E jesi pametan mislis sa si smijesan valjda šta li
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Pisam se na takve legende, takvi nas i zakopavaju. Evo ga Radovac pitar pa sad komotno mekic moze papire uzet jer nam ne trebaju takvi mahalci.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
To je ono cime mi raspolazemo, nisu moje zelje. Boljevic je igrao to nekad prije cak i do desnog beka je dolazio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jan 2024, 08:49Spoljne Drljo i Boljević ne mogu igrati ni na Football Manageru.
-
- Kontakt:
Mekic je nesto ranije negdje pokazao, u Radniku, i kod nas ima dobrih partija. Cak i danas kad je usao igrao je dobro. Mislim to se vidi. Medjutim to nije slucaj kod Zubanovica, koji nazalost nema kvalitet. Ne znam kako neko ima obraza nazor ga ugurati kod nas preko veze, zao mi je i juniora jer bolje je i junioru pruziti ovu priliku nego njemu.Pablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:00Pisam se na takve legende, takvi nas i zakopavaju. Evo ga Radovac pitar pa sad komotno mekic moze papire uzet jer nam ne trebaju takvi mahalci.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
- dubioza144
- Kontakt:
Jel mali Zubanov placa clanarinu jos
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Da je najbolji igrac lige kad je uhljup od covjeka.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:05Mekic je nesto ranije negdje pokazao, u Radniku, i kod nas ima dobrih partija. Cak i danas kad je usao igrao je dobro. Mislim to se vidi. Medjutim to nije slucaj kod Zubanovica, koji nazalost nema kvalitet. Ne znam kako neko ima obraza nazor ga ugurati kod nas preko veze, zao mi je i juniora jer bolje je i junioru pruziti ovu priliku nego njemu.Pablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:00Pisam se na takve legende, takvi nas i zakopavaju. Evo ga Radovac pitar pa sad komotno mekic moze papire uzet jer nam ne trebaju takvi mahalci.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58
Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Fk Željezničar.
Tesko je ista kom.nakon ove pobjede.Ovaj dio priprema je tezak noge teske.Vidi se sad tek da nam sprema u prvod dijelu sezone je jako lose bila.E sad kad krene ovaj drugi dio kad se malo svjezine unese,vidjecemo.Ovaj drugi dio priprema sto slijedi cemo kristalno jasno vidjeti gdje smo.Iskreno osim golova nije bilo nekog napretka.Opet ne znamo s loptom u zadnjoj cetvrtini terna sta cemo.Niko ne smije da suta sa 20 m,uopste nema pokusaja,ubacaji sa strane dijeluju u startu na izgubljenu loptu.
-
- Kontakt:
Nazivati igraca svog tima krampa ma kakav god bio je degutantno. Gori ste od pitara postaliHansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
-
- Kontakt:
A sta bi trebali, pamper him in nice warm blanket?? Krampa uletila preko stele. Kad je tako, onda se valjda moze i trpiti malo da ga neko zove krampom.Burgijanje88 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:15Nazivati igraca svog tima krampa ma kakav god bio je degutantno. Gori ste od pitara postaliHansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
-
- Kontakt:
Normalno da možeš jer mislis da si zanimljiv i smijesan
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar nije Hiros dao kljucni pas za Hamu kod prvog gola injegove asistencije?
-
- Kontakt:
Hiros je usao odma u drugom poluvremenu i pokazao kvalitet. Zamjenjen kad smo vodili 2-0, i umjesto njega usao Zubanovic.NerminFatic je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:28Zar nije Hiros dao kljucni pas za Hamu kod prvog gola injegove asistencije?
-
- Kontakt:
Inace je to mjerilo u jednom fudbalskom klubu. Kad se budemo takmicili u "dobroti" mozemo to traziti.Pablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:23Da je najbolji igrac lige kad je uhljup od covjeka.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:05Mekic je nesto ranije negdje pokazao, u Radniku, i kod nas ima dobrih partija. Cak i danas kad je usao igrao je dobro. Mislim to se vidi. Medjutim to nije slucaj kod Zubanovica, koji nazalost nema kvalitet. Ne znam kako neko ima obraza nazor ga ugurati kod nas preko veze, zao mi je i juniora jer bolje je i junioru pruziti ovu priliku nego njemu.
Kamo srece da je npr Krpic uhljup i manji autoritet, a da dobro radi ono za sta ga placamo.
Do tad mozete samo lajati po forumu na najboljeg igraca nase ekipe.
I danas je dao gol.
-
- Kontakt:
To je to. Takvi dogovori sa stetu ovom klubu prave, najtuznije sto ih ima jos i pored Zubanovica i tako se radi godinama unazad.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:58Sta sam pogresno napisao? Momak nije mogao da igra za nizeligase, i stari mu sredio ugovor preko veze. Obicna krampa sa 23 godine koja nije igrala profesionalni fudbal.
Unistavamo karijeru Babaluku zbog ovog malca jer on i tata misle da je fudbaler.
Posto si ti inace malo glup, ali evo znaci moze raditi sta hoce u svlacionici i komentarisati svasta i unistavati atmosferu ako je dobar na terenu?zeljovolimte je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:42Inace je to mjerilo u jednom fudbalskom klubu. Kad se budemo takmicili u "dobroti" mozemo to traziti.Pablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:23Da je najbolji igrac lige kad je uhljup od covjeka.Hansestadt je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:05
Mekic je nesto ranije negdje pokazao, u Radniku, i kod nas ima dobrih partija. Cak i danas kad je usao igrao je dobro. Mislim to se vidi. Medjutim to nije slucaj kod Zubanovica, koji nazalost nema kvalitet. Ne znam kako neko ima obraza nazor ga ugurati kod nas preko veze, zao mi je i juniora jer bolje je i junioru pruziti ovu priliku nego njemu.
Kamo srece da je npr Krpic uhljup i manji autoritet, a da dobro radi ono za sta ga placamo.
I danas je dao gol.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Inace ti djezvar odisete intiligencijomPablo11 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:55Posto si ti inace malo glup, ali evo znaci moze raditi sta hoce u svlacionici i komentarisati svasta i unistavati atmosferu ako je dobar na terenu?zeljovolimte je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:42Inace je to mjerilo u jednom fudbalskom klubu. Kad se budemo takmicili u "dobroti" mozemo to traziti.
I danas je dao gol.
Covjek najvise bodova donio i srusio atmosferu ovim poluigracima
Ne treba nam Mekic valjda reci da je Basic taraba, Hakim zalutao.. to samo nekom glupom kao tebi i slicnima treba reci, ostali to vide i po rezultatima i trenutnim angazmanima.
U sustini Meka nista nije pogrijesio.
Mora da si kivan jer je zasluzan i za ovo malo bodova..
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 24 jan 2024, 18:02, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Pablo ima info iz svlačionice Fata mu prenese
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna Haracic da ovo sto prica Mekic nije istina

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 55 gostiju.