FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Glogova
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Glogova » 22 jan 2015, 21:46

Coraco je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Glogova je napisao/la: Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.
:nene: Perica Ivetić je svakako bolje rješenje, a igraju istu poziciju. :salut: Bolje da ne prave neke pretjerane eksperimente sada kada su nam bodovi potrebni. Pokazatelj je i to što igra za TuS Rüssingen (ako igra i tu uopšte).
Ma Glogova istinu govori, ovaj klub ie bez njega **** teška. To je amaterska liga, sad koliko je to jak fudbal niko ne zna :D Možda da dođe na probu, kad se već spominju "naša djeca", s tim što on igra kao i Mehidić, vrlo rijetko lijevog bočnog, ugl. krilo.
U svakom slučaju, ja sam uvjeren da će doći još najmanje 3 provjerena igrača.
Svaka njemacka liga je bolja od nasih saban liga, a da ne govorim ovo sto nam nase zvijezde ovdje pruzaju. Jednostavno igrati u Njemackoj nije isto kao ovdje. Momak igra lijevog bocnog a po potrebi je isto tako dobar i u veznom redu. U 9 utakmica je zaredom davao gol ili dva , uz bezbroj asistencija. Ovdje je bilo neophodno da provede dva-tri dana i onda bi znali sta dobijamo. Nisu slucajno treneri Slobode u mladjim selekcijamaa davali kapitensku traku,upravo njemu. Evo posjedujem najnoviji link,na kome postize gol.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 22:07

Ako je ovim svim šabanima koji su prodefilovali kroz ovu polusezonu data sansa da se pokazu, onda sigurno treba dati sansu da makar dodju na probu svim igracima koji su prosli omladinski pogon Slobode, ako nista Borogovac je fudbalski skolovaniji i mozda bolji igrac od Mehidica (ne znam samo ko mu je dao kapitensku traku). Ako momak ima zelju pa brate nek se javi dole na stadion nekom od trenera, nece ga niko ubiti, mogu misliti kakvi se sve ne javljaju da dodju na probu.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 jan 2015, 22:08

Glogova je napisao/la: Svaka njemacka liga je bolja od nasih saban liga, a da ne govorim ovo sto nam nase zvijezde ovdje pruzaju. Jednostavno igrati u Njemackoj nije isto kao ovdje. Momak igra lijevog bocnog a po potrebi je isto tako dobar i u veznom redu. U 9 utakmica je zaredom davao gol ili dva , uz bezbroj asistencija. Ovdje je bilo neophodno da provede dva-tri dana i onda bi znali sta dobijamo. Nisu slucajno treneri Slobode u mladjim selekcijamaa davali kapitensku traku,upravo njemu. Evo posjedujem najnoviji link,na kome postize gol.
Glogova forsira i gura svoje igrace u Slobodu bolje od Husare :mrgreen:

Bez ljutnje, znam ja Borgija i dobar je bio u mladjim selekcijama i to sve stoji da je odskako i bio kapiten al jednostavno poslije odma nije dobio pravu priliku i nigdje se kod nas nije dokazo, sad opet to stoji zvat ga nek dodje nek se proba nametnut i to je to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2015, 22:19

klasik je napisao/la: Glogova forsira i gura svoje igrace u Slobodu bolje od Husare :mrgreen:
Imam i ja jednog' svog', gdje da se javim... :lol: :lol:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2015, 22:20

NKMramor je napisao/la:
Glogova je napisao/la: Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.
:nene: Perica Ivetić je svakako bolje rješenje, a igraju istu poziciju. :salut: Bolje da ne prave neke pretjerane eksperimente sada kada su nam bodovi potrebni. Pokazatelj je i to što igra za TuS Rüssingen (ako igra i tu uopšte).
Od tebe nisam vala nešto ni očekivao bolje,jer kako te pratim samo nam neke daješ igrače -Cijenim tvoje fotke ,i to što radiš sa njima ali sad si brate zabrljao sa ovim,jer nikad u svojim postovima ne spominješ našu djecu.naše reprezentativce-jer evo sad si me uvjerio da ne znaš o kome se radi,a to je za tvoju informaciju momak koji je u sviiiim selekcijama Slobode bio najbolji igrač ,strijelac i asistent,kapiten reprezentativac,karaktera kojeg treba tražiti i poželejti u ekipi,Ono što kažem ja imam argumente.Evo ti jedan iz jesenjeg dijela, pa procijeni ako znaš procijeniti .Po meni, ako si navijač Slobode trebao bi da znaš bar to gdje igraju Slobodina djeca.ona najbolja koja su bila,a koja su evo ovih dana mogla kostur Slobode napraviti,da je bilo sluha i pameti.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jan 2015, 22:23

