Nema na čemu buraz , i drugi put . Taj što te šišao ima i pjesmuAshburtonG je napisao/la: ↑01 jun 2024, 00:44Hvala kumasine na preporuci. Sisao me onaj momak s tetovkama. Nije me niko bolje osisao par godina. Jos mi bradu sredio pravo dobro.VensanKasel je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:25Ma samo reci preporučio me K U M iz rent a cara i tu ti je i krajAshburtonG je napisao/la: ↑30 maj 2024, 19:01
Hvala kumasine. Valjda me nece trasu upropastit. Imam 10 godina mature![]()
![]()
Ne sekiraj se , dobro radi . Mene top ošiša , e sad ne znam imaš li bradu to nisam radio , jer se izbrijavam žiletom mora da bude glat kao mačija guza
Meni sljedeće godine 20 godina mature , spavaš li mirno @Marsal ?![]()
Osim toga, momci su teska regulara. Ispricao se s obojicom preko sat vremena tokom sisanja, brijanja i voska. Jos mi izasli u susret oko eura, jer je bila danas nenormalna guzva pa nisam stigao zamijenit kes. Doci cu sljedeci put maksuz se sisat gore. Bio sam i kod onog lika sto lafo Dzeku sisa i ostale, ovi ga siju bez dileme.
Prenio sam i pozdrave.

Vlasnik isto top lik , hoće raditi . Nema ni godinu dana salon kako je otvorio , kupio BMW-a 40 hiljada platio

Radio prije kod onog Kenana Tahirovića , onaj ubi šakama . Baš mi je drago da su te ispoštovali , jes da su prije mjesec dana poskupili sa 10 na 15 maraka , ali šta je tu je .