Kakav bre glavni gradFrancescoTotti je napisao/la:Toliko ih volite da ste poceli i govor da im kopirate osim sto im himnu aplaudirate a svoj glavni grad psujete.
Cuj ti njega i "bre"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav bre glavni gradFrancescoTotti je napisao/la:Toliko ih volite da ste poceli i govor da im kopirate osim sto im himnu aplaudirate a svoj glavni grad psujete.
Cuj ti njega i "bre"
Tebi vjerovatno Banjalukastaragarda je napisao/la:Kakav bre glavni gradFrancescoTotti je napisao/la:Toliko ih volite da ste poceli i govor da im kopirate osim sto im himnu aplaudirate a svoj glavni grad psujete.
Cuj ti njega i "bre".....
Sariel je napisao/la:Ti vagino mandrilska.javi se kad god.povedi i jarane.zelim da te analiziramTobeYarabi je napisao/la:azmir dobio rak dojke
Al neces jer si mis mekinjas sakriven iza tastature takorec pickica.
Haj što ne voliš glavni grad, al' što Slobodu ne voliš yebo te aza sisojeboomerang5 je napisao/la:A je li to meni u životu taj glavni grad šta dao, pa da mu dugujem negu zahvalnost i obavezu divljenja? Samo mi je uzeo. A to koliko Bosnu volimo to je na vama da procijenite(a pošto ste neobjektivni, nema potrebe da se raspravljamo). I nije BiH privatna prcija Sarajlijica nego je država svih nas. Zato je ne svojatajte ko da je samo vaša, vi biste trebali biti u službi BiH, a ne da kao glavni grad sve ostalo parališete da vama bude dobro. Zato, zaboli nas za glavni grad i dalje cemo da ga psujemo, a BiH da volimo i poštujemo.
Udario ih Kalco sindrom, kolektivno poceli lagati. Stas pajseru nego ga pustiti da ostane pajser.staragarda je napisao/la:Kakav bre glavni gradFrancescoTotti je napisao/la:Toliko ih volite da ste poceli i govor da im kopirate osim sto im himnu aplaudirate a svoj glavni grad psujete.
Cuj ti njega i "bre".....
Kada si vadio moje post-ove je bilo u jeku predizborne kampanje. Tada sam otisao sa foruma dok je trajala prljava kampanja. Ima sve dokumentovano na nasem podforumu. Prilicno su dobri fazoni bili, bas si me nasmijao. Napisao sam ti to, kada se slegla predizborna prasina. Mislim dobri su fazoni bili, iz genijalnog mozga proizaslijoker90 je napisao/la:E cuj da dulam?FrantoBauzek je napisao/la:Zakazan ti je termin za vadjenje rebarajoker90 je napisao/la:Kakvo je ovo punjene tuzlanske kurave vec u prvih 15 minuta??Du, dudl, dudlaj
Zbog utakmice 2 meni mrska kluba, gdje bih najvise volio da izgube oba? Ljudi vas punili u prvih 15 minuta, ja se cudio kao i ostatak foruma. Neka ste se vratili, da ne slusam ni Krmka kako se qrci, ovako su obje pogani mirne na forumu. Ne moze ni suk na silu moj Frantisa, a znam da sam ti nanio dusevnu bol onda kad sam vadio tvoje postove oko odlaska Benke i ono naslađivanje oko odlaska Azmira. Nisi smio 10 dana da uđes ovamo i odgovoris! Sad se i za slamku hvatas, samo da nesto pokusas uzvratiti.
nemoj mene..ja sam onaj sto ti je dao vode, i umivao te kad si se prepo tramvajaSariel je napisao/la:Ti vagino mandrilska.javi se kad god.povedi i jarane.zelim da te analiziramTobeYarabi je napisao/la:azmir dobio rak dojke
E dobro si kad su tramvaji u pitanju... Onih skalamerija se tačno prepadnes kad ih vidišTobeYarabi je napisao/la:nemoj mene..ja sam onaj sto ti je dao vode, i umivao te kad si se prepo tramvajaSariel je napisao/la:Ti vagino mandrilska.javi se kad god.povedi i jarane.zelim da te analiziramTobeYarabi je napisao/la:azmir dobio rak dojke
staragarda je napisao/la:E dobro si kad su tramvaji u pitanju... Onih skalamerija se tačno prepadnes kad ih vidišTobeYarabi je napisao/la: nemoj mene..ja sam onaj sto ti je dao vode, i umivao te kad si se prepo tramvaja![]()
...led te j e b o , ljudi hladno naplate vožnju u onom čudu a kamenac u bubregu ti se pokrene od petominutne vožnje
Povrijeđen, a usudio se na noge da stane..shzna je napisao/la:Staragarda
Je l' istina da Ordagić kaže da se povrijedio, a neki dan primjećen kako normalno hoda kroz Tuzlu?
Mi ne pjevamo, nama puca kur.ac.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Eno Horde i Manijaci zajedno pjevaju hordaske pjesme![]()
pazi ti da ti pichka ne pukneThetraphak1921 je napisao/la:Mi ne pjevamo, nama puca kur.ac.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Eno Horde i Manijaci zajedno pjevaju hordaske pjesme![]()
Bas naprotiv, protiv sarajevskih klubova najcesce ne zapinjemo jer vas u zadnje vrijeme mozemo dobiti s pola snage, dok se protiv Zrinjskog valja dobro namucitijoker90 je napisao/la:franklampard8 je napisao/la:Pa nisu iz Sarajeva, ne treba zapinjat.joker90 je napisao/la:Kakvo je ovo punjene tuzlanske kurave vec u prvih 15 minuta??![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.