Dajte ljudi dovedite Semira Borogovca u Slobodu, osevapit cete se pravo, javite Azmiru odmah :pray: :plac:
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 22 jan 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Glogova
Kontakt:

Post Postao/la Glogova » 22 jan 2015, 22:25

klasik je napisao/la:
Glogova je napisao/la: Svaka njemacka liga je bolja od nasih saban liga, a da ne govorim ovo sto nam nase zvijezde ovdje pruzaju. Jednostavno igrati u Njemackoj nije isto kao ovdje. Momak igra lijevog bocnog a po potrebi je isto tako dobar i u veznom redu. U 9 utakmica je zaredom davao gol ili dva , uz bezbroj asistencija. Ovdje je bilo neophodno da provede dva-tri dana i onda bi znali sta dobijamo. Nisu slucajno treneri Slobode u mladjim selekcijamaa davali kapitensku traku,upravo njemu. Evo posjedujem najnoviji link,na kome postize gol.
Glogova forsira i gura svoje igrace u Slobodu bolje od Husare :mrgreen:

Bez ljutnje, znam ja Borgija i dobar je bio u mladjim selekcijama i to sve stoji da je odskako i bio kapiten al jednostavno poslije odma nije dobio pravu priliku i nigdje se kod nas nije dokazo, sad opet to stoji zvat ga nek dodje nek se proba nametnut i to je to.
..kamo srece da mene i ostale forumase slusaju ovi koji odlucuju. Ali su Husaru slusali i rezultat je na dlanu.Nema ljutnje niti slucajno i dobro je da svako na svoj nacin, daje nekakav doprinos. Toliko sam godina na Tusnju i naravno da zelim sto bolju i jacu Slobodu. Ali ne mogu se pomiriti da dres Slobode nose momci koji dolaze sumnjivim kanalima i zauzimaju mjesta onima koji to zasluzuju.Ovo je bila dobra prilika da se provjere aktivni i slobodni , Slobodini igraci. Na zalost, ipak do toga ne dolazi i nemoguce je doci na Tusanj i reci: JA ZELIM DA VIDITE JESAM LI KVALITET ZA VAS ILI NE! Ovu cinjenicu ne govorim slucajno,vec argumentovano.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 22:31

Glogova je napisao/la: ..kamo srece da mene i ostale forumase slusaju ovi koji odlucuju. Ali su Husaru slusali i rezultat je na dlanu.Nema ljutnje niti slucajno i dobro je da svako na svoj nacin, daje nekakav doprinos. Toliko sam godina na Tusnju i naravno da zelim sto bolju i jacu Slobodu. Ali ne mogu se pomiriti da dres Slobode nose momci koji dolaze sumnjivim kanalima i zauzimaju mjesta onima koji to zasluzuju.Ovo je bila dobra prilika da se provjere aktivni i slobodni , Slobodini igraci. Na zalost, ipak do toga ne dolazi i nemoguce je doci na Tusanj i reci: JA ZELIM DA VIDITE JESAM LI KVALITET ZA VAS ILI NE! Ovu cinjenicu ne govorim slucajno,vec argumentovano.
Pa napisi ovdje zasto je nemoguce doci i ponuditi svoje usluge svom klubu....ovo je forum, treba reci ono sto mislis i znas.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jan 2015, 22:35

joksimovic je napisao/la: Od tebe nisam vala nešto ni očekivao bolje,jer kako te pratim samo nam neke daješ igrače -Cijenim tvoje fotke ,i to što radiš sa njima ali sad si brate zabrljao sa ovim,jer nikad u svojim postovima ne spominješ našu djecu.naše reprezentativce.Po meni, ako si navijač Slobode trebao bi da znaš bar to gdje igraju Slobodina djeca.ona najbolja koja su bila,a koja su evo ovih dana mogla kostur Slobode napraviti,da je bilo sluha i pameti.
Što se tiče naših mladih nada, svakako tu sada ima dosta materijala, tu je Azir Muminović koji je danas solidno odradio drugo poluvrijeme, mlad je i treba mu lagano dati šansu uz Kenana Pirića i Irfana Fejzića, spremati ga lagano za velike utakmice.
Forsirati Mirnesa Selamovića, momak kada god uđe sa klupe postigne gol, istina je da je nešto slabije građe, ali to se svakako da srediti.
Dati šansu i Pršešu i Todoroviću, mladi momci koji imaju potencijal. U svakom slučaju ne smijemo ponoviti grešku i pustiti olako igrače iz omladinskog pogona, mislim da sam to naglasio nekoliko puta, ali ipak treba tražiti adekvatne igrače da popune rupe dok gore pomenuti ne budu potpuno spremni da naprave lom. :tokralju:
Što se tiče Borogovca, ne vrijedi da ga komentarišem dalje, svako ima svoj ukus...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2015, 22:37

