Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

suhi
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 18:34

Tacno tako,jedan panj mu je dosta da bude prvi u ligi,drugi nije potreban :mrgreen:
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 10 jan 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 jan 2014, 18:39

fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
a taj panj svojim dolaskom preporodio arsenal koji je poslije dugo godina prvi u premiershipu

fola real uvalio wengeru ozila, svasta :|
dovodjenje ozila je najbolji wengerov potez u zadnjih 5-6 godina sigurno,mozda i vise
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2014, 18:41

koga je on preporodio? On je igrač koji kada igra tim dobro igra i on, kada igra tim loše i on takođe, nikakvu prevagu ne donosi.
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jan 2014, 18:42

to samo govori koliko su njegovi potezi losi zadnjih godina :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 18:43

barca_87 je napisao/la:fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
a taj panj svojim dolaskom preporodio arsenal koji je poslije dugo godina prvi u premiershipu

fola real uvalio wengeru ozila, svasta :|
dovodjenje ozila je najbolji wengerov potez u zadnjih 5-6 godina sigurno,mozda i vise
Samo ignorisi svetog ,zivot ce ti biti laksi,on ti ima odnos prema njemcima ko hitler prema zidovima :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2014, 18:44

suhi je napisao/la:Tacno tako,jedan panj mu je dosta da bude prvi u ligi,drugi nije potreban :mrgreen:
Ti misliš da će on uzet ligu? :lol:
barca_87 je napisao/la:fali taj "panj" realu ove sezone ,zato je igra reala bezidejna,isco koji ga treba mjenjat se izgubio,nema ga nigdje , ,na silu se dobijaju utakmice...
Actually Real je izgledao još bezidejnije s njim prošle sezone.
LenBias je napisao/la:to samo govori koliko su njegovi potezi losi zadnjih godina :lol:
Upravo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 10 jan 2014, 18:48

Ma Mesut je najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, to je jasno i ovim klaunovima @Sveti i @Kawhi. Arsenal se nije zadržao na vrhu Premiershipa ovoliko dugo već godinama, a vođa tog tima je naravno Mesut.

Pa njega da nije bilo Ronaldo bi i dalje plakao po travi što mu sudije ne daju penal protiv Barce, jer iz igre sigurno ne bi uspio zabiti.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2014, 18:52

Cristiano Ronaldo - “He was the player who best knew my moves in front of goal... I'm angry about Özil leaving.”

Ta će panj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 jan 2014, 18:57

@rio kakav Modrinjo, zna sarma bolje :lol: ...
RIP CITY!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2014, 18:58

Arbeloa17 je napisao/la:Ma Mesut je najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji, to je jasno i ovim klaunovima @Sveti i @Kawhi. Arsenal se nije zadržao na vrhu Premiershipa ovoliko dugo već godinama, a vođa tog tima je naravno Mesut.

Pa njega da nije bilo Ronaldo bi i dalje plakao po travi što mu sudije ne daju penal protiv Barce, jer iz igre sigurno ne bi uspio zabiti.
nisi dovoljno pametan da gledaš utakmice, ali si dovoljno pglu da pratiš rezultate.com i opisuješ učinke određenih igrača. Zanimljivo.

Kako mene ova egzaktna konstatacija čini klaunom molim te? Pa ti si taj koji nas evo godinama zabavlja tu na forumu svojim vrlim kolumnama o arbeloi i španskim prevodima :lol:

@suhi, ti si malouman lik ;)
naprijed rejal

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 10 jan 2014, 19:02

Pa nekim ljudim lakse reci otiso panj,jesmo ga uvalili,jesu se zahebali sto su ga kupili nego reci,greska uprave,greska Karla,prodali su najboljeg na svijetu na svojoj poziciji,najboljeg asistenta,lika koji je ucestvovao u 90% akcija i golova,lika s kojim je igra licila bar na nesto a ne kao sad dobijat utakmice na silu bez igre i icega dobrog ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2014, 19:03

Lillard0 je napisao/la:@rio kakav Modrinjo, zna sarma bolje :lol: ...
Ne znam šta ti je smiješno,igrač utakmice protiv Osasune big deal.

