Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izostanci:
Schalke 04 v Nürnberg
Schalke 04: Pukki (1/1 f)
Nürnberg: Schäfer (8/0 g), Stephan (0/0 g), Hlousek (0/0 m), Mendler (0/0 m)
Stade Reims v Troyes AC
Stade Reims: Peuget, Fortes
Troyes AC: Faussurier, Drouin, Bréchet, Grax, Thiago
Chicago Fire v DC United
Chicago Fire: Gibbs
DC United: Woolard, Tan (both doubtful), Wolff, De Rosario
Torquay Utd v Morecambe FC
Torquay Utd: Morris (8/1 m), Macklin (5/0 f)
Morecambe FC: Redshaw (12/5 f), Alessandra (10/1 f) (both doubtful), Ellison (12/3 m), Brodie (13/2 f), Threlfall (10/0 d), Carlton (2/0 f)
Leyton Orient v Coventry City
Leyton Orient: McSweeney (12/0 m), Odubajo (12/0 m), Rowlands (10/1 m), Allsop (12/0 g), Brunt (12/3 f), Chorley (14/1 d), Clarke (14/0 d), Smith (12/1 m) (all doubtful), Lisbie (9/1 f), Cuthbert (1/0 d), Jones (2/0 g), Butcher (0/0 g)
Coventry City: Cameron (5/0 d) (doubtful)
GKS Belchatow v Polonia Warszawa
GKS Belchatow: Wilusz, Basta, Szmatiuk (all doubtful), Mi. Mak, Ma. Mak, Nowak, Baran
Polonia Warszawa: Yahiya, Kiełb, Kokoszka, Pawełek (doubtful)
Schalke 04 v Nürnberg
Schalke 04: Pukki (1/1 f)
Nürnberg: Schäfer (8/0 g), Stephan (0/0 g), Hlousek (0/0 m), Mendler (0/0 m)
Stade Reims v Troyes AC
Stade Reims: Peuget, Fortes
Troyes AC: Faussurier, Drouin, Bréchet, Grax, Thiago
Chicago Fire v DC United
Chicago Fire: Gibbs
DC United: Woolard, Tan (both doubtful), Wolff, De Rosario
Torquay Utd v Morecambe FC
Torquay Utd: Morris (8/1 m), Macklin (5/0 f)
Morecambe FC: Redshaw (12/5 f), Alessandra (10/1 f) (both doubtful), Ellison (12/3 m), Brodie (13/2 f), Threlfall (10/0 d), Carlton (2/0 f)
Leyton Orient v Coventry City
Leyton Orient: McSweeney (12/0 m), Odubajo (12/0 m), Rowlands (10/1 m), Allsop (12/0 g), Brunt (12/3 f), Chorley (14/1 d), Clarke (14/0 d), Smith (12/1 m) (all doubtful), Lisbie (9/1 f), Cuthbert (1/0 d), Jones (2/0 g), Butcher (0/0 g)
Coventry City: Cameron (5/0 d) (doubtful)
GKS Belchatow v Polonia Warszawa
GKS Belchatow: Wilusz, Basta, Szmatiuk (all doubtful), Mi. Mak, Ma. Mak, Nowak, Baran
Polonia Warszawa: Yahiya, Kiełb, Kokoszka, Pawełek (doubtful)
Bet Info Team
Gimeno Traver-Ebden???? Imal ko kakvu viziju?
Jucer 2/3, valjda danas bude 100%
Ferrer - Dodig (+5,5) H2 za hrabrije (+4,5) H2 a najhrabriji mogu probati Ferrer - Dodig kvota 6,00
Dolgopolov - Melzer (+2,5) H2 a za hrabrije cista 2
Federrer - Mathieu (+5,5) H1
Gasquet - Del Potro 2
Ouanna - Garcia Lopez 1
Soeda Go - Florent Serra 1
Ima finih kvota
Ferrer - Dodig (+5,5) H2 za hrabrije (+4,5) H2 a najhrabriji mogu probati Ferrer - Dodig kvota 6,00
Dolgopolov - Melzer (+2,5) H2 a za hrabrije cista 2
Federrer - Mathieu (+5,5) H1
Gasquet - Del Potro 2
Ouanna - Garcia Lopez 1
Soeda Go - Florent Serra 1
Ima finih kvota

