FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ne vidim problem oko proba, treba da ih bude stalno 10tak igraca da se testira proba pa kad od njih 50 jedan bude starter to je odlicno, da ne govorimo kad bi se neko pokazao pa ga prodali...probe te nista ne kostaju, igraci sami dolaze... doci ce vjerujem i prava pojacanja iako je sad malo teze jer je polusezona
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- nesvrstani
- Kontakt:
merak je napisao/la:Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
jel ko i zebu presretao kolima
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Ne bi me cudilo lik je nevjerovatan. Ovo nije njegov posao da se trosi ovoliko podhitno nam treba taj sportski menadzer koji ce biti produzena ruka treneru.nesvrstani je napisao/la:merak je napisao/la:Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
jel ko i zebu presretao kolima![]()
samo Sloboda
Mora neko trčati za Zebu.barca_87 je napisao/la:fali jahic pravo ovoj ekipi![]()
![]()
jos samo fali on da krene cirkus![]()
dosta je vise tih igraca koji dolaze odlaze pa opet dolaze ponovo ,dosta je toga po 12321 put ,trebaju novi provjereni igraci a ne neki polovnjaci ,neki ekstra kvalitetni centralni vezni podhitno treba, da ne bude ponovo igra nabij pa kome dodje ,mani toga vise ,dosta smo toga gledali.zeba je vidi se ekstra pojacanje i uz njega jos jednog dva igraca u veznom redu dovest.
kako bi redzepi lego ovoj ekipi
Ja volim FK Tuzla City
-
intercontinental
- Kontakt:
nismo u toku,jel to bio neki akcioni potpis ugovora?nesvrstani je napisao/la:merak je napisao/la:Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Na haubi Audia se potpiso ugovor.intercontinental je napisao/la:nismo u toku,jel to bio neki akcioni potpis ugovora?nesvrstani je napisao/la:merak je napisao/la:Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Jeste druze, presreo Bekica u Madjarskoj (negdje kod Budimpeste) valjda krenuo na potpis za neki klub u Slovackoj i on ga presreo i to bi, znas dalje kako ide sa GIGANTOMintercontinental je napisao/la:nismo u toku,jel to bio neki akcioni potpis ugovora?nesvrstani je napisao/la:merak je napisao/la:Ja nisam danas vidio predsjednika mora da je ganjao igrace
-
Sloboda1919
- Kontakt:
ako ce nam jaha trcat za zebu bolje da se ugasimosloboda72 je napisao/la:Mora neko trčati za Zebu.barca_87 je napisao/la:fali jahic pravo ovoj ekipi![]()
![]()
jos samo fali on da krene cirkus![]()
dosta je vise tih igraca koji dolaze odlaze pa opet dolaze ponovo ,dosta je toga po 12321 put ,trebaju novi provjereni igraci a ne neki polovnjaci ,neki ekstra kvalitetni centralni vezni podhitno treba, da ne bude ponovo igra nabij pa kome dodje ,mani toga vise ,dosta smo toga gledali.zeba je vidi se ekstra pojacanje i uz njega jos jednog dva igraca u veznom redu dovest.
kako bi redzepi lego ovoj ekipi
Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.sloboda72 je napisao/la:Ako ne pojačamo ekipu Musemić bi mogao otići prije nego i počne. Halila muče na beku , on nije bek nego lijevo krilo i polutka.Bolje ga pustiti nego patiti.Igrač poput Bošnjaka ili Dedića iz Čelika nam treba ko hljeb. Pršeš ne može držati tu poziciju.Poslije Omićevog odlaska treba vratiti Jahića.Osim Zebe , treba nam još jedan igrač sredine.Ako Mujić i Mujkić nisu za krila , moramo dovesti desno krilo.Mehidić je lijevo krilo i nije bek.Dakle i lijevi bek neophodan.Imamo tri špica, Krpića, Mujkića i Mujića, dovoljno . Valjda ćemo bar 8 utakmica imati Radovanovića. Još jedan half svakako.Chinaglia je napisao/la:0-0, Zeba pogodi prečku iz slobodnjaka, namjestio 100% šansu Mehidiću, ovaj fulao, iako je bilo teže fulat', nego zabit'Krpa dva šuta glavom preko gola, u drugom pol ušle rezerve, Mujka imao dvije dobre šanse, golman odbranio, još neko je imao dobru šansu, šutirao lijevom pored gola
Darko Todorović odigrao dobro!
sve u svemu, trebaju nam lijevi bek, stoper, barem jedan, ako ne i dva vezna (kreativac i defanzivac), desno kriloto je što nam baš treba, neophodno
inače, igralo se u formaciji 4-2-3-1
eh da, igrat' će dosta po krilima, po svemu sudeći
Forumasima predlazem da pogledaju link:
" onclick="window.open(this.href);return false;
fukara87 je napisao/la:Perica Ivetic vjerovatno novo pojacanje.
[youtube][/youtube]
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a to jefukara87 je napisao/la:Perica Ivetic vjerovatno novo pojacanje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Postali ste mi dosadni vise sa tim Semirom Borogovcem, jednu te istu pricu pricate o njemu a frajer se nijegdje nije pokazao. 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Glogova je napisao/la: Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Musemic je trazio: Kovacevica, Bekica, crnca i Handzica po ovima iz Sarajeva pa sad valjda ima neke istine..
kakav je Perica Ivetić? vidim da je igrao u Barcu, Olimpicu, pa otišao u Sloveniju (Koper)
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Sve do jednog dobri igraci.Svi su oni,osim Handica na pripremama u Hercegovini.Tesko da vam dođu ovi igraci iako kod Kodre nisu u prvom planu.Sa Krpicem i Zebom i ovim nabrojanim ima li bi dobru ekipu.tuzlak1987 je napisao/la:Musemic je trazio: Kovacevica, Bekica, crnca i Handzica po ovima iz Sarajeva pa sad valjda ima neke istine..
Da se citiram sa teme transferi...Chinaglia je napisao/la:kakav je Perica Ivetić? vidim da je igrao u Barcu, Olimpicu, pa otišao u Sloveniju (Koper)
Solidan lijevi bek, bolji nego Kuduzović u svakom slučaju.NKMramor je napisao/la: Ima slobodnih igrača, ali koliko su zaista kvalitetni i da li ih vrijedi kontaktirati... Pa idemo redom: ...Perica Ivetić...
Ma Glogova istinu govori, ovaj klub ie bez njega **** teška. To je amaterska liga, sad koliko je to jak fudbal niko ne znaNKMramor je napisao/la:Glogova je napisao/la: Danasnja probna utakmica je potvrdila u kakvom smo ocajnom stanju. Dobro je Husref rekao da je remont neophodan u svim linijama. Lijep odziv navijaca i losa predstava vec dokazanih neznalica. Strucnom stabu predlazem da sto prije kontaktiraju 26-godisnjeg Semira Borogovca,koji se nalazi na odmoru do kraja mjeseca. Ako trener Mario Basler ne moze zamisliti prvu postavu bez popularnog Borgija, ne znam sta ovi nasi misle i lutaju. Nastupi u U-17 i U-19 reprezentaciji valjda nesto znace.Perica Ivetić je svakako bolje rješenje, a igraju istu poziciju.
Bolje da ne prave neke pretjerane eksperimente sada kada su nam bodovi potrebni. Pokazatelj je i to što igra za TuS Rüssingen (ako igra i tu uopšte).
U svakom slučaju, ja sam uvjeren da će doći još najmanje 3 provjerena igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.