Na kraju sezone kad se budu svodili računi onda ćemo pričati o Lukici.Uskoro slijede utakmice koje će odrediti sezonu za Real pa ćemo vidjeti šta nam Modrinjo može ponuditi protiv najboljih klubova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 19:04

HHAHAHAHAA de ti meni sveti reci jesi li ti uzivao u nastupima svog ljubimca Isca u zadnjim utakmicama ?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2014, 19:04

Jel iko od vas gledao Real Madrid zadnje 3 sezone?Igra ličila na nešto?
Saurman je napisao/la:

Na kraju sezone kad se budu svodili računi onda ćemo pričati o Lukici.Uskoro slijede utakmice koje će odrediti sezonu za Real pa ćemo vidjeti šta nam Modrinjo može ponuditi protiv najboljih klubova.
Modrinjo je najbolji igrač Reala ove sezone.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 19:06

van gall je napisao/la:Pa nekim ljudim lakse reci otiso panj,jesmo ga uvalili,jesu se zahebali sto su ga kupili nego reci,greska uprave,greska Karla,prodali su najboljeg na svijetu na svojoj poziciji,najboljeg asistenta,lika koji je ucestvovao u 90% akcija i golova,lika s kojim je igra licila bar na nesto a ne kao sad dobijat utakmice na silu bez igre i icega dobrog ;)

U ostalih 10% nije igrao :mrgreen:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 jan 2014, 19:07

Isco je više CMF a Ozil **** desetka, ne znam, nije vam ta usporedba na mjestu. Kurd je zaplatio zbog onog drugog, moje laičko mišljenje.
Don't hate what you don't understand.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2014, 19:08

Saurman je napisao/la:

ali je zato panjzil najbolji igrač na svojoj poziciji, zato jer je 90 posto asistencija imao za ronalda, big deal.

@suhi, ihko mi nije ljubimac, ali mi je draže gledati njega koji makar trči i trudi se sa 21 godinom da igra u najboljoj ekipi svih vremena, nego njemački šljam koji je imao sreću da igra sa najboljim igračem na svijetu, i čim je došla konkurencija dao tabanima vatru. Ali dobro, ti neke stvari rezonuješ kako tebi godi, a tome u prilog ide i činjenica da nije bilo posta da nisi spomenuo kako su kejdura i buljooki dobri i potrebni real madridu. malo je reć da si dosadio s tim nebulozama.
naprijed rejal

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2014, 19:09

Ozil i Khedira nisu Njemci.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 jan 2014, 19:10

Sveti je napisao/la:koga je on preporodio? On je igrač koji kada igra tim dobro igra i on, kada igra tim loše i on takođe, nikakvu prevagu ne donosi.
Opet ne koristis mozak . Pa dok Ozil nije otisao barem si nas znao postediti ovih gluposti.
Yebote , pa naravno da zavisi od saigraca , kao i svaki igrac na planeti. Pa Ronaldo je neprepoznatljiv kad tim igra lose , vidio si sinoc , vidio si dosta puta do sad. I kao takav Ronaldo ce jednim potezom odluciti tekmu kao i Ozil koji ce u mrtvoj utakmici poslati zadnji pas i prelomiti utakmicu. Sjeti se Nou Campa i 1:2 za Real.
Razumijem da ga pljujete jer otisao , al' osporavati njegove igracke kvalitete moze samo glup covjek. Vidim i ovaj sto rece da je Napoli top5 ekipa Evrope ulazi u taj klub.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 19:11

Samo sto ja to spominjem na osnovu cinjenica i to se vidi na terenu ,i svi to vide.

A ti lupas ko maksim po diviziji.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.