa mrtve tacke,da se krene..kada bi do ljeta barem jednog dobrog sponzora nasli,da se napreduje polako..medjutim ako ima neko da je bas upucen,nezbam kako azmir zamislja igrati evropu,u tuzli mislim,jer recimo da je izbori,godina i po je po meni malo vremena da sredi stadion..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
jel ikad izadje onaj film sto je imao premijeru prije nekoliko mjeseci
samo Sloboda
upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih 

Velika steta za Slobodu sto se ovo sa Azmirom nije moglo rijesiti na pocetku sezone...
- nesvrstani
- Kontakt:
solinas je napisao/la:upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih
pustite se suplje, kakvih 500 000 na renoviranje i sminkanje stadiona, pa nije to uopste slobodin posao da radi...kakva crna tri pretkola stanite da opstanak osiguramo
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
e jesi negativan druze,pa u onih 6 tacaka dalje stabilizacije,izmedju ostalog bila je i tacka infrastruktura,kakve ima veze ako malo bacamo suplju,uostalom razmisli malo,jasmin je izjavio da je za zavrsenje sjevera potrebno oko 300 000...nisam ni reko da je slobodin to posao,nesvrstani je napisao/la:solinas je napisao/la:upravu si druze,asfaltirati prilaz zapadu,vc srediti,svlacionice su sredjene kada je repka dolazila,netreba previse para,mislim nekih 500 000 da bi moglo se usminkati obje tribine barem tri pretkola evropske lige da se moze igrati,jbg,kada bi prosli dalje,napunili bi mi svaki stadion u bih
pustite se suplje, kakvih 500 000 na renoviranje i sminkanje stadiona, pa nije to uopste slobodin posao da radi...kakva crna tri pretkola stanite da opstanak osiguramo
-
- Kontakt:
Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade?

Vjeorvatno sto bi paljenje reflektora nabilo trosak klubu,koji nam sad nije potrebanintercontinental je napisao/la:Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade?![]()
![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne rade reflektori u potpunosti. Bilo je pomena nekad u augustu da će se popraviti, ali eto ništa od toga.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze se napraviti racunica neka mozda..Ako se upale i bude nocna utakmica garantujem da ce biti dosta vise ljudi..Nije ih zadnjih godina bilo puno ali ono sto je bilo nocnih mislim da je svaku bio Tusanj pun. 
Ali samo kada je neki atraktivniji protivnik sto se tice imena, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Velez, Celik, Borac, Siroki. Mislim da bi bilo dosta vise ljudi nego kada je onaj raniji termin jer taj termin sprijeci mnoge da dodju

Ali samo kada je neki atraktivniji protivnik sto se tice imena, Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Velez, Celik, Borac, Siroki. Mislim da bi bilo dosta vise ljudi nego kada je onaj raniji termin jer taj termin sprijeci mnoge da dodju
-
- Kontakt:
Nek uvedu priključak jeftine struje,i nek stave termin 22:00harry_90 je napisao/la:Vjeorvatno sto bi paljenje reflektora nabilo trosak klubu,koji nam sad nije potrebanintercontinental je napisao/la:Zna li neko zašto ni jedna noćna utakmica nije odigrana na Tušnju,iako reflektori rade?![]()
![]()
![]()

Mozda kad se skrati liga, bice tu dosta derbija, a do tada se valjda poprave i reflektori. U proljece nam svakako dolazi samo Borac od ovih atraktivnijih timova, i mozda Olimpik.tuzlak1987 je napisao/la:Moze se napraviti racunica neka mozda..Ako se upale i bude nocna utakmica garantujem da ce biti dosta vise ljudi..Nije ih zadnjih godina bilo puno ali ono sto je bilo nocnih mislim da je svaku bio Tusanj pun.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Zna li neko na koliko je ivetic potpiso
Skahic iz Gradine isto u opticaju za dolazak u Slobodu, zeli ga i Osijek.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.