PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 20 nov 2016, 00:52

staragarda je napisao/la:divovi vs filozofija... Nadpjevavanje... Odo po kokice
Napravi dovoljno da ima i za tebe i Sariela, pa mu ga onda smjesti, samo nemoj dzemper onaj zeleni uflekati ciganstino tuzlanska! :urnebes:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 20 nov 2016, 00:55

Incognito87 je napisao/la:nemoj se grbav praviti, dobro znaš o čemu pričam.
ne može biti zajedničko nešto što vi svojatate kao svoje i tako nešto me ne interesuje.
Normalno da cu svojatati ono sto je moje, gradsko, sarajevsko magarac jedan. Svaki normalni gradjanin cuva ono sto je njegovo i ti izmisljas toplu vodu pricajuci o tome kao da je KK Sarajevo a ne bivsi prvak Evrope iz GRADA SARAJEVA. Kakvo vam je to tako razmisljanje novokomponovano?

Sve sam vise sigurniji u pricu Tuzlaka da Sarajevo nije sto je nekad bilo. Nisu daleko od istine, sve dok kolo vode usijane glave koje naredjuju clanovima grupe gdje smiju a gdje ne.

Toliko sam ponosan i sretan sto sam vidio i decu sa salovima Zelje i ljude u dresovima Zelje jer je to ono sto ovaj grad ima kad je Kosarka u pitanju. Ko voli ovaj sport svjetan je toga. :bih:

Kad budes smio razmisljati svojom glavom a ne glavom nekakvih Zulica, Omanica, ... bit ce ti lakse.

#ThinkMotherFuckerTHINK
Football is a game about feelings and intelligence!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 nov 2016, 00:57

Od Asa vs Dita do utakmice Maticna Mlijec vs Stranacki projekat :bih:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 nov 2016, 01:00

kad ne budu transparenti nekakvih idiota kao što si ti po tribinama skenderije koji veze nemaju sa bosnom, bosna će možda biti klub svih građana sarajeva. ovako je vi svojatate i pokušavate je predstaviti kao nešto vaše. bosna igra, ne igra sarajevo ni Željo ni bilo koji drugi klub. koristi tu glavu malo za razmišljanje, ne samo za šišanje i plašenje golubova po čaršiji.

normalno da sarajevo nije isto kao što je nekad bilo čim idioti ko ti ne dolaze u grad samo vikendom da prodaju sir i kajmak nego su se spustili u grad za stalno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 20 nov 2016, 01:06

Cheikh je napisao/la:
@Ajzea, dobro ti znas sta ti govorim i od tebe nikad nebih ocekivao ove rijeci, ali bas NIKAD! Na stranu svo rivalstvo nasa dva kluba ali ovo je ono nesto nase, zajednicko. Uvijek bilo. Ali neka bude kako si rekao.
kako mislis zajednicko, a nose se transovi starih/novih podgrupa nebitno, te se tako pokusava obiljeziti tribina?
kako mislis zajednicko, a pjevaju se pjesme: mi smo tu i stojimo sa strane, oo sarajvo itd itd?
kako mislis zajednicko, a danas na pofalicima napadose ti vasi sto su bili i navijali 2 nasa momka?

bila je zajednicka prije, koliko toliko dok se nisu pocele obiljezavati tribine sa hz zastavama i transovima
Vodili su i kimun i dzine navijanje al se znalo sta se pjevalo, jer je bilo i vasih i nasih u dvorani
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 20 nov 2016, 01:14

A u pm, kome objasnjavam i sta se trudim. Nije ni bitno, misija ispunjena. Hvala vam.

PS. Nije za mene ovakav nacin prepucavanja, vise volim raspravljati argumentima i cinjenicama nego seljackim, otrcanim frazama poopancenih Sarajlija.

Zna se sta sam htio reci i ukazati. Do svitanja.
Football is a game about feelings and intelligence!

JamesA
Kontakt:

Post Postao/la JamesA » 20 nov 2016, 01:29

Pa sta radi transparent onda Horde Zla Stara Garda na tribinama GRADSKOG KLUBA?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 nov 2016, 01:36