SAMO ČELIK !
ne skida ti porez ako dobijesMatador je napisao/la:Danas isao u Premier da uplatim listic i cura mi otkucala na neki clanski , valjda njen ..
Jel ' ona moze dici moj dobitak i prebaciti sebi na racun , ili ne moze nista bez listica ? :S
a ona moze dobiti bonus na tvoj listic

uglavnom nije te zakinula
FK Sloboda Tuzla
počasti curu tim porezom 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Schalke - Nurnberg(s.t.) 27.10. 15:30 1 1,40
Cibona - Široki WWin(s.t.)/koš 27.10. 17:00 1 1,40
Krka - Budućnost 27.10. 19:00 1 1,55
S.Williams - A.Radwanska(18,5) 27.10. 14:00 Više 1,95
Željezničar - Olimpic 27.10. 19:00 1 1,40
Nancy - Paris SG 27.10. 20:00 2 1,50
kvota: 12.44
S.Williams - A.Radwanska(18,5) 27.10. 14:00 Više 1,95
Nancy - Paris SG 27.10. 20:00 2 1,50
kvota: 12.44
Lacko L. - Sijsling I. , Sijsling @ 2.10
Sretno ako neko prati !
Sretno ako neko prati !
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Freiburg - Dortmund 2 1,85
Werder gg1 1,25
Zeljeznicar- Olimpik 1,40
_______
3,23
Werder gg1 1,25
Zeljeznicar- Olimpik 1,40
_______
3,23
Celtic - Kilmarnock 27.10. 16:00 1 1,20
Rayo Vallecano - Barcelona 27.10. 22:00 2 1,25
kvota:6.38
Celtic - Kilmarnock 27.10. 16:00 1 1,20
Rayo Vallecano - Barcelona 27.10. 22:00 2 1,25
kvota:6.38
Arsenal - Q.P.R.(s.t.) 27.10. 16:00 1 1,55
Azarenka - Sharapova(s.t.) 27.10. 15:30 1 1,55
Dinamo M. - Slavia Mozyr 27.10. 13:30 1 1,30
Botafogo RJ - Atletico GO 27.10. 22:30 1 1,35
Monaco - Nantes 27.10. 14:00 1 1,80
Lech P. - Jagiellonia 27.10. 18:00 1 1,55
kvota: 11.76
Azarenka - Sharapova(s.t.) 27.10. 15:30 1 1,55
Dinamo M. - Slavia Mozyr 27.10. 13:30 1 1,30
Botafogo RJ - Atletico GO 27.10. 22:30 1 1,35
Monaco - Nantes 27.10. 14:00 1 1,80
Lech P. - Jagiellonia 27.10. 18:00 1 1,55
kvota: 11.76
Za cijeli vikend...............
Osjecki Sokol-Krizevci 1 1,70
Zastal-Trefl 1 1,55(imaju domacini prvog strijelca lige Hodgea i sjanog Hosleya,gosti su korektni ali domaci teren bi trebao presuditi......
Partizan-Radnicki +9,5 2(uvijek je Parta imao problema sa Radnickim koji se polako dize)
Krka.Buducnost 1 1,45(sudeci po zadnjoj utak,Buducnost je u velikoj krizi)
Karisyaka-T.telekom +8,5 2(gosti nisu loši,prvo kolo poraz od besiktasa u gostima pola kosa pa pobjeda kuci nad Antalijom,mogu izvuci poraz manji od 8)
Cibona-Siroki 1 1,40 s.t(Domaci bolji u svim segmentima,pobjeda ne bi treblaa doci u pitanje jer inace leti trener i barem jedan Amerikanac)
Borac Cacak-Metalac 2 1,55(gosti okupili vrlo dobru ekipu,najnovije pojacanje Petar Bozic,i doamacini su se pojacali Pantićem,ostalo su vecinom mladji momaci..... gosti su ulozili velike pare ove godine i ne bi trebali izgubiti jer bi im to bio drugi poraz zaredom,Borac je na 0-3 ove sezone,gosti 2-1)
