Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ozil i licno ja smo imali istu kljucnu ulogu u real madridu a ja naravno nikad nisam zaigrao za real
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Naravno da nije bio kljucni igrac. Pored Ronalda jedino Messi moze biti kljucni igrac u timu. Al' da je bio poslije Ronalda najbolji i najzasluzniji i za ono malo trofeja sto se osvojilo , jeste.
Znal' neko u koliko sati je dodjela Zlatne lopte Cristianu u ponedjeljak?
Prosle godine imali manje bodova u ligi nego sada , uz slabiju grupnu fazu LP-a.
Al jbg , nismo igrali "leprsavo" kao prosle sezone

Jel to svi imaju kolektivnu amneziju prosle godine i kurcevite igre.
Uz prolazenje na old trafordu tek sa igracem vise , dok se i protiv Galate visilo.
I da , Atletiko dobio usred Bernabea nakon 14 godina(uz necije promasaje izmedju ostalih).
Al jbg , nismo igrali "leprsavo" kao prosle sezone

Jel to svi imaju kolektivnu amneziju prosle godine i kurcevite igre.
Uz prolazenje na old trafordu tek sa igracem vise , dok se i protiv Galate visilo.
I da , Atletiko dobio usred Bernabea nakon 14 godina(uz necije promasaje izmedju ostalih).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Video govori vise od 1000 rijeci ,sve sto fali realu u jednom videu
[youtube][/youtube]
I naravno prisjetiti se neceg sto se vise nece ponoviti nikad
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
I naravno prisjetiti se neceg sto se vise nece ponoviti nikad

[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Još jedno veče posvećeno seansama dozivanja bivših igrača Madrida,yebemu kad sad ubacim Zidaneovu kompilaciju pa da se ljudski isplačemo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ajmo malo žalit i za Kakom jer i on učestvuje u ovoj akcijisuhi je napisao/la: I naravno prisjetiti se neceg sto se vise nece ponoviti nikad![]()
[youtube][/youtube]

Vidiš da ovaj napisa za Ikera da je debil.Amnezija nego šta.Raul_64 je napisao/la: Jel to svi imaju kolektivnu amneziju prosle godine i kurcevite igre.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Salji,pa cemo minutu sutnjemadridist je napisao/la:![]()
Još jedno veče posvećeno seansama dozivanja bivših igrača Madrida,yebemu kad sad ubacim Zidaneovu kompilaciju pa da se ljudski isplačemo.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Necemo za rikijem,riki zali sto je dosao u Real ikadAjmo malo žalit i za Kakom jer i on učestvuje u ovoj akciji![]()

Pa normalno da je debil,kad je posvadjao pola svlacionice prosle sezone,da je ispao covjek i sad bi branio u svim takmicenjima.Vidiš da ovaj napisa za Ikera da je debil.Amnezija nego šta.
Ne zelim da me pamte kao dobrog golmana,vec kao dobru osobu. ( c ) Iker Casillas
Prosle sezone je usrao tu svoju izjavu u svim segmentima.
" onclick="window.open(this.href);return false;suhi je napisao/la:Salji,pa cemo minutu sutnjemadridist je napisao/la:![]()
Još jedno veče posvećeno seansama dozivanja bivših igrača Madrida,yebemu kad sad ubacim Zidaneovu kompilaciju pa da se ljudski isplačemo.![]()

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jesi je nasao za uspavati hahaha trebao si sta zivlje 

[youtube][/youtube]
Kome dosadno , bujrum
Kome dosadno , bujrum

Nego sta cemo mi sa ciganima iz predgradja u nedjelju u gostima
Osim sto cemo primiti jedan po defaultu,a drugi je isto moguc

62 minute jbt
Za par godina cemu video trajati k´o bajramski koncert Safeta Isovica.
)
Nece 2x zaredom ..
Dobili su nas prosle (ustvari sramotni promasaj Ezela na prazan gol sad kad se sjetisuhi je napisao/la:Nego sta cemo mi sa ciganima iz predgradja u nedjelju u gostima![]()

Nece 2x zaredom ..
Ja se nesto ne sjecam xD al vjerujemRaul_64 je napisao/la:62 minute jbt
Dobili su nas prosle (ustvari sramotni promasaj Ezela na prazan gol sad kad se sjetisuhi je napisao/la:Nego sta cemo mi sa ciganima iz predgradja u nedjelju u gostima![]()
Osim sto cemo primiti jedan po defaultu,a drugi je isto moguc)
Nece 2x zaredom ..

Ja ocekujem llaru luku i alonsa ,benz,ronaldo hero ,odavno carlo nije igrao 4 3 3
Do mene je , otisao ja na nase predgradje.
Previse inhalacije smoga.
a on promasio jest
Previse inhalacije smoga.
a on promasio jest

Nije on promasio nego je pogodio precku
Fale mi ove akcije
A nisam ja rekao za getafe kawhi
Nego za espanjol 
Mislim da braca Getafe zasluzuju ove sezone jedno pojacanje od nas gratis,u vidu morate

A nisam ja rekao za getafe kawhi

Mislim da braca Getafe zasluzuju ove sezone jedno pojacanje od nas gratis,u vidu morate

Getafe nam i nije bratski klub za razliku od Real Espanyola.
A izvini ja zaboravio da imaš amneziju 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.