Svaka njemacka liga je bolja od nasih saban liga, a da ne govorim ovo sto nam nase zvijezde ovdje pruzaju. Jednostavno igrati u Njemackoj nije isto kao ovdje. Momak igra lijevog bocnog a po potrebi je isto tako dobar i u veznom redu. U 9 utakmica je zaredom davao gol ili dva , uz bezbroj asistencija. Ovdje je bilo neophodno da provede dva-tri dana i onda bi znali sta dobijamo. Nisu slucajno treneri Slobode u mladjim selekcijamaa davali kapitensku traku,upravo njemu. Evo posjedujem najnoviji link,na kome postize gol.Coraco je napisao/la:Ma Glogova istinu govori, ovaj klub ie bez njega **** teška. To je amaterska liga, sad koliko je to jak fudbal niko ne znaNKMramor je napisao/la:Glogova je napisao/la: Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.Perica Ivetić je svakako bolje rješenje, a igraju istu poziciju.
Bolje da ne prave neke pretjerane eksperimente sada kada su nam bodovi potrebni. Pokazatelj je i to što igra za TuS Rüssingen (ako igra i tu uopšte).
Možda da dođe na probu, kad se već spominju "naša djeca", s tim što on igra kao i Mehidić, vrlo rijetko lijevog bočnog, ugl. krilo.
U svakom slučaju, ja sam uvjeren da će doći još najmanje 3 provjerena igrača.
" onclick="window.open(this.href);return false;