Man City-Swansea zžk 2,5 vise(sudi Atkinson,sudac sa najvise pokazanih kartona u Premiershipu,bit ce otvorena utak sto obicno rezultira vecim brojem prekrsaja)
Celta-Deportivo zžk 6,5 manje(iako je ludim Spanjolcima tesko prognozirati br.kartona,ovdje sam se odlucio jer sudi Mallenco,koji nije jak na kartonima a i obje ekipe ne prave neki veliki broj kartona)
Real-Laboral 1 1,20(ako bude na ponudi 1,35 to ce biti zicer dana jer je Laborel izg najboljeg igraca Nocionija zbog ozljede a i s njim je Real veliki favorit)
Osjecki Sokol-Krizevci 1 1,70
Zastal-Trefl 1 1,55(imaju domacini prvog strijelca lige Hodgea i sjanog Hosleya,gosti su korektni ali domaci teren bi trebao presuditi......
Partizan-Radnicki +9,5 2(uvijek je Parta imao problema sa Radnickim koji se polako dize)
Krka.Buducnost 1 1,45(sudeci po zadnjoj utak,Buducnost je u velikoj krizi)
Karisyaka-T.telekom +8,5 2(gosti nisu loši,prvo kolo poraz od besiktasa u gostima pola kosa pa pobjeda kuci nad Antalijom,mogu izvuci poraz manji od 8)
Cibona-Siroki 1 1,40 s.t(Domaci bolji u svim segmentima,pobjeda ne bi treblaa doci u pitanje jer inace leti trener i barem jedan Amerikanac)
Borac Cacak-Metalac 2 1,55(gosti okupili vrlo dobru ekipu,najnovije pojacanje Petar Bozic,i doamacini su se pojacali Pantićem,ostalo su vecinom mladji momaci..... gosti su ulozili velike pare ove godine i ne bi trebali izgubiti jer bi im to bio drugi poraz zaredom,Borac je na 0-3 ove sezone,gosti 2-1)
Man City-Swansea zžk 2,5 vise(sudi Atkinson,sudac sa najvise pokazanih kartona u Premiershipu,bit ce otvorena utak sto obicno rezultira vecim brojem prekrsaja)
Celta-Deportivo zžk 6,5 manje(iako je ludim Spanjolcima tesko prognozirati br.kartona,ovdje sam se odlucio jer sudi Mallenco,koji nije jak na kartonima a i obje ekipe ne prave neki veliki broj kartona)
Real-Laboral 1 1,20(ako bude na ponudi 1,35 to ce biti zicer dana jer je Laborel izg najboljeg igraca Nocionija zbog ozljede a i s njim je Real veliki favorit)
sta ovo nema na stranici premiera ni na jednom paru nema da se igra oba daju
jel radi danas derby uobičajeno?hvala
Jao jest mi krivo.. Jucer osao sa jaranima u grad na kafu i gdje cemo kasnije, nema nikud ajmo reko bacit jedan listic pa kuci..
I ja laganini HSV 2, medvescak 2 i reko jos jedan par uplata 2 km bit ce oko 50 KM..
Jaran se dere,, Zagreb-Osijek 2 100%
Ajd reko poslusat cu ga ebes ga..
II na kraju fulam samo osijek
..
Mene sad hebe u mozak koji li bi ja 3 par stavio.. Dal bi bio dobar 50 KM da nije bilo jarana
I ja laganini HSV 2, medvescak 2 i reko jos jedan par uplata 2 km bit ce oko 50 KM..
II na kraju fulam samo osijek

