Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta prica ovaj pinoglavi sta lafo on proziva ko je sanjao o bodu iz kaknja mamlaze jedan balavi ?! , fks je za slobodu institucija svidjalo se to vama ili ne crknite kompleksasi jedni vise napaceni prema gradu sarajevu i klubu! 

04.10.2009 !!
Ma pusti ga ba, stalno o Sarajevu pise samo, kompleksas..sarajlija je napisao/la:Sta prica ovaj pinoglavi sta lafo on proziva ko je sanjao o bodu iz kaknja mamlaze jedan balavi ?! , fks je za slobodu institucija svidjalo se to vama ili ne crknite kompleksasi jedni vise napaceni prema gradu sarajevu i klubu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sarajlija je napisao/la:Sta prica ovaj pinoglavi sta lafo on proziva ko je sanjao o bodu iz kaknja mamlaze jedan balavi ?! , fks je za slobodu institucija svidjalo se to vama ili ne crknite kompleksasi jedni vise napaceni prema gradu sarajevu i klubu!

Jedan grad, jedna ljubav!
Tako je svugdje u svijetu, i Real u LP protiv Wolfsburga za qurac odigra i bez volje jer im je ta utakmica dosla poslije El-classica. Nije to izgovor za vecerasnju igru, ali jbg tako je svugdje, dodje nekad do zasicenja i to je to.Gifron je napisao/la:Psiholog je ocigledno potreban svakom klubu u BiH. Pa onako bezvoljno i bez ikakve zelje i bilo cega odigrati utakmicu nakon sto si tri dana prije tog odigrao maestralno je nesto potpuno ne svatljivo. Kurcobolja lvl 9000
A tek je pocelo prvenstvo, Sarajevo rastavilo Zrinjski, oni nas, mi Zelju, bit ce ovdje svega, svi su u igri za titulu, jedino Siroki malo zaostaje
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 13 avg 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
joker90 je napisao/la:Ma pusti ga ba, stalno o Sarajevu pise samo, kompleksas..sarajlija je napisao/la:Sta prica ovaj pinoglavi sta lafo on proziva ko je sanjao o bodu iz kaknja mamlaze jedan balavi ?! , fks je za slobodu institucija svidjalo se to vama ili ne crknite kompleksasi jedni vise napaceni prema gradu sarajevu i klubu!

Pozdrav za sarajlijicu

Nad tobom sunce najljepše sja
MortemHz je napisao/la:Ma kako nema odvajanja Beduin, pa Sloboda je glavni favorit bez obzira na ovu igru od danas, nije nikakav kiks izgubiti od Zrinjskog, oni idu poslije Slobode sto se tice te neke jacine svakako. Zeljeznicar i Sarajevo su po trenutnoj igri dosta dalje od pomenutog dvojca.
Pa Sarajevo je rasulo Zrinjskog prije par kola.Zrinjski i danas nije bio bolje od Slobode,sem u zadnjih 10 minuta kad je Musemic prinudno uveo 3 napadača a ostao bez veznog reda i beka.Pet ekipa je u 5 deka.
@ Gifron **** me boli pasa za to sto meni to pokazujes ja nemam sa tim nista ja kao jedinka tako da toliko o tome !, @ pinoglavi molim te zaobidji nisam raspolozen da se raspravljam sa tobom toliko.
04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vidi jednu stvar, Sarajevo je deklasiralo Zrinjski, jedno x10 puta gore nego sto su oni vas danas dobili, cak i ne pretjerujem. Bas sam se pozitivno iznenadio jer nisam mislio da ce tako odigrati, pogotovo ne protiv Zrinjskog. Ove sljedece utakmice su me i vratile u realnost, ono sto sam i mislio kakvi cemo biti tako da je to po meni bio samo jedan bljesak koji ce se nekad desiti. Sloboda i Zrinjski jesu igracki ispred Sarajeva i ostalih, nebitno je to sto je Zrinjski onako pobijedjen na Koševu, ljudi su jednostavno kvalitetniji a nama bi novi trener mozda mogao biti od koristi... ovako ni slucajno.nellic07 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ma kako nema odvajanja Beduin, pa Sloboda je glavni favorit bez obzira na ovu igru od danas, nije nikakav kiks izgubiti od Zrinjskog, oni idu poslije Slobode sto se tice te neke jacine svakako. Zeljeznicar i Sarajevo su po trenutnoj igri dosta dalje od pomenutog dvojca.
Pa Sarajevo je rasulo Zrinjskog prije par kola.Zrinjski i danas nije bio bolje od Slobode,sem u zadnjih 10 minuta kad je Musemic prinudno uveo 3 napadača a ostao bez veznog reda i beka.Pet ekipa je u 5 deka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Došlo do zasićenja.
Ajde barem nije nepoznato da u vašem slučaju to sigurno nije od osvajanja.