Pogledajte ovo
Golman Oštraković

Ćejvanović,Zukić,BorogovacOdbrana

Bekić,Osmanagić,Rahmanović,Husejnović-Vezni red

Mešanović,Bekić-napad

Svi su se mogli sad dovesti

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 22 jan 2015, 22:38

Iskreno Glogova znam borgija i vjeruj da nije to vise igrac sto je nekad bio u mladjim kategorijama...Ako ce za nas biti pojacanje igrac koji igra u amaterskoj ligi u Njemackoj onda j.e.b.o ti nas.Borogovac je dobar za druge federalne al nije kvalitet za PL i bojim se da bi bio isti kao i ovi sto su igrali ovu polusezonu kod nas

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2015, 22:40

niti jedan od tih iz veznog ili napada se ne bi mogao dovesti..jedino Amer Bekic i to samo na posudbu

i da, moguc je Husejnovic ako smo spremni izdvojiti oko 200.000 eura za POSUDBU :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 22:41

Iz koje lige je dosao "kapiten" Mehidic i ostala klapa ?????

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2015, 22:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:niti jedan od tih iz veznog ili napada se ne bi mogao dovesti..jedino Amer Bekic i to samo na posudbu

i da, moguc je Husejnovic ako smo spremni izdvojiti oko 200.000 eura za POSUDBU :mrgreen:
Vjeruj mi na riječ sa svimasam bio u kontaktu,i pa skoro svi bi se oni Husiću odzvali,ali.......

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2015, 22:48

@Skver
jbg zato i ne valja niko od njih , zapravo Mehidic jedini i moze igrati u PL i to kao neki "role player"-nikako vodja tima..Efendic, Mehanovic i mozda Salihovic, Mujic klupa- ostalo mahom i ne vrijedi 5 para

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 22:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:@Skver
jbg zato i ne valja niko od njih , zapravo Mehidic jedini i moze igrati u PL i to kao neki "role player"-nikako vodja tima..Efendic, Mehanovic i mozda Salihovic, Mujic klupa- ostalo mahom i ne vrijedi 5 para
Ma kakav Mehidic, momak je preskocio kompletno gradivo.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2015, 22:52

ma ima Mehidic nekog potencijala (pricam naravno u realnim okvirima za ovu ekipu i polusezonu), zna odigrati 1 na 1, zna centrirati ..ima nekih finih karakterstika, ali nikako da mu pustis da bude glavni igrac, to nije u stanju...on moze profitirati od Zebe, Krpica(Radovanovica) i eventualno dobrog desnog krila, jer ce protivnici obratiti vise paznju na njih pa ce moci nesto izmajmunisati..a ne kao sad da samo njega zaustavis i to je to

u svakom slucaju bolji mi je igrac od J.Mujkica, Sarica, a cini mi se i od M.Mujica

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 22:56

Slazem se sa tobom, za klupe se ubio.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2015, 23:02

Skver je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:@Skver
Ma kakav Mehidic, momak je preskocio kompletno gradivo.
Meni je bio drag igrač,ali kad je dobio od Ome kapitensku.toooo niisam mogao preboljeti.i to ti sve kaže-ja sam mislim da mu kupim loptu da je ponese kući jer kako me nervirao sa srljanjem u naajtežim situacijama-Eto očiti primjer koji vjetrovi pušu Tušnjem.On pored OOOOme,Salihovića kapiten.Straaaaašnooo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jan 2015, 23:06

joksimovic je napisao/la: Meni je bio drag igrač,ali kad je dobio od Ome kapitensku.toooo niisam mogao preboljeti.i to ti sve kaže-ja sam mislim da mu kupim loptu da je ponese kući jer kako me nervirao sa srljanjem u naajtežim situacijama-Eto očiti primjer koji vjetrovi pušu Tušnjem.On pored OOOOme,Salihovića kapiten.Straaaaašnooo.
Tu su pravo pogrijesili, ali ne krivim ih, imali su dobru namjeru. Mislili su da ce od njega biti igrac na kojem ce se zaraditi, ali nista od toga.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.