Evo ja otvorio litru vina da proslavim.tuzlak1987 je napisao/la:Popravi mi Zoki raspolozenje nakon TukeSabinho je napisao/la:Golllll Zoran Kokottt hocemo tricuuu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo ja otvorio litru vina da proslavim.tuzlak1987 je napisao/la:Popravi mi Zoki raspolozenje nakon TukeSabinho je napisao/la:Golllll Zoran Kokottt hocemo tricuuu
Antoni Bandic iz Gruda. Po meni u top3 suca lige ako ne i najbolji i najperspektivnijiRichmanBiH je napisao/la:Ko je sudija na grbavici? Odlican! Zelj I Sar bez evrope I ove godine.
Fantastican.brig je napisao/la:Antoni Bandic iz Gruda. Po meni u top3 suca lige ako ne i najbolji i najperspektivnijiRichmanBiH je napisao/la:Ko je sudija na grbavici? Odlican! Zelj I Sar bez evrope I ove godine.
trebo je husicu dati crveni nakon onog starta u prvom poluvremenuRichmanBiH je napisao/la:Fantastican.brig je napisao/la:Antoni Bandic iz Gruda. Po meni u top3 suca lige ako ne i najbolji i najperspektivnijiRichmanBiH je napisao/la:Ko je sudija na grbavici? Odlican! Zelj I Sar bez evrope I ove godine.
Odličnu i čvrstu ekipu je napravio. Mislio sam da će poslije Karačića ovaj Vitez čekat grčevita borba za opstanak, ali ovaj Pavić ispade zasad i bolji od Branka. Želju nadigrao, Širokom bod uzeo a i nas su pored poraza itekako namučili. Nagazna mina, namučit će se sve ove ekipe što pretenduju na vrh protiv njih.brig je napisao/la: Bome ovaj Pavic dobar trener
narodniheroj je napisao/la:Janez je ubleha koja se može još samo sa Ješićem porediti. Gdje je on bio trener, šta je osvojio ili napravio.Treba mu za CV da je u karijeri trenirao Želju yebo ga onaj s kim je u talu i ko ga je doveo.Ako nam je trebo anonimus imali smo domaćih i jeftinijih a boljih.Mi smo do sad odigrali 8 poluvremena on je 2 odradio korektno, ostalo niđe veze.Ako ga se uskoro ne rješimo imaćemo ozbiljne probleme da dohvatimo Evropu.Pod njim izgledamo kao sasvim prosjećna bh ekipa, znači iza ovih standardnih iz vrha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.