Napravi dovoljno da ima i za tebe i Sariela, pa mu ga onda smjesti, samo nemoj dzemper onaj zeleni uflekati ciganstino tuzlanska!staragarda je napisao/la:divovi vs filozofija... Nadpjevavanje... Odo po kokice

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Napravi dovoljno da ima i za tebe i Sariela, pa mu ga onda smjesti, samo nemoj dzemper onaj zeleni uflekati ciganstino tuzlanska!staragarda je napisao/la:divovi vs filozofija... Nadpjevavanje... Odo po kokice
Normalno da cu svojatati ono sto je moje, gradsko, sarajevsko magarac jedan. Svaki normalni gradjanin cuva ono sto je njegovo i ti izmisljas toplu vodu pricajuci o tome kao da je KK Sarajevo a ne bivsi prvak Evrope iz GRADA SARAJEVA. Kakvo vam je to tako razmisljanje novokomponovano?Incognito87 je napisao/la:nemoj se grbav praviti, dobro znaš o čemu pričam.
ne može biti zajedničko nešto što vi svojatate kao svoje i tako nešto me ne interesuje.
kako mislis zajednicko, a nose se transovi starih/novih podgrupa nebitno, te se tako pokusava obiljeziti tribina?Cheikh je napisao/la:
@Ajzea, dobro ti znas sta ti govorim i od tebe nikad nebih ocekivao ove rijeci, ali bas NIKAD! Na stranu svo rivalstvo nasa dva kluba ali ovo je ono nesto nase, zajednicko. Uvijek bilo. Ali neka bude kako si rekao.
Chinaglia je napisao/la:ma ljudi, zajebano je to pravo, dva fudbalska kluba u gradu, a jedan kosarkaski klub, koji pri tome nosi bordo boju, samim tim se vise navijaci Sarajeva identifikuju s tim klubom, pa Horde Zla su podrzavale/podrzavaju taj klub, kako onda da ga podrzavaju navijaci Zeljescara uz gore napisano, meni je to nezamislivojedino da je boja neka druga, tada bi moglo, al i tu ima upitnika.. za mene je KK Bosna klub navijaca FK Sarajevo
De rokni se druze ucini nam svima uslugulet3 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:ma ljudi, zajebano je to pravo, dva fudbalska kluba u gradu, a jedan kosarkaski klub, koji pri tome nosi bordo boju, samim tim se vise navijaci Sarajeva identifikuju s tim klubom, pa Horde Zla su podrzavale/podrzavaju taj klub, kako onda da ga podrzavaju navijaci Zeljescara uz gore napisano, meni je to nezamislivojedino da je boja neka druga, tada bi moglo, al i tu ima upitnika.. za mene je KK Bosna klub navijaca FK Sarajevo
![]()
![]()
Došli jednom nakon 10 godina konstatnog propadanja KK Bosne i odmah njihov klubnajjace mi je ovo svojatanje kluba. A inace, zapitaš li se imalo gdje su bili sa navijanjem zadnjih 10 godina kad je Skenderija zjapila prazna i propadala kao dvorana zajedno sa Bosnom
![]()
Napisao si neke nebuloze. KK Bosna nema nikakve veze sa FKS niti je kad imala, de malo nauci osnovno gradivo oko backgrounda KK Bosnemani se zakljucivanja po bojama
![]()
Na koncu, odakle potreba da se piše o nekom košarkaškom klubu na ovoj temi
Druže, umjesto rokanja i usluga, prosvjetli nas šta sam pogrešno napisaoFrancescoTotti je napisao/la: De rokni se druze ucini nam svima uslugu
KK bosna kao i RK bosna su osnovani kao gradski klubovi, koji u svom imenu imaju i SARAJEVO, osjetis li ikakvu poveznicu sa nacinom na koji je osnovan FK Sarajevo?let3 je napisao/la:Druže, umjesto rokanja i usluga, prosvjetli nas šta sam pogrešno napisaoFrancescoTotti je napisao/la: De rokni se druze ucini nam svima uslugu
Kakve veze ima klubovi Bosne (KK i RK) sa FKS ili još preciznije sa hordama zla. To nam nisi objasnio.FrancescoTotti je napisao/la:KK bosna kao i RK bosna su osnovani kao gradski klubovi, koji u svom imenu imaju i SARAJEVO, osjetis li ikakvu poveznicu sa nacinom na koji je osnovan FK Sarajevo?let3 je napisao/la:Druže, umjesto rokanja i usluga, prosvjetli nas šta sam pogrešno napisaoFrancescoTotti je napisao/la: De rokni se druze ucini nam svima uslugu
Svi ti klubovi su zamisljeni kao gradski klubovi koji ce strogo predstavljat grad Sarajevo.
To sto ste vi osnovani od strane madjarskih i hrvatskih skretnicara nekih 20 godina prije je vas problem.
Osim nije u pravuFrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim: "Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga da navija"
Probajte skontat sta vam je babo htio rec.
Joj cuj sto nismo navijali... Pa evo na kosevu nakon svih ovih pozitivnih desavanja u nasem klubu na obicnoj premijerligaskoj utakmici bude jedva 2-3 milje a ocekujes da ti raja ide gledat korumpiranu i isharanu kk bosnu na kojoj se bogati svaka bagra ovog grada...let3 je napisao/la:Osim nije u pravuFrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim: "Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga da navija"
Probajte skontat sta vam je babo htio rec.![]()
![]()
Originalno i izvorno ste se zvali Torpedo, ali vas stid bilo svog imena pa se kasnije prešaltali na FKS![]()
Jesam li šta slagao
Što niste navijali za KK Bosnu u periodu , recimo od 2006 - 2016gdje je tad bila ta velika ljubav pitara prema Bosni, ha
nigdje nikoga, Skenderija prazna zjapila.
Bolio vas je racku i za Bosnu i sve njene sekcije, jel tako - tako je....prestani folirati ovdje raju
Sve je u redu, razumijem. I na Grbavici je manje-više ista prica, 2-3 milje bolesnika i to je to. Slažem se.FrancescoTotti je napisao/la: Joj cuj sto nismo navijali... Pa evo na kosevu nakon svih ovih pozitivnih desavanja u nasem klubu na obicnoj premijerligaskoj utakmici bude jedva 2-3 milje a ocekujes da ti raja ide gledat bosnu na kojoj se bogati svaka bagra ovog grada...
I ko kaze da se stidimo naziva torpedoto je bio naziv jednog ruskog velikana ako nisi znao. Uostalom pricas kao da se klub zvao torpedo 50 godina...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.