Momci su te raznijeli argumentima, sve do jednog, i kada si ostao bez bilo kakvih odgovora, poceo si se koristiti otrcanim i papanskim frazama kojim nastojis sve i jednog forumasa, cije se misljenje kosi sa tvojim, isprozivati na tako degutantan nacin. Tako stvoriste mit o Virtualu kao Sandzakliji, Crnogorcu a on rodjeni Sarajlija. Jos vas, bez ikakve reakcije, pustio da mjesecima orgijate po ovoj temi nazivajuci ga onako kako sam naveo u prethodnoj recenici.
Valjda ste mu simpaticni bili..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 nov 2016, 02:05

ma ljudi, zajebano je to pravo, dva fudbalska kluba u gradu, a jedan kosarkaski klub, koji pri tome nosi bordo boju, samim tim se vise navijaci Sarajeva identifikuju s tim klubom, pa Horde Zla su podrzavale/podrzavaju taj klub, kako onda da ga podrzavaju navijaci Zeljescara uz gore napisano, meni je to nezamislivo :roll: jedino da je boja neka druga, tada bi moglo, al i tu ima upitnika.. za mene je KK Bosna klub navijaca FK Sarajevo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 02:18

Chinaglia je napisao/la:ma ljudi, zajebano je to pravo, dva fudbalska kluba u gradu, a jedan kosarkaski klub, koji pri tome nosi bordo boju, samim tim se vise navijaci Sarajeva identifikuju s tim klubom, pa Horde Zla su podrzavale/podrzavaju taj klub, kako onda da ga podrzavaju navijaci Zeljescara uz gore napisano, meni je to nezamislivo :roll: jedino da je boja neka druga, tada bi moglo, al i tu ima upitnika.. za mene je KK Bosna klub navijaca FK Sarajevo
:lol: :lol:

Došli jednom nakon 10 godina konstatnog propadanja KK Bosne i odmah njihov klub :mrgreen: najjace mi je ovo svojatanje kluba. A inace, zapitaš li se imalo gdje su bili sa navijanjem zadnjih 10 godina kad je Skenderija zjapila prazna i propadala kao dvorana zajedno sa Bosnom ;)
Napisao si neke nebuloze. KK Bosna nema nikakve veze sa FKS niti je kad imala, de malo nauci osnovno gradivo oko backgrounda KK Bosne ;) mani se zakljucivanja po bojama :facepalm:

Na koncu, odakle potreba da se piše o nekom košarkaškom klubu na ovoj temi :crazy:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 nov 2016, 02:37

Pa uvijek se KK Bosna vezala za Pitare :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 03:29

let3 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ljudi, zajebano je to pravo, dva fudbalska kluba u gradu, a jedan kosarkaski klub, koji pri tome nosi bordo boju, samim tim se vise navijaci Sarajeva identifikuju s tim klubom, pa Horde Zla su podrzavale/podrzavaju taj klub, kako onda da ga podrzavaju navijaci Zeljescara uz gore napisano, meni je to nezamislivo :roll: jedino da je boja neka druga, tada bi moglo, al i tu ima upitnika.. za mene je KK Bosna klub navijaca FK Sarajevo

Došli jednom nakon 10 godina konstatnog propadanja KK Bosne i odmah njihov klub :mrgreen: najjace mi je ovo svojatanje kluba. A inace, zapitaš li se imalo gdje su bili sa navijanjem zadnjih 10 godina kad je Skenderija zjapila prazna i propadala kao dvorana zajedno sa Bosnom ;)
Napisao si neke nebuloze. KK Bosna nema nikakve veze sa FKS niti je kad imala, de malo nauci osnovno gradivo oko backgrounda KK Bosne ;) mani se zakljucivanja po bojama :facepalm:

Na koncu, odakle potreba da se piše o nekom košarkaškom klubu na ovoj temi :crazy:
De rokni se druze ucini nam svima uslugu :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 03:36

FrancescoTotti je napisao/la: De rokni se druze ucini nam svima uslugu :facepalm:
Druže, umjesto rokanja i usluga, prosvjetli nas šta sam pogrešno napisao :kafa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 03:40

let3 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: De rokni se druze ucini nam svima uslugu :facepalm:
KK bosna kao i RK bosna su osnovani kao gradski klubovi, koji u svom imenu imaju i SARAJEVO, osjetis li ikakvu poveznicu sa nacinom na koji je osnovan FK Sarajevo?
Svi ti klubovi su zamisljeni kao gradski klubovi koji ce strogo predstavljat grad Sarajevo.
To sto ste vi osnovani od strane madjarskih i hrvatskih skretnicara nekih 20 godina prije je vas problem.