Ajde barem nije nepoznato da u vašem slučaju to sigurno nije od osvajanja.

Ne znam po čemu je Zrinjski igrački jači od Sarajeva.Pa Bilbija,Barić,Todorović su bitni igrači Zrinjskog a najureni su iz Sarajeva.Zrinjski ima mnogo manji pritisak.Da je Sarajevo ovako dobilo Slobodu kao danas Zrinjski bilo bi bezbroj kritika na igru,a kod Mostaraca toga nema.Gol su dali iz ničega i do 80-e minute nisu stvorili ni jednu priliku.Na Koševu bi cijeli stadion već zviždao domaćim igračima i psovao sve od do.Sarajevo ima bolje pojedince od Zrinjskog.MortemHz je napisao/la:Ma vidi jednu stvar, Sarajevo je deklasiralo Zrinjski, jedno x10 puta gore nego sto su oni vas danas dobili, cak i ne pretjerujem. Bas sam se pozitivno iznenadio jer nisam mislio da ce tako odigrati, pogotovo ne protiv Zrinjskog. Ove sljedece utakmice su me i vratile u realnost, ono sto sam i mislio kakvi cemo biti tako da je to po meni bio samo jedan bljesak koji ce se nekad desiti. Sloboda i Zrinjski jesu igracki ispred Sarajeva i ostalih, nebitno je to sto je Zrinjski onako pobijedjen na Koševu, ljudi su jednostavno kvalitetniji a nama bi novi trener mozda mogao biti od koristi... ovako ni slucajno.nellic07 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ma kako nema odvajanja Beduin, pa Sloboda je glavni favorit bez obzira na ovu igru od danas, nije nikakav kiks izgubiti od Zrinjskog, oni idu poslije Slobode sto se tice te neke jacine svakako. Zeljeznicar i Sarajevo su po trenutnoj igri dosta dalje od pomenutog dvojca.
Zadnja izmjena: nellic07, dana/u 13 avg 2016, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
odgovorno tvrdim da losija ekipa od slobode danas nije nastupila pod BB.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Robijaši, tjerajte onu ublehu Alispahića dok još nije kasno za Čelik. Jer taj gdje dođe, tu više ni trava ne raste, samo pustoš ostaje.
Odgovorno tvrdim da do pred kraj utakmice Zrinjski nije stvorio ni jednu priliku protiv te iste jalove Slobode.Rigoletto je napisao/la:odgovorno tvrdim da losija ekipa od slobode danas nije nastupila pod BB.
-
- Kontakt:
Cekaj ba jos 2 kolalet3 je napisao/la:Robijaši, tjerajte onu ublehu Alispahića dok još nije kasno za Čelik. Jer taj gdje dođe, tu više ni trava ne raste, samo pustoš ostaje.

