FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 24 jan 2015, 17:35

Sta bi sa onog crnje iz Sarajeva,neko je napisao da bi trebao doci na posudbu,al izgleda nista od toga :roll:

Moja neka zelja do pocetka drugog dijela prvenstva je golman Hadzic da dodje !

Ne bi bilo lose nafatat dvojicu-trojicu iz prve lige FBIH,ima tu dobrih igraca Malcic,Jurcevic,Pljevljak..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 24 jan 2015, 17:58

Crnje? Wow

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 18:17

barca_87 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:posto Azmir ko djed mraz ispunjava svacije zelje i dovodi za svakog po nesto, moja je da mu urgiram da nadje zajednicki jezik sa Redzepijem te vrati i njega..iako me vec dijelom obradovao :D
to je i moja zelja :mrgreen:
zeba -redzepi ,e to bi bio tandem ekstra
A ne bi ja volio, previse su slicni..treba imati tu jednog da uzima lopte. Sada vjerovatno se moze izvuci neki igrac..iz Hrvatske iz Srbije da to igra.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 jan 2015, 18:23

Valjda se i trener pita ko mu treba i kakav igrac, a ne sta bi ko od nas volio.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 18:26

Pa ovako kad se pogleda nekako sam siguran da Prses, Mehanovic i Selamovic ne mogu parirati igracima u ovoj ligi. Mozda znaju lopte ali Prses i Selamovic to sve izgube na fizikalijama jer se takav fudbal igra u PL.

Po meni treba na svim pozicijama igraca osim ovamo na lijevom krilu i na golu jer je Piric ostao.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2015, 18:27

Redžepi je dobar igrač, sigurno da bih ga volio vidjeti ponovo na Tušnju, ali je vrlo sličan Zebi. Nama treba osigurač pozadi, dakle centralni ili defanzivni veznjak (mogu i obojica u paketu :D), neko ko će prenositi loptu s naše polovine na protivničku i od koga će počinjati akcije. Dakle, jedna radilica na terenu, tj. box-to-box veznjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 18:31

Claus je napisao/la:Redžepi je dobar igrač, sigurno da bih ga volio vidjeti ponovo na Tušnju, ali je vrlo sličan Zebi. Nama treba osigurač pozadi, dakle centralni ili defanzivni veznjak (mogu i obojica u paketu :D), neko ko će prenositi loptu s naše polovine na protivničku i od koga će počinjati akcije. Dakle, jedna radilica na terenu, tj. box-to-box veznjak.
Trebat ce nekad i zamjenit Zebu, pa bolje da udje Redzepi koji ce moc odigrat nesto, a i sto nebi nekad kod kuce umjesto 2 destuktrivca imali 2 kreativca u ekipi iza kojih ce bit jedan zadnji vezni al dobar zadnji vezni, ehh to je ono sto nama treba, neki razbijac, neka sirovina koji moze trcat 90 minuta, krast lopte uzorat teren i predat Zebi da gradi igru.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jan 2015, 18:37

klasik je napisao/la:
Claus je napisao/la:Redžepi je dobar igrač, sigurno da bih ga volio vidjeti ponovo na Tušnju, ali je vrlo sličan Zebi. Nama treba osigurač pozadi, dakle centralni ili defanzivni veznjak (mogu i obojica u paketu :D), neko ko će prenositi loptu s naše polovine na protivničku i od koga će počinjati akcije. Dakle, jedna radilica na terenu, tj. box-to-box veznjak.
Trebat ce nekad i zamjenit Zebu, pa bolje da udje Redzepi koji ce moc odigrat nesto, a i sto nebi nekad kod kuce umjesto 2 destuktrivca imali 2 kreativca u ekipi iza kojih ce bit jedan zadnji vezni al dobar zadnji vezni, ehh to je ono sto nama treba, neki razbijac, neka sirovina koji moze trcat 90 minuta, krast lopte uzorat teren i predat Zebi da gradi igru.
Nemam ništa protiv, neka se vrati, samo kažem da je prioritet veznjak kakvog sam gore u postu opisao. U dijelu koji sam podvukao si napisao isto što i ja, stoga vidim da je i tebi jasno gdje leži glavni problem. :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jan 2015, 18:46

Azmir se vraca iz Svicarske,mozda uprti kakvog dijasporca :mrgreen: :mrgreen:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 18:49

Claus je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Nemam ništa protiv, neka se vrati, samo kažem da je prioritet veznjak kakvog sam gore u postu opisao. U dijelu koji sam podvukao si napisao isto što i ja, stoga vidim da je i tebi jasno gdje leži glavni problem. :D
Samo sto je problem sto ja ne vidim kod nas nekog toliko kvalitetnog zadnjeg veznog kojeg mozemo dovest, sigurno ima, i nadam se da ce husref to odradit kako treba.