Uostalom osim tih razlika u bojama, postoji i KK zeljrznicar, sa kojim se pretpostavljam vi puno vise poistovjecujete i sa kojim se nikad pitari nisu poistovjecivali. Ti ako volis studente to je tvoje pravo, idi na utakmice u plavom dresu znas da ti niko nece nista rec, al nemoj da govoris da bosna nije pitarski klub jer su pitari uvijek pored Sarajeva imali i Bosnu.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 20 nov 2016, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 20 nov 2016, 03:42

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 03:46

FrancescoTotti je napisao/la:
let3 je napisao/la:
KK bosna kao i RK bosna su osnovani kao gradski klubovi, koji u svom imenu imaju i SARAJEVO, osjetis li ikakvu poveznicu sa nacinom na koji je osnovan FK Sarajevo?
Svi ti klubovi su zamisljeni kao gradski klubovi koji ce strogo predstavljat grad Sarajevo.
To sto ste vi osnovani od strane madjarskih i hrvatskih skretnicara nekih 20 godina prije je vas problem.
Kakve veze ima klubovi Bosne (KK i RK) sa FKS ili još preciznije sa hordama zla. To nam nisi objasnio.
Veliš gradski klubovi, jel. Pa i Željo je stari gradski klub osnovan 25 godina prije Sarajeva, mnogo prije i Bosne. Znamo da je FKS produkt ondašnje UDBE, nastalo dekretom komunjara kao Torpedo ili tako nešto.
Gradski klub je bio i Đerzelez npr ;) sad i Olimpic :mrgreen: neces mi valjda reci da je Olimpic u Tarčinu, ne na Otoci :P

Slabo si ti to nešto povezao , pošteno govoreci :tralala:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 nov 2016, 03:48, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 03:48

Ivica Osim: "Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga da navija"

Probajte skontat sta vam je babo htio rec.
Ps-I govorim ti da tehnicki nemaju veze ta tri kluba al zna se da su pitaru uvijek bili iza i kk i rk bosne kao i iza sarajeva.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 20 nov 2016, 03:51, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 03:50

FrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim: "Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga da navija"

Osim nije u pravu :mrgreen: :nene:
Originalno i izvorno ste se zvali Torpedo, ali vas stid bilo svog imena pa se kasnije prešaltali na FKS :P

Jesam li šta slagao :tralala:

Što niste navijali za KK Bosnu u periodu , recimo od 2007 - 2016 ;) gdje je tad bila ta velika ljubav pitara prema Bosni, ha :mrgreen: nigdje nikoga, Skenderija prazna zjapila kao što znamo.

Bolio vas je racku i za Bosnu i sve njene sekcije, jel tako - tako je....prestani folirati ovdje raju

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 nov 2016, 03:59

let3 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ivica Osim: "Sarajevo je osnovano da bi carsija imala za koga da navija"

Osim nije u pravu :mrgreen: :nene:
Originalno i izvorno ste se zvali Torpedo, ali vas stid bilo svog imena pa se kasnije prešaltali na FKS :P

Jesam li šta slagao :tralala:

Što niste navijali za KK Bosnu u periodu , recimo od 2006 - 2016 ;) gdje je tad bila ta velika ljubav pitara prema Bosni, ha :mrgreen: nigdje nikoga, Skenderija prazna zjapila.

Bolio vas je racku i za Bosnu i sve njene sekcije, jel tako - tako je....prestani folirati ovdje raju
Joj cuj sto nismo navijali... Pa evo na kosevu nakon svih ovih pozitivnih desavanja u nasem klubu na obicnoj premijerligaskoj utakmici bude jedva 2-3 milje a ocekujes da ti raja ide gledat korumpiranu i isharanu kk bosnu na kojoj se bogati svaka bagra ovog grada...

I ko kaze da se stidimo naziva torpedo :) to je bio naziv jednog ruskog velikana ako nisi znao. Uostalom pricas kao da se klub zvao torpedo 50 godina a ne godinu dana...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 nov 2016, 04:05

FrancescoTotti je napisao/la: Joj cuj sto nismo navijali... Pa evo na kosevu nakon svih ovih pozitivnih desavanja u nasem klubu na obicnoj premijerligaskoj utakmici bude jedva 2-3 milje a ocekujes da ti raja ide gledat bosnu na kojoj se bogati svaka bagra ovog grada...

I ko kaze da se stidimo naziva torpedo :) to je bio naziv jednog ruskog velikana ako nisi znao. Uostalom pricas kao da se klub zvao torpedo 50 godina...
Sve je u redu, razumijem. I na Grbavici je manje-više ista prica, 2-3 milje bolesnika i to je to. Slažem se.

Ali nemoj mi price "mi pitari vazda furali Bosnu", a realnost je da je Skenderija 10 godina zjapila prazna, 10 godina dvorana propadala, nigdje nikoga :!: citav grad gledao kako Bosna odumire, niko qrcem nije mrdnuo i sad neke prica koja nema veze sa cinjenicama. Pusti to, nemoj to pricati kad zna citav grad da su svi digli ruke od Bosne.

Sad su se nešto malo trznuli, valjda se izdignu, volio bih radi grada i košarke da ima neki predstavnik. Daj Bože da se izvuku iz teške dubioze, ali daBogda, grobari Bosne su je zakucali duboko.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.