Sve stoji samo mislim da će umjesto Ćatića neko drugi, možda Cvijenović ili VehabovićDembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:20Zadnjeg veznog je igrao zadnju utakmicu protiv Borca to malo ofanzivnije ili prednji vezni je bio Prses njemu bi ova postava najvise odgovaralafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:12Znam sta govoris, razumijem te ali nije zadnji vezni sefe vec ta se pozicija zove centralni vezni, imaju ulogu uzimanja lopte i prenosa igre na protivnicku polovicu sa pasovima.DembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:08
Ne znam kako vidis poziciju zadnjeg veznog imas onog kalsicnog destruktivca
kao Hasanovic a imas zadnjeg veznog koji igra i prema naprijed Radovac kroz citavu karijeru igra zadnjeg veznog od samog pocetka u Sarajevu kada je igrao u paru sa Cimirot do zadnje utakmice protiv Borca kada su igrali on i Prses zadnje vezna a ispred njih Vehabovic
Na engl. mozda poznatije bwm ali on je vise tip od 16 do 16 igrac sa dobrim pregledom i dobrim pasom.
(On je klasika box to box igrac)
......,.,,,,,,................Bobic.........................,,,,,,;;;,, .................Zvonic...........Zeljkovic..........................Cosic.............................................,,Civic.....................................Hasanovic.............................................Prses...........................Radovac.....................Ovcina............................................Brandao...,,,,,,,,..,,..,,,,,,,,,,,,,,,,,,Catic.................,,,,,,,,,,,,,,,,,
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
BrandaoDembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:20Zadnjeg veznog je igrao zadnju utakmicu protiv Borca to malo ofanzivnije ili prednji vezni je bio Prses njemu bi ova postava najvise odgovaralafudbalfudbal je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:12Znam sta govoris, razumijem te ali nije zadnji vezni sefe vec ta se pozicija zove centralni vezni, imaju ulogu uzimanja lopte i prenosa igre na protivnicku polovicu sa pasovima.DembaBa21 je napisao/la: ↑01 jul 2020, 12:08
Ne znam kako vidis poziciju zadnjeg veznog imas onog kalsicnog destruktivca
kao Hasanovic a imas zadnjeg veznog koji igra i prema naprijed Radovac kroz citavu karijeru igra zadnjeg veznog od samog pocetka u Sarajevu kada je igrao u paru sa Cimirot do zadnje utakmice protiv Borca kada su igrali on i Prses zadnje vezna a ispred njih Vehabovic
Na engl. mozda poznatije bwm ali on je vise tip od 16 do 16 igrac sa dobrim pregledom i dobrim pasom.
(On je klasika box to box igrac)
......,.,,,,,,................Bobic.........................,,,,,,;;;,, .................Zvonic...........Zeljkovic..........................Cosic.............................................,,Civic.....................................Hasanovic.............................................Prses...........................Radovac.....................Ovcina............................................Brandao...,,,,,,,,..,,..,,,,,,,,,,,,,,,,,,Catic.................,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ovcina Vehabovic Cvijanovic
Prses Hasanovic
Civic Zeljkovic Zvonic Cosic
Bobic
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
Tekmu mozete pratit na **** . oslobodjenje . ba
Nece biti tu vec na zvanicnom yt kanalu Zelje

Postavit ce neko jos jednom link na nasoj temi kad pocne, ali imate ga i na nasoj zvanicnoj na fb.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rođeni će večeras, u okviru prijateljske utakmice protiv FK Željezničar, nastupiti u sljedećem sastavu:
Bobić - Ćosić, Zvonić, Ćivić, Dario - Osmić, Hasanović - Ovčina, Vehabović, Cvijanović - Čatić.
Na klupi su: Bogdanović, Alagić, Zvizdić, Sijamija, Jelovac, Pršeš, Radovac, Zeljković i Brandao.
Forzza Velež
Bobić - Ćosić, Zvonić, Ćivić, Dario - Osmić, Hasanović - Ovčina, Vehabović, Cvijanović - Čatić.
Na klupi su: Bogdanović, Alagić, Zvizdić, Sijamija, Jelovac, Pršeš, Radovac, Zeljković i Brandao.
Forzza Velež
Koliko sam razumio,ovo je kao neki eksperiment sa Civicem na stoperu i Caticem kao spicem.Vidjet cemo na sta ce to liciti
lezVe do bagro
bujrum na link za tekmu

Čatić i treba igrati, što onda skupljamo mlade perspektivne igrače tipa Osmić, Alagić i ostali ako ih nećemo igrati, ne razvijaju se talenti na posudbi u Bijeljopoljcu nego protiv jačih ekipa
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav presing 

Zvonic i Boba gluho bilo
-
- Kontakt:
Vehabovic i pas igra 
Edit: treba zeljkovica uvest umjesto zvonica svega mi mog

Edit: treba zeljkovica uvest umjesto zvonica svega mi mog
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
mi se brinemo nema Maneva, veca je briga sto nisu golmana doveli i sto moramo bobica gledat opet
Dobro je ovo sve, veći dio meča bili bolji, nategnut penal, malo lopta izašla kod drugog gola domaćih, ali ko gleda na te sudijske previde više, navikli smo. Lijepa predstava Rođenih, biće to još bolje kad pojačanja dođu.
S vakom odbranom se možemo jedino borit za opstanak. Komplet zadnju liniju treba mijenjat, a o Bobi je suvišno išta više govorit.
Prvi macici se u vodu bacaju uvijek.
Ali odbrana treba barem 4-5 pojacanja.
Veza udusi samu sebe,
Napad ne postoji.
Ali odbrana treba barem 4-5 pojacanja.
Veza udusi samu sebe,
Napad ne postoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.