Mene sad hebe u mozak koji li bi ja 3 par stavio.. Dal bi bio dobar 50 KM da nije bilo jarana

Ma 100% bi ti pros'o tiket, FIGHT FIGHT FIGHT!soxx je napisao/la:Jao jest mi krivo.. Jucer osao sa jaranima u grad na kafu i gdje cemo kasnije, nema nikud ajmo reko bacit jedan listic pa kuci..
II na kraju fulam samo osijek..

SAMO ČELIK !
Alaniya-Zenit 2
Cibona-Široki 1
Galatasaray-Kayseri 1
Lech-Jagiellonia 1
NEA Salamina-APOEL 2
Montpellier-Nice 1
Gil Vicente-Benfica 2
Rayo Vallecano-Barcelona 2
Ulog 10 KM, Isplata 190 KM
Cibona-Široki 1
Galatasaray-Kayseri 1
Lech-Jagiellonia 1
NEA Salamina-APOEL 2
Montpellier-Nice 1
Gil Vicente-Benfica 2
Rayo Vallecano-Barcelona 2
Ulog 10 KM, Isplata 190 KM

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 27 okt 2012, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
soxx je napisao/la:Jao jest mi krivo.. Jucer osao sa jaranima u grad na kafu i gdje cemo kasnije, nema nikud ajmo reko bacit jedan listic pa kuci..
II na kraju fulam samo osijek..
dobreeeee jarane ti para kupit ne moze dobreeeee jaraneeeeeee ti para kupiti ne moze jaraneeeeeeee

JYP - Tappara,kec oko 1.75. JYP odmarao dok je Tappara izgubila tezak mec sinoc,u losoj su formi 4 gola u zadnja 4 meca.JYP dosta jak kod kuce i odmorniji su te trener najavljuje pobjedu.
- Just do it
- Kontakt:
Stoke - Sunderland X
Radnik - Celik X
Furth - Werder 1
Celta- Deportivo 1
Radnik - Celik X
Furth - Werder 1
Celta- Deportivo 1
- samo_lijevo
- Kontakt:
OKK Beograd - Sloboda Uzice
OKK Beograd (1-2) is not so good team anymore as they were last seasons. Simple, some players left them, they brought new one pretty late for season and very hard schedule makes them things even harder. After 2 awful games, they lost to newcomers Jagodina 81-63 & Radnicki 71-93, they looked better but against not so strong Sloga. Even against Greece side Kavala they looked good in bigger part of the game but they lost at the end. But again, I cant ignore lose in Balkanleague against Bulgarian side Rilski at home by 23pts....
Anyway, OKK still not in form altought some improvements are visiable. Good thing for them is that Koprivica started with trainings and maybe he will even take some minutes today but I doubt. Bad thing is that this will be 3rd game for OKK in just 7 days and they had to travel to Greece by bus for 10h at least & back. Sure they will be tired.
Sloboda (3-0) is the biggest surprise so far. They also won against Sloga but won agaist Borac and tittle contented Metalac in fanstastic game. Sloboda has very good roster, without big names but very quallity for this league. They signed Stefanovic & Otasevic, the biggest names in team, Arnautovic, Ljubojevic & Andjic are all players who had good last season, same as young Obrenovic who arrived from Hemofarm. Team is experienced and coach Djokic is doing very good job. They had whole week to prepare for this game and I am sure they can make surprise here. They are underdogs here, everyone in sloboda is aware of that but they are better in this moment and will have more power for sure. OKK doesnt have hot gym so everything is possible here.
Sloboda Uzice +4.5 1.85@bWin 6/10 (local bookie mozzart has +5.
kopirano sa bettingadvice.com,gledam u premieru nema na ponudi
OKK Beograd (1-2) is not so good team anymore as they were last seasons. Simple, some players left them, they brought new one pretty late for season and very hard schedule makes them things even harder. After 2 awful games, they lost to newcomers Jagodina 81-63 & Radnicki 71-93, they looked better but against not so strong Sloga. Even against Greece side Kavala they looked good in bigger part of the game but they lost at the end. But again, I cant ignore lose in Balkanleague against Bulgarian side Rilski at home by 23pts....
Anyway, OKK still not in form altought some improvements are visiable. Good thing for them is that Koprivica started with trainings and maybe he will even take some minutes today but I doubt. Bad thing is that this will be 3rd game for OKK in just 7 days and they had to travel to Greece by bus for 10h at least & back. Sure they will be tired.
Sloboda (3-0) is the biggest surprise so far. They also won against Sloga but won agaist Borac and tittle contented Metalac in fanstastic game. Sloboda has very good roster, without big names but very quallity for this league. They signed Stefanovic & Otasevic, the biggest names in team, Arnautovic, Ljubojevic & Andjic are all players who had good last season, same as young Obrenovic who arrived from Hemofarm. Team is experienced and coach Djokic is doing very good job. They had whole week to prepare for this game and I am sure they can make surprise here. They are underdogs here, everyone in sloboda is aware of that but they are better in this moment and will have more power for sure. OKK doesnt have hot gym so everything is possible here.
Sloboda Uzice +4.5 1.85@bWin 6/10 (local bookie mozzart has +5.
kopirano sa bettingadvice.com,gledam u premieru nema na ponudi
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.