Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 10 jan 2014, 12:06

slika
ultrasi sinoć na novoj poziciji
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 jan 2014, 12:30

madridist je napisao/la:
slika
ultrasi sinoć na novoj poziciji
Zašto?

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 jan 2014, 12:43

Uprava kluba je promijenila politiku prema njima i ne dozvoljava više da tribinu okupiraju kao do sada,razloga je više glavni je da su ultradesničarski nastrojene grupacije involvirane u ultras sur narušavale ugled kluba ..
Don Alfredo Di Stefano

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jan 2014, 12:49

madridist je napisao/la:Uprava kluba je promijenila politiku prema njima i ne dozvoljava više da tribinu okupiraju kao do sada,razloga je više glavni je da su ultradesničarski nastrojene grupacije involvirane u ultras sur narušavale ugled kluba ..
Kosovo es Serbia i slicni incidenti...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 jan 2014, 13:11

Arbeloa17 je napisao/la:Arbeloa igrač utakmice
slika :mrgreen:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 640617.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Don Alfredo Di Stefano

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 10 jan 2014, 14:56

Impresivno :o ...
slika
RIP CITY!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jan 2014, 15:13

Ronaldo ima bolji vertikalni odraz nego vecina profesionalnih kosarkasa u NBA, nista cudno.
...Život za Široki...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 jan 2014, 15:21

Jese je trenutno najveci talenat u Španiji, a ne Isco da svojim cool potezima i finesama koje nemaju efekta u igri.

Jese ima sve, brzinu, šut, prodor, dobar pas i pregled igre....a najvažnije što ima su stvari mentalne prirode - ima taj neki "bezobrazluk", onu pozitivnu drskost , odlucnost, nije ziheraš, ne kalkuliše puno u igri, odmah reaguje kad je u kontaktu sa loptom.
Momak definitivno zaslužuje mjesto u prvih 11 Reala.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 jan 2014, 15:22

Isco je veliki talenat,ali se pogubio u zadnje vrijeme,ja od njega ocekujem puno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jan 2014, 15:36

morata pred potpisom za arsenal, konacno, samo neka ide panjina
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jan 2014, 15:45

LenBias je napisao/la:morata pred potpisom za arsenal, konacno, samo neka ide panjina
I Negredo je bio panjina pa je sad trpac 8-) ...ali da budem iskren i ja sam ocekivao vise od Morate, iako je po meni njegova prodaja potpuno nepotrebna u ovom trenutku.

Inace, dobro bi nam dosao jedan X na Calderonu u subotu
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jan 2014, 15:53

ovo ce biti nesto kao carvajal opcija valjda, prodaja ali uz mogucnost vracanja nakon odredjenog vremena ako pokaze nesto i uspije negirati da je panjina, kada se samo sjetim komentara treba mu dati sansu, novi fernando itd a on dobije sansu, udje i uradi nista, samo neka ide, svejedno bio u klubu ili ne isto je efikasan :mrgreen: ako se pokaze u arsenalu ili u nekom drugom klubu vec, nebitno gdje ode onda razmisliti da li ga vratiti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 jan 2014, 15:54

let3 je napisao/la:Jese je trenutno najveci talenat u Španiji, a ne Isco da svojim cool potezima i finesama koje nemaju efekta u igri.

Jese ima sve, brzinu, šut, prodor, dobar pas i pregled igre....a najvažnije što ima su stvari mentalne prirode - ima taj neki "bezobrazluk", onu pozitivnu drskost , odlucnost, nije ziheraš, ne kalkuliše puno u igri, odmah reaguje kad je u kontaktu sa loptom.
Momak definitivno zaslužuje mjesto u prvih 11 Reala.
Slazem se , al' gdje ga staviti? Jese je krilo i tu ce pokazati maximum međutim pored Ronalda se nece naigrati. Onda jedino ostaje da Ronaldo predje u spic sa Benzemom kao sinoc al' smo vidjeli kako funkcionira. Mozda bi to vremenom i pocelo funkcionirati al' bi trebalo vremena kojeg trenutno nemamo za uigravanje. Volio bi u nekoj slabijoj utakmici na SB vidjeti :
.............. Ronaldo.........
Jese..........Isco.......Bale

pa kud puklo da puklo :mrgreen:
Consigliere je napisao/la: Inace, dobro bi nam dosao jedan X na Calderonu u subotu
:!:
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 10 jan 2014, 15:55, ukupno mijenjano 3 puta.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 10 jan 2014, 15:54

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:morata pred potpisom za arsenal, konacno, samo neka ide panjina
I Negredo je bio panjina pa je sad trpac 8-) ...ali da budem iskren i ja sam ocekivao vise od Morate, iako je po meni njegova prodaja potpuno nepotrebna u ovom trenutku.

Inace, dobro bi nam dosao jedan X na Calderonu u subotu
Po meni ako mu već ne daju šansu ne trebaju ga prodati nego posuditi ili prodati sa mogućnosti otkupa, jer bi bilo šteta da još jedan talenat iz Madridove škole svoje vještine pokazuje negdje drugo.

A ja bi volio da Atletiko dobije cigane, jer je veća vjerovatnoća da će oni kiksat negdje nego ovi hobiti

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 10 jan 2014, 15:57

“The problem is that there is no replacement for him, if he leaves we will have to wait for his son to grow up…” - Arbeloa about Xabi Alonso
Ludi Arbeloa :P

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jan 2014, 16:12

geoxx je napisao/la:
Slazem se , al' gdje ga staviti? Jese je krilo i tu ce pokazati maximum međutim pored Ronalda se nece naigrati. Onda jedino ostaje da Ronaldo predje u spic sa Benzemom kao sinoc al' smo vidjeli kako funkcionira. Mozda bi to vremenom i pocelo funkcionirati al' bi trebalo vremena kojeg trenutno nemamo za uigravanje. Volio bi u nekoj slabijoj utakmici na SB vidjeti :
.............. Ronaldo.........
Jese..........Isco.......Bale

pa kud puklo da puklo :mrgreen:
Ma, nema sanse da ce Ronaldo naprijed. Nit' mu odgovara, nit' bi on bio sretan s tim jer bi iz te pozicije mozda cak imao manje prilika za ugroziti gol protivnika. Na NouCampu je taj pokusaj dozivio fiasko.

A, ko zna. Mozda dozivimo da Velsanin od 100 miliona bude zamjena talentiranom spanskom mladicu.... Kolicinu zadovoljstva koje bi tada dozivljavao tesko da mogu opisati rijecima :mrgreen:
stokton je napisao/la:
A ja bi volio da Atletiko dobije cigane, jer je veća vjerovatnoća da će oni kiksat negdje nego ovi hobiti
Navijat' ce se za Atletico naravno, ali ako bi mogao birati izabrao bi X.... A yebeni su ove Jorgandije, do sada sam vec ocekivao da ispadnu iz utrke, a oni nam bjeze 5 bodova. :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jan 2014, 16:43

Modrinho rutinski 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 jan 2014, 17:37

Wenger: Arsenal not in Madrid talks.The Gunners manager insists that he is not negotiating for forward Alvaro Morata and would rather that there were no transfer window at all in the middle of a season

Muka ostaje
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 jan 2014, 17:59

suhi je napisao/la:Wenger: Arsenal not in Madrid talks.The Gunners manager insists that he is not negotiating for forward Alvaro Morata and would rather that there were no transfer window at all in the middle of a season

Muka ostaje
Nije Wenger budala da ga dvaput zaebemo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jan 2014, 18:24

tačno. u jednoj sezoni dva panja nekome da uvališ, pogotovo nekom stručnom poput wengera.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.