grozna igra, kakva i dolici slobodi, ovo je ono sto smo navikli gledati od slobode u mostaru, jadno i bijedno. Nadam se da ispadate ove godine, ova liga se treba rijesiti ovakvih odrona od ekipa kao sto ste vinellic07 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da do pred kraj utakmice Zrinjski nije stvorio ni jednu priliku protiv te iste jalove Slobode.Rigoletto je napisao/la:odgovorno tvrdim da losija ekipa od slobode danas nije nastupila pod BB.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa zar je još neka ekipa pored Slobode danas nastupila pod BB?Rigoletto je napisao/la:odgovorno tvrdim da losija ekipa od slobode danas nije nastupila pod BB.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Rigoletto je napisao/la:grozna igra, kakva i dolici slobodi, ovo je ono sto smo navikli gledati od slobode u mostaru, jadno i bijedno. Nadam se da ispadate ove godine, ova liga se treba rijesiti ovakvih odrona od ekipa kao sto ste vinellic07 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da do pred kraj utakmice Zrinjski nije stvorio ni jednu priliku protiv te iste jalove Slobode.Rigoletto je napisao/la:odgovorno tvrdim da losija ekipa od slobode danas nije nastupila pod BB.
10 bodova Sloboda ove sezone ispred Zrinjskog.Pa vama igra neki Barić koji nije bio ni među 25 igrača Sarajeva

Rigoletto je napisao/la: grozna igra, kakva i dolici slobodi, ovo je ono sto smo navikli gledati od slobode u mostaru, jadno i bijedno. Nadam se da ispadate ove godine, ova liga se treba rijesiti ovakvih odrona od ekipa kao sto ste vi

Jedan grad, jedna ljubav!
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, bez neke skromnosti i moralisanja, i sam sam misljenja da Zrinjski i Sloboda su trenutno malo kvalitetniji od ostalih protivnika, mada kod nas je liga takva da se to preki noci da preokrenuti. Vidio si Slobode prosle godine, bori se za titulu, a 3 domace gubi (od Zelje, Sirokog i Drine) i tako ispada iz te borbe, iako tog istog Zelju je rasula u kupu.MortemHz je napisao/la:Ma kako nema odvajanja Beduin, pa Sloboda je glavni favorit bez obzira na ovu igru od danas, nije nikakav kiks izgubiti od Zrinjskog, oni idu poslije Slobode sto se tice te neke jacine svakako. Zeljeznicar i Sarajevo su po trenutnoj igri dosta dalje od pomenutog dvojca.
Ja nikad necu biti rahat kad je nasa liga u pitanju, pa i lad bismo se odvojili 10 bodova od ostalih.

@sarajlija - sta velis, ti kao jedinka nemas nista sa onim sto je Gifron postavio, a ostale jedinke iz tuzlanskog tabora imaju i nuzno su kompleksasi? Kiji si ti kralj meni.
Trudim se ne biti vulgaran i bezobrazan, ali sta imam ja imati kompleks prema glavnom gradu nase drzave kad sam posjetio vise svjetskih metropola nego ti kafica u BiH bolan, upoznao sam se sa vise svjetskih fudbalera i glumaca, nego ti kad bi brojao i domacu estradu, i sport i ostalu bransu. I ne samo od tebe ovdje.
Vise sam poklonio eksera na partijima Coxa, Liebinga i ostalih velikana, nego si ti dobio bombona kad sve Bajrame sastavis.
I da imam kompleks prema nekom nasem gradu, ne znam sta mi to nudi nas grad, nebitno koji, a da nisam vidio ili profuro. Ti dok selamis tog siptara kod kojeg kupujes hljeb ujutro, ja se svaki dan selamim sa vlasnikom Burj Khalife, predsjednikom Vlade Emirata i sheikom od Dubaija...

valjda ti je dovoljno da bi shvatio da ne mozemo mi imati kompleks prema glavnim gradom BiH bolan, prvo jer je to i moj grad kao i tvoj, a drugo je samo malo vece selo od Tuzle i mizerno vecom platom nego u Tuzli.
I jos nam dodje onaj prodavac krofni pa se svaki dan hvali kako je na moru. On jos Makarsku Rivijeru smatra zanimljivim mjestom, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jaro s ovim igracima ne moze Ancelotti plaho.let3 je napisao/la:Robijaši, tjerajte onu ublehu Alispahića dok još nije kasno za Čelik. Jer taj gdje dođe, tu više ni trava ne raste, samo pustoš ostaje.
Ekipa na nivou proslogodisnjeg Travnika, samo nespremna.
Bilo bi lose za BH fudbal kad bi se i ovo malo infrastrukture preselilo u nizi rang
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.