Ja se ne sjecam kad smo mi imali nekog bas zadnjeg veznog, to je tip igrada Adnana Jahica, samo nama treba jedno 7 puta kvalitetniji igrac od Jahe, ne znam ovaj Mirza Hasanovic on se meni tako svidio ko igrac kod nas kad je bio, poslije toga je bio u Rumuniji cini mi se il gdje vec, evo sad se spominje da ce pojacat Zvijedu, mislim da i trenira tamo, ne znam u kakvom je stanju on kolko je igro zadnju godinu i u kakvoj je formi al kao igrac mi se svidio kad je bio kod nas, u sezoni onoj kad smo ispali iz lige.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 24 jan 2015, 18:50

emirzlaTu je napisao/la:Azmir se vraca iz Svicarske,mozda uprti kakvog dijasporca :mrgreen: :mrgreen:

Možda je dogovorio prijateljske sa Baselom,St.Gallenom :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2015, 18:51

Dobro on vas u red dovodi :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jan 2015, 18:52

Kako smije otici u Svicarsku,dok je klub pred ispadanjem iz PL :oops: :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 18:53

MortemHz je napisao/la:Dobro on vas u red dovodi :thumbup:
Samo da ostane i narednu godinu, pa i onu nakon te. Neka napravi neki sistem, da ne bude par kola i ne ide pa onda se sa tribina trazi ostavka. Nemamo rezultate godinama bas zbog tih turbolencija, sada je cilj samo opstanak, ljudi moraju shvatiti da ce biti poraza..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2015, 19:03

A pokusat cete nesto vise za 2 sezone ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 jan 2015, 19:06

MortemHz je napisao/la:A pokusat cete nesto vise za 2 sezone ?
Ma necemo, cojk samo onako ulaze ovolike pare, malo za raju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 jan 2015, 19:06

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6&start=40" onclick="window.open(this.href);return false;

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 jan 2015, 19:08

Zodiac je napisao/la:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6&start=40" onclick="window.open(this.href);return false;
Gubim se i ja malo u ovim temama. Da odg covjeku samo.. Azmir je rekao da bi ovim tempom trebao srediti dugove do 2017 i onda tada puca na gornji dio tabele tj izlazak u Evropu-

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 24 jan 2015, 19:14

Pratim desavanja u vasem klubu, kao i sizuaciju oko Azmira, koliko se vec preko portala i foruma moze upratiti. Iako ne volim bas pretjerano TZ mentalitet i vas tuzlake, zelim vam sto prije ozdravljenje klubu i povratak medju prvih 5 ekipa PL BiH jer na taj nacin samo liga moze biti bolja, sto je na kraju bolje za sve. Svakako da bih vise volio da se sa Sarajevom za titulu bori Sloboda a ne mrska listica. Isto se nadam da ce se i Celik drmnuti malo pa da imamo one dobre tekme ko i prije u Tuzli, Zenici, Sarajevu pune naboja i dobrog fudbala.
Sve ovo oko Azmira je super ali sve ce biti dzaba ukoliko se klubska struktura ne uredi da bude samoodrziva i da funkcionishe kao dobro preduzece. Iskreno to vam treba biti prioritet prioriteta, da klub ne ovisi o Azmiru, Senadu, Nenadu petom, desetom...
I nadam se da cete protiv zeljeznicara, listicana i zrinjskog sve uzeti bodove.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 jan 2015, 19:23

Eh kad neko kaze ne volim tuzlake a nas najmanje u vlastitom gradu (pa i na tribini je kriticno).
Da ne bude off, ima li novosti u vezi Konjića ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.