FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2015, 23:25

Šta bih neki dali .da ih ovakva ljudska veličina na njemačkoj televiziji javno pohvali,Toooo je dijete Slobode,
" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako sam sad čuo, i on će nam izgleda izmaći.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jan 2015, 00:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:@Skver
jbg zato i ne valja niko od njih , zapravo Mehidic jedini i moze igrati u PL i to kao neki "role player"-nikako vodja tima..Efendic, Mehanovic i mozda Salihovic, Mujic klupa- ostalo mahom i ne vrijedi 5 para
Pa ako Radovanović, golmani, Mitrović nisu kvalitetni igrači za ostati onda ne znam ko jest :mrgreen:

I koliko znam samo je Pirić Husarin igrač trenutno u Slobodi. To je to.

PS: Ne znam šta se čekalo al stoper Adnan Zukić iz Usti nad Labema se mogao dovesti komotno da igra tu. Jedan od boljih juniora i kapitena Slobode ako se ne varam, čak je i za repku išao. Ima znanje a i momak bi srcem igrao sigurno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jan 2015, 05:25

joksimovic je napisao/la:Pogledajte ovo
Golman Oštraković

Ćejvanović,Zukić,BorogovacOdbrana

Bekić,Osmanagić,Rahmanović,Husejnović-Vezni red

Mešanović,Bekić-napad

Svi su se mogli sad dovesti
Mesanovic je sam otisao, Bekic takodjer , Osmanagic nas odbijao isao drugima , Husejnovic ?..nemamo mi pare placati posudbu za njega ..mislim imamo ali ne u borbu za opstanak ..Ostrakovic ok ali i on je po drugim klubovima nije tu neka nasa greska......nasa djeca a sa nasom djecom ispali u onu buraniju od lige ,,moze igrat nekoliko ih i evo potpisani su oni koji sad vrijede u omladinskim selekcijama .. za ostale na nasu zaost prosao je voz ..Azmir nije bio tu dok se radilo sto se radilo i ko je odvodio nasu djecu iz kluba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 23 jan 2015, 08:37

Skver je napisao/la:
Glogova je napisao/la: ..kamo srece da mene i ostale forumase slusaju ovi koji odlucuju. Ali su Husaru slusali i rezultat je na dlanu.Nema ljutnje niti slucajno i dobro je da svako na svoj nacin, daje nekakav doprinos. Toliko sam godina na Tusnju i naravno da zelim sto bolju i jacu Slobodu. Ali ne mogu se pomiriti da dres Slobode nose momci koji dolaze sumnjivim kanalima i zauzimaju mjesta onima koji to zasluzuju.Ovo je bila dobra prilika da se provjere aktivni i slobodni , Slobodini igraci. Na zalost, ipak do toga ne dolazi i nemoguce je doci na Tusanj i reci: JA ZELIM DA VIDITE JESAM LI KVALITET ZA VAS ILI NE! Ovu cinjenicu ne govorim slucajno,vec argumentovano.
Pa napisi ovdje zasto je nemoguce doci i ponuditi svoje usluge svom klubu....ovo je forum, treba reci ono sto mislis i znas.
..novi dan i nada da ce stici pojacanja po zelji trenera Musemica. Jucerasnja skromna provjera sa Banovicanima je pokazala da su oni cak i bolja ekipa na terenu i da je to bio crveni alarm za struku. Predsjednik je bukvalno 24 sata aktivan i ocekujemo korjenite promjene. Nezvanicni sportski direktor ili pak savjetnik u liku Husarica je jos uvijek na sceni i ocito je da na probu dolaze samo oni koje on odobri. Razgovarao sam sa Husicem na temu da Borogovac koji je na odmoru do kraja januara, dodje na par treninga i da se uvjere dali im odgovara ili ne. Rekao je da ce javiti se,ali sam znao da je Husaric vec poslednje dvije godine sprecavao taj dolazak. Osvetoljubiv kao i uvijek sto je bio je pokazao na mnogima...zelio je da se sa njim napravi ugovor da ga on zastupa ali je bio odbijen i od tada su vrata na Tusnju zatvorena. Sta je u pitanju i koje su to relacije da se ne omoguci dolazak nekome ko je 8,5 godina proveo u svim selekcijama Slobode tesko je dokuciti. Sjetimo se da je slicnu sudbinu dozivio i Kasapovic koji je bezbroj puta rjesavao utakmice ulazeci sa klupe,a da su tog divnog momka jednostavno izbrisali. I moglo bi se do zore nabrajati od slucaja do slucaja. To je dokaz da Slobodina skola nije nikada valjala i da u gradu Tuzli mogu igrati rezerve iz Sarajeva ili Husaricevi puleni. Predugo na Tusnju "caruje" taj mangup i krajnje vrijeme je da klub ima svog sportskog direktora sa jasnim dugorocnim planom,izmedju ostalog proizvodnjom sopstvenog igrackog kadra. Husic je preuzeo sav teret na sebe i nadam se da ce shvatiti da on nije nogometni strucnjak koji moze selektirati igrace. Sarajevo pokazuje svima kako treba organizovati klub i to ce vrijeme pokazati da jedan covjek ne moze puno toga napraviti bez provjerenih i postenih saradnika.Zelim to i nasoj Slobodi!

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 23 jan 2015, 08:49

NKMramor je napisao/la:
klasik je napisao/la: Glogova forsira i gura svoje igrace u Slobodu bolje od Husare :mrgreen:
Imam i ja jednog' svog', gdje da se javim... :lol: :lol:
...Husari brate,znas ti to dobro..ali prije toga potpisite Ugovor o zastupanju i uslovima gdje vas nece nigdje biti. Ne zaboravite kupiti lanac i omcu oko vrata! Sta drugo da ti kazem,obzirom da tvoja diskusija djeluje provocirajuce. Ali razumijem ja tebe ...sve je to stvar kucnog odgoja i rijetko kada ulazim u polemiku sa takvima.Lijep pozdrav za tebe i vjerne navijace Slobode!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 23 jan 2015, 12:54

Najprecjenjenija stvar na svijetu, nasa djeca :puke:
Ko vrijedi nek igra, zato sto je nase djete treba da ima neke prioritete, aha imaju prioritete kad je klub u **** da prvi bjeze, prvi su u redu sa tuzbama, kad treba pomoci klubu prije ce u kantonalnu ligu igrat nego pomoc Slobodi, cast izuzetcima kojih je vrlo malo.

Sa proslim upravama, lopovima se talili, pa kad treba sa ovim covjekom sjest i naci neko realno rjesenje za dugove, necemo da pricamo nek sud rjesi.
I ispali smo iz lige sa tim stalnim vracanjem nase djece, pa su dobili priliku u federalnoj i tu se opet brukali i sad kad klub treba da ide naprijed dajmo im opet sansu, neka hvala, ova djeca sto dolaze su buducnost kluba, a ovi sa 25+ godina koji nemaju postenu sezonu iza sebe su proslost.

Ako imas kvalitet bujrum pa se dokazi, a oni koji imaju i malo kvaliteta su napravili kakve takve karijere.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2015, 13:54

Dosadni ste vise sa pricom "nasa djeca treba da igraju" ... objasnio je momak iznad mene za nasu djecu i to je to..

Ima li kakvih pojacanja,vidim Husref izjavi da ocekuje danas pojacanja?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jan 2015, 15:06

Oma debitovo za poljskog drugoligaša :kafa:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2015, 15:07

hajd sto smo morali trpiti Joksimovica ali sad i ovaj Glogova kenja o Borgiju :!: i ja sam bio drzavni prvak sa Slobodom i sta sad da dodjem i ja na pripreme. igram rekreaciono fudbal a imam bogato iskustvo po nizim ligama :cool: yebo vas Borgi covjek u Lukavcu nije mogao igrati u federalnoj ligi a eto nama bi pomogao :lol: nemoj samo nase djece ono malo sto je valjalo pobjegli su prvom prilikom :!:
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2015, 15:16

Na jutrošnjem treningu nisu se pojavila tri fudbalera.

Elvedin Aletić, Dino Beširević i Ermin Musić pokušali su se nametnuti struci našeg tima, no nisu zadovoljili ukuse Husrefa Musemića i njegovih saradnika.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 23 jan 2015, 15:20

Potrebne su mi neke informacijeoko Fk Slobode:

Ko bi trebao da bude kapiten u nastavku sezone :?:
Potencijalna formacija i igrači koji bi igrali u istoj, te koje brojeve su dobili Zeba i Krpić :?:

Hvala i lijep pozdrav ;)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2015, 15:22

ne znam ko se brinuo zbog ovog Musica ali odyeba ga Husref rutinski kao i Nailovog sina kojeg su pojedini hvalili da igrom podsjeca na oca, pa je tako talentiran iz Portugala gdje ima sve mogucnosti da uspije dosao kod nas na probu :lol:
Sloboda Tuzla

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 23 jan 2015, 17:16

Lampard8 je napisao/la:Potrebne su mi neke informacijeoko Fk Slobode:

Ko bi trebao da bude kapiten u nastavku sezone :?:
Potencijalna formacija i igrači koji bi igrali u istoj, te koje brojeve su dobili Zeba i Krpić :?:

Hvala i lijep pozdrav ;)
Zeba je dobio dres sa brojem 10 a Krpa 22

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jan 2015, 20:01

Almir Bekić :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 23 jan 2015, 20:03

Šta bi sa pojačanja, tišina nekakva :?:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2015, 20:06

intercontinental je napisao/la:Almir Bekić :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
momak u Slovackoj ;)
Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jan 2015, 20:10

fukaratz je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Almir Bekić :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
momak u Slovackoj ;)
jel i zvanično?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2015, 20:18

intercontinental je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
momak u Slovackoj ;)
jel i zvanično?
on kaze da je sve dogovoreno
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2015, 20:21

djulba je napisao/la:Šta bi sa pojačanja, tišina nekakva :?:
nešto kontam da bi mogli sutra, prekosutra, uglavnom do polaska u Međugorje, objavit' da smo doveli 4-5 igrača :mrgreen: ono, sve odjednom, a ne jednog po jednog :rol:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 23 jan 2015, 20:24

Chinaglia je napisao/la:
djulba je napisao/la:Šta bi sa pojačanja, tišina nekakva :?:
nešto kontam da bi mogli sutra, prekosutra, uglavnom do polaska u Međugorje, objavit' da smo doveli 4-5 igrača :mrgreen: ono, sve odjednom, a ne jednog po jednog :rol:
nije zanimljivo sve